- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.321
Ben bilmem ben bekarimIvittttt iyyyyyy fena fena
Bende çok merak ediyorumIviitt yarin cuma kimler verdi kimler arti mirakla bekliyorum
Denemedm blmiyormInsallah gelir canim ay tampon kullanmakdan korkuom ben cok
Bende mirak ediyorumBen bilmem ben bekarim
Bende çok merak ediyorumkesin eksiyim ben
Böyle böyle basladigim kiloya donermişimBende mirak ediyorum
Benim 15 16 si na geliyo yani tam balayı dönüşüDenemedm blmiyormah bu kadinlarij cektigi ne dir
Bıraktın mı toparlamak zor oluyor maalesef bugün hiç spor yapasım yok yapmazsam yarında yapmakta zorlanacam seni anlıyorum kuzumaslinda geliodu ama su ramazanin son iki günü biraktzim sonrada bidaha basliyamadim iki gündür kendimi motive etmeye calisiom ama basliyamiom eve girdimmi yapmam gerekenleri yapip direk kendimi koltuga atiyorum hic halim yok gibi hissediyorum
Bugun kendime sok oluyorum ya doymuyorum neler yemedim kiNeler yidin geneeee
10 gün mü keşke daha erken alsaydın ilâcı içerken maydonoz suyu da iç söktürücü etkisi varya belki işe yararSchonerDuft aldim ecxaneden adi degismis tarlusal verdi. Erken sokturucu. Ama kizimmmmmmm kosturup durmadigi icn okadar acele aldim ki gunde kac sormadm resmen unuttum.
Baktim netten gunde 2 diyo.
10gun icinde olunuyoms ben zaten 10unda olcaktm sirf 1 2 gun belki erken olmak icin ilac icicem pfff ama 1 2 gunu bari denk gelmesn napim
Ahahah den ne anlarsin sosyete işinden
Buna cok sevindim nedenseBenimdeama olsun du yarın başlarız tam anlamiyla
Eczaci arkdsma yazmistm simdi dondu. Dedi duzensiz olur bi kac bende dedm zaten benim tarihler sasiyo zaten insallah daha fazlasi olmaz. Ozaman ic dedi gunde iki kere olursun dedi. Baktm olmuyorm sogan suyu sokturuyoms biliyosundur denicem. Bundan sonra gec olursam hemen basvurucam sogana10 gün mü keşke daha erken alsaydın ilâcı içerken maydonoz suyu da iç söktürücü etkisi varya belki işe yarar
Cok sicaaak yaa kacinci kattyim kuslar geciyo yanimdan genede esmiyozahmetliymis gibi geldi de ajagahajak bak terledim uyuyakalmışım kanepede yine buzlu gayfe istiyommmmm
Ay sorma sicak bi yandan kizim 1 saniye bile susmuyo o bi yandan daral geldi valla ahahahaggahajCok sicaaak yaa kacinci kattyim kuslar geciyo yanimdan genede esmiyobalkonda oturuyoruz yaniyoruz anam esmiyoo yaa
BenimkideAy sorma sicak bi yandan kizim 1 saniye bile susmuyo o bi yandan daral geldi valla ahahahaggahaj
Ohhh afiyet olsn ben kahvemi oglen ictm sicak amaKizimi yatirdim bi buzlu kahve yapip en yakin dostum vantilatörü yanima getircem
Evet malesef ama toparlamam lazim ya sende birakma zorla kendini canimBıraktın mı toparlamak zor oluyor maalesef bugün hiç spor yapasım yok yapmazsam yarında yapmakta zorlanacam seni anlıyorum kuzum
Çeneyle dogmuslar bi saniye susmah yohhBenimkide
Bana göre 59 58 olsam iyi de diyetisyen 60 dedi 11 kilo fazlam var... nasıl olacak bilmiyorum o 11 kilo bilmiyorumAy doğru senin 62 mi ne demişti diyetisyen dimi iyi kilo aralığına karıştırdım
Bunu attığın da iyi oldu kaptanım
Neyse olsun hayallerim büyük ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?