- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.341
Soğan suyu sende işe yarıyorsa çok güzel ters tepmesinde yeterEczaci arkdsma yazmistm simdi dondu. Dedi duzensiz olur bi kac bende dedm zaten benim tarihler sasiyo zaten insallah daha fazlasi olmaz. Ozaman ic dedi gunde iki kere olursun dedi. Baktm olmuyorm sogan suyu sokturuyoms biliyosundur denicem. Bundan sonra gec olursam hemen basvurucam sogana
Annem diyo ki annesi kilikli bende hic susmazmisimÇeneyle dogmuslar bi saniye susmah yohhahahahhaja
hahahaha bencede zengun kayfeleri iciyomus oyle dedi puahahaha
hic icmedm oyle okudumSoğan suyu sende işe yarıyorsa çok güzel ters tepmesinde yeter
Su içelim de bol bol bariBuna cok sevindim nedensebah keyiflendim haaa yarin sösss
İşte ben ve bi kaç kişi daha var siz bilmezsinizOhhh afiyet olsn ben kahvemi oglen ictm sicak ama
Buzlu kahve hic sevmem biz bilmeyik zengin dehilik
kaptinn sosyeteden kim kaldi
Bana sorun siz ben anlarım gönül kahvesinde icmisligim var bizim buranin sosyete mekanı
Seni kayfe bardaginin dibine çoken aroma gibi bitiririmSu içelim de bol bol bari
İşte ben ve bi kaç kişi daha var siz bilmezsiniz
Bana sorun siz ben anlarım gönül kahvesinde icmisligim var bizim buranin sosyete mekanı:d
Benimki babasina çekmiş insani gıcık etmeyi bek seviyo ahahahjajabavahahkAnnem diyo ki annesi kilikli bende hic susmazmisim
hahahaha bencede zengun kayfeleri iciyomus oyle dedi puahahahakaptinn
hic icmedm oyle okudumbu sefer gozum dondu sanirim yoksa akisina birakirm herseyi
Sosyete gelinim diyosssunnnnSu içelim de bol bol bari
İşte ben ve bi kaç kişi daha var siz bilmezsiniz
Bana sorun siz ben anlarım gönül kahvesinde icmisligim var bizim buranin sosyete mekanı:d
AhahhahabavagSeni kayfe bardaginin dibine çoken aroma gibi bitiririmsenden birdaha haber alinamaz
HahaahhahaahBenimki babasina çekmiş insani gıcık etmeyi bek seviyo ahahahjajabavahahkresmen kahkaha attimmm kb diyo insanlari gicik etmeye bayılırdı diyo benim kizda oyle çenesiyle malamat ediyi beni
Köpüklü neyim buzlu gayfe yapiyomusustune bi karamel gezdirip dondurma koymadigi kalmis oyle diyi
Ay seni kim götürdü oralara da içirdi o KahveleriSeni kayfe bardaginin dibine çoken aroma gibi bitiririmsenden birdaha haber alinamaz
Atmam sonra o da ister gider millete hava atar bizim gelin sosyetik diyeSosyete gelinim diyosssunnnnkvdene hava at ayhh biz sevmezik oyle gayfe bunun sütü köpürmemis içemem di
Ay seni kim götürdü oralara da içirdi o Kahveleri
Atmam sonra o da ister gider millete hava atar bizim gelin sosyetik diye
Nuri Alço nun dişi veriyonusun ahahahshshshshh+18 dicem susucan tehdit ederim bak ay kriiizzzzzzzzz
Tovbeeeeler olsun iftiralaaaara baaakNuri Alço nun dişi veriyonusun ahahahshshshshh
Zan altında bırakma beni şimdiTovbeeeeler olsun iftiralaaaara baaak
SekerPancarii 1.5 senedir agzimdan tek kotu soz duydunmu allasenn bacim
Banane benimmi yirtildi baskasinin malzemesi yirtilmis hep o yuzden bidaha sana bisey dememZan altında bırakma beni şimdikonunun başını hatirliyorum sen baslattin
Hor gördün beni örseledin resmenBanane benimmi yirtildi baskasinin malzemesi yirtilmis hep o yuzden bidaha sana bisey demem
Ufaklih seni evlendeee gel
Ohoo coktan 3 yili gectiHor gördün beni örseledin resmenahahagahahahahh ananenin sözünü sana iletiyorum şu an
Bana göre 59 58 olsam iyi de diyetisyen 60 dedi 11 kilo fazlam var... nasıl olacak bilmiyorum o 11 kilo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?