- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.381
Yanina bugday yada kepek sandwc ekmeklerinden alip icine peynr fln koysan olmazmi? Bence hic bir zarari olmazAnkaraya gidicem servis 6.30 da kalkacak uçak 10da inişten sonra direk okula gidicem orda kahvaltı şansım tost olacaktır onu da yemem yanıma badem ceviz alırım 1de su sınav çıkışı yetişirsem yemek yerim yetişmez isem hava alanında ne yiyebilirsem
iste hirs kotu istee hafif beslenmek ac kalmak degildirm senin menulerin guzeldi devam...mAslında evet aptalca bu hafta hırs yaptım 74te kalıp geçen hafta artı çıkınca moralim bozulmuştu
Umarım yarın 72 falan olur
Cumartesi sağlıklı proteinli menülerime geri dönüyorum kaptanım söz Ripped e de başlıyorum
Bana öğk geldi artık zaten bu hafta standart yemekten
iste hirs kotu istee hafif beslenmek ac kalmak degildirm senin menulerin guzeldi devam...m
Kesinlikle canimcimValla... Kas yapayim derken goz cikariyorum, bu saat oldu donup duruyorum uyuyamadim acliktan, ayrica wcye de cikamiyorum zaten bir sey yemeyince nasil cikicaksin ki
gelsin bildirimler
AslaağğğğTovbeeeeler olsun iftiralaaaara baaak
SekerPancarii 1.5 senedir agzimdan tek kotu soz duydunmu allasenn bacim
Gunaydinlar
Gunaydin keptinnngünaydınlar herkeseee bol eksileerrr
Bdndeeeee ama herkesgelsin bildirimler
bakalım kimler ne almış ne vermiş cok merk ediyorum
Aslaağğğğ
Gunaydin babyGünaydın kızlaryuhum gelir
Giniydin
gunaydin canmm iyiyiz sen nasilsingunaydin kızlar nasılsınızyazamıyorum hiç ama takip ediyorum fırsat buldukca geçmişten özledim hepinizi
tartıldm ama önce sen söyleGunaydin keptinnntartildin mi
cok sukur canım ışte kızımla dışardayız hep durmuyor bende alıp çıkartıyorum annemde yakın parkta yakın öyle vakit geçiyor bide gözümden rahtsizlandim ama önemli bişey değil bugün kontrol var ona gidicem bayram falan geçti ışte günler sen nasılsın partisimBdndeeeee ama herkes
Gunaydin baby
gunaydin canmm iyiyiz sen nasilsin
canııımgunaydin kızlar nasılsınızyazamıyorum hiç ama takip ediyorum fırsat buldukca geçmişten okuyorum özledim hepinizi
ben de tartildimtartıldm ama önce sen söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?