- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.421
her hafta 2 kilo versen 21 temmuzda 6 kilo vermiş olcaksınalskflafkakfşa
valla yaptımdelirdim alskflakfşlafka
TEŞEKKÜRLER KAPTANIM valla sizi de düşündüm kendimi de mahcup etmemek için hem grup içincok pis hırs yaptım ondan temmuz 22 ye kadar da bir beş kilo verme hedefim var ölmezsem
Benim baktigim 369 du sanirim. Baban kaca almis kiaslında kendimizinkini de ben almadım babam hediye aldı ben gelince gördüm yani ama sürüyor seviyor pahalı bişey değil çok uygun
her hafta 2 kilo versen 21 temmuzda 6 kilo vermiş olcaksın
tebrik ederim bebeğimmm çok iyi vermişsindevamını beklerim artıkk
Hemde nasillloh maşallah yaz geldi kanı kaynıyo hepsinin evde duramıyolarD du duuutt
ayyy bide ağlar cıkartmaya kalkıncane zor bee ama olsundu egelnemiş gece gece
ama kaçsın ki
bana bunlarla gellin
Ama bunu yaparken lutfen hirsa yenik dusup butun gunu anans yada ac kalarak gecirme. Bunlari yapmadanda verilmesi mumkun cunku.AY O ZAMAN BEN HAFTADA İKİ KİLO VERMEYE CALISICAM BUNDAN SONRA:) ahahaha kaptanım cidden zaten bu ay benim için yüzleşme günü olacak ondan da hırs yaptım iyice ondan bundan sonra listede 2 kg eksik cıkmayı hedefliyorum artık
Hemde nasilll
bana bunlarla gellintebrikler
Oo nasil gulmek kizlakaşlflşala teşekkür ederimmmm
Ama bunu yaparken lutfen hirsa yenik dusup butun gunu anans yada ac kalarak gecirme. Bunlari yapmadanda verilmesi mumkun cunku.
Oo nasil gulmek kiz
oooooo tatlim harikasinnnnn masallah masallah
Bak gercekten kilonda fazla cok rahat verirsin detoks evet aralikli yapilir. Ve saglkli beslenip verenle ac kalarak verenin vucut tipi farkli oluyor bence saglksiz cunku.detoxları ayda bir yapılsın derler genelde. sebzedir meyvedir . ayda bir yapılabilir zaten her gün ona can dayanmaz ilk günü başıma ağrılar girdi ertesi gün ananas dışında bir sürü şey yedim
Günaydin kizlar, giremedim anca geldim, napiosunuz bakalim ?
aynen bol spor ve dengeli beslenmeyle olur benceAY O ZAMAN BEN HAFTADA İKİ KİLO VERMEYE CALISICAM BUNDAN SONRA:) ahahaha kaptanım cidden zaten bu ay benim için yüzleşme günü olacak ondan da hırs yaptım iyice ondan bundan sonra listede 2 kg eksik cıkmayı hedefliyorum artık
bıcırıııkk parmagında oynatıyo siziHemde nasilll
bana bunlarla gellintebrikler
seni merak ediyoruz sen napıyosunGünaydin kizlar, giremedim anca geldim, napiosunuz bakalim ?
Bak gercekten kilonda fazla cok rahat verirsin detoks evet aralikli yapilir. Ve saglkli beslenip verenle ac kalarak verenin vucut tipi farkli oluyor bence saglksiz cunku.
Ben soyliyimde ustumde kalmasin sen ekmekten hamur islerinden tatlidan uzak dur zaten hep vericeksin avantaji iyi degerlendir.
bende iyim cok iyim hattaaaa evet hemencik kilomu bildirim bendeteşekkürler. biz iyiyiz ASIL SENDEN NABER ?
aynen bol spor ve dengeli beslenmeyle olur bencejilliye devam dimi
başarıcaksınnn
bende iyim canim simdi kilo bildirimimi yapiomseni merak ediyoruz sen napıyosun
sonra sende just gibi yürüyüşe başlarsın akşamları çıkarsın hava serinken şahane olur zaten normalde de hareketlisin işte galiba dimi ? ben umutluyummm 100le başladın ama incecik mezun olcaksın burdanevet devam kaptanım bugün level 3 ün 3. günündeyim temmuz 7 de bitiyor jillian.
bende iyim canim simdi kilo bildirimimi yapiom
gerilimi yükseltim acikgerci bi 3 kilo veremedim ama benim icin coook iyi bir basari elde ettim buhafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?