Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

her hafta 2 kilo versen 21 temmuzda 6 kilo vermiş olcaksın
tebrik ederim bebeğimmm çok iyi vermişsin devamını beklerim artıkk

her hafta 2 kilo versen 21 temmuzda 6 kilo vermiş olcaksın
tebrik ederim bebeğimmm çok iyi vermişsin devamını beklerim artıkk

AY O ZAMAN BEN HAFTADA İKİ KİLO VERMEYE CALISICAM BUNDAN SONRA :) ahahaha kaptanım cidden zaten bu ay benim için yüzleşme günü olacak ondan da hırs yaptım iyice ondan bundan sonra listede 2 kg eksik cıkmayı hedefliyorum artık

Ama bunu yaparken lutfen hirsa yenik dusup butun gunu anans yada ac kalarak gecirme. Bunlari yapmadanda verilmesi mumkun cunku.

Ama bunu yaparken lutfen hirsa yenik dusup butun gunu anans yada ac kalarak gecirme. Bunlari yapmadanda verilmesi mumkun cunku.

detoxları ayda bir yapılsın derler genelde. sebzedir meyvedir . ayda bir yapılabilir zaten her gün ona can dayanmaz ilk günü başıma ağrılar girdi ertesi gün ananas dışında bir sürü şey yedim

detoxları ayda bir yapılsın derler genelde. sebzedir meyvedir . ayda bir yapılabilir zaten her gün ona can dayanmaz ilk günü başıma ağrılar girdi ertesi gün ananas dışında bir sürü şey yedim
Bak gercekten kilonda fazla cok rahat verirsin detoks evet aralikli yapilir. Ve saglkli beslenip verenle ac kalarak verenin vucut tipi farkli oluyor bence saglksiz cunku.
Ben soyliyimde ustumde kalmasin sen ekmekten hamur islerinden tatlidan uzak dur zaten hep vericeksin avantaji iyi degerlendir.

aynen bol spor ve dengeli beslenmeyle olur bence jilliye devam dimi
başarıcaksınnn

Hemde nasilll
bana bunlarla gellin tebrikler
bıcırıııkk parmagında oynatıyo sizi tabi sizin izin verdiğiniz kadarıyla çaktırma

Günaydin kizlar, giremedim anca geldim, napiosunuz bakalim ?
seni merak ediyoruz sen napıyosun

Merak etme o iş bende tamam kaptan haftada 2 için kasacagım işte 1200 cal ile gidiyorum ve üzerine de bayaa spor yapmaya calısıyorum. jil 3. leveldeyim bugün 3. günüm temmuz 7 de level 3 bitiyor. sonra hangi programa baslamalıyım onu bilmiyorum

evet devam kaptanım bugün level 3 ün 3. günündeyim temmuz 7 de bitiyor jillian.
sonra sende just gibi yürüyüşe başlarsın akşamları çıkarsın hava serinken şahane olur zaten normalde de hareketlisin işte galiba dimi ? ben umutluyummm 100le başladın ama incecik mezun olcaksın burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…