- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.401
Ayy o parkkkkk beni oldurecekcok sukur canım ışte kızımla dışardayız hep durmuyor bende alıp çıkartıyorum annemde yakın parkta yakın öyle vakit geçiyor bide gözümden rahtsizlandim ama önemli bişey değil bugün kontrol var ona gidicem bayram falan geçti ışte günler sen nasılsın partisim
bende ayniyim ışte balim evdeyim diaardayimcanııımbildiğin gibiyimmm sen napyosn
sagol canim goz kapagim batiyordu kapatip acarken bide bulanik goruyordum ama gecti simdi. bugun kontrol var doktor ne diyecek bakalim o zaman gittigimde zedelenmis demisti.Ayy o parkkkkk beni oldureceksabah 7 de anneee paaaaakaaa gidelm hadi luppennnn
Yani her hareketimizde paaakkkk gittigimde donemiyorm 2 saat bile yetmiyo suruklenerek geliyoriz
Ne oldu gozuneeee gecmis olsunn. Bende iyiyimm iste sicakta patliyoruz
hep aynı beaabende ayniyim ışte balim evdeyim diaardayim
soyleyimmikaç çıktın
Anladmm cnm gecmis olsun tekrar.sagol canim goz kapagim batiyordu kapatip acarken bide bulanik goruyordum ama gecti simdi. bugun kontrol var doktor ne diyecek bakalim o zaman gittigimde zedelenmis demisti.
bizimkide bisiklet meraklısı pedala yarım basip düzeltip tekrar basıyor tam çevirme yoköyle öyle gidiyor bana da annee du dut diyor burasıda çok sicaak
napsin lunaparkta trombolin var onu istiyor yanında cocuklarda zipliyor ya nasıl hosuna gidiyor abla zip zip bisikletine anne du dut paakkkk annem yakın annaniii dayı ha bire dışarı çıkmak istiyorhep aynı beaaböcük napıyooo
bendekide 4 teker canım fotoğraf atayım sana sürüyor yarım yarımAnladmm cnm gecmis olsun tekrar.
Ay gecen bizde baktik bisiklet ama ittirmeliden degil hani 4 tekerli yuksek ama nasl sevdi cevirmeye ayni calisio basiyo ayagi kayiyoben ittirmeli dusunuyodm bence tekerli daha guzel seneye flnda surer. Sen aldin ozaman dmi cok seviyo kmde gorse.aaaaa anneeeee binniimm diyo. Da ben karar veremedm ya
maşallah de kendine nazar değirmesoyleyimmibayramdan artı yok gibi bişey 62.5 kuzum zaten mezun olduğumdan beri 63 u hiç görmedim sabitledim sanki 62 kusur çıkıyor hep
ben iyiyimde sen nasılsın
napsin lunaparkta trombolin var onu istiyor yanında cocuklarda zipliyor ya nasıl hosuna gidiyor abla zip zip bisikletine anne du dut paakkkk annem yakın annaniii dayı ha bire dışarı çıkmak istiyor
Ay valla iyi olur memnunsan ben decathlondan baktim ustune cikti falan galiba en mantiiklisi o kucuk alsam fuzuli ne kadar bincekki simdi buyuduler daha iyibendekide 4 teker canım fotoğraf atayım sana sürüyor yarım yarım
maşallah de kendine nazar değirmeen azından almıyosn güzel bişy bu
ben iyiyimde sen nasılsınkimse bildirim yapmıyo korkutuyosnuz beni
oh maşallah yaz geldi kanı kaynıyo hepsinin evde duramıyolarnapsin lunaparkta trombolin var onu istiyor yanında cocuklarda zipliyor ya nasıl hosuna gidiyor abla zip zip bisikletine anne du dut paakkkk annem yakın annaniii dayı ha bire dışarı çıkmak istiyor
ayyy bide ağlar cıkartmaya kalkıncaay bunlar ne fena yahuuu seni anliyorumm dun esimle kziim son dk unuttum bez almaya gittiler 10 da kapaniyo ya market. Mgrosa gittiler oyun yerine girmis cikmiyomus artik bunlar cikmis kepenkler oyle kapanmis
ama kaçsın kiYapim o zaman ben seksendokuz olmak istiyordum. Tuvalete cıkmadan tartıldım ama..
aslında kendimizinkini de ben almadım babam hediye aldı ben gelince gördüm yani ama sürüyor seviyor pahalı bişey değil çok uygunAy valla iyi olur memnunsan ben decathlondan baktim ustune cikti falan galiba en mantiiklisi o kucuk alsam fuzuli ne kadar bincekki simdi buyuduler daha iyi
hooooohoooooww mşaallahhhh
hooooohoooooww mşaallahhhh
3kilo mu verdiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?