Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy o parkkkkk beni oldurecek sabah 7 de anneee paaaaakaaa gidelm hadi luppennnn
Yani her hareketimizde paaakkkk gittigimde donemiyorm 2 saat bile yetmiyo suruklenerek geliyoriz

Ne oldu gozuneeee gecmis olsunn. Bende iyiyimm iste sicakta patliyoruz

Ayy o parkkkkk beni oldurecek sabah 7 de anneee paaaaakaaa gidelm hadi luppennnn
Yani her hareketimizde paaakkkk gittigimde donemiyorm 2 saat bile yetmiyo suruklenerek geliyoriz

Ne oldu gozuneeee gecmis olsunn. Bende iyiyimm iste sicakta patliyoruz
sagol canim goz kapagim batiyordu kapatip acarken bide bulanik goruyordum ama gecti simdi. bugun kontrol var doktor ne diyecek bakalim o zaman gittigimde zedelenmis demisti.
bizimkide bisiklet meraklısı pedala yarım basip düzeltip tekrar basıyor tam çevirme yok öyle öyle gidiyor bana da annee du dut diyor burasıda çok sicaak

Anladmm cnm gecmis olsun tekrar.

Ay gecen bizde baktik bisiklet ama ittirmeliden degil hani 4 tekerli yuksek ama nasl sevdi cevirmeye ayni calisio basiyo ayagi kayiyo ben ittirmeli dusunuyodm bence tekerli daha guzel seneye flnda surer. Sen aldin ozaman dmi cok seviyo kmde gorse.aaaaa anneeeee binniimm diyo. Da ben karar veremedm ya

bendekide 4 teker canım fotoğraf atayım sana sürüyor yarım yarım

napsin lunaparkta trombolin var onu istiyor yanında cocuklarda zipliyor ya nasıl hosuna gidiyor abla zip zip bisikletine anne du dut paakkkk annem yakın annaniii dayı ha bire dışarı çıkmak istiyor
ay bunlar ne fena yahuuu seni anliyorumm dun esimle kziim son dk unuttum bez almaya gittiler 10 da kapaniyo ya market. Mgrosa gittiler oyun yerine girmis cikmiyomus artik bunlar cikmis kepenkler oyle kapanmis

napsin lunaparkta trombolin var onu istiyor yanında cocuklarda zipliyor ya nasıl hosuna gidiyor abla zip zip bisikletine anne du dut paakkkk annem yakın annaniii dayı ha bire dışarı çıkmak istiyor
oh maşallah yaz geldi kanı kaynıyo hepsinin evde duramıyolar D du duuutt
ay bunlar ne fena yahuuu seni anliyorumm dun esimle kziim son dk unuttum bez almaya gittiler 10 da kapaniyo ya market. Mgrosa gittiler oyun yerine girmis cikmiyomus artik bunlar cikmis kepenkler oyle kapanmis
ayyy bide ağlar cıkartmaya kalkınca ne zor bee ama olsundu egelnemiş gece gece
Yapim o zaman ben seksendokuz olmak istiyordum. Tuvalete cıkmadan tartıldım ama..
ama kaçsın ki

***14. TAKİM 524. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6///%)
senad(61///%)
Buki_89(71,3///%)
justholdmetight (74,8///%)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)

14. Takım Ortalama:%

hooooohoooooww mşaallahhhh
3kilo mu verdiiinnnnn

alskflafkakfşa

valla yaptım delirdim alskflakfşlafka

TEŞEKKÜRLER KAPTANIM valla sizi de düşündüm kendimi de mahcup etmemek için hem grup için cok pis hırs yaptım ondan temmuz 22 ye kadar da bir beş kilo verme hedefim var ölmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…