Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa buz kabımz yok bizim buz kabı alayım bende yapaym sıcakta gitmiyo ya
Hee kiz insanin cani soguk icecek istiyo cok iyi geliyo valla buz gibiaha yapacam birazdan kendime
buzlukta süt kokmuyor mu peki süt kokuyu çeker ya birde
Yok kuzum kokmuyo valla koksa alirdim kokuyu sanki ama boyle kesik gibi olmus hoslanmadim bida sütü dondurmucam normal buz iyidir zaten icine soguk sut koyunca yetiyi

bende55.3 hedefleri alıcam birazdan görüşelim

55.3 bende de durum pek parlak değil yani

aynen canım malesef olabiliyo birinci sen eğer başka kimse yoksa 3. oluyosn inşallahta yoktur
Sen niye 100 gr aldin az mi yidin acik daha yiyeydin ya ayni olurduk niysi zaten cumaya senden zayif olaccimmm

agzından yel alsın
bn yarın 54lere düşerim bugün dikkat ettimm sonrasıda gelir inşallahhh
Aynenn bende bugun motiveyim kahvaltim guzeldi bi dilim tam bugdayla yaptim daha acikmadim simdi buzlu kahve ve biraz fistik yeyip ağırliklari alcam elime haydin kizlar yaz geldii

Sen niye 100 gr aldin az mi yidin acik daha yiyeydin ya ayni olurduk niysi zaten cumaya senden zayif olaccimmm
halbukim baya da ymiştim nie böyle oldu ki D affettt
cuma görüşürüz

Aynenn bende bugun motiveyim kahvaltim guzeldi bi dilim tam bugdayla yaptim daha acikmadim simdi buzlu kahve ve biraz fistik yeyip ağırliklari alcam elime haydin kizlar yaz geldii
bende başarabilirsem akşam yürüyüşe cıkcam

bugün erken cikcam isden kizlar napsam acaba esimde yok gec gelcek, söyle kendime iyi geclek bisrseyler yapmak istiorum ama ne yapcam hicbirfikrim yok

bugün erken cikcam isden kizlar napsam acaba esimde yok gec gelcek, söyle kendime iyi geclek bisrseyler yapmak istiorum ama ne yapcam hicbirfikrim yok
önce spor sonra güzel bi duş sonrada en sevdiğin filmi tak izle uzun zamandır bunu yapmak istiyorumda ben yaşayamadım sen yaşa kuzum

halbukim baya da ymiştim nie böyle oldu ki D affettt
cuma görüşürüz

bende başarabilirsem akşam yürüyüşe cıkcam
Neysem hadi bu hafta sen zayif ol haftiya ben anlaştıh mi
Yürüyüş mü ne zaman adam akilli spora basliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…