- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.621
oo çok iyi benden önce hedefe ulaşacaksıninsallah canim ya negüzel olur vallah... ben suan tam 70,0 bi 100 gram daha vereymisim iyimis
bnm 3 ayım var ve 3 kilom var verilceksende yap bence tek gelin ben değilimkeptinede yüklenin
bizde iyiyiz ama bu haftabizimkiler yaniiiiiii
agzından yel alsınyakında 60ıda görcezkeptinde yani bide pancarda
Hee kiz insanin cani soguk icecek istiyo cok iyi geliyo valla buz gibiyaa buz kabımz yok bizim buz kabı alayım bende yapaym sıcakta gitmiyo ya
Yok kuzum kokmuyo valla koksa alirdim kokuyu sanki ama boyle kesik gibi olmus hoslanmadim bida sütü dondurmucam normal buz iyidirbuzlukta süt kokmuyor mu peki süt kokuyu çeker ya birde
Sen niye 100 gr aldin az mi yidinbende55.3hedefleri alıcam birazdan görüşelim
55.3bende de durum pek parlak değil yani
aynen canım malesef olabiliyo birinci sen eğer başka kimse yoksa 3. oluyosn inşallahta yoktur
Bennyakında 60ıda görcezkeptinde yani bide pancarda
Aynenn bende bugun motiveyim kahvaltim guzeldi bi dilim tam bugdayla yaptimagzından yel alsın
bn yarın 54lere düşerim bugün dikkat ettimm sonrasıda gelir inşallahhh
halbukim baya da ymiştim nie böyle oldu kiSen niye 100 gr aldin az mi yidinacik daha yiyeydin ya ayni olurduk niysi zaten cumaya senden zayif olaccimmm
bende başarabilirsem akşam yürüyüşe cıkcamAynenn bende bugun motiveyim kahvaltim guzeldi bi dilim tam bugdayla yaptimdaha acikmadim simdi buzlu kahve ve biraz fistik yeyip ağırliklari alcam elime haydin kizlar yaz geldii
orasi belli olmaz canim belki sen daha hizli verirsin kontrol altinda:) senin hedef kacti 60 mi?oo çok iyi benden önce hedefe ulaşacaksın
önce spor sonra güzel bi duş sonrada en sevdiğin filmi tak izlebugün erken cikcam isden kizlar napsam acaba esimde yok gec gelcek, söyle kendime iyi geclek bisrseyler yapmak istiorum ama ne yapcam hicbirfikrim yok
ay evet bak bu iyi bi fikir olabilirönce spor sonra güzel bi duş sonrada en sevdiğin filmi tak izleuzun zamandır bunu yapmak istiyorumda ben yaşayamadım sen yaşa kuzum
Neysem hadi bu hafta sen zayif olhalbukim baya da ymiştim nie böyle oldu kiD affettt
cuma görüşürüz
bende başarabilirsem akşam yürüyüşe cıkcam
kesinlikleee u sıcakta dısarda gezilmez zatenay evet bak bu iyi bi fikir olabilir
haftaya da ben olcam hep ben olcam en zayıf ben olcamNeysem hadi bu hafta sen zayif olhaftiya ben anlaştıh mi
Yürüyüş müne zaman adam akilli spora basliyosun
hayırdır listeye mi gircen
İnsanty max30 a baslasanakesinlikleee u sıcakta dısarda gezilmez zatenhedefte baya gercekçi olmş kuzu
haftaya da ben olcam hep ben olcam en zayıf ben olcam
napim ki sppor bulamıyom kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?