- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.641
He ay giresim geldihayırdır listeye mi gircen
burasi sogdu yine canim ya, sicaklar türkiyeye gecti galibakesinlikleee u sıcakta dısarda gezilmez zatenhedefte baya gercekçi olmş kuzu
hahahah yok kiz yermiyim ben isim.olmazminnacıktan birşey hepsini gömmede
Hahahahahaha vallaa senyok 70
hahahahahaahyakında 60ıda görcezkeptinde yani bide pancarda
YihuuuHe ay giresim geldiahahhahaha simdi 55.6 kiloyum hedefimi 50 yapiyim diyom sürüne sürüne 1 senede veririm
Nihihihihiyhihhyjkiihhahahah yok kiz yermiyim ben isim.olmazsimidi yidiler midelerinde unuttum bile
Hahahahahaha vallaa senSekerPancarii na bakma gordun cok kuruu o 55 olur ama sen olamazsn hahsizmiyim
hahahahahaahkinamadigini yasamadan olmezsn
öyle mi diiysinnİnsanty max30 a baslasana
İyi olmaz mi gi senceYihuuu
benimde 1 ayım ve 4 kilombnm 3 ayım var ve 3 kilom var verilcekmalesef canıımmm bu yolda tek basınasın
agzından yel alsın
bn yarın 54lere düşerim bugün dikkat ettimm sonrasıda gelir inşallahhh
resim atsanaHee kiz insanin cani soguk icecek istiyo cok iyi geliyo valla buz gibiaha yapacam birazdan kendime
Yok kuzum kokmuyo valla koksa alirdim kokuyu sanki ama boyle kesik gibi olmus hoslanmadim bida sütü dondurmucam normal buz iyidirzaten icine soguk sut koyunca yetiyi
niye bellimi olarBenn6lara geri cikmak kuru kiz ben cinnet suan bile kendimi şişmiş ve kilolu hissediyorum cinnetin eşigindeyim
hahahah yok kiz yermiyim ben isim.olmazsimidi yidiler midelerinde unuttum bile
Hahahahahaha vallaa senSekerPancarii na bakma gordun cok kuruu o 55 olur ama sen olamazsn hahsizmiyim
he anca zatiHe ay giresim geldiahahhahaha simdi 55.6 kiloyum hedefimi 50 yapiyim diyom sürüne sürüne 1 senede veririm
36derece burasıburasi sogdu yine canim ya, sicaklar türkiyeye gecti galibasuan 24 derece ... evet fazla atmamak lazim hedefi gecersem tabiki dahada güzel olur
hahsizsıınhahahah yok kiz yermiyim ben isim.olmazsimidi yidiler midelerinde unuttum bile
İctim bitti gibenimde 1 ayım ve 4 kilom
inş cnm yhaaaa
resim atsana
niye bellimi olar
bencede beni kınadılar
simarmaNihihihihiyhihhyjkiihpanpikimmm yaa konusss
Evrt bende gelcem hem donuste wuu super olur sende gel tabiİyi olmaz mi gi sence
1 ayda verirsin cok basit yapman gerekenleri biliyorsunbenimde 1 ayım ve 4 kilom
inş cnm yhaaaa
resim atsana
niye bellimi olar
bencede beni kınadılar
Hahliyim canim kbkmahe anca zatiyok olmaz biz senle ayrı liste olustururk zati artık 2 liste gizcez listede olanlar ve olmayanlar olarak
36derece burasıasfalt eridi bnm yağlar erimedi
hahsizsıın
ramazandada burasi öyleydi maf olduk oruclu oruclu36derece burasıasfalt eridi bnm yağlar erimedi
sen beceremen öleİctim bitti gialengirli bi görüntüsü yoh @keptinn in gayfesi gibim nescafeyi ici buzlu düşün kavanoz gibi koca bardaklar varya ona yapiyom misss
Al didim listeye üşeniyom demedehe anca zatiyok olmaz biz senle ayrı liste olustururk zati artık 2 liste gizcez listede olanlar ve olmayanlar olarak
36derece burasıasfalt eridi bnm yağlar erimedi
hahsizsıın
İctim bitti gialengirli bi görüntüsü yoh @keptinn in gayfesi gibim nescafeyi ici buzlu düşün kavanoz gibi koca bardaklar varya ona yapiyom misss
evet efendim biliyorumsimarma
Evrt bende gelcem hem donuste wuu super olur sende gel tabi
1 ayda verirsin cok basit yapman gerekenleri biliyorsun
Gisgandim hesen beceremen ölegıskandın hemiii
Aman kim ugrasacak sütü köpürtmeynen bosverheeee sunum yok diyosun
evet efendim biliyorum
Aman kim ugrasacak sütü köpürtmeynen bosverkoy buzu kahveyi sütü karistir ic
Bencede iyi olar yavas yavas vererem hem kilo almamsimarma
Evrt bende gelcem hem donuste wuu super olur sende gel tabi
1 ayda verirsin cok basit yapman gerekenleri biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?