Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahahah yok kiz yermiyim ben isim.olmaz simidi yidiler midelerinde unuttum bile

Hahahahahaha vallaa sen SekerPancarii na bakma gordun cok kuruu o 55 olur ama sen olamazsn hahsizmiyim
hahahahahaah kinamadigini yasamadan olmezsn
Nihihihihiyhihhyjkiih panpikimmm yaa konusss

bnm 3 ayım var ve 3 kilom var verilcek malesef canıımmm bu yolda tek basınasın
benimde 1 ayım ve 4 kilom
agzından yel alsın
bn yarın 54lere düşerim bugün dikkat ettimm sonrasıda gelir inşallahhh

inş cnm yhaaaa

resim atsana

Benn 6lara geri cikmakkuru kizbencinnet suan bile kendimi şişmiş ve kilolu hissediyorum cinnetin eşigindeyim
niye bellimi olar

Hahahahahaha vallaa sen SekerPancarii na bakma gordun cok kuruu o 55 olur ama sen olamazsn hahsizmiyim

bencede beni kınadılar

He ay giresim geldiahahhahaha simdi 55.6 kiloyum hedefimi 50 yapiyim diyom sürüne sürüne 1 senede veririm
he anca zati yok olmaz biz senle ayrı liste olustururk zati artık 2 liste gizcez listede olanlar ve olmayanlar olarak

burasi sogdu yine canim ya, sicaklar türkiyeye gecti galiba suan 24 derece ... evet fazla atmamak lazim hedefi gecersem tabiki dahada güzel olur
36derece burası asfalt eridi bnm yağlar erimedi

hahsizsıın

benimde 1 ayım ve 4 kilom

inş cnm yhaaaa

resim atsana

niye bellimi olar

bencede beni kınadılar
İctim bitti gialengirli bi görüntüsü yoh @keptinn in gayfesi gibim nescafeyi ici buzlu düşün kavanoz gibi koca bardaklar varya ona yapiyom misss

he anca zati yok olmaz biz senle ayrı liste olustururk zati artık 2 liste gizcez listede olanlar ve olmayanlar olarak

36derece burası asfalt eridi bnm yağlar erimedi

hahsizsıın
Al didim listeye üşeniyom demede yoksa verecegim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…