Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah şekersiz az sütlü nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi , bir bucuk yumurta az sucuklu, bi catal peynir, yarim dilim salam, bi iki parca kaşar, 2 zeytin, birer minik lokma bal ve tahinpekmez , sekersiz cay

Öğle: 2 lorlu yulaf barım, 7 /8 fıstık , 1 koca bardak buzlu kahve

Spor öncesi: 5 fistik,1 tatli kaşığı bal (enerji icin ama yetmedi cok enerjisizdim sporda )

Akşam: 1 minik kutu ton baligi, 4 kaşık haslanmiş yesil mercimek, 2 kaşık haşlanmış buğday, 2 minik salatalık tursusu ve biraz aci biber

Su 1 buçuk oldu sanirim hala iciyorum
Spor: 1 saat ağırlıkla fitness
Kahve falan icerim yine

Afiyet olsun canim gayet guzellll

oldukça güzel

mmm tam diyetlik menü olmuş yulaflı barlar falan hiç tarzim değil ama afiyet olsun bu sıcakta ton balıgı ben kusarım heral

Bugünkü menüm;

Sabah
Tb ekmeğinden tost
2 bardak şekersiz çay

Öğlen
Yarım kase tavuk çorbası
1 tabak sebzeli kebap

Akşam
1 kase mercimek çorbası

1 büyük fincan türk kahvesi içiyorum şuan canım yemek istemiyo ilerleyen saatlerde acıkırsam 2 kayısı yicem

suyumda 3 ü geçebilir sanıyorumm bugüün kirazlarımıda yemeyi unuttum

SPOR LİSTESİ(Temmuz Ayı 1. Hafta)

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Buki_89:
()Justhouldmeight:
()Denetim:

MOR TAKİM

()Keptinn:
()Senad:
(62)SekerPancarii:62
()Yüzlesmegunu:

PEMBE TAKİM:

MOR TAKIM:

oldukça güzel

mmm tam diyetlik menü olmuş yulaflı barlar falan hiç tarzim değil ama afiyet olsun bu sıcakta ton balıgı ben kusarım heral
Benim menuler hep birbirine benzeğ özlemissindiğ ayy bi kutu daha ossa yirdim ben

Afiyet mence gizilllllll

Salatalık turşusu ödem yapıyor bunu biliyorsundur zaten onun dışında güzel menü afiyet olsun

21de ara öğün yapıp yiyebilirsin kirazlarını kahvaltıya yeşillik domates salatalık ekleyebilirsin kabızlığı da önler

21de ara öğün yapıp yiyebilirsin kirazlarını kahvaltıya yeşillik domates salatalık ekleyebilirsin kabızlığı da önler
kabızlıgım yok aldım ama bugün taze taze yicem doyurucu olsun değiştircemm biraz beslenme seklımı

Ben her daim severim balikverin yirimhii hii

bende severim ama çok yiyince

Ben yarın ki yuruyuslerimi spordan saysam mı poncik

saycaksın tabiiiisi benim yazdığımda yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…