Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Insanity yaptıysan merakla bekliyorum bana da söyler misin ya gaza geldim ben de mi yapsam gidip
Çünkü dambıllarımın geleceği yok daha of

hayırlı olsun kızlar 3. olduk bu hafta

Ah be neyse artık haftaya zorlıcaz 1e veya 2ye En azından istikrarlıymışız 3, 3 gidiyoruz

Bu nedir kuzu

Menümü de yazayım
Baştan söyleyeyim yağlı, şeyli bir menü
Artık umarım yarın wcye çıkarım
Hayatımda 5 gün wcye çıkmadığım olmamıştı ya

Sabah 6.30 gece boyu uyku tutmayınca kalktım
4 hurma yedim

Saat 11.30
2 sucuklu peynirli milföy böreği

Saat 15
Kfcde panini menü yedim
1 aydır hayaliyle uyuyordum

Saat 18.30
Püsküütlü kahve içtim

Arada sinemada 4-5 tane jelibon ekşili yedim

Belki 10 gibi süt falan içerim
Şu paket noodlelardan yiyecektim ama yerim kalmadı

Naptin kuzu fazla görünmüyosun reppede başladin mi

Üf başlayamadım ya
Çünkü dambıllarım gelmedi daha internetten söyledim
Bu kez de dambılsız başlamak istemiyorum
Çünkü kollarım biraz inceldi yağ gitti ama hala tombik vücuduma göre ve sıkılaşmadı
Zaten ölçülerde görmüşsündür
Bir de arkadaşımda gerçek ağırlıkla yapınca aradaki farkı anladım

Acaba diyorum dambıllarım gelene kadar insanity yapayım mı
Nasılsa sigara da içmiyorum tıkanmıyorum da pek
Geçen koşmayı denedim tıkanmıyorum yani pek
Sence yapabilir miyim insanity?
Onda dambıl var mı bilmiyorum gerçi
Bana bir fikir versene valla ne yapayım dambıllar gelene kadar
Çok hevesliyim ama dambılsız başlamam

Çok ilginç bir şey yapmıyorum ya
Yarına son tarihli iki online dersim var yetiştirmem lazım
Okula gitmeden almam gerekiyor onları
Bayramda çok salladım şimdi sıkıştı
Onlarla uğraşıyorum, uyku düzenim bozuldu zaten sabaha kadar aç uyuyamadım bu hafta
Öğleye kadar uyu, akşam ders ve yürüyüş ondan uğrayamadım pek

Sen neler yaptın

Ne destan yazdım ha dolmuşum dokundun bin pişman olacaksın şimdi dokunduğuna

Kronometreyi açıyom spora başlıyom da onun suresi 62 dk yaptimdi

Bu menu tam tohatlık olmus

Cok sogutma arayi kuzum bende ağırlıkla çalışmaya baslayali 2 ay oldu ve en cok degisimi bu surede gördüm bencede ağırlıkla cok daha guzel sekilleniyo vücut bence basla insantye ben dumbellsiz yapiliyodu diye hatirliyorum zaten cok hareketli bi spor dumbellsiz insantye basla sen sonra dumbelların gelince reppede baslarsin
Allah zihin açıklığı versin kuzum derslerinde
Ayy uyku duzenim benimde bozuldu biliyo msn dün aksam resmen sızmışım kanepede 7 gibi bir bucuk saat uyumuşum sonra gece uyku tutmadi tabi dön dön bugun uyumadim ve erken kalktim ve açim insallah uyurum himin
Bennn super motiveydim bugun Spor beslenmesine devam artik bayrami da atlattim bahane yok listeye girdim gördün mü kiz 55.6 oldumdu da hedef 50gazam mübarek ola gayrisen destan yazarsin da ben geri kalir miyim

Kız ne destanı daha 6lı rakamlarda bile değilim
Aov tövbeler olsun 55i nasıl başardın kız
Gördüm gördüm şaşırdım ama sevindim de hep beraber ipi göğüsleyeceğiz artık

Ya ben bunu bulmuştum ama şu an silinmiş kuzu
Senin bildiğin varsa site veya video atar mısın ben deneyeyim bunu merak ettim çok ya
Kendime bir şey gibi olur
Ne denir ona
Aşmak gereken bir zorluk gibi denerim

Uykuyu düzeltmemiz lazım kilo verirken, bu uyumayla iyi kilo bile veriyoruz

62 dakika ne yaptın
Yaa bana insanity at yapim mi napiyim youtubeda silmişler

Heğ ama dedimdi daha 1 ay önce dedimdi Jillian bitince yicem dedimdi
Şok yaptım şok
Kiz 1 saat sürüyo benim spor
saati tutturamadim tam ogle öğünümü yedim spor vaktim geldi kardesim aradi ruj almis bana hedaye likit mat onlari gosteriyodubi baktim 1 saat konusmusuz tabi karnim acıktı sonra agzima 4 5 fistik attim bi tatli kasigi bal yedim ama yok yetmedi cok enerjisiz yaptim sporu ama aksam yemegim tam spor sonrasina yakışır oldu bence
İzlesenede vardi heralde dur bakam da atam ben sana ama onun tablosu var once onu atiyim sana gun gun hangi videoyu yapacagin yaziyo
Dünde ben iyice bi sokladimdi kendimi

Evet evet videoyu da atarsan çok makbule geçer ya şimdi çıkar yaparım sonra ders çalışırım halim kalırsa
Çok özendim
Böyle kalbimi küp küp attıracak bir spor istiyorum valla
Yürüyüş tamam çok hoş da böyle kıpır kıpır ağrı ve acı istiyorum biraz işe yaradığını görmek için

Ne yedin bakayım guru eppek mi yine bak şokladın şokladın 55 oldun tövbeler olsun ki 60a vuracaktın
Ayrıca ruj ne reenk
Ben fix hep kırmızı ruj sürüyorum ama koyu kırmızı olacak

Destan derken yazdigin yazidan bahsetmistim ben aahahahahsjajhahahajahahajh ossun kiloyla ve fiziklede destan yazdigin gün elbet gelecek cok guzel yol katettin bilemmmm
Hee oldu valla 1 hafta yedim içtim hakittim ama haftaya cogu gitmis olur hem menulerimi yaziyorum bakarsin proteinli ne yemisim diye
Hee bakacam aha simdi atarim ben sana
Hee ya ramazanda bozuldu benimki iyce annemlerdeydim bi de bi kac gun kardeslerimle oturduk gece 3 4 e kadar . Geri duzenlemem sart uykuyu

Insanity yaptıysan merakla bekliyorum bana da söyler misin ya gaza geldim ben de mi yapsam gidip
Çünkü dambıllarımın geleceği yok daha of

Selam yapmak istiyorsan yap. Ben asırı zorlandım. Tamamlayamadı. 20. Dakikada bıraktım cunku ölüyorum sandım. Ve peşinden jillian yaptım ama asırı zorlandım. Yani kondisyonum artar. Jillian uc en azından daha az hareket ve stabil demiştim.

Asırı zor bilmiyorum zamanla alısışır belki yarım da olsa yapabildiği kadar gittim. Dambıl yok gerek yok zaten.

Bu programı insan yapacak shan abiye deme işler galiba. Doksan kiloyum ben kalp krizi geçircekm

Ahahahahahahahaha
Ya hayallerim büyük diyorum inanmıyorsunuz arkamdan destan yazdı dirsiniz yaz sonu
O bana çok iyi olacak aynen
Bu arada protein sütü buldum kuzu Migrosa da gelmiş
Son iki tane kalmıştı kaptım hemen ama ne çok kalori varmış onda
Ben yapabilirsem geç yatıp erken kalkıcam bir kaç gün düzelir öyle bence

Ya tahmin edebiliyorum ben Jillianın ilk günleri bile ölüyordum
Nereden yaptın bana link atar mısın ya
Herkesten link dileniyorum bugün
Olsun deneyeyim
Şimdi bugün yedim ya hem de artık yürümekten sıkıldım
Biraz böyle o ilk Jillianla acı çektiğim ilk günleri yad ederim

Dur hele atacam iki lafin belin kırak
Hee kalbini ağzında hissettir bu tam istedigin
Yoh ya bu seferde bayram sekeri yidim bulanana kadar ay ne pisim ya iki dene yi de otursaaanaaa borek neyim de yemis olabilirim ekmek felan da he kiz 55 i görünce korkuyom zaten gidiyo kiloooo gobegim çıktı kalinlastim ama başladım bozmak yok artik sok falan da yoh kurbanaca
6 dene açıklı koyulu kahve tonlarirujda en sevdigim benimde kahvenin tonlari likit matlara alışmışım artik diger rujlari sevemiyom

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Buki_89:
()Justhouldmeight:
()Denetim:

MOR TAKİM

()Keptinn:
()Senad:
(62)SekerPancarii:62
(86)Yüzlesmegunu: 86

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

Makarna eksik kalsın kuzum acaba bende mi yesem panini ya da woper menü spor ile verirsin vücutta şok olmuştur film nasıldı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…