Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum yarın çıkıyorum sabah 6 gibi evden çıkarım

Ay ben bugün gidecek sandım bir de panikten alelacele de başarılar dilediydim olsun bu gece de dilerim

Napayım sabah götürdüm tabi kfc tavuklarını şimdi totom tutuştu mazur gör

Zaten kalbini ağzında hissettin mi öyle sporlar çok zayıflatıyormuş

Bak bir de bunu gördüm biliyor musun bunu 500 kalori diyor 45 dkda

O dediğin bana da oluyor ya ben sigara bırakmaya bağlıyordum ama bilmiyorum bir baktım yarım tabak sarma ve 7 baklava yemişim durduramıyorum
Yine iyi kilo verdim kurtardım haftayı kilometrelerce yol teptim

Kahve bana gitmiyi ya ben garip hissediyorum bir de mesela bordo çok yakışıyor insanlara ama sanki bende garip duruyor gibi geliyor bir de eyeliner o mutlaka olacak

Kızlar sporumu yaptım... Jil 3 4. Gün bitti. İki set yaptım.. İnsanity max Yapim dedim son on dakikası da bıraktım. Bırakınca sinirlendim Jil yapim telafisi dedim ama öldüm. Bana bu kadar koymadı Jil daha. Abv shanun.

Yazarsin valla inanirim harika gidiyosun çünkü tatlis Allah Allah yag orani cok azdi halbuki kiz niye o kadar kolorili ki kac kaloriymis

Makarna eksik kalsın kuzum acaba bende mi yesem panini ya da woper menü spor ile verirsin vücutta şok olmuştur film nasıldı peki

Heğ aman onda gözüm yok şu an şurada 1 aydır panini diye sayıklıyordum yedim rahatladım

Şimdi bana kalsa ben ye derim ya üzerine spor yaparsın nolacak Bu arada benim favorim double cheeseburger ya ya da steakhouse ya da texas ay hepsi çok güzel

Film çok güzeldi ya, geçmiş zamanlarda Mısırın kötü tanrısıyla anlaşma yapan bir kadının dönüşüyle ilgili ama çok havalıydı sahneler ben kadına hayran kaldım İkinci filmini de yapacaklar sanırsam onun mesajını verdiler

Karayip Korsanlarına gitmek çok istedim ama vakti uymadı işte

Jsjsjsjsj tamam yolluyom

Ya sen nasıl hardcore sports bir insansın iki set Jillian yapmış kız bir günde

Steakhouse benimde favorim ay iskender yerine fast food mu yesem acaba
.... cok uzun zamandır sinemaya gitmiyorum değer film bulamadığımdan

İyi sabah yimisin bari ya aksam yiyeydin ayy ben yapmadim bunu hic kiz ama cok kaçırılan günlerde yapilabilir 500 kalori iyi yani yoh yoh bazen bana da oluyo yiyom sonradan bi bakiyom coh yimisim sonra coh yiyince amaan diyom ve yemeye devam ediyom bide ben ayy cok guzel vermissin hemde kuzum masallah
Herkese yakışan bi kahve tonu mutlaka vardir ben açığından koyusuna bayiliyorum kahve ve nude rujlara kirmizi ve bordo da coh sivirim de esim pek hoslaşmiyo makyaj yapmayi cok severim eyeliner bayilirim highlighter aşığıyım parliyacak guness gibimmm

Vuuvvv yasiyon mu bacim

Böyle sanki bir boşluk var onu yiyip yiyip dolduramıcam gibi bir başlıyorum yemeye aaaaaaav
Insanity sonrası yorumumu yazıcam buraya bakalım kaç dakika dayanabilicem
Nasılsa battı balık yan da giderim diyorsun
Suratım çok soluk benim ondan da gitmiyor olabilir
Kırmızı olunca falan biraz canlanıyor gibin

Vuuvvv yasiyon mu bacim

Vallahi anlamıyorum ben de nasıl hayatta kaldığını
Arada bak şu kadar saat bisiklet çevirdim şunu yaptım bunu yaptım yazıyor
Ben olsam hastaneye kaldırırlar

Duzenli spor ve beslenme uygulayan kisiler kilo korumadayken haftanin bir günü bir öğününde istedigi zararli seyi tika basa yiyebilirmis coh arastirdim gercek bu hemen kilomu verip haftada bir tika basa yemek istiyorum ahahahahh ben esmerim ama tenim cok koyu degil iyi oluyo hee o profilimdeki kadinin makyajlarini hep izlerim
Biri tohatlasın Yuzlesmegunu nü kendine gel bu ne sporrr

Nasılsınız canlar
Caniiim biz çok iyiyiz sen nasılsın

Insansin sen insan gibi ye
Ben girdim ya ondan demiidemiiiide
Yaw He He sen geldin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…