Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sanki açilmiyo benim attigim siteden video kiz
Bugun bunu yapican yarin baska bi video yaziyi tabloda hangi gun hangi videoyu yapacagin merahlaniyom nasil yapacan yap da gel hadi

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Buki_89:
()Justhouldmeight:
()Denetim:

MOR TAKİM

(60)Keptinn:60
()Senad:
(62)SekerPancarii:62
(86)Yüzlesmegunu: 86

PEMBE TAKİM
:
MOR TAKIM:

Kuzuş peki 1,5 litrelik şişelerle yapsam nasıl olur Ripped i
2 kilolukla yapıyor onlar gerçi
1,5 kilo diyebiliriz ama pek özledim Jillian yapmayı ya

Ya bence elleme yapsın gız 3 kilo vermiş bu hafta yani rekora koşuyor

Aynen ben de 6lı rakamlara düşsem ben de öyle yapıcam çıldırıcam zıvanadan çıkıcam şşş kimselere deme
Aramızda

Kaptanlar duymadan tezgah altından tıkınırız

Ayy ben cok seviyodum insantyi yaa taki beni hem ayak hem el bileginden sakatlayana kadar ahahahhhahagh

Aynen benim de dizi zorladı fark ettim. Aman kızlar kuş gibi yapıyor valla videoda sinir olmamak elde degil ldlxkkxkxkx elli kiloluk bişiler zaten. Elli kilo olsam ben de yaparım bunlar gibi ah uh da etmem. Yalandan bagrkyolar iyice delirttiler beni

Olur kiz onlarda ağırlık sonucta gelene kadar onlarla idare et bende bilege takilan 1er kiloluk var ben onlarla yapiyodum ben kendi ağırlıklarımı 2 kilo saniyodum gecen tarttim 1er kiloymus sok oldum diyom niye bu kadar hafif ama ben squatlarimi 5 kilo agirlikla yapiyom
Hee hem kilo veriyo hem sıkılaşıyo sporla ne kıskaniyon kizi
Yoh oyle 6lara inince haftada bir tıkınmak gedef kilona gel korurkene yicen

Sabah sabah soda miden e zarar vermesin kuzuuu ekmek azıcık fazla olmuş sanki

Sabah yine efsaneee güzel olmuş bol bakliyatli beğendim likeee
Aksam a sebze yemeği ekle yada salata yoğurt vs corbayla olmaz ki bi tek ama güzel olmuş begendimmm aferin kız
Maşallah nasıl menu bu bi daha görmiiim

Sabah kahvaltım bi keyif herseyden yirim az az biliring savolasin gaptanim varolll

AhahahVahhaha siz zorlaniyosaniz bi napah insanihhhh diye bagiraydin kardiolar beni sakatliyo yaa ben ondan hic bulasmiyom videolara kendi programimdan devam ediyom ama super olmus sporlarinnn

AhahahVahhaha siz zorlaniyosaniz bi napah insanihhhh diye bagiraydin kardiolar beni sakatliyo yaa ben ondan hic bulasmiyom videolara kendi programimdan devam ediyom ama super olmus sporlarinnn

En iyisini yapmışsın deliyle deli olma boşver ldlxkkxkxkx asıl sana supersın dıyım cunku sen bu max olayını baya yaptın zamanında demek. Ben İlk 3, dakikada tıkandım rezillik

En iyisini yapmışsın deliyle deli olma boşver ldlxkkxkxkx asıl sana supersın dıyım cunku sen bu max olayını baya yaptın zamanında demek. Ben İlk 3, dakikada tıkandım rezillik
Hee 2 hafta yaptim ben cokda guzel değişiklik oluyodu ki vucudum da sakatladim sonra töbe ettim bu videolara dedim kendim yaparim siz surda durun hele

Diyetisyen azaltmıyor kuzum ne ekmeği ne de yoğurdu yumurta kalitesine iyiymiş ekmek gerçi bende alıştım yemeye artık azaltmak zorlar beni ... yolda yaptım kahvaltımı soda pratik geldi bana yanıma aldım mecburen rahatsız etmedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…