- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.881
Sanki açilmiyo benim attigim siteden video kizSağ ol kuzuş yüzleşmegünü de vk dan attı özelden ikinizinkini de kullanırım artık
Bidenesiniz
Peki ben bu cardioyu yapsam sadece olur mu
(Bak 1 ay önce cardiodan öldüm yeter nefes alamıyom diye ağlıyordum şimdi cardio challange yapıcam ben kendi aklımı öpeyim gerçekten ağlaya ağlaya dönücem insanityden sonra biliyorum)
sıcaklardandır
Piki efendim
Abahagagahhahaha bu iyiydi insansan insan gibi yiciksinCaniiim biz çok iyiyiz sen nasılsın
Insansin sen insan gibi ye
Yaw He He sen geldin diye
Duzenli spor ve beslenme uygulayan kisiler kilo korumadayken haftanin bir günü bir öğününde istedigi zararli seyi tika basa yiyebilirmis coh arastirdim gercek buhemen kilomu verip haftada bir tika basa yemek istiyorum ahahahahh ben esmerim ama tenim cok koyu degil iyi oluyo hee o profilimdeki kadinin makyajlarini hep izlerim
Biri tohatlasınYuzlesmegunu nü kendine gel bu ne sporrr
Yine basladik yani dur bakimAbahagagahhahaha bu iyiydi insansan insan gibi yiciksinhadi menüme yirim yip
Sanki açilmiyo benim attigim siteden video kiz
Bugun bunu yapican yarin baska bi video yaziyi tabloda hangi gun hangi videoyu yapacaginmerahlaniyom nasil yapacan yap da gel hadi
Ayy ben cok seviyodum insantyi yaa taki beni hem ayak hem el bileginden sakatlayana kadar ahahahhhahagh
Olur kiz onlarda ağırlık sonucta gelene kadar onlarla idare et bende bilege takilan 1er kiloluk var ben onlarla yapiyodum ben kendi ağırlıklarımı 2 kilo saniyodum gecen tarttim 1er kiloymus sok oldumKuzuş peki 1,5 litrelik şişelerle yapsam nasıl olur Ripped i
2 kilolukla yapıyor onlar gerçi
1,5 kilo diyebiliriz ama pek özledim Jillian yapmayı ya
Ya bence elleme yapsın gız 3 kilo vermiş bu hafta yani rekora koşuyor
Aynen ben de 6lı rakamlara düşsem ben de öyle yapıcam çıldırıcam zıvanadan çıkıcam şşş kimselere deme
Aramızda
Kaptanlar duymadan tezgah altından tıkınırız
Sabah sabah soda miden e zarar vermesin kuzuuu ekmek azıcık fazla olmuş sankiSabah
Tost soda
Ara
1 armut
Öğlen
2 dilim ekmek
5 yk lor peyniri
1 bardak ayran
Domates salatalık
Ara
12 kiraz
1 cb süt
Akşam
4 minik et köfte
4 dilim patlıcan ( fırında patlıcanlı tava vardı)
1 dilim ekmek
4 yk cacık salatalıklı
Ara
1 meyve
2.5lt su 1 kupa sütlü nescafe 1 türk kahve içtim
Sabah yine efsaneeeMenüm
Sabah şekersiz az sütlü nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi , bir bucuk yumurta az sucuklu, bi catal peynir, yarim dilim salam, bi iki parca kaşar, 2 zeytin, birer minik lokma bal ve tahinpekmez , sekersiz cay
Öğle: 2 lorlu yulaf barım, 7 /8 fıstık , 1 koca bardak buzlu kahve
Spor öncesi: 5 fistik,1 tatli kaşığı bal (enerji icin ama yetmedi cok enerjisizdim sporda)
Akşam: 1 minik kutu ton baligi, 4 kaşık haslanmiş yesil mercimek, 2 kaşık haşlanmış buğday, 2 minik salatalık tursusu ve biraz aci biber
Su 1 buçuk oldu sanirim hala iciyorum
Spor: 1 saat ağırlıkla fitness
Kahve falan icerim yine
Aksam a sebze yemeği ekle yada salata yoğurt vs corbayla olmaz ki bi tek ama güzel olmuş begendimmm aferin kızBugünkü menüm;
Sabah
Tb ekmeğinden tost
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
Yarım kase tavuk çorbası
1 tabak sebzeli kebap
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 büyük fincan türk kahvesi içiyorum şuan canım yemek istemiyo ilerleyen saatlerde acıkırsam 2 kayısı yicem
suyumda 3 ü geçebilir sanıyorumm bugüün kirazlarımıda yemeyi unuttum
Maşallah nasıl menu buMenümü de yazayım
Baştan söyleyeyim yağlı, şeyli bir menü
Artık umarım yarın wcye çıkarım
Hayatımda 5 gün wcye çıkmadığım olmamıştı ya
Sabah 6.30 gece boyu uyku tutmayınca kalktım
4 hurma yedim
Saat 11.30
2 sucuklu peynirli milföy böreği
Saat 15
Kfcde panini menü yedim
1 aydır hayaliyle uyuyordum
Saat 18.30
Püsküütlü kahve içtim
Arada sinemada 4-5 tane jelibon ekşili yedim
Belki 10 gibi süt falan içerim
Şu paket noodlelardan yiyecektim ama yerim kalmadı
Sabah kahvaltım bi keyif herseyden yirim az az biliringSabah sabah soda miden e zarar vermesin kuzuuu ekmek azıcık fazla olmuş sanki
Sabah yine efsaneeegüzel olmuş bol bakliyatli beğendim likeee
Aksam a sebze yemeği ekle yada salata yoğurt vs corbayla olmaz ki bi tek ama güzel olmuş begendimmm aferin kız
Maşallah nasıl menu bubi daha görmiiim
Hee esim isten gelenece burdayim 11 de yohum ona gore git gel cabuhTamam gelicem burada olucan mı gece
Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete ama bakalım sonumuz hayrolsun
Eyuce bi terle gel kolay gele12 olmadan gidip yapayım hadi spor listesine yetişsin
Dönüşte ağlama duvarı olarak kullanıcam siziYuzlesmegunu SekerPancarii
AhahahVahhahaAynen benim de dizi zorladı fark ettim. Aman kızlar kuş gibi yapıyor valla videoda sinir olmamak elde degil ldlxkkxkxkx elli kiloluk bişiler zaten. Elli kilo olsam ben de yaparım bunlar gibi ah uh da etmem. Yalandan bagrkyolar iyice delirttiler beni
AhahahVahhahasiz zorlaniyosaniz bi napah insanihhhh diye bagiraydin kardiolar beni sakatliyo yaa ben ondan hic bulasmiyom videolara kendi programimdan devam ediyom ama super olmus sporlarinnn
Hee 2 hafta yaptim ben cokda guzel değişiklik oluyodu ki vucudum da sakatladim sonra töbe ettim bu videolara dedim kendim yaparim siz surda durun heleEn iyisini yapmışsın deliyle deli olma boşver ldlxkkxkxkx asıl sana supersın dıyım cunku sen bu max olayını baya yaptın zamanında demek. Ben İlk 3, dakikada tıkandım rezillik
Diyetisyen azaltmıyor kuzum ne ekmeği ne de yoğurdu yumurta kalitesine iyiymiş ekmek gerçi bende alıştım yemeye artık azaltmak zorlar beni ... yolda yaptım kahvaltımı soda pratik geldi bana yanıma aldım mecburen rahatsız etmedi amaSabah sabah soda miden e zarar vermesin kuzuuu ekmek azıcık fazla olmuş sanki
Sabah yine efsaneeegüzel olmuş bol bakliyatli beğendim likeee
Aksam a sebze yemeği ekle yada salata yoğurt vs corbayla olmaz ki bi tek ama güzel olmuş begendimmm aferin kız
Maşallah nasıl menu bubi daha görmiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?