Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee 2 hafta yaptim ben cokda guzel değişiklik oluyodu ki vucudum da sakatladim sonra töbe ettim bu videolara dedim kendim yaparim siz surda durun hele
Oha ldlxkkxkxkx ya bastan sona kadar yapabiliyor muydun kzkzks iki hafta iki haftadır. Ben de 3 hafta kesin yapıcam ><

Bahsettiğiniz videoya baktım is yerinde oha dedim bunu nasıl yapıyorlar şimdi o videoyu kim yapcak justhokd mu yüzleşme günümü

Kzkzks evet ben denedim bugun ldlxkkxkxkx
Hafiften basaladım ama uzun soluklu olur mu supheliyim sonuçlar cok iyi olcak belli ki devam edilirse ama idden adı üzerinde cılgınlık

Oha ldlxkkxkxkx ya bastan sona kadar yapabiliyor muydun kzkzks iki hafta iki haftadır. Ben de 3 hafta kesin yapıcam ><
Evet yapiyodum valla ama oncesinde ben jilliani 2 hafta yaptim sakatlandim az ara verdim p90x yaptim onunda 2. Haftasinda sakatlandim sonra insanty yaptim onunda 2. Haftasında sakatlandim nedir bu yaahahahhahahaha aslinda sakatlanma olmasa bileklerde ben cok seviyorum hareketli sporlari hem 30 dk hemen bitiyo hemde vucudu baya degistiriyo bu tür sporlar

Tövbe ya lsksm git jelibon ye eklemlerin kuvvetlensin lsksm

Ya saka bi yana ben de jillian ı bi kac sene önce yaptığımda sakatlanmıstım senin gibi. Olabiliyor neyse iyiymiş Kendini ayarlıyorsun artık cool

Tövbe ya lsksm git jelibon ye eklemlerin kuvvetlensin lsksm

Ya saka bi yana ben de jillian ı bi kac sene önce yaptığımda sakatlanmıstım senin gibi. Olabiliyor neyse iyiymiş Kendini ayarlıyorsun artık cool
Ahahahhahahahaj en sevdigim abur cubur jelibon
Ayy ben kendim ettim kiz ilk sakatlandigimda umursamadim devam ettim oyle sonra cok kötü agridi oyle bıraktım simdi en ufak zorlamada agriyo
Kendim hareketleri ayarlayinca daha iyi oldu ama omzu sakatladim bi araabu sefer hemen orayi çalıştırmayı biraktim iyi simdi inşallah baska bi sakatlanma yasamam

İvit hidi bini öv
Önce zayıfla öyle şu an aynı kilodayix neyini ovcem
Sabah kahvaltım bi keyif herseyden yirim az az biliring savolasin gaptanim varolll
Hee sağlıklı ama çok çeşitli

Aa ekmekle mi faydaliymis onu bilmiyodumm
Ay foto atcaktim benn unutummm du bakım o da da cekebilirsem cekeyim

Önce zayıfla öyle şu an aynı kilodayix neyini ovcem

Hee sağlıklı ama çok çeşitli

Aa ekmekle mi faydaliymis onu bilmiyodumm

Ay foto atcaktim benn unutummm du bakım o da da cekebilirsem cekeyim
Aa ekmek faydali miymis hafi yiyek neden o hadar sasırdın acaba kine tamam haftaya cuma kesin övecenfoto atacan he

Yuzlesmegunu
SekerPancarii

Selam
Nassınız
Ben geldim
Üzerime detarjan falan döksem çamaşırlarım yıkanmıştı şimdiye

Jillian falan ne ki Shaun abimizin yanında

23. dkya kadar yaptım, orada kusacak gibi olup bıraktım artık hala midem bulanıyor
Belki yarın öteki videosuna geçmeden bunun üzerine giderim tamamlayabilmek için

Ya umarım bir an önce gelir 1,5la da hiç yapmadım elde nasıl durur bilmiyorum bir denicem ama olmazsa insanityle devam ederim

Sen kendin kara kuru bir şeysin 5 kg nasıl kaldırıyorsun ya

Valla en lezzetli menümdü kaptanım ya
Ama bilirsin önlemimi de alırım
Baklavalardan sonra kilo almadım bunda da almayacağım hırs yaptım gidip insanity max yaptım

Gaza geldin dimi 2 yapılabiliyorsa 3 yapayım ben de diyor insan
Valla birbirimizi gördükçe gaza geliyoruz kesin
Ben de yuzlesmegunu 20 dk yapmış dur bakiyim 20yi geçebilecek miyim diye düşünerek ittirdim kaktırdım
Ama ben ardından Jillian yapmadım tabi
Olsun yine de motive ettin beni

Bahsettiğiniz videoya baktım is yerinde oha dedim bunu nasıl yapıyorlar şimdi o videoyu kim yapcak justhokd mu yüzleşme günümü

Heğ yaptık valla sucuk oldum
Grupça çıldırmak üzereyik
En çok kiloyu biz vereceğiz

p90x ne şimdi bak yeni gaza getirmeler bir şeyler

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Buki_89:
(95)Justholdmetight: 72 + 23
()Denetim:

MOR TAKİM

(60)Keptinn:60
()Senad:
(62)SekerPancarii:62
(86)Yüzlesmegunu: 86

PEMBE TAKİM
: 155
MOR TAKIM: 208

Bugün 8066 adım attım, 5.2 km yürüdüm ve 267 kalori yaktım
Insanityde ne kadar yaktım bilmiyorum düşünmeye bile cesaretim yok şu an

İyi geldi mi yediklerinjn üstüneahahagahha 33 dkydi zaten giz az sabredeydin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…