- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.901
Oha ldlxkkxkxkx ya bastan sona kadar yapabiliyor muydun kzkzks iki hafta iki haftadır. Ben de 3 hafta kesin yapıcam ><Hee 2 hafta yaptim ben cokda guzel değişiklik oluyodu ki vucudum da sakatladim sonra töbe ettim bu videolara dedim kendim yaparim siz surda durun hele
Bahsettiğiniz videoya baktım is yerinde oha dedim bunu nasıl yapıyorlar şimdi o videoyu kim yapcak justhokd mu yüzleşme günümü
Evet yapiyodum valla ama oncesinde ben jilliani 2 hafta yaptim sakatlandim az ara verdim p90x yaptim onunda 2. Haftasinda sakatlandimOha ldlxkkxkxkx ya bastan sona kadar yapabiliyor muydun kzkzks iki hafta iki haftadır. Ben de 3 hafta kesin yapıcam ><
Evet yapiyodum valla ama oncesinde ben jilliani 2 hafta yaptim sakatlandim az ara verdim p90x yaptim onunda 2. Haftasinda sakatlandimsonra insanty yaptim onunda 2. Haftasında sakatlandim nedir bu ya ahahahhahahaha aslinda sakatlanma olmasa bileklerde ben cok seviyorum hareketli sporlari hem 30 dk hemen bitiyo hemde vucudu baya degistiriyo bu tür sporlar
Cok keyifli göründü hafta da 1 gün yapılabilir aslındaKzkzks evet ben denedim bugun ldlxkkxkxkx
Hafiften basaladım ama uzun soluklu olur mu supheliyim sonuçlar cok iyi olcak belli ki devam edilirse ama idden adı üzerinde cılgınlık
Ahahahhahahahaj en sevdigim abur cubur jelibonTövbe ya lsksm git jelibon ye eklemlerin kuvvetlensin lsksm
Ya saka bi yana ben de jillian ı bi kac sene önce yaptığımda sakatlanmıstım senin gibi. Olabiliyor neyse iyiymiş Kendini ayarlıyorsun artık cool
Önce zayıfla öyleİvithidi bini öv
Hee sağlıklı ama çok çeşitliSabah kahvaltım bi keyif herseyden yirim az az biliringsavolasin gaptanim varolll
Aa ekmekle mi faydaliymis onu bilmiyodummDiyetisyen azaltmıyor kuzum ne ekmeği ne de yoğurdu yumurta kalitesine iyiymiş ekmek gerçi bende alıştım yemeye artık azaltmak zorlar beni ... yolda yaptım kahvaltımı soda pratik geldi bana yanıma aldım mecburen rahatsız etmedi ama
Ay foto atcaktim benn unutummm du bakım o da da cekebilirsem cekeyimkaptinn hani foto?
Aa ekmek faydali miymis hafi yiyekÖnce zayıfla öyleşu an aynı kilodayix neyini ovcem
Hee sağlıklı ama çok çeşitli
Aa ekmekle mi faydaliymis onu bilmiyodumm
Ay foto atcaktim benn unutummm du bakım o da da cekebilirsem cekeyim
Atamadim boyut kabul etmiyoAa ekmek faydali miymis hafi yiyekneden o hadar sasırdın acaba kine tamam haftaya cuma kesin övecen foto atacan he
Olur kiz onlarda ağırlık sonucta gelene kadar onlarla idare et bende bilege takilan 1er kiloluk var ben onlarla yapiyodum ben kendi ağırlıklarımı 2 kilo saniyodum gecen tarttim 1er kiloymus sok oldumdiyom niye bu kadar hafif ama ben squatlarimi 5 kilo agirlikla yapiyom
Hee hem kilo veriyo hem sıkılaşıyo sporla ne kıskaniyon kizi
Yoh oyle 6lara inince haftada bir tıkınmakgedef kilona gel korurkene yicen
Sabah sabah soda miden e zarar vermesin kuzuuu ekmek azıcık fazla olmuş sanki
Sabah yine efsaneeegüzel olmuş bol bakliyatli beğendim likeee
Aksam a sebze yemeği ekle yada salata yoğurt vs corbayla olmaz ki bi tek ama güzel olmuş begendimmm aferin kız
Maşallah nasıl menu bubi daha görmiiim
Oha ldlxkkxkxkx ya bastan sona kadar yapabiliyor muydun kzkzks iki hafta iki haftadır. Ben de 3 hafta kesin yapıcam ><
Bahsettiğiniz videoya baktım is yerinde oha dedim bunu nasıl yapıyorlar şimdi o videoyu kim yapcak justhokd mu yüzleşme günümü
Evet yapiyodum valla ama oncesinde ben jilliani 2 hafta yaptim sakatlandim az ara verdim p90x yaptim onunda 2. Haftasinda sakatlandimsonra insanty yaptim onunda 2. Haftasında sakatlandim nedir bu ya ahahahhahahaha aslinda sakatlanma olmasa bileklerde ben cok seviyorum hareketli sporlari hem 30 dk hemen bitiyo hemde vucudu baya degistiriyo bu tür sporlar
Bende seni överim temem mi anlastik miAtamadim boyut kabul etmiyo
He övcem seni bekliyorumeski haline dön artık silkelen ve kendine gel
İyi geldi mi yediklerinjn üstüneYuzlesmegunu
SekerPancarii
Selam
Nassınız
Ben geldim
Üzerime detarjan falan döksem çamaşırlarım yıkanmıştı şimdiye
Jillian falan ne ki Shaun abimizin yanında
23. dkya kadar yaptım, orada kusacak gibi olup bıraktım artık hala midem bulanıyor
Belki yarın öteki videosuna geçmeden bunun üzerine giderim tamamlayabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?