Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

5 kilo cok agir olmuyo kiz ama feci terletiyo o squatlari yaparken

İyi geldi mi yediklerinjn üstüneahahagahha 33 dkydi zaten giz az sabredeydin ya

33 yapsaydım kusacaktım zaten yemek falan kalmayacaktı kilo da almazdım kesin belki de sırrı budur

5 kilo cok agir olmuyo kiz ama feci terletiyo o squatlari yaparken

Terledikçe yağlar yanıyormuş bak iyi yanından bak gerçi sende yağ mı kalmış artık daha neyi yakacaksın

P90x in bi tane videosunu buldumdu gi bilmiyom o muydu ama ondan cok hoşlanmadiydim

Sen tok yapmadin inşallah tok karnina zararli spor yapmak biliyon deaaami
Vardir vardir yağ o şoklarda yediklerim nere gidiyi

Sen tok yapmadin inşallah tok karnina zararli spor yapmak biliyon deaaami
Vardir vardir yağ o şoklarda yediklerim nere gidiyi

Yok kız saat 15te yemiştim yemeği hala tokum

Senin dediğine geliyorum galiba mide küçüldü

Yemekten 2 saat sonra falan yapıyorum ben

Senin yediklerin buharlaşıp uzaya karışıyor bence bu kara kuruluğunun başka açıklaması olamaz

Bak gece gece övdüm yine seni

Hee iyi o zaman hee uzaya karışıyo ondan 3 kilo aldim 10 gunde ama yakinda uzaya karışacak tabi hala en zayif benim o yuzden övülmeyi hakittim kabill

Hee iyi o zaman hee uzaya karışıyo ondan 3 kilo aldim 10 gunde ama yakinda uzaya karışacak tabi hala en zayif benim o yuzden övülmeyi hakittim kabill

Enerji içimizde hmmmh

Yağlar hep içimizde pıncır En çok göbekte benim

Tamam el ele tutuşalım haftaya cuma günü uzaya salacağız bu kiloları

Enerji içimizde hmmmh

Yağlar hep içimizde pıncır En çok göbekte benim

Tamam el ele tutuşalım haftaya cuma günü uzaya salacağız bu kiloları
Hmmmhh ne giz ahahahah litfen benim yaglar icimde olmasin onlari da sen ustlen ben alışkın degilim 2 senedir zayifam ben söz beraber yollicaz seninkileri uzaya

Hmmmhh ne giz ahahahah litfen benim yaglar icimde olmasin onlari da sen ustlen ben alışkın degilim 2 senedir zayifam ben söz beraber yollicaz seninkileri uzaya

Hani cem yılmaz diyor ya "enerji içimizde hmmmh diye" o Ya başka nerende olacak toplayıp poşete atıp kafana mı astın kız ya totoya ya göbeğe gitmiştir bak beni çekiyorsun muhabbetin içine gülüyorum gülüyorum gidemiyorum

Bak gidiyorum bu kez hadi ders çalışıcam son günüm yetiştirmem lazım öpüyorum bak gittim geri dönmicem

Tağam hadi git hmmmh görüşürük yarin Allah zihin açıklığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…