- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.141
bende denemek istiyorummm akşam bi deniyeyim ama o karışık galiba videoları flngünaydın kızlar bugün 71,80 çıktım tartıda -200 gitti ...
ınsantd mi neydi onu yapanları tebrik ediyorum çok yorucu jilli daha kolay kalıyor yanında ama ınsatdy çok zevkli ilerde tekrar denicim yapmayı keyifle ama nefes nefese 10 dk yapabildim
Hee küçüktü kiz toplasan 3 kaşık pilav vardi icinde ikisinin toplamisabah öğle karbonhidrat cok olmş ama sporun şahane
keyifler yerinde olsun bu hafta da şahane bi sonuc alıcaz eminim
inşallah dolmalar miniktir
canııım geçmiş olsun ama akşam keşke yemeklik bieşyler olsaymışş gerci karnında agrıyomşş
akşamki 1 dilim ekmek olmasa da olurmş aslına bakarsanama güzel begendim dondurma da bu sıcaklarda yeme diyemem
Hani beni gectindigünaydın kızlaarr mutlu bi hafta diliyorum herkesee
55.1 im cumaya göre -200 gözüküyo ama dn -700dü nasıl oldu anlamadım
bugün tam olarak başladım diyete
taam o zaman azsa sorun yokHee küçüktü kiz toplasan 3 kaşık pilav vardi icinde ikisinin toplamiayy tartilamiyom annemlerde valla az az yedim hep inşallah vermişimdir kilo dün birsuru abur cubur yidiler ağzıma sürmedim
geçtimdiii dün 56.7 ydim ama bugün böyle cıktıHani beni gectindiodem olmustur bebis cok yemediysen iner geri
günaydın kuzuşuuummGunaydin kizlar
Hee kiz cips kek seker felan ne ararsan yidilertaam o zaman azsa sorun yok
ne kötü oluyo dimi akşamda babam yumurta yaptı kendine gece 12 de ve ben bayılırım babamın yaptıgı yumurtaya cok güzel oluyo yada bana öyle geliyo ama yemedim gittim yattım
geçtimdiii dün 56.7 ydim ama bugün böyle cıktı
günaydın kuzuşuuumm
gercekten öyle dur alayım dur su son derken bitiyoHee kiz cips kek seker felan ne ararsan yidileraz ye bisi olmaz dediler ama yok dedim ya az ondan bundan derken ipin ucu kaçiyo en iyisi hic yememek aksam yumurta yemeye bayilirim
Aman 56.7 cikma bence54.7 mi çıktıydın
azcik zorlim dedim kendimi ama hic canim istemedi bende yattim uyudum:)canııım geçmiş olsun ama akşam keşke yemeklik bieşyler olsaymışş gerci karnında agrıyomşş
neeeeee 56,7 mi ciktin sennnn neeeeeeee yanlismi gördümmmm?geçtimdiii dün 56.7 ydim ama bugün böyle cıktı
Taze ekmek var kahvaltidagercekten öyle dur alayım dur su son derken bitiyo
geçen kardeşim yumurta yaptı gece bi tane bi tane derken bi dilim ekmek yedim bi parca kaldı bişey yaptın tam yap ye bunu da diyo
54.6 ivit sorry
menün güzel canim hic kacamaklar falanda yok harikasin bence, sporun zaten sahaneee aferin kuzumselamlar. ben sabit çıktım tartıda..
menü:
sabah: yulaf ezmesi ile muz
ara: naneli ayran
Öğlen : Ton balıklı salata, mısırlı ve dört adet ceviz.
ara: bir kase yoğurt
Akşam: Bir tavuk şiş ve kepek ekmeği ile yoğurt.
yatarken : süt
spor: sabah yarım saat jillian level 3 yaptım. 7. günümdeyim. Akşam iş dönüşü spora devam.. işte olmak cok sıkıcı.
aç uyuyabiliyosn ne güzelazcik zorlim dedim kendimi ama hic canim istemedi bende yattim uyudum:)
he evet 54.7 olcaktı oneeeeee 56,7 mi ciktin sennnn neeeeeeee yanlismi gördümmmm?
hafta güzel başlamadı toparlanmamız lazımmmAy kizlar bende bu Sabah tartida +400 ciktim ama reglden diye düsünüyorum hemen yoketmem lazim bol su ve spor
ben sende niye hiç taze fasulye vs gibi yemekler görmüyorumselamlar. ben sabit çıktım tartıda..
menü:
sabah: yulaf ezmesi ile muz
ara: naneli ayran
Öğlen : Ton balıklı salata, mısırlı ve dört adet ceviz.
ara: bir kase yoğurt
Akşam: Bir tavuk şiş ve kepek ekmeği ile yoğurt.
yatarken : süt
spor: sabah yarım saat jillian level 3 yaptım. 7. günümdeyim. Akşam iş dönüşü spora devam.. işte olmak cok sıkıcı.
cok sveriiizzzzTaze ekmek var kahvaltidacok az yidim gözüm ekmekte ama yimiyom ekmaaaaahhhhhhhhhh
günaydınnn şekerimGünaydın kızlaaaaaar
menünü yarıda kestim okumadım. gercekten bak ciddi ciddi kızıyorum artık ramazan deedin bayram dedin şimdiki bahanen ne niye yiyosun niye yapıyosn bunu ? hadi 1 gün yedin 2 . gün niye ? valla cok pis çemkiricem az kaldıhafta sonu çok kötü dengesiz beslendimAlışverişe çıktık 2 günde dışardaydım o yüzden böyle oldu
Ama -100 bide dün wcye çıkamadım sanırım çıksaydım -400 falan olurdum
menülerimi yazayımda topa tutun beni
Cumartesi;
Sabah;
30 tane kiraz
Öğlen
çeyrek simit 1 dilim peynir
annemin işyerine gittim arkadaşının doğum günü vardı 3 çatal meyveli pasta
Akşam
dışardaydık 1 lahmacun 1 de büyük ayran içtim
eve gidincede 2 parça karpuz yedim
3 litreyi geçmiştir su
Pazar;
uyanınca şekersiz kahveyle bi minnak bayram çikiletası
şunlardan
Sabah (Saat 12)
1 tane sucuklu yumurta
az börek
2 lokma poğaça
şekersiz çay
Akşam(19)
1 kase çorba
2 kaşık patlıcan yemeği
boolca su
hemen telafi et canikommm biraz dengesiz bi menü olmus ama cokda abartmamissin o iyihafta sonu çok kötü dengesiz beslendimAlışverişe çıktık 2 günde dışardaydım o yüzden böyle oldu
Ama -100 bide dün wcye çıkamadım sanırım çıksaydım -400 falan olurdum
menülerimi yazayımda topa tutun beni
Cumartesi;
Sabah;
30 tane kiraz
Öğlen
çeyrek simit 1 dilim peynir
annemin işyerine gittim arkadaşının doğum günü vardı 3 çatal meyveli pasta
Akşam
dışardaydık 1 lahmacun 1 de büyük ayran içtim
eve gidincede 2 parça karpuz yedim
3 litreyi geçmiştir su
Pazar;
uyanınca şekersiz kahveyle bi minnak bayram çikiletası
şunlardan
Sabah (Saat 12)
1 tane sucuklu yumurta
az börek
2 lokma poğaça
şekersiz çay
Akşam(19)
1 kase çorba
2 kaşık patlıcan yemeği
boolca su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?