Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende denemek istiyorummm akşam bi deniyeyim ama o karışık galiba videoları fln
u enerjiyle gidersem akşam spor yaparım

Hee küçüktü kiz toplasan 3 kaşık pilav vardi icinde ikisinin toplami ayy tartilamiyom annemlerde valla az az yedim hep inşallah vermişimdir kilo dün birsuru abur cubur yidiler ağzıma sürmedim

günaydın kızlaarr mutlu bi hafta diliyorum herkesee
55.1 im cumaya göre -200 gözüküyo ama dn -700dü nasıl oldu anlamadım
bugün tam olarak başladım diyete
Hani beni gectindi odem olmustur bebis cok yemediysen iner geri

Hee küçüktü kiz toplasan 3 kaşık pilav vardi icinde ikisinin toplami ayy tartilamiyom annemlerde valla az az yedim hep inşallah vermişimdir kilo dün birsuru abur cubur yidiler ağzıma sürmedim
taam o zaman azsa sorun yok
ne kötü oluyo dimi akşamda babam yumurta yaptı kendine gece 12 de ve ben bayılırım babamın yaptıgı yumurtaya cok güzel oluyo yada bana öyle geliyo ama yemedim gittim yattım

Hani beni gectindi odem olmustur bebis cok yemediysen iner geri
geçtimdiii dün 56.7 ydim ama bugün böyle cıktı

günaydın kuzuşuuumm

Hee kiz cips kek seker felan ne ararsan yidiler az ye bisi olmaz dediler ama yok dedim ya az ondan bundan derken ipin ucu kaçiyo en iyisi hic yememek aksam yumurta yemeye bayilirim
Aman 56.7 cikma bence 54.7 mi çıktıydın

Hee kiz cips kek seker felan ne ararsan yidiler az ye bisi olmaz dediler ama yok dedim ya az ondan bundan derken ipin ucu kaçiyo en iyisi hic yememek aksam yumurta yemeye bayilirim
Aman 56.7 cikma bence 54.7 mi çıktıydın
gercekten öyle dur alayım dur su son derken bitiyo
geçen kardeşim yumurta yaptı gece bi tane bi tane derken bi dilim ekmek yedim bi parca kaldı bişey yaptın tam yap ye bunu da diyo
54.6 ivit sorry

Ay kizlar bende bu Sabah tartida +400 ciktim ama reglden diye düsünüyorum hemen yoketmem lazim bol su ve spor

selamlar. ben sabit çıktım tartıda..

menü:

sabah: yulaf ezmesi ile muz

ara: naneli ayran

Öğlen : Ton balıklı salata, mısırlı ve dört adet ceviz.

ara: bir kase yoğurt

Akşam: Bir tavuk şiş ve kepek ekmeği ile yoğurt.

yatarken : süt

spor: sabah yarım saat jillian level 3 yaptım. 7. günümdeyim. Akşam iş dönüşü spora devam.. işte olmak cok sıkıcı.

gercekten öyle dur alayım dur su son derken bitiyo
geçen kardeşim yumurta yaptı gece bi tane bi tane derken bi dilim ekmek yedim bi parca kaldı bişey yaptın tam yap ye bunu da diyo
54.6 ivit sorry
Taze ekmek var kahvaltida cok az yidim gözüm ekmekte ama yimiyom ekmaaaaahhhhhhhhhh

PEMBE TAKİM

(240)Poncikbirgelincik:60+120+60
(160)Buki_89:20+30+110
(175)Justholdmetight: 72 + 23 + 80
(210)Denetim:210

MOR TAKİM

(60)Keptinn:60
(101)Senad:101
(102)SekerPancarii:62+40
(289)Yüzlesmegunu: 86 dk + 203 dk

PEMBE TAKİM
: 785
MOR TAKIM: 552

hafta sonu çok kötü dengesiz beslendim Alışverişe çıktık 2 günde dışardaydım o yüzden böyle oldu
Ama -100 bide dün wcye çıkamadım sanırım çıksaydım -400 falan olurdum
menülerimi yazayımda topa tutun beni

Cumartesi;
Sabah;
30 tane kiraz

Öğlen

çeyrek simit 1 dilim peynir
annemin işyerine gittim arkadaşının doğum günü vardı 3 çatal meyveli pasta

Akşam

dışardaydık 1 lahmacun 1 de büyük ayran içtim
eve gidincede 2 parça karpuz yedim

3 litreyi geçmiştir su

Pazar;
uyanınca şekersiz kahveyle bi minnak bayram çikiletası
şunlardan
Sabah (Saat 12)
1 tane sucuklu yumurta
az börek
2 lokma poğaça
şekersiz çay

Akşam(19)
1 kase çorba
2 kaşık patlıcan yemeği

boolca su

Dün yaptığım sporu ekleyeyim ben de bir de bu sabah yaptığım var. akşama sporumun devamını yine yazacağım liste kaybolmasın diye yazıyorum. Bugün ki yaptığım sporları akşam toplayıp yazacağım....

PEMBE TAKİM

(240)Poncikbirgelincik:60+120+60
(160)Buki_89:20+30+110
(175)Justholdmetight: 72 + 23 + 80
(210)Denetim:210

MOR TAKİM

(60)Keptinn:60
(101)Senad:101
(102)SekerPancarii:62+40
(499)Yüzlesmegunu: 86 dk + 203 dk + 210 dk + ( 30 dk +...)

PEMBE TAKİM: 785
MOR TAKIM: 762

menün güzel canim hic kacamaklar falanda yok harikasin bence, sporun zaten sahaneee aferin kuzum

azcik zorlim dedim kendimi ama hic canim istemedi bende yattim uyudum:)
aç uyuyabiliyosn ne güzel
neeeeee 56,7 mi ciktin sennnn neeeeeeee yanlismi gördümmmm?
he evet 54.7 olcaktı o
Ay kizlar bende bu Sabah tartida +400 ciktim ama reglden diye düsünüyorum hemen yoketmem lazim bol su ve spor
hafta güzel başlamadı toparlanmamız lazımmm

ben sende niye hiç taze fasulye vs gibi yemekler görmüyorum yazıyosn da bnm mi gözümden kaçıyo

Taze ekmek var kahvaltida cok az yidim gözüm ekmekte ama yimiyom ekmaaaaahhhhhhhhhh
cok sveriiizzzz miis gibi üstüne sür kaymak balı
yeme
Günaydın kızlaaaaaar
günaydınnn şekerim

menünü yarıda kestim okumadım. gercekten bak ciddi ciddi kızıyorum artık ramazan deedin bayram dedin şimdiki bahanen ne niye yiyosun niye yapıyosn bunu ? hadi 1 gün yedin 2 . gün niye ? valla cok pis çemkiricem az kaldı

hemen telafi et canikommm biraz dengesiz bi menü olmus ama cokda abartmamissin o iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…