- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.161
aç uyuyabiliyosn ne güzel
ayyy bi an sok gecirdim dicektim nolduuuuuhe evet 54.7 olcaktı o
aynen canim aynen düzeltmemiz lazim hemencikhafta güzel başlamadı toparlanmamız lazımmm
dışardaydım cünkü mecburen en zaraarsız ne varsa yemeye çalıştımaç uyuyabiliyosn ne güzel
he evet 54.7 olcaktı o
hafta güzel başlamadı toparlanmamız lazımmm
ben sende niye hiç taze fasulye vs gibi yemekler görmüyorumyazıyosn da bnm mi gözümden kaçıyo
cok sveriiizzzzmiis gibi üstüne sür kaymak balı
yeme
günaydınnn şekerim
menünü yarıda kestim okumadım. gercekten bak ciddi ciddi kızıyorum artık ramazan deedin bayram dedin şimdiki bahanen ne niye yiyosun niye yapıyosn bunu ? hadi 1 gün yedin 2 . gün niye ? valla cok pis çemkiricem az kaldı
evet baya dengesiz oldu canım ama isteyerek yemedim mecburiyetten oldu biraz ama çok fazla yürüdüm hep hareket halindeydim bol bolda su içtim bugünde dışardayım ama sabah kahvaltımı çok güzel yaptım öğlende burda güzelce yiyip cıkıcam evdede meyve yerim çay kahve icerim tamam şükür ki artıda değilimhemen telafi et canikommm biraz dengesiz bi menü olmus ama cokda abartmamissin o iyi
evet arti olmaman güzel, sen yinede disarda olsanda cok dikkat et baska seyler yemeye garet et, daha cok sulu yemek tarzinda birseyler yemeye calisdışardaydım cünkü mecburen en zaraarsız ne varsa yemeye çalıştım
evet baya dengesiz oldu canım ama isteyerek yemedim mecburiyetten oldu biraz ama çok fazla yürüdüm hep hareket halindeydim bol bolda su içtim bugünde dışardayım ama sabah kahvaltımı çok güzel yaptım öğlende burda güzelce yiyip cıkıcam evdede meyve yerim çay kahve icerim tamam şükür ki artıda değilim
evet arti olmaman güzel, sen yinede disarda olsanda cok dikkat et baska seyler yemeye garet et, daha cok sulu yemek tarzinda birseyler yemeye calis
Kofte yiyeydindışardada sulu yemek yiyebilceğim bi yer yok ki mecburen lahmacun yedim bende iskender pizza yemektense en zararsız o geldi gözüme
sebephihi evet biraz tuaf bi cümle olcak ama ben aclik hissini seviyorumhatte bazen ac hissetmeyince kendimi suclu hissediyorum cok yedim gibi gelio
ayyy bi an sok gecirdim dicektim nolduuuuu
aynen canim aynen düzeltmemiz lazim hemencik
mecburiyetten lahmacun değil salata yiyebilirdin veya o partayı cokta güzel reddedebilirdin veya pazar güü pogca yerine ekmek yiyebilirdin çokta güzeldışardaydım cünkü mecburen en zaraarsız ne varsa yemeye çalıştım
evet baya dengesiz oldu canım ama isteyerek yemedim mecburiyetten oldu biraz ama çok fazla yürüdüm hep hareket halindeydim bol bolda su içtim bugünde dışardayım ama sabah kahvaltımı çok güzel yaptım öğlende burda güzelce yiyip cıkıcam evdede meyve yerim çay kahve icerim tamam şükür ki artıda değilim
Kofte yiyeydintavık yiyeydin
sebepdeğişikmiş ama ben açlık hissini hiç sevmiyorumm
mecburiyetten lahmacun değil salata yiyebilirdin veya o partayı cokta güzel reddedebilirdin veya pazar güü pogca yerine ekmek yiyebilirdin çokta güzelbunlar hep bahane senin canın diyet yapmak istememiş
hmmm anladim, ben genelde türkiyede heryerde ev yemekleri vardir diye diom hihihidışardada sulu yemek yiyebilceğim bi yer yok ki mecburen lahmacun yedim bende iskender pizza yemektense en zararsız o geldi gözüme
hiihih ben severim kendilerinisebepdeğişikmiş ama ben açlık hissini hiç sevmiyorumm
hmmm anladim, ben genelde türkiyede heryerde ev yemekleri vardir diye diom hihihi
hadi bakalim güveniyorum sana basaracaksin, nerdesinki sen yada ne yapiosun neden sürekli diasada olma durumun var?esnaf lokantaları falan var onlarda 4-5 gibi kapanıyo zaten
neyse bugün çok tedbirliyim cıkıcam ama aslaa ağzıma dışarda lokma sürmücem kahvaltımıda çok güzel yaptım
hadi bakalim güveniyorum sana basaracaksin, nerdesinki sen yada ne yapiosun neden sürekli diasada olma durumun var?
o zaman yanına elma alsaydınsalata yiyemiyorum ki ben yiyebilsem zaten salata yerdim dışarda pastayıda reddettim ama çok ısrar etti kadın en son 3 çatal aldım
poğaça ev poğaçasıydı beyaz ekmek vardı tb yoktu bende yarım poğaçadan yana tercih yaptım cünkü çok güzel kokmuştu oda kücüktü
sonra baya düzelmişin gördüğümüz üzerehiihih ben severim kendileriniama aslinda piskolojiik bi sorun oluo bu genelde asiri derecede zayif insanlarda görünen birsey hani 30 kilo olupda kendilerini aynada cok sisman görürlerye sürekli ac kalirlar, hatte bi kizin hayatini anlatan bi film vardi günde sadece üctane buz kalibinda dondurdugu suyla ve icine atigi minik ekmek kirintilariyla geciriodu baskada hicbirsey yemiodu... onlar aclik hissini duymadigi an kendilerini suclu hissediolar... tabi benim durum bu degil bi ara bende asiri derecede zayiflamistim 2008 falandi galiba 56 kilolarda geziodum ve hic hos degildi yemek yedigimde kendimi suclu hissediodum... allahdan düzeldim sonrada, hatta ipin ucuunu da bi kacirdim su son bi sene hahahaha
o zamn hafta sonu 2 3 çeşit yapıp buzluga atıcaksın hafta içi çıkartıp yiceksin
o zaman yanına elma alsaydın
zaten bu sıcakta nasıl yedin o saydıklarını onuda anlamadım bursa yanıyodu hafta sonu
hadi bakalım menülerin takibimde
sonra baya düzelmişin gördüğümüz üzereinsanlar kendine nasıl yapıyo bunu yani bi ortası yok mu ne cok yiceksin ne az tm bizde arada detoks fln az yiyoruz ama bizimki kısa süreli ki ona bile dayanamıyoruz bu insanlar bunu sürekli devam ettiriyo ben yapamam şahsen ramazanda mesela sonlara dogru midem bulanıyodu yemek yiyemicek gbi oldugumda zorla yiyodum korkudan
o zamn hafta sonu 2 3 çeşit yapıp buzluga atıcaksın hafta içi çıkartıp yiceksinmesela fasulye nohut haşlayıp atabilirsin yada konserve yap onlarda hazır elinin altında olsun mevsimlik sebze tüket eğer istersen secenek cokkk
olmadı buraya sor ne yapabilirim diye fikir veririz
bimunter imiz var mesela o cok yapıyodu bugün ne yesem diye
anladim canim, ozaman elinden geldince dikat etnişan yaklaştı ya canım alısveris icin cıkıyoruz 2 gündür bugunde öyle anneme elbise alıcaz
anladim canim, ozaman elinden geldince dikat et
evet fena düzeldim Hemdesonra baya düzelmişin gördüğümüz üzereinsanlar kendine nasıl yapıyo bunu yani bi ortası yok mu ne cok yiceksin ne az tm bizde arada detoks fln az yiyoruz ama bizimki kısa süreli ki ona bile dayanamıyoruz bu insanlar bunu sürekli devam ettiriyo ben yapamam şahsen ramazanda mesela sonlara dogru midem bulanıyodu yemek yiyemicek gbi oldugumda zorla yiyodum korkudan
hayir atilmak yok azimmmmm zayiflicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?