Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dışardaydım cünkü mecburen en zaraarsız ne varsa yemeye çalıştım

hemen telafi et canikommm biraz dengesiz bi menü olmus ama cokda abartmamissin o iyi
evet baya dengesiz oldu canım ama isteyerek yemedim mecburiyetten oldu biraz ama çok fazla yürüdüm hep hareket halindeydim bol bolda su içtim bugünde dışardayım ama sabah kahvaltımı çok güzel yaptım öğlende burda güzelce yiyip cıkıcam evdede meyve yerim çay kahve icerim tamam şükür ki artıda değilim

evet arti olmaman güzel, sen yinede disarda olsanda cok dikkat et baska seyler yemeye garet et, daha cok sulu yemek tarzinda birseyler yemeye calis

evet arti olmaman güzel, sen yinede disarda olsanda cok dikkat et baska seyler yemeye garet et, daha cok sulu yemek tarzinda birseyler yemeye calis

dışardada sulu yemek yiyebilceğim bi yer yok ki mecburen lahmacun yedim bende iskender pizza yemektense en zararsız o geldi gözüme

hihi evet biraz tuaf bi cümle olcak ama ben aclik hissini seviyorum hatte bazen ac hissetmeyince kendimi suclu hissediyorum cok yedim gibi gelio

ayyy bi an sok gecirdim dicektim nolduuuuu

aynen canim aynen düzeltmemiz lazim hemencik
sebep değişikmiş ama ben açlık hissini hiç sevmiyorumm

mecburiyetten lahmacun değil salata yiyebilirdin veya o partayı cokta güzel reddedebilirdin veya pazar güü pogca yerine ekmek yiyebilirdin çokta güzel bunlar hep bahane senin canın diyet yapmak istememiş

salata yiyemiyorum ki ben yiyebilsem zaten salata yerdim dışarda pastayıda reddettim ama çok ısrar etti kadın en son 3 çatal aldım
poğaça ev poğaçasıydı beyaz ekmek vardı tb yoktu bende yarım poğaçadan yana tercih yaptım cünkü çok güzel kokmuştu oda kücüktü

sebep değişikmiş ama ben açlık hissini hiç sevmiyorumm
hiihih ben severim kendilerini ama aslinda piskolojiik bi sorun oluo bu genelde asiri derecede zayif insanlarda görünen birsey hani 30 kilo olupda kendilerini aynada cok sisman görürlerye sürekli ac kalirlar, hatte bi kizin hayatini anlatan bi film vardi günde sadece üctane buz kalibinda dondurdugu suyla ve icine atigi minik ekmek kirintilariyla geciriodu baskada hicbirsey yemiodu... onlar aclik hissini duymadigi an kendilerini suclu hissediolar... tabi benim durum bu degil bi ara bende asiri derecede zayiflamistim 2008 falandi galiba 56 kilolarda geziodum ve hic hos degildi yemek yedigimde kendimi suclu hissediodum... allahdan düzeldim sonrada, hatta ipin ucuunu da bi kacirdim su son bi sene hahahaha

esnaf lokantaları falan var onlarda 4-5 gibi kapanıyo zaten
neyse bugün çok tedbirliyim cıkıcam ama aslaa ağzıma dışarda lokma sürmücem kahvaltımıda çok güzel yaptım
hadi bakalim güveniyorum sana basaracaksin, nerdesinki sen yada ne yapiosun neden sürekli diasada olma durumun var?

o zaman yanına elma alsaydın
zaten bu sıcakta nasıl yedin o saydıklarını onuda anlamadım bursa yanıyodu hafta sonu
hadi bakalım menülerin takibimde
sonra baya düzelmişin gördüğümüz üzere insanlar kendine nasıl yapıyo bunu yani bi ortası yok mu ne cok yiceksin ne az tm bizde arada detoks fln az yiyoruz ama bizimki kısa süreli ki ona bile dayanamıyoruz bu insanlar bunu sürekli devam ettiriyo ben yapamam şahsen ramazanda mesela sonlara dogru midem bulanıyodu yemek yiyemicek gbi oldugumda zorla yiyodum korkudan

Buki_89 teşekkürler canım :)

kaptinn sulu yemeği ancak haftasonu yaparsam oluyor evde. pek de aklıma gelmedi. fasulye zamanıysa yapim bari
o zamn hafta sonu 2 3 çeşit yapıp buzluga atıcaksın hafta içi çıkartıp yiceksin mesela fasulye nohut haşlayıp atabilirsin yada konserve yap onlarda hazır elinin altında olsun mevsimlik sebze tüket eğer istersen secenek cokkk
olmadı buraya sor ne yapabilirim diye fikir veririz
bi munter imiz var mesela o cok yapıyodu bugün ne yesem diye

sende abartma bitane lahmacun yedim klimalı ortamdaydı oda çok kokmadı
işten çıkınca gittim o yüzden bişi alamadım yanima
takip et bak bu gün çok güzel yicem simdi gidiyorum yemeğe kahvaltımda çok güzeldi hiç benden beklenmicek sekılde domates salatalık biber yedim

evet fena düzeldim Hemde aynen canim iste hastalik ellerinde olmayan birsey demekki cok korkunc genelde manken hastaligi denir ona galiba... neyse biz böyle iyiz yani cok asiriya kacmadan yersek tamamdir zaten fazlasina gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…