- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.181
bende sabah yumurta yedim uzun bi süre sonra güzel bi kahvalt yaptım çok özlemişimsende abartma bitane lahmacun yedimklimalı ortamdaydı oda çok kokmadı
işten çıkınca gittim o yüzden bişi alamadım yanima
takip et bak bu gün çok güzel yicemsimdi gidiyorum yemeğe kahvaltımda çok güzeldi hiç benden beklenmicek sekılde domates salatalık biber yedim
zora gelince hemen atın beni
hayir atilmak yok azimmmmm zayiflicaksin
bende sabah yumurta yedim uzun bi süre sonra güzel bi kahvalt yaptım çok özlemişim
takipteyim zati
seviyorumama kızıyorum
zora gelince hemen atın beni
işte hep o fazlası dediğimiz kısım yüzünden böyle oldukevet fena düzeldim Hemdeaynen canim iste hastalik ellerinde olmayan birsey demekki cok korkunc genelde manken hastaligi denir ona galiba... neyse biz böyle iyiz yani cok asiriya kacmadan yersek tamamdir zaten fazlasina gerek yok
göreceğiiizzzevet zayıflıcammm tabisi şuan öğle yemeğimi aldım
oh ne güzel afıyet olsun ben bu sabah yemedim yumurta ama yarın sabah yicem
bende seviyorum
zora gelince değil söz verdim ya hanii sözümü tutucam 58 olcam o manada şeetttim
göreceğiiizzzhalsizlik çöktü bugün akşam kahvemi eve gidince içmem lazım spor için enerji olsun
harikasin tatlim, bugün bende iyim:) bakalim bide sporu bolce ekledikmi tamamdirişte hep o fazlası dediğimiz kısım yüzünden böyle oldukbugün cok iyi gdiyorum
sabah yumurtalı bi kahvaltı öğle tavuk but corba akşamda kavun yerşm büyük ihtimal
ne var menüde yemeden yazda bari müdahele etme sansimiz olsunevet zayıflıcammm tabisi şuan öğle yemeğimi aldım
spor demişken spor listesi nerdeya bu havada evde spordüşünemiyorum gerçi bizde hafta sonu halaydı horondu baya tepindik spor yerine geçer mi onlarda
evettt yemeyi düzene koydukta spor baya zor geliyo banaharikasin tatlim, bugün bende iyim:) bakalim bide sporu bolce ekledikmi tamamdir
ne var menüde yemeden yazda bari müdahele etme sansimiz olsun
spor demişken spor listesi nerde
geçmez onlaa olmazzz sen hhoron mu öğrendin
anladim canim ben yürüyüs yapiyorum ve jiliana devam ediyorum, yürüyüsüde baya baya kosu olarak yapiyorum yani bildin ter su icinde kalarakevettt yemeyi düzene koydukta spor baya zor geliyo banaakşam başlarsam bi daha bırakmam mesele başlamada
sen spor ne yapıyodun kuzum
keşke bende koşu yapabilsemanladim canim ben yürüyüs yapiyorum ve jiliana devam ediyorum, yürüyüsüde baya baya kosu olarak yapiyorum yani bildin ter su icinde kalarak
yok tatlim spor ayakabim var extra yürüsü icin almistim üc sene oluo alali ama iyi dayandilar, spor yaparken giyorum onlari. Normal ayakabilar ayagimi maf edio pek iyi olmuo canimkeşke bende koşu yapabilsemyürüyüş ayakkabın nasıl peki normal günlük ayakkabı mı gyiyosun
senin ayakkbıların nasıl bakimm netten bulabilirsen benzerini atsanaa cok sordum ama bende aldımda bi ayakkabı olur mu diye bakcamyok tatlim spor ayakabim var extra yürüsü icin almistim üc sene oluo alali ama iyi dayandilar, spor yaparken giyorum onlari. Normal ayakabilar ayagimi maf edio pek iyi olmuo canim
***haftalık hedefler***(30.06-07.07)
poncikbirgelincik :59,6=>58,9
senad :60.7=>60.1
Buki_89 :70,0=>69,2
@justholdmetight ht:73,2=>72.2
Yuzlesmegunu :90.2=> 88
@ParteMoralll ?:=>66.5
@denetim :=>72,00 :=> 70
kaptinn :55.3=>54
SekerPancarii :55.6=>54
şu andan itibaren 1.1 kilo vermem lazım cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?