Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende sabah yumurta yedim uzun bi süre sonra güzel bi kahvalt yaptım çok özlemişim
takipteyim zati
seviyorum ama kızıyorum

öyle yapıcam bu cuma sözüm söz 58 olmazsam atsın kaptinn beni listeden
zora gelince hemen atın beni

hayir atilmak yok azimmmmm zayiflicaksin

evet zayıflıcammm tabisi şuan öğle yemeğimi aldım

bende sabah yumurta yedim uzun bi süre sonra güzel bi kahvalt yaptım çok özlemişim
takipteyim zati
seviyorum ama kızıyorum

zora gelince hemen atın beni

oh ne güzel afıyet olsun ben bu sabah yemedim yumurta ama yarın sabah yicem
bende seviyorum
zora gelince değil söz verdim ya hanii sözümü tutucam 58 olcam o manada şeetttim

evet fena düzeldim Hemde aynen canim iste hastalik ellerinde olmayan birsey demekki cok korkunc genelde manken hastaligi denir ona galiba... neyse biz böyle iyiz yani cok asiriya kacmadan yersek tamamdir zaten fazlasina gerek yok
işte hep o fazlası dediğimiz kısım yüzünden böyle olduk bugün cok iyi gdiyorum
sabah yumurtalı bi kahvaltı öğle tavuk but corba akşamda kavun yerşm büyük ihtimal

göreceğiiizzz halsizlik çöktü bugün akşam kahvemi eve gidince içmem lazım spor için enerji olsun

işte hep o fazlası dediğimiz kısım yüzünden böyle olduk bugün cok iyi gdiyorum
sabah yumurtalı bi kahvaltı öğle tavuk but corba akşamda kavun yerşm büyük ihtimal
harikasin tatlim, bugün bende iyim:) bakalim bide sporu bolce ekledikmi tamamdir

ne var menüde yemeden yazda bari müdahele etme sansimiz olsun

müdahale edilcek bişey yoktu hepsini süpürdüm
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak dolu sebzeli kebap
3 4 yk yoğurt

olmuş mu efendim
spor demişken spor listesi nerde
geçmez onlaa olmazzz sen hhoron mu öğrendin

atıyorummm hemen
evet öğrendim biliyodum accık pekistirdim arkadaşımada öğrettim oda bana başka oyunlar öğretti baya tepindik terledik

PEMBE TAKİM

(240)Poncikbirgelincik:60+120+60
(160)Buki_89:20+30+110
(175)Justholdmetight: 72 + 23 + 80
(210)Denetim:210

MOR TAKİM

(60)Keptinn:60
(101)Senad:101
(102)SekerPancarii:62+40
(499)Yüzlesmegunu: 86 dk + 203 dk + 210 dk + ( 30 dk +...)

PEMBE TAKİM: 785
MOR TAKIM: 762

PEMBE TAKİM

(160)Buki_89:20+30+110

MOR TAKİM

(140)Keptinn:60+80
(529)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30

PEMBE TAKİM: 785
MOR TAKIM: 872

toplamlarda hata var mı bi kontrol et istersen kuzu

evettt yemeyi düzene koydukta spor baya zor geliyo bana akşam başlarsam bi daha bırakmam mesele başlamada
sen spor ne yapıyodun kuzum
anladim canim ben yürüyüs yapiyorum ve jiliana devam ediyorum, yürüyüsüde baya baya kosu olarak yapiyorum yani bildin ter su icinde kalarak

anladim canim ben yürüyüs yapiyorum ve jiliana devam ediyorum, yürüyüsüde baya baya kosu olarak yapiyorum yani bildin ter su icinde kalarak
keşke bende koşu yapabilsem yürüyüş ayakkabın nasıl peki normal günlük ayakkabı mı gyiyosun

PEMBE TAKİM

(180)Buki_89:20+30+110+20

MOR TAKİM

(140)Keptinn:60+80
(529)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30

PEMBE TAKİM: 805
MOR TAKIM: 872

ögle yürüyüsümü yaptim hemen katim dedim

keşke bende koşu yapabilsem yürüyüş ayakkabın nasıl peki normal günlük ayakkabı mı gyiyosun
yok tatlim spor ayakabim var extra yürüsü icin almistim üc sene oluo alali ama iyi dayandilar, spor yaparken giyorum onlari. Normal ayakabilar ayagimi maf edio pek iyi olmuo canim

yok tatlim spor ayakabim var extra yürüsü icin almistim üc sene oluo alali ama iyi dayandilar, spor yaparken giyorum onlari. Normal ayakabilar ayagimi maf edio pek iyi olmuo canim
senin ayakkbıların nasıl bakimm netten bulabilirsen benzerini atsanaa cok sordum ama bende aldımda bi ayakkabı olur mu diye bakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…