Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nike ın air max larından al kaptanım
İndirimlisini bulamazsan çok ppahalılar ama ayaklar hava alıyor
Tam spora uygun

cok takmıcaksın ama takıcaksın siz böyle giderseniz biz biraz zor dereceye gireriz bu hafta

Ya şeyden emin olamıyorum sürekli kafamda bu var bu aralar.
Şimdi belgeleri son yollama tarihi 21 temmuzdu, ben ertesi hafta toparlayıp yolladım mayıs gibi, tamam
Ama ya bir şeylik çıkar da onay vermezlerse diye korkuyorum
Konsolosluğu arasam adamları boğuyor gibi olucam hadi kabul ettiniz mi ettiniz mi diye
Öte yanda etmemeleri için bir sebep yok çünkü belgelerim tam, geçmişimde hiçbir kötü grupla bağım yok sicilim temiz e okul da kabul etmiş
Arayıp vize tarihi mi istesem ay bilmiyorum kafam çok bununla işte korkuyorum bir şeylik çıkacak diye

kafana takıcana ara kuzum sor günde kim bilir kac kişi arıyodur seni mi hatırlıcakalarda habrie arıyo dicekler sanki
hem sorunda cıkmaz sanmıyorum tm bazı ülkeler artık kabul etmiyo ama sen italyaya mı gidicektin oralarda hiç öyle şeyler duymadm ben sende takip ediyosundr zaten

Dur bir arayayım ya doğru diyorsun vize işlemlerine başlayacağım ne zaman geleyim tarzı alttan alttan sorayım direkt kabul ettiniz mi yerine işte geçen sefer de böyle yapmıştım ben ya gidemezsem ya bir şey çıkarsa vs oraya gittiğimde de böyleydim ya bir şey yanlış olursa vs annem de sıkıldı artık evet kabul etmezler just deyip dalgaya vuruyor

Kadın bıkmış sen ara için rahat etsin son dk öğrenip canın sıkılmaz en azından bi sorun varsa çözersin şimdiden

cok rahatlar tatlim, yürürken ayakabi cok önemli yoksa ayaklarinda kalici hasarlar birakabilio, bel agirisi falan hep yanlis ayakabilardan gelio...
sende bak istersen alirsin belki, tam olarak nasil ve neresi yanio? ay bende esofman istiom ya ama bitürlöü alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…