- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.221
airmaxlerin ama thea modelini alma bende var onlar yürüyüse pek Uygun degil digerleri iyi amabizim burda sordum 300 didileeee
yoksa hevesim var beyazlarndan istiyorumda
calisiomusun canim?çok berbat bir gün kızlar zaman geçmiyor hva sıcak klima bile yetmiyor
göreyim seni
bende bugünü sağlam atlatırsam veririm gibi geliyo
o zaman hedefin 71 diğğmii dğoru muuukendi tarım 71,80 kuzum 800 gram vermem gerekli bu hafta
o kadar mı sıcakçok berbat bir gün kızlar zaman geçmiyor hva sıcak klima bile yetmiyor
120 mi ay ne güzelll ben kinetix i 100 aldımdı zaten keşke denk gelse öyle
Kadın bıkmışsen ara için rahat etsin son dk öğrenip canın sıkılmaz en azından bi sorun varsa çözersin şimdiden
tam olarak ön taban kısmı yani parmakların hemen arkası yanıyocok rahatlar tatlim, yürürken ayakabi cok önemli yoksa ayaklarinda kalici hasarlar birakabilio, bel agirisi falan hep yanlis ayakabilardan gelio...
sende bak istersen alirsin belki, tam olarak nasil ve neresi yanio? ay bende esofman istiom ya ama bitürlöü alamadim
airmax a param yetmez benim şimdiairmaxlerin ama thea modelini alma bende var onlar yürüyüse pek Uygun degil digerleri iyi ama
hazır eleştirmeye başlamışken devam edeyim bariben vericeemm zaten dün wcye cıkmadım bugün cıkarsam sanıyorum yarına bi 300 grma gidebilir
anladim ozaman uzun yürüyslerde giyme tatlim onlari, ayagina yaziktam olarak ön taban kısmı yani parmakların hemen arkası yanıyoişte rahatımda bi o yanma hissi canımı sıkıyo esofman secmek cok zor sadece alt alcam üstüne tshirt giyiliyo zaten
airmax a param yetmez benim şimdi
hazır eleştirmeye başlamışken devam edeyim bariramazan bittiğine göre bi daha wc ye gidemedim ondan kilo veremedim gibi bahane duymak istemiyorum
ahahahaha panik miis,n senKardeşim 80e de gördüm dedi ama tek kalmışmış onun yalancısıyım
Aradım meşgul çaldı
Sabahtan aramak lazım
Ya bence reddedilmez zaten belgelerin gerçekliğini teyit etmek için AB vatandaşı olmayan ülkelerde yapılan bir formaliteymiş yani konsolosluk görüp tamam gerçek dedikten sonra reddedilecek bir durum yok da işte bilmiyorum bilir misin evham hallerini ama ben çok evhamlıyımdır
Ben vizemi alsam ya sınırdan geçerken metal dolgulu dişim öterse de almazlarsa falan derim hiç bitmez yani
Neyse ben önce ilk belgeleri halledeyim Temmuzun ortasında ararım 21ine yakın
tam olarak ön taban kısmı yani parmakların hemen arkası yanıyoişte rahatımda bi o yanma hissi canımı sıkıyo esofman secmek cok zor sadece alt alcam üstüne tshirt giyiliyo zaten
airmax a param yetmez benim şimdi
hazır eleştirmeye başlamışken devam edeyim bariramazan bittiğine göre bi daha wc ye gidemedim ondan kilo veremedim gibi bahane duymak istemiyorum
kendime kara lastik alcam onlar rahat oluyomuşanladim ozaman uzun yürüyslerde giyme tatlim onlari, ayagina yazikdaha Uygun biseylerde bakabilirsin yani illa markasi olcak diye bi sart yok, yada o seninkilerine icine yumsak bisey koycan
cuma günü seni cok merak ediyorumyokk zaten bak dıyomuyum hıcc maşallahım var cok sukur hergun cıkıyorum ama dün cıkamadım oda olsun arada 1 gün cıksam 1 gün cıkmasam o bile mükemmel benim icin
ahahahaha panik miis,n seniç öyle bi sorunum yok genelde de ters gider işlerim hep bi aksilik cıkar ama yine de cok rahatım eninde sonunda çözülüyo zaten niye kasayım kendimi sende az rahat ooool az kendine gel halloluuurr
kendime kara lastik alcam onlar rahat oluyomuş
cuma günü seni cok merak ediyorum
kendimide merak ediyorum
evet bürodayım çalışmaya çalışıyorumcalisiomusun canim?
evet 71 hedefim... çok berbat sabah 8,30 olmamıştı 36 derece grdük mersinde şimdiyi bilemiyorumo zaman hedefin 71 diğğmii dğoru muuu
o kadar mı sıcak
bende kendimi: D:
evet 71 hedefim... çok berbat sabah 8,30 olmamıştı 36 derece grdük mersinde şimdiyi bilemiyorum
28 .senad ► 16.12.16 ► 70,00 ► 60,70 ► 9,30 ► 13,29%
37 .Yuzlesmegunu ► 12.05.17 ► 102,00 ► 90,20 ► 11,80 ► 11,57%
50 .SekerPancarii i ► 14.11.14 ► 61,30 ► 55,60 ► 5,70 ► 9,30%
57 .Velvette ► 24.05.17 ► 79,80 ► 73,20 ► 6,60 ► 8,27%
75 .Buki_89 ► 12.05.17 ► 74,30 ► 70,00 ► 4,30 ► 5,79%
89 .poncikbirgelincik ► 09.01.17 ► 61,90 ► 59,60 ► 2,30 ► 3,72%
poncikin yanındaki işarete dikkat ben koymadım onu yani editör koymuş
kimmiş pekiBireysel rapor listesi 1. bizim takımdanmış
Ben de 57.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?