Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu beni daha da motive etti

-200 üm kızlar cumadan beri 500 gram var cumaya kadar hedefim için her gün 100 gram güzel teknik

umarım etkisi olur

oooo senad hanımlaaa gelmişleeee
nerdesin kuzu sen uğramıyosunn
sabah 5 de spora gittikten sonra uyuyorum normalde iyi gelirdi bir garip oldum bugün biraz fazla uyumuşum sabah kahvaltısı ve öğle de birleşti iyice garip oldu

sabah 5 de spora gittikten sonra uyuyorum normalde iyi gelirdi bir garip oldum bugün biraz fazla uyumuşum sabah kahvaltısı ve öğle de birleşti iyice garip oldu
uyudun mu ay saat 4 ben 2 saat sonra işten cıkcam

Şu aralar ciddi manada işsizim be keptinn canım sa sıkılmıyor değil aslında da kitap aldım okuyayım diyorum gözüm kapanıyor beş dakika sonra
bi iş bulup çalışmayı denesen kuzum gerçi babam beni okurken calıştırmazdı yazları seninkilerde öyle olabilir

bi iş bulup çalışmayı denesen kuzum gerçi babam beni okurken calıştırmazdı yazları seninkilerde öyle olabilir
Babam gel benim yanımda çalış diyor o da benim işime pek gelmiyor ne yalan söyleyeyim eve artı bir kazanç olmadıktan sonra

Babam gel benim yanımda çalış diyor o da benim işime pek gelmiyor ne yalan söyleyeyim eve artı bir kazanç olmadıktan sonra
evet baba yanında çalışmak fasulye den çalışmak gibi olur sanki ama bence iş konusunu düşün kuzum yani tezgahtrlık bile yapsan en azından özgüven konusunda katlısı olur ilerde kendi meslegini yaparken muhakkak faydasını görürsün

kızlar ben bugun fazla gleemdeim islerim vardı simdide cıkıyorum iyi aksamlar
evet bugün kimseler yok zaten

Bende diyorum da babam ona pek sıcak bakmıyor bakalım en kötü kendimi kitaba vereceğim havalar da biraz soğusa iyi olacak sanki

nekadar kaldi tatlim? bende bisaate cikcam insallah, sonra eve gidip üstümü degisip direk yürüyüse ondan sonrada jili de sira
yarım saat kaldı çok şükür herkeste bugün ssk sorunu vardı kafam allak bullak yemin ediyorum pazartesi kötü başladı ...
maşallah kız iş yürüyüş jillia nasıl enerji bulcan

yarım saat kaldı çok şükür herkeste bugün ssk sorunu vardı kafam allak bullak yemin ediyorum pazartesi kötü başladı ...
maşallah kız iş yürüyüş jillia nasıl enerji bulcan
kolay gelsin canim ozaman baya az kalmis, bende cikcam birazdan:) ay insallah eve gidince yan gelip yatmam, dün yürüyüse cikmak iyi geldi tasinali bisene olmustu ama daha oturdugum yerin heryerini kesfetmemitsim arka yollarda neler var vs iyi oldu:) sürekli oldugun yerleri biliosunda diger yerlere cok gitmedigim icin zevkli oldu bugünde baska bi yol denicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…