- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.241
yok yok takım yanlış yazılmşkimmiş peki
artık düşün nasıl bi durumdasın
Bu beni daha da motive etti28 .senad ► 16.12.16 ► 70,00 ► 60,70 ► 9,30 ► 13,29%
37 . @Yuzlesmegunu ► 12.05.17 ► 102,00 ► 90,20 ► 11,80 ► 11,57%
50 . @SekerPancarii i ► 14.11.14 ► 61,30 ► 55,60 ► 5,70 ► 9,30%
57 . @justholdmetight ► 24.05.17 ► 79,80 ► 73,20 ► 6,60 ► 8,27%
75 .Buki_89 ► 12.05.17 ► 74,30 ► 70,00 ► 4,30 ► 5,79%
89 .poncikbirgelincik ► 09.01.17 ► 61,90 ► 59,60 ► 2,30 ► 3,72%
poncikin yanındaki işarete dikkat ben koymadım onu yani editör koymuş
umarım etkisi olurtamam düşündüm
oooo senad hanımlaaa gelmişleeeeBu beni daha da motive etti
sabah 5 de spora gittikten sonra uyuyorum normalde iyi gelirdi bir garip oldum bugün biraz fazla uyumuşumumarım etkisi olur
oooo senad hanımlaaa gelmişleeee
nerdesin kuzu sen uğramıyosunn
olucakumarım etkisi olur
oooo senad hanımlaaa gelmişleeee
nerdesin kuzu sen uğramıyosunn
uyudun musabah 5 de spora gittikten sonra uyuyorum normalde iyi gelirdi bir garip oldum bugün biraz fazla uyumuşumsabah kahvaltısı ve öğle de birleşti iyice garip oldu
Şu aralar ciddi manada işsizim be keptinn canım sa sıkılmıyor değil aslında da kitap aldım okuyayım diyorum gözüm kapanıyor beş dakika sonrauyudun muay saat 4 ben 2 saat sonra işten cıkcam
bi iş bulup çalışmayı denesen kuzumŞu aralar ciddi manada işsizim be keptinn canım sa sıkılmıyor değil aslında da kitap aldım okuyayım diyorum gözüm kapanıyor beş dakika sonra
nekadar kaldi tatlim? bende bisaate cikcam insallah, sonra eve gidip üstümü degisip direk yürüyüse ondan sonrada jili de siraevet bürodayım çalışmaya çalışıyorum
Babam gel benim yanımda çalış diyor o da benim işime pek gelmiyor ne yalan söyleyeyim eve artı bir kazanç olmadıktan sonrabi iş bulup çalışmayı denesen kuzumgerçi babam beni okurken calıştırmazdı yazları seninkilerde öyle olabilir
evet baba yanında çalışmak fasulye den çalışmak gibi olur sankiBabam gel benim yanımda çalış diyor o da benim işime pek gelmiyor ne yalan söyleyeyim eve artı bir kazanç olmadıktan sonra
evet bugün kimseler yok zatenkızlar ben bugun fazla gleemdeim islerim vardısimdide cıkıyorum iyi aksamlar
Bende diyorum da babam ona pek sıcak bakmıyorevet baba yanında çalışmak fasulye den çalışmak gibi olur sankiama bence iş konusunu düşün kuzum yani tezgahtrlık bile yapsan en azından özgüven konusunda katlısı olur ilerde kendi meslegini yaparken muhakkak faydasını görürsün
evet bugün kimseler yok zaten
yarım saat kaldı çok şükür herkeste bugün ssk sorunu vardı kafam allak bullak yemin ediyorum pazartesi kötü başladı ...nekadar kaldi tatlim? bende bisaate cikcam insallah, sonra eve gidip üstümü degisip direk yürüyüse ondan sonrada jili de sira
kolay gelsin canim ozaman baya az kalmis, bende cikcam birazdan:) ay insallah eve gidince yan gelip yatmam, dün yürüyüse cikmak iyi geldi tasinali bisene olmustu ama daha oturdugum yerin heryerini kesfetmemitsim arka yollarda neler var vs iyi oldu:) sürekli oldugun yerleri biliosunda diger yerlere cok gitmedigim icin zevkli oldu bugünde baska bi yol denicem bakalimyarım saat kaldı çok şükür herkeste bugün ssk sorunu vardı kafam allak bullak yemin ediyorum pazartesi kötü başladı ...
maşallah kız iş yürüyüş jillia nasıl enerji bulcan
işte babalar istemiyo hep dizinin dibinde olcanBende diyorum da babam ona pek sıcak bakmıyorbakalım en kötü kendimi kitaba vereceğim havalar da biraz soğusa iyi olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?