- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.261
o zaman yanına elma alsaydın
zaten bu sıcakta nasıl yedin o saydıklarını onuda anlamadım bursa yanıyodu hafta sonu
hadi bakalım menülerin takibimde
sonra baya düzelmişin gördüğümüz üzereinsanlar kendine nasıl yapıyo bunu yani bi ortası yok mu ne cok yiceksin ne az tm bizde arada detoks fln az yiyoruz ama bizimki kısa süreli ki ona bile dayanamıyoruz bu insanlar bunu sürekli devam ettiriyo ben yapamam şahsen ramazanda mesela sonlara dogru midem bulanıyodu yemek yiyemicek gbi oldugumda zorla yiyodum korkudan
o zamn hafta sonu 2 3 çeşit yapıp buzluga atıcaksın hafta içi çıkartıp yiceksinmesela fasulye nohut haşlayıp atabilirsin yada konserve yap onlarda hazır elinin altında olsun mevsimlik sebze tüket eğer istersen secenek cokkk
olmadı buraya sor ne yapabilirim diye fikir veririz
bimunter imiz var mesela o cok yapıyodu bugün ne yesem diye
sağ ol cnmmmmm. Büyüdük evettt doğuma az kaldıGunaydin bebislerimmnasilsiniz bende maratonlar basladi zaten hic bitmediya neysee iki gündür bahcede calistik acayip kollarim sirtim ağrıyor sicaktan eridim hemde cok ter atiyorum süper spor oldu bana böyle devam edersem yakindir buraya donmemm artik su kglardan kurtulmak istiyorum
munter canim maşallah bebisin büyümüş az kalmis doguma allah tamamina erdirsin hayirla kurtar..
kaptinn senin düğün ne zamann nasil gidiyor hazirliklar..
Bende eve geldim fenalık geciricem ofis ne güzel klimaliydiselam kızlar nasılsınızz bayılıyom sıcaktnnn
duşa girip çıkmaktan perişan oldum ..Bende eve geldim fenalık geciricem ofis ne güzel klimaliydi
Gördümmmmkaptinn ayalabilarimi merak etmistin yürüyüse cikmadan atim dedim
Evtttt aynen az kaldi su. 2kg bi gitsin göbisde kalmicak bakma sen o bugün cikti reglden o bitsin dümdüzzzz olcak:)Gördümmmmayakkabılar güzel ama gobeginde2gitti mi sen daha güzel olcan
Düğün e hazırsın bence artık alisveris paran hazirlansinEvtttt aynen az kaldi su. 2kg bi gitsin göbisde kalmicak bakma sen o bugün cikti reglden o bitsin dümdüzzzz olcak:)
Dün söyledim dügünden sonra alisveristimeee:)Düğün e hazırsın bence artık alisveris paran hazirlansin
Evetttt ja nerde bu milletttt nerdeee söyleyin cabukkkkÇok sıkıldımmm bugunde kimse yookkk @ParteMoralll bütün gün bdv deydiSekerPancarii uğramadi @denetim çok yogundu @justholdmetight ne alemde bilmiyorum poncikbirgelincik e bagirmakla da sıkıntım geçmedi bütün gün Buki_89 yle konusu durduk bi basimiza
Güzel bunaltici olmayan bi havada çıkarsa çok eglenceli olcaktir eminimDün söyledim dügünden sonra alisveristimeee:)
Kimse yooohh herkes firarrrrEvetttt ja nerde bu milletttt nerdeee söyleyin cabukkkk
Sicakdan cok bunaldibniz dimi:)))) Yarindan sonra galiba tr de havalar azcik normalescwkmis isden gelirlen radyoda söyledi:)Güzel bunaltici olmayan bi havada çıkarsa çok eglenceli olcaktir eminim
Hahaha cok merak ediyorum suan neler yidinnnnnKimse yooohh herkes firarrrr
Bizde menu yazalım bari akşam cortlayan şahane menümü yazıyorum hemen
Vayyyy kiz senden böyle menüler gelirmiydi inanamadim suannnSabah:1 yumurta 2 dilim ekmek zeytin
Ara:kahve
Ogle: 2 tavuk but yarım kase çorba 1 küçük dilim ekmek çok küçük bi parça karpuz
Ara:4 fındık bol bol çay
Aksam:küçük kase kısır ayran birazdan da kavun yerim sonra spor timeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?