- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.321
Çok sıkıldımmm bugunde kimse yookkk @ParteMoralll bütün gün bdv deydiSekerPancarii uğramadi SchonerDuft çok yogundu Velvette ne alemde bilmiyorum @poncikbirgelincik e bagirmakla da sıkıntım geçmedi bütün gün @Buki_89 yle konusu durduk bi basimiza
Bende iyiyim canim hep iş kosusturmaca yuvarlanip gidiyoruz dünya mesgaleti bitermi kg verip kurtulmak istiyorum işimiz gücümüz yemek :) tutacagim su boğazı artik..sağ ol cnmmmmm. Büyüdük evettt doğuma az kaldı
sen nasılsınnn
Arada içmen bile cok güzel kuzum sarma liste dışıydı hani diptekilerin iç harcı dışarı çıkmış olur ya ondan asma yaprağı olarak yedim minikti oda....Sarma lahana mı peki
Faydalı bir şeyse ben de yiyeyim değişik
Tam da iyi dedin onu çünkü içmedim
Canım ayran çekti naneli değiştirdim onu kalorisi daha düşük oldu ama olsun
Yarın içerim artık
Arada içmen bile cok güzel kuzum sarma liste dışıydı hani diptekilerin iç harcı dışarı çıkmış olur ya ondan asma yaprağı olarak yedim minikti oda....
Ypk kuzum serbest değil kaçak vardı menumde onun için 1 saat yürüyüş yaptımValla çok umutlanmıştım belki lahana falan serbesttir deyi
Olsun bir şey olmaz ondan göz hakkı o afiyet olsun
Ypk kuzum serbest değil kaçak vardı menumde onun için 1 saat yürüyüş yaptım
Kalori değeri azmış.. ya ben hala wc sorunu yaşıyorum istediğim rahatlığa nasıl kavusacamBir adedi 32 kalori falan kız küçükler
Olsun bahaneyle güzel yürüyüş olmuştur
evet hatta ben ondan zayıfım listeye dikkat edersentatlışım yordum seni ama çok güzel tablo maşallah size gitmiş kilolar tebrik ediyorum sen ve şekerpancarı eşitlemişsiniz nihayet
hala sözde mi görümcenKimse olmayınca bende pek uğramadım zaten çok yoğundum bugün eve yeni geldim goruncem bende kalıyor
hiç çorba yok kuzum normalde var mı menülerindeSabah
Tost domates biber
Ara
1 armut
Öğlen
4yk çökelek 4yk yoğurt 1 dilim ekmek
Ara
1.armut 6 çiğ badem
Akşam
4yk yoğurt 4yk patlıcanlı domatesli yemek 1 adet etli sarma
Ara
1 çay 1 kiraz
1 saat.yürüyüş su 2 lt oldu
Kuzum esim bu hafta isten erken çıkıyo aksam 4 de evde oluyo giremiyomÇok sıkıldımmm bugunde kimse yookkk @ParteMoralll bütün gün bdv deydiSekerPancarii uğramadi SchonerDuft çok yogundu Velvette ne alemde bilmiyorum @poncikbirgelincik e bagirmakla da sıkıntım geçmedi bütün gün @Buki_89 yle konusu durduk bi basimiza
Ayy sorma kiz 53 den yokarı nasil çıktım bentatlışım yordum seni ama çok güzel tablo maşallah size gitmiş kilolar tebrik ediyorum sen ve şekerpancarı eşitlemişsiniz nihayet
goccaam kızıyoooo polliis beyyyKuzum esim bu hafta isten erken çıkıyo aksam 4 de evde oluyo giremiyombugunde izinli günü full evde
Beyim izin vermiyii gonsu gelememgoccaam kızıyoooo polliis beyyytm madem kuzu
al dedi cocuklarını didi git didi nereye didi gidersen git didiBeyim izin vermiyii gonsu gelemem
Açlık ve sicak birleşince oliyo tabial dedi cocuklarını didi git didi nereye didi gidersen git didine alakaysa
hep sıcaktanAçlık ve sicak birleşince oliyo tabiahahahajkajaha
Aa aksamlari giremicen mihep sıcaktaninternetimde bitti zaten
he gelemicemAa aksamlari giremicen mibende bu hafta aksamlari gelemem gunduz gelerem tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?