- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.361
diğmiiii yemek lazımmmmyok yok birakmam tabikide, tek kosuyu birakiorum bir iki günlügüne:) jiliye devam ve yürüyüsede devam... üffff evet haklisin yiyeyim bari sulu seyler cokda severimyaaaa
he temiz pak otur sonra gocanlaHee bah kalkamadim cayın basindanhemen acik temizlik yapam gocam gelmeden pis gadin dirler bağa sonra ayy yok gr esmiyo patlicam yapis yapis hissediyom kendimi hergun dus aliyom ama yoh fayda etmiiii
squat a karşı herkeste bi ön yargıKardesim de spora basladi 17 yasinda 3 gundur falan benim gosterdigim squat bacak karin hareketlerini yapiyo dün pantolon giydi diyoki ay abla benim bacaklarim kalinlaşti yaa squattan mi ki diyo bende sus gece gündüz yiyom kilo aldim dimede dedimben 2 senedir 5 10 kilo agirliklarla squat yapiyom benimki kalinlasmadi da seninki mi kalinlasacak 3 gunde dedim sus didim aplaya söz olmaz
Günaydin tatlimGünaydın kızlaaaarrrrr
oo güzel taktikicit kizlar Sabah Sabah ac karnina önce limonlu naneli su ve ardindanda kaynamis su ictim bi bardak veeeee wc sorunum hemencik cözüldüüü
günaydın bağğyaannnGünaydın kızlaaaarrrrr
günaydın bağğyaannn
yürüyüş olarak yürüdüysen hepsini yaz ama alışverişse saylannmaazzz
evet cumaya yine cok az kaldi bu kilolari atmam lazim artik en iyisi sadece sulu sulu beslenim yoksa buhafta poncikin yerini ben alcamdiğmiiii yemek lazımmmm
aferin kiz sana ilerleme var totisin tutustu galibaDünkü menüm;
Sabah
2 tane kücük boy domates
1 salatalık
2 tane biber
1 kare süzme peynirin yarısı
2 dilim kızarmış tb ekmeği
şekersiz çay
çok doyurucuydu
Öğlen
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak dolu sebzeli kebap
3-4 yk yoğurt
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
sonrasındada şekersiz çay içtim su da 2,5 litreyi geçmiştir
akşam misafir geldi bi sürü şey vardı ağzıma sürmedimyi didiler olmaz yimem didim
bi kerelik bişey olmaz dedilerolmaz didim savolun efendim
evet cumaya yine cok az kaldi bu kilolari atmam lazim artik en iyisi sadece sulu sulu beslenim yoksa buhafta poncikin yerini ben alcam
oo güzel taktikbende wc ye gitmeye üşeniyom şimdi dışarısı sıcaktır diye ofistn cıkmak istemiym
suan iciyorummGeyfe vağ mı30 dene buz at içine anca serinletiyo
aynnennn birdaha dokuzdan asasini göremessin senadımız çıkmış beyaaaa eyvaaaaaaahhhhh
aferin kiz sana ilerleme var totisin tutustu galibaeeee nisana kaldi biaydan az... kaptinn kesin kizacak birseyler bulur menünde ama ben bulamadim senin icin cok büyük basari
aynnennn birdaha dokuzdan asasini göremessin sen
offf en can alici noktada bile hayir dediysen tamadir sen bu Cuma eksilerle geleceksinnnn Hemde dondurmali Hemde Kazan dibi Hemde bu sicaktaaaaaartık akıllandım dışarda bişey yemiyorumannem dün dedi gel dondurmalı kazandibi yiyelim çok severimde ben yok yimem didim
offf en can alici noktada bile hayir dediysen tamadir sen bu Cuma eksilerle geleceksinnnn Hemde dondurmali Hemde Kazan dibi Hemde bu sicaktaaaaa
Kalori değeri azmış.. ya ben hala wc sorunu yaşıyorum istediğim rahatlığa nasıl kavusacam
olmazzzzz ozamanda yok sen söyle bi 55 inmeden sana hicbirsey yokkkkevet ya onu reddetmek cok zordu benim icinneyse sevdiceğim gelince yiyebiliriz onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?