- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.341
çorba yok kuzum menümde çorba pilav makarna yemeni istemem dedi ....evet hatta ben ondan zayıfım listeye dikkat edersen
hala sözde mi görümcen
hiç çorba yok kuzum normalde var mı menülerinde
Aa makarna pilav tm da corba niye yok ki acaba hafif sütle yapılan corbalar var onlardan olsaymş bariiçorba yok kuzum menümde çorba pilav makarna yemeni istemem dedi ....
pazar günü geldi ... bugün kv ye döndü sabah benle çıktı
bayramda da geldi 2 3 gün kaldı kv ye gitti pazar günü gel dedim geldi hava çok sıcak kv klima açmıyor ondan bizde kalın dedim öyle geldi kafa dengi kız allahtan .... evet yoğurt çorbası mesela mercimek domates çok severim özledim de yemeyiAa makarna pilav tm da corba niye yok ki acaba hafif sütle yapılan corbalar var onlardan olsaymş barii
bana bayadır sizde gibi geldi bi an niyeyse
Bende ozlerim bendeeehe gelemicemzaten 6 ya kdar burdayım sende gel ama özlerim ben
Ayy havalar o kadar sicak ki insanin aklina çorba gelmiyo zatenbayramda da geldi 2 3 gün kaldı kv ye gitti pazar günü gel dedim geldi hava çok sıcak kv klima açmıyor ondan bizde kalın dedim öyle geldi kafa dengi kız allahtan .... evet yoğurt çorbası mesela mercimek domates çok severim özledim de yemeyi
...
ara öğünde meyve vardı bugün yemicim meyve biraz fazla kilo vermek istiyorum bişi olmaz sanırım menüler çok doyurucu gelmiyor artık
günaydııınnn düne göre -200le ben geldiimmm
gunaydin kuzularrrGunaydin kızlar
soguk corbalar iyi gider şimdi yogurt aşı fln dniyo galiba bi arkadasımda emiştim buz gibibayramda da geldi 2 3 gün kaldı kv ye gitti pazar günü gel dedim geldi hava çok sıcak kv klima açmıyor ondan bizde kalın dedim öyle geldi kafa dengi kız allahtan .... evet yoğurt çorbası mesela mercimek domates çok severim özledim de yemeyi
...
ara öğünde meyve vardı bugün yemicim meyve biraz fazla kilo vermek istiyorum bişi olmaz sanırım menüler çok doyurucu gelmiyor artık
koca çarşıya kadın kk yaBende ozlerim bendeeeesim 1 saatligine dışarı çıktı kahvaltimizi yaptik acik çay iciyim de temizlik yapcam anamlarin ora bahceli neyim iyi oluyodu bizim ev cok sicakkk
bi iki güne geçer kuzum ağrılarınn bırakma da sporu hamlama tekrarGünaydin kizlar, bacaklarim agrio bugün fazla geldi galiba kosmalarim
ve iki gündür bende wc ye cikamiorum karnim catlicak gibi hic iyi hissetmiorum kendimi
günaydın bebeğğiiimmmgunaydin kuzularrr
yok yok birakmam tabikide, tek kosuyu birakiorum bir iki günlügüne:) jiliye devam ve yürüyüsede devam... üffff evet haklisin yiyeyim bari sulu seyler cokda severimyaaaabi iki güne geçer kuzum ağrılarınn bırakma da sporu hamlama tekrarazıcık sulu şeylr yersen olmazsn öle
Hey beybigunaydin kuzularrr
Hee bah kalkamadim cayın basindansoguk corbalar iyi gider şimdi yogurt aşı fln dniyo galiba bi arkadasımda emiştim buz gibi
o sıcakta nasıl klima açmıyo
koca çarşıya kadın kk yaher fırsatı değerlendirmek lazım
esmiyo dimi bizim burda yagmur varış dısarda öle diyollaa bn görmedim bilmiym ama sabah rüzgar vardı baya
bi iki güne geçer kuzum ağrılarınn bırakma da sporu hamlama tekrarazıcık sulu şeylr yersen olmazsn öle
günaydın bebeğğiiimmm
Hey beybi
Geyfe vağ mıbuyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?