Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama o gelince mecbur yerim onla izine ayrılcam zaten ama kilo almadan döncem izinden
eyvahhhh ince buzlar üstünde yürüosun bunun sonucuna fenaaa katlanirsin heleki 65 le geldini düsünnnnn anaaammm keptinn ve parte neler yapar sana anammmm tam gerilimin tavan yaptigi bir senaryo

eyvahhhh ince buzlar üstünde yürüosun bunun sonucuna fenaaa katlanirsin heleki 65 le geldini düsünnnnn anaaammm keptinn ve parte neler yapar sana anammmm tam gerilimin tavan yaptigi bir senaryo

kız yok 65 Allah korusun düsünemiyorum en fazla 1 2 kg alırım onuda veririm yeni alınca hemen veriliyo

sabah kahvaltının maşallahı var kuzu onu yesem akşama kadar bişey yemem muhtemelen
begendim güzel sabahları biber vs yemeye zorlanıyosan sevdiğin biber domates çeşitleindn bulundr evde daha güzel olur ben mesela pembe domates ve kıl biber alıyorum kahvaltılık

alışveris icin yürüdüm ama hiç durmadım hep hareket halindeydim bide isyerinden çarşıyada yürüdüm bi 40 dakikada o var
ama dün cok sıcaktı cok su içeydin

evet cumaya yine cok az kaldi bu kilolari atmam lazim artik en iyisi sadece sulu sulu beslenim yoksa buhafta poncikin yerini ben alcam
o kadar da değil kuzum hani lifli gıdalar meyve yogurt salata corba hepsinden yemek lazım dmek istedimdi

sonra icinde kalir cikmassa görürsün sicak havayi
mantıklı ben gidim

ya çok büyük değildi domatesler çeriden biraz büyüktü o yüzden çok şaapmadı beni bende öyle yaptım pazardan yiceklerimden aldım salatalık falan cuma günü artık sabahları yicem cünkü salata sevmiyorum
kıl biber ney ki nasıl menümü begendın mı
su ıcıyorumm zaten cok ıctım dunde ama hıc ölcülü değildii

Oo kaptanımdan motive edici sözler

Yalnız o yağ ne kadar çirkin ya

Ben de dün yine fit gadın avatarları aradım

Gaza geldim, bir değiştirip deneyeyim bakayım
dimi ne kadar cirkin bizim içimizde o su an
iç organlarımızın aralarında damarlarımızın etrafında kaslarımızı cevrelemekle mesgul
ve biz onları eritmeden devam edicekelr bize zarar vermeye

ama o gelince mecbur yerim onla izine ayrılcam zaten ama kilo almadan döncem izinden
ne demek mecbur yerim sen baya kilo almaya meyilli davrnıyosun şu an farkında mısın kendini yemeye hazırlıyosun

kız yok 65 Allah korusun düsünemiyorum en fazla 1 2 kg alırım onuda veririm yeni alınca hemen veriliyo
he bide 1 2 kg gel gel sen izinden inşallaaahhh öyle gel de bak nooluyo

PEMBE TAKİM

(300)Poncikbirgelincik:60+120+60+60
(280)Buki_89:20+30+110+20+100
(212)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37
(270)Denetim:210+60

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+80+50
(101)Senad:101
(102)SekerPancarii:62+40
(589)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65

PEMBE TAKİM: 1062
MOR TAKIM: 987

günaydın yoğunum yine

menü:

sabah :

üç adet burgu peynir
bir dilim kepekli ekmek
domates
biber
çay

öğlen

karnabahar yemeği bir tabak
yoğurtlu semiz otu salatası
salata

ara: bir latte

akşam: iki adet köfte ile bol salata ve ayran

Ay benim anneannem diyetisyene gidiyor canım
Çok yağlıydı resmen metabolizması kendi yaşındna 10 yaş büyük gösteriyormuş
Kilo yüzünden hem de
İç organlarının yaşına da etki ediyor
Damarlarını sıkıştırıyormuş
Valla sağlık için de çok önemli
Şimdi zayıfladı ama incecik oldu da baklavaları gömüyordu yine bayramda

ben iki bardak ictim Sabah, direk kaynamis suyu azbiraz bekletiyorum tam icilcek kivama gelince iciyorum cok faydali kilo vermeyede cok yardimci hersabah yaptign zaman

Demek bukinin kilo verme sırlarından birisi de bu söylediğin iyi oldu canım

he bayıldım cok güzel olmş bu sefer aferin tebrik ediyorum
kıl biber te bu bayılırım ben boş bo yiyorum hatta annem dondurucuyu bunlarla dolduruyo kışında yiyelim diye

Demek bukinin kilo verme sırlarından birisi de bu söylediğin iyi oldu canım
evet aynen kilo korumadada cok etkili, bakma sen ben son iki yilda kilo aldim onün öncesinde cok dikkat ederdim ve hic sisko olmazdim ne olduysa ise baslamamla oldu ve kocisim hayatima girdikden sonra

akşam yine et var senin yerine bu akşam ben yicem taze fasulyeyi

bak işte koskoca kadın nasıl zayıflamış ödül bile veriyo kendine bide bize bak

hahaha vur didin ödlürdüm remsmen
bütün hafta su içermişin sadece sonra burda vicdan azabından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…