- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.381
kaynamis suda cok etkili bizat kendim deneyip onayladim Sabah ictim az önce ciktim wc yeKaç gün oldu ki
Benim gibi kuru kayısı üzerine soğuk su
Kavun üzerine soğuk su deneyebilirsin
6 gün sonunda işe yaramıştı bende
olmazzzzz ozamanda yok sen söyle bi 55 inmeden sana hicbirsey yokkkk
kaynamis suda cok etkili bizat kendim deneyip onayladim Sabah ictim az önce ciktim wc yeaninda etki... @denetim
eyvahhhh ince buzlar üstünde yürüosun bunun sonucuna fenaaa katlanirsin heleki 65 le geldini düsünnnnn anaaammm keptinn ve parte neler yapar sana anammmm tam gerilimin tavan yaptigi bir senaryoama o gelince mecbur yerim onla izine ayrılcam zatenama kilo almadan döncem izinden
eyvahhhh ince buzlar üstünde yürüosun bunun sonucuna fenaaa katlanirsin heleki 65 le geldini düsünnnnn anaaammm keptinn ve parte neler yapar sana anammmm tam gerilimin tavan yaptigi bir senaryo
sabah kahvaltının maşallahı var kuzuDünkü menüm;
Sabah
2 tane kücük boy domates
1 salatalık
2 tane biber
1 kare süzme peynirin yarısı
2 dilim kızarmış tb ekmeği
şekersiz çay
çok doyurucuydu
Öğlen
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak dolu sebzeli kebap
3-4 yk yoğurt
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
sonrasındada şekersiz çay içtim su da 2,5 litreyi geçmiştir
akşam misafir geldi bi sürü şey vardı ağzıma sürmedimyi didiler olmaz yimem didim
bi kerelik bişey olmaz dedilerolmaz didim savolun efendim
ama dün cok sıcaktıalışveris icin yürüdüm ama hiç durmadım hep hareket halindeydim bide isyerinden çarşıyada yürüdüm bi 40 dakikada o var
o kadar da değil kuzumevet cumaya yine cok az kaldi bu kilolari atmam lazim artik en iyisi sadece sulu sulu beslenim yoksa buhafta poncikin yerini ben alcam
mantıklı ben gidimsonra icinde kalir cikmassa görürsün sicak havayi
sabah kahvaltının maşallahı var kuzuonu yesem akşama kadar bişey yemem muhtemelen
begendim güzel sabahları biber vs yemeye zorlanıyosan sevdiğin biber domates çeşitleindn bulundr evde daha güzel olur ben mesela pembe domates ve kıl biber alıyorum kahvaltılık
ama dün cok sıcaktıcok su içeydin
o kadar da değil kuzumhani lifli gıdalar meyve yogurt salata corba hepsinden yemek lazım dmek istedimdi
mantıklı ben gidim
dimi ne kadar cirkin bizim içimizde o su anOo kaptanımdan motive edici sözler
Yalnız o yağ ne kadar çirkin ya
Ben de dün yine fit gadın avatarları aradım
Gaza geldim, bir değiştirip deneyeyim bakayım
ne demek mecbur yerimama o gelince mecbur yerim onla izine ayrılcam zatenama kilo almadan döncem izinden
he bide 1 2 kgkız yok 65 Allah korusundüsünemiyorum en fazla 1 2 kg alırım onuda veririm yeni alınca hemen veriliyo
Ay o hiç aklıma gelmedi ben ne biliyim çay kahve içiyoruz ya ne kadar içmek gerekiyor ki onu
hayir olmaz biriki kilo senin icin alti ay demek:) gördük girdiginden beri degisiminikız yok 65 Allah korusundüsünemiyorum en fazla 1 2 kg alırım onuda veririm yeni alınca hemen veriliyo
ben iki bardak ictim Sabah, direk kaynamis suyu azbiraz bekletiyorum tam icilcek kivama gelince iciyorum cok faydali kilo vermeyede cok yardimci hersabah yaptign zamanAy o hiç aklıma gelmedi ben ne biliyim çay kahve içiyoruz ya ne kadar içmek gerekiyor ki onu
dimi ne kadar cirkin bizim içimizde o su an
iç organlarımızın aralarında damarlarımızın etrafında kaslarımızı cevrelemekle mesgul
ve biz onları eritmeden devam edicekelr bize zarar vermeye
ne demek mecbur yerimsen baya kilo almaya meyilli davrnıyosun şu an farkında mısın kendini yemeye hazırlıyosun
he bide 1 2 kggel gel sen izinden inşallaaahhh öyle gel de bak nooluyo
ben iki bardak ictim Sabah, direk kaynamis suyu azbiraz bekletiyorum tam icilcek kivama gelince iciyorum cok faydali kilo vermeyede cok yardimci hersabah yaptign zaman
hahaha vur didin ödlürdüm remsmeno kadar da değil kuzumhani lifli gıdalar meyve yogurt salata corba hepsinden yemek lazım dmek istedimdi
he bayıldım cok güzel olmş bu sefer aferin tebrik ediyorumya çok büyük değildi domatesler çeriden biraz büyüktü o yüzden çok şaapmadı benibende öyle yaptım pazardan yiceklerimden aldım salatalık falan cuma günü artık sabahları yicem cünkü salata sevmiyorum
kıl biber ney kinasıl menümü begendın mı
su ıcıyorumm zaten cok ıctım dunde ama hıc ölcülü değildii
evet aynen kilo korumadada cok etkili, bakma sen ben son iki yilda kilo aldim onün öncesinde cok dikkat ederdim ve hic sisko olmazdim ne olduysa ise baslamamla oldu ve kocisim hayatima girdikden sonraDemek bukinin kilo verme sırlarından birisi de bu söylediğin iyi oldu canım
akşam yine et var senin yerine bu akşam ben yicem taze fasulyeyigünaydın yoğunum yine
menü:
sabah :
üç adet burgu peynir
bir dilim kepekli ekmek
domates
biber
çay
öğlen
karnabahar yemeği bir tabak
yoğurtlu semiz otu salatası
salata
ara: bir latte
akşam: iki adet köfte ile bol salata ve ayran
bak işte koskoca kadın nasıl zayıflamış ödül bile veriyo kendine bide bize bakAy benim anneannem diyetisyene gidiyor canım
Çok yağlıydı resmen metabolizması kendi yaşındna 10 yaş büyük gösteriyormuş
Kilo yüzünden hem de
İç organlarının yaşına da etki ediyor
Damarlarını sıkıştırıyormuş
Valla sağlık için de çok önemli
Şimdi zayıfladı ama incecik oldu da baklavaları gömüyordu yine bayramda
bütün hafta su içermişin sadece sonra burda vicdan azabındanhahaha vur didin ödlürdüm remsmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?