Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he bayıldım cok güzel olmş bu sefer aferin tebrik ediyorum
kıl biber te bu bayılırım ben boş bo yiyorum hatta annem dondurucuyu bunlarla dolduruyo kışında yiyelim diye

kiz ismi cok kötüüüü kil Biber ne yaaaa yerken bogazimda kil var gibi hissederim yiyemem Ismini ögrendikden sonra

hahaha vardir benim öyle salakliklarim yapmam desem yalan olur ama cumaya birinci olurum ozaman orasi kesin hatte 68 birak 65 i görürürüm

evet aynen kilo korumadada cok etkili, bakma sen ben son iki yilda kilo aldim onün öncesinde cok dikkat ederdim ve hic sisko olmazdim ne olduysa ise baslamamla oldu ve kocisim hayatima girdikden sonra

Bir versek de koruması kalsa artık

Sen iyisin şimdi kaptanım şey yapma

Benim kilom yakın ama

Valla açlıktan midesi birbirine yapışacak bu kızın

yok izinde alırım ama döndüğümde veririm hemen belkide almam yemek yemeyi unutabiliyoruz isten gücten ama şöyle bişey var 4 ayda bi görüsüyoruz o zaten orda doğru düzgün bişey yiyemiyo geldiğinde ben onu yiyemem bunu yiyemem dersem kızar gittiğimiz yerde mesela ben yemezsem oda yemez ama ben bunun çözümünü buldum aynı tabaktan yiyelim ben öyle seviyorum diyorum öyle yapıyoruz

hayir olmaz biriki kilo senin icin alti ay demek:) gördük girdiginden beri degisimini sevdicekle mevdicekle gezdim kilo aldim yok

ciddiye almadım o zaman pek fazla ama sımdı tutustum
he bayıldım cok güzel olmş bu sefer aferin tebrik ediyorum
kıl biber te bu bayılırım ben boş bo yiyorum hatta annem dondurucuyu bunlarla dolduruyo kışında yiyelim diye

yaaa bende bunu cok seviyorum iste kahvaltıda falan cıtır cıtır yıyorum kızartma falan yemem çiğğ olcak

ne demek mecbur yerim sen baya kilo almaya meyilli davrnıyosun şu an farkında mısın kendini yemeye hazırlıyosun
ay konus keptinn ben konustum konustum hiccc banamisin demedi poncikbirgelincik bak ben sana diom 65 olcak izinden sonra:) buarada nezaman cikion kiz poncik sen izine ve ne iziniymis bu bakim

he iyi ayni Tabak olayi birazda olsa isleri hafifletti amaaaaaa yinede salataya alismak zorundasin sennn her gitigin yerde salata ye

he iyi ayni Tabak olayi birazda olsa isleri hafifletti amaaaaaa yinede salataya alismak zorundasin sennn her gitigin yerde salata ye
ben salata sevmiyorum ama aynı tabak olayı güzel oluyo görümcem falan alıstı artık bize bi tabak koyuyo bu sayede benim az yediğimde çok anlaşılmıyo ye ye diyede tutturamıyolar

bihaftami cikion sen sadece izine?
yok canım 1 haftalıgına köye gidicez yani orda yiyebilirim sanıyorum nişan zamanı pek yiyemem telaseden stresten köyden sonrada tatile gidebiliriz 2 3 günlüğüne

hahaha vardir benim öyle salakliklarim yapmam desem yalan olur ama cumaya birinci olurum ozaman orasi kesin hatte 68 birak 65 i görürürüm
tabi cumaya sağlam kalabilirsen D

hihih tamam o olur bak igggg killi killi
kız taam pisleşme bence gayen şirindi adı sen konuşana kadar

Bir versek de koruması kalsa artık

Sen iyisin şimdi kaptanım şey yapma

Benim kilom yakın ama

Valla açlıktan midesi birbirine yapışacak bu kızın
sende iyisin sendeeee maşallah diyeyim baya güzel gidiyosun

bence çok şaapma yani o yesin ev yemekleri yap sevdiği tatlıları vs ama sen yeme hatta mümkünse evde yemeye bakın biz artık dısarda pek yemiyoruzevde yeriz diyorum tm diyo
bence nişan öncesi kilo almak istemezsinnn ayrıca kilo vermeesende spora başla artık sıkılaş biraz

eyvahhhh ince buzlar üstünde yürüosun bunun sonucuna fenaaa katlanirsin heleki 65 le geldini düsünnnnn anaaammm keptinn ve parte neler yapar sana anammmm tam gerilimin tavan yaptigi bir senaryo
Guuzeél hatirlattma ben yokken hep hatirlat bunlari litfen
kız abartma o kadar nasıl kilo alayım 1 haftada sende

denicem eve gidince bugün yanıma hiç bişey getirmedim unuttum
dene dene kayisi ise kesinlikle yariyoooo valla yaramiyo derseniz ben sok.

ay konus keptinn ben konustum konustum hiccc banamisin demedi poncikbirgelincik bak ben sana diom 65 olcak izinden sonra:) buarada nezaman cikion kiz poncik sen izine ve ne iziniymis bu bakim
bırak bırak yesin geldiğinde görüşcez
zaten artı olan izinden dönemiyo kural böyle listeye de giremez haliyle

Kizlar kayisiiii tazee yiyip 4 5 tane ustunee bol su vallah ise yariyo hemde nasil
bi bana etki etmiyo bu kayıısı maşallah diyim bu ara

Aaa ye taabii 10kg verdin bunu hakettin

öyle yapcam kuzum simdiden siparis veriyo sunu yap bunu yap diye alısverise falan cıkınca mecbur dısarda yicez o zamanda köfte falan yerim tatile gitcez beraber sporda yapayım öyle sisko sisko göbekli görmesin beni dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…