- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.401
he bayıldım cok güzel olmş bu sefer aferin tebrik ediyorum
kıl biber te bu bayılırım ben boş bo yiyorum hatta annem dondurucuyu bunlarla dolduruyo kışında yiyelim diye
ahahaahahkiz ismi cok kötüüüü kil Biber ne yaaaa yerken bogazimda kil var gibi hissederim yiyemem Ismini ögrendikden sonra
hahaha vardir benim öyle salakliklarimakşam yine et var senin yerine bu akşam ben yicem taze fasulyeyi
bak işte koskoca kadın nasıl zayıflamış ödül bile veriyo kendine bide bize bak
bütün hafta su içermişin sadece sonra burda vicdan azabından
hihih tamam o olur bak igggg killi killiahahaahahturşuluk biber diyelim o zaman kuzum D ama tadı cok güzel kıtır kıtır gidiyo
evet aynen kilo korumadada cok etkili, bakma sen ben son iki yilda kilo aldim onün öncesinde cok dikkat ederdim ve hic sisko olmazdim ne olduysa ise baslamamla oldu ve kocisim hayatima girdikden sonra
akşam yine et var senin yerine bu akşam ben yicem taze fasulyeyi
bak işte koskoca kadın nasıl zayıflamış ödül bile veriyo kendine bide bize bak
bütün hafta su içermişin sadece sonra burda vicdan azabından
dimi ne kadar cirkin bizim içimizde o su an
iç organlarımızın aralarında damarlarımızın etrafında kaslarımızı cevrelemekle mesgul
ve biz onları eritmeden devam edicekelr bize zarar vermeye
ne demek mecbur yerimsen baya kilo almaya meyilli davrnıyosun şu an farkında mısın kendini yemeye hazırlıyosun
he bide 1 2 kggel gel sen izinden inşallaaahhh öyle gel de bak nooluyo
hayir olmaz biriki kilo senin icin alti ay demek:) gördük girdiginden beri degisiminisevdicekle mevdicekle gezdim kilo aldim yok
he bayıldım cok güzel olmş bu sefer aferin tebrik ediyorum
kıl biber te bu bayılırım ben boş bo yiyorum hatta annem dondurucuyu bunlarla dolduruyo kışında yiyelim diye
ay konus keptinn ben konustum konustum hiccc banamisin demedine demek mecbur yerimsen baya kilo almaya meyilli davrnıyosun şu an farkında mısın kendini yemeye hazırlıyosun
ay evet ya bi versek cok iyi olcakda bakalim artikBir versek de koruması kalsa artık
Sen iyisin şimdi kaptanım şey yapma
Benim kilom yakın ama
Valla açlıktan midesi birbirine yapışacak bu kızın
ay konus keptinn ben konustum konustum hiccc banamisin demediponcikbirgelincik bak ben sana diom 65 olcak izinden sonra:) buarada nezaman cikion kiz poncik sen izine ve ne iziniymis bu bakim
denicem eve gidinceKizlar kayisiiii tazee yiyip 4 5 tane ustunee bol su vallah ise yariyohemde nasil
he iyi ayni Tabak olayi birazda olsa isleri hafifletti amaaaaaa yinede salataya alismak zorundasin sennn her gitigin yerde salata yeyok izinde alırım ama döndüğümde veririm hemenbelkide almam yemek yemeyi unutabiliyoruz isten gücten ama şöyle bişey var 4 ayda bi görüsüyoruz o zaten orda doğru düzgün bişey yiyemiyo geldiğinde ben onu yiyemem bunu yiyemem dersem kızar gittiğimiz yerde mesela ben yemezsem oda yemez ama ben bunun çözümünü buldum aynı tabaktan yiyelim ben öyle seviyorum diyorum öyle yapıyoruz
bihaftami cikion sen sadece izine?kız abartma o kadar nasıl kilo alayım 1 haftada sende
ben salata sevmiyorum ama aynı tabak olayı güzel oluyo görümcem falan alıstı artık bize bi tabak koyuyohe iyi ayni Tabak olayi birazda olsa isleri hafifletti amaaaaaa yinede salataya alismak zorundasin sennn her gitigin yerde salata ye
yok canım 1 haftalıgına köye gidicez yani orda yiyebilirim sanıyorum nişan zamanı pek yiyemem telaseden strestenbihaftami cikion sen sadece izine?
tabi cumaya sağlam kalabilirsen Dhahaha vardir benim öyle salakliklarimyapmam desem yalan olur ama cumaya birinci olurum ozaman orasi kesin hatte 68 birak 65 i görürürüm
kız taam pisleşmehihih tamam o olur bak igggg killi killi
sende iyisin sendeeeeBir versek de koruması kalsa artık
Sen iyisin şimdi kaptanım şey yapma
Benim kilom yakın ama
Valla açlıktan midesi birbirine yapışacak bu kızın
bence çok şaapma yani o yesin ev yemekleri yap sevdiği tatlıları vs ama sen yeme hatta mümkünse evde yemeye bakın biz artık dısarda pek yemiyoruzevde yeriz diyorum tm diyoyok izinde alırım ama döndüğümde veririm hemenbelkide almam yemek yemeyi unutabiliyoruz isten gücten ama şöyle bişey var 4 ayda bi görüsüyoruz o zaten orda doğru düzgün bişey yiyemiyo geldiğinde ben onu yiyemem bunu yiyemem dersem kızar gittiğimiz yerde mesela ben yemezsem oda yemez ama ben bunun çözümünü buldum aynı tabaktan yiyelim ben öyle seviyorum diyorum öyle yapıyoruz
ciddiye almadım o zaman pek fazlaama sımdı tutustum
yaaa bende bunu cok seviyorum iste kahvaltıda falan cıtır cıtır yıyorum kızartma falan yemem çiğğ olcak
Guuzeél hatirlattmaeyvahhhh ince buzlar üstünde yürüosun bunun sonucuna fenaaa katlanirsin heleki 65 le geldini düsünnnnn anaaammm keptinn ve parte neler yapar sana anammmm tam gerilimin tavan yaptigi bir senaryo
dene dene kayisi ise kesinlikle yariyoooo valla yaramiyo derseniz ben sok.kız abartma o kadar nasıl kilo alayım 1 haftada sende
denicem eve gidincebugün yanıma hiç bişey getirmedim unuttum
bırak bırak yesin geldiğinde görüşcezay konus keptinn ben konustum konustum hiccc banamisin demediponcikbirgelincik bak ben sana diom 65 olcak izinden sonra:) buarada nezaman cikion kiz poncik sen izine ve ne iziniymis bu bakim
bi bana etki etmiyo bu kayıısıKizlar kayisiiii tazee yiyip 4 5 tane ustunee bol su vallah ise yariyohemde nasil
Aaa ye taabii 10kg verdin bunu hakettinben salata sevmiyorum ama aynı tabak olayı güzel oluyo görümcem falan alıstı artık bize bi tabak koyuyobu sayede benim az yediğimde çok anlaşılmıyo ye ye diyede tutturamıyolar
yok canım 1 haftalıgına köye gidicez yani orda yiyebilirim sanıyorum nişan zamanı pek yiyemem telaseden strestenköyden sonrada tatile gidebiliriz 2 3 günlüğüne
tabi cumaya sağlam kalabilirsen D
kız taam pisleşmebence gayen şirindi adı sen konuşana kadar
sende iyisin sendeeeemaşallah diyeyim baya güzel gidiyosun
bence çok şaapma yani o yesin ev yemekleri yap sevdiği tatlıları vs ama sen yeme hatta mümkünse evde yemeye bakın biz artık dısarda pek yemiyoruzevde yeriz diyorum tm diyo
bence nişan öncesi kilo almak istemezsinnn ayrıca kilo vermeesende spora başla artık sıkılaş biraz
Amaan masallahbırak bırak yesin geldiğinde görüşcez
zaten artı olan izinden dönemiyo kural böyle listeye de giremez haliyle
bi bana etki etmiyo bu kayıısımaşallah diyim bu ara
Guuzeél hatirlattmaben yokken hep hatirlat bunlari litfen
dene dene kayisi ise kesinlikle yariyoooo valla yaramiyo derseniz ben sok.
Aaa ye taabii 10kg verdin bunu hakettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?