- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.421
ahahahahahshhaa :Aaa ye taabii 10kg verdin bunu hakettin
köfte mantıklı beybi dısarda ekmek lavaş ve tatlıdan uzak durdugun sürece sorun yoköyle yapcam kuzum simdiden siparis veriyo sunu yap bunu yap diye alısverise falan cıkınca mecbur dısarda yicez o zamanda köfte falan yerimtatile gitcez beraber sporda yapayım öyle sisko sisko göbekli görmesin beni dimi
Cook 5 6 gun cikamazsan kirazsapi ic ac karnakayısı dün yedim ben ama su icmedim bakayım suyla ıse yarıcakmı
gülsem mi ağlasam mı bilemedim
sana da maşallah bugüğn formundasınAmaan masallah
ben kalirim deneyimliyimdirtabi cumaya sağlam kalabilirsen D
hahaha ay neresi sirin yahu resmen biberden sogdumkız taam pisleşmebence gayen şirindi adı sen konuşana kadar
ahahahahahshhaa ::
köfte mantıklı beybi dısarda ekmek lavaş ve tatlıdan uzak durdugun sürece sorun yok
ben artık diyetteyim bak hergün 200gr veriyorum resmen bana kızaman
Evett bir ikigundur sicak bunaltti yaaaa gunde iki dus aliyorum ancaaa fayda ediyodu. Bugun esiyo hava bulutlu birazzsana da maşallah bugüğn formundasınesiyo mu sizin oralar bizim burası şahane
ahahahahahshhaa ::
köfte mantıklı beybi dısarda ekmek lavaş ve tatlıdan uzak durdugun sürece sorun yok
Cook 5 6 gun cikamazsan kirazsapi ic ac karnasonrada bir kahve patlat
Sen ne demek istedigimi coook iyi bilirsin
Ay tebrik etmeyi unuttm ben seniben artık diyetteyim bak hergün 200gr veriyorum resmen bana kızaman
Nnasil etmez ya ac karna ic sabah. Demlensin 5 dk suda sonra ic iliyinca. Bak bakalm.ya zaten sıcakta çok tatlı gitmiyo en fazla dondurma hyada sütlü tatlı yerim heralde insallah yemem yememliyim benceoffffffff
kahve bana cok iiy geliyo kiraz sapının bi etkisini göremedim ya
bilirim bilmem mi
Nnasil etmez ya ac karna ic sabah. Demlensin 5 dk suda sonra ic iliyinca. Bak bakalm.
Kahve nasil ise yaramiyo ya bende kahve super etkili. Bide alaturka wc tavsiye edicem hahahaahahahahah
biz klimada yaşadığımız için hiç fark etmiyor canısı hava bize soğukta yaşıyoruz resmen yazıAyy havalar o kadar sicak ki insanin aklina çorba gelmiyo zaten
Sabah ise giderken ic bakalmkiraz sapını aksam ıcmıstım tok karnına o etki etmedi yada ben anlamadımm bilmiyorum
kahve cok etkili bende kahve iceyim üstünede 1 2 bardak su hemen koşa koşa
alaturka wcsevmiyorumm hiç evde var ama bana temiz gelmiyo o
Napiyosun cnm sinav ne zaman aciklaniyomussbiz klimada yaşadığımız için hiç fark etmiyor canısı hava bize soğukta yaşıyoruz resmen yazı
Sabah ise giderken ic bakalm
Bizim evde iki turlu var.3 yildir sayili girmisimdir belki ama bu ara tercihim o cunku gercektrn sagllkli beni konusturma ya
Bide nye hijyenik olmasin ki kendi evimde. Valla ben disarda oturaklilarn posetli degilse oturmiyorm tutuyorm.
Hahahahaha bende sevmiyorm ama bu ara dedigim gibi zor anlarda oraya kaciyorm fenabizim yeni evimizdede ikiside var ama ne biliyim sıçrama falan olabilir ona engel olamazsın ama klozet öyle değil hem bacaklarında agrmıyo kullanmayı biliyosan eğer klozet çok temiz geliyo bana ama tabi dısarda değil kendi evimde
niye sağlıklı ya bak bu kısmını bilmiyorummm
ne bilim imklan var rahat oturmak için sıcakta pişiyorlar tuhaf ...soguk corbalar iyi gider şimdi yogurt aşı fln dniyo galiba bi arkadasımda emiştim buz gibi
o sıcakta nasıl klima açmıyo
koca çarşıya kadın kk yaher fırsatı değerlendirmek lazım
esmiyo dimi bizim burda yagmur varış dısarda öle diyollaa bn görmedim bilmiym ama sabah rüzgar vardı baya
bi iki güne geçer kuzum ağrılarınn bırakma da sporu hamlama tekrarazıcık sulu şeylr yersen olmazsn öle
günaydın bebeğğiiimmm
Kahve bana da aynı etkiyi yapıyor mucize gibi bir şeykiraz sapını aksam ıcmıstım tok karnına o etki etmedi yada ben anlamadımm bilmiyorum
kahve cok etkili bende kahve iceyim üstünede 1 2 bardak su hemen koşa koşa
alaturka wcsevmiyorumm hiç evde var ama bana temiz gelmiyo o
Hahahahaha bende sevmiyorm ama bu ara dedigim gibi zor anlarda oraya kaciyorm fenabide biyerde okudum orda daha saglikliyms bagirsaklar fln icin
bu muhabbeti kapatsak iyi olcak
Kahve bana da aynı etkiyi yapıyor mucize gibi bir şeybir de yeşil çay iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?