Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaa ye taabii 10kg verdin bunu hakettin
ahahahahahshhaa ::

köfte mantıklı beybi dısarda ekmek lavaş ve tatlıdan uzak durdugun sürece sorun yok

ahahahahahshhaa ::

köfte mantıklı beybi dısarda ekmek lavaş ve tatlıdan uzak durdugun sürece sorun yok

ya zaten sıcakta çok tatlı gitmiyo en fazla dondurma hyada sütlü tatlı yerim heralde insallah yemem yememliyim bence offffffff

Cook 5 6 gun cikamazsan kirazsapi ic ac karna sonrada bir kahve patlat

Sen ne demek istedigimi coook iyi bilirsin

kahve bana cok iiy geliyo kiraz sapının bi etkisini göremedim ya
bilirim bilmem mi

ya zaten sıcakta çok tatlı gitmiyo en fazla dondurma hyada sütlü tatlı yerim heralde insallah yemem yememliyim bence offffffff

kahve bana cok iiy geliyo kiraz sapının bi etkisini göremedim ya
bilirim bilmem mi
Nnasil etmez ya ac karna ic sabah. Demlensin 5 dk suda sonra ic iliyinca. Bak bakalm.
Kahve nasil ise yaramiyo ya bende kahve super etkili. Bide alaturka wc tavsiye edicem hahahaahahahahah

Nnasil etmez ya ac karna ic sabah. Demlensin 5 dk suda sonra ic iliyinca. Bak bakalm.
Kahve nasil ise yaramiyo ya bende kahve super etkili. Bide alaturka wc tavsiye edicem hahahaahahahahah

kiraz sapını aksam ıcmıstım tok karnına o etki etmedi yada ben anlamadımm bilmiyorum
kahve cok etkili bende kahve iceyim üstünede 1 2 bardak su hemen koşa koşa
alaturka wc sevmiyorumm hiç evde var ama bana temiz gelmiyo o

Sabah ise giderken ic bakalm

Bizim evde iki turlu var.3 yildir sayili girmisimdir belki ama bu ara tercihim o cunku gercektrn sagllkli beni konusturma ya
Bide nye hijyenik olmasin ki kendi evimde. Valla ben disarda oturaklilarn posetli degilse oturmiyorm tutuyorm.

bizim yeni evimizdede ikiside var ama ne biliyim sıçrama falan olabilir ona engel olamazsın ama klozet öyle değil hem bacaklarında agrmıyo kullanmayı biliyosan eğer klozet çok temiz geliyo bana ama tabi dısarda değil kendi evimde
niye sağlıklı ya bak bu kısmını bilmiyorummm

Hahahahaha bende sevmiyorm ama bu ara dedigim gibi zor anlarda oraya kaciyorm fena bide biyerde okudum orda daha saglikliyms bagirsaklar fln icin

bu muhabbeti kapatsak iyi olcak

ne bilim imklan var rahat oturmak için sıcakta pişiyorlar tuhaf ...
soğuk çorbayı buğday ile yapcaksın içine sarımsak koycan nane ve pul biber ile harika oluyor

Kahve bana da aynı etkiyi yapıyor mucize gibi bir şey bir de yeşil çay iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…