Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaç gün oldu ki

Benim gibi kuru kayısı üzerine soğuk su
Kavun üzerine soğuk su deneyebilirsin

6 gün sonunda işe yaramıştı bende
şöyle çok az ıkına ıkına gidiyor ama gerekli boşaltımı sağlayamadım bugün 1 fincan yeşilçay içtim akşam 1 brdk süt içtim cumartesi az rahatladım ondan beri gene aynı

ben kalirim deneyimliyimdir

hahaha ay neresi sirin yahu resmen biberden sogdum
ahahhagagahaha

Evett bir ikigundur sicak bunaltti yaaaa gunde iki dus aliyorum ancaaa fayda ediyodu. Bugun esiyo hava bulutlu birazz

Bilirsin arada eserler bana ozmaanlar yazmiyorum
he arada bi oluyo öyle eserekli bibiğim binim

ya zaten sıcakta çok tatlı gitmiyo en fazla dondurma hyada sütlü tatlı yerim heralde insallah yemem yememliyim bence offffffff

kahve bana cok iiy geliyo kiraz sapının bi etkisini göremedim ya
bilirim bilmem mi
yemem demiyonda secenek sunuyon hiç bişi demiyorum ben sana artık istediğini ye

Ay tebrik etmeyi unuttm ben seni caak
kesin sıcaktn yalnız bnmle alakalı olldugunu düşünmüyorm

he bayıldım cok güzel olmş bu sefer aferin tebrik ediyorum
kıl biber te bu bayılırım ben boş bo yiyorum hatta annem dondurucuyu bunlarla dolduruyo kışında yiyelim diye
ya bunu bende çok seviyorum pazar günü eşim iş yerinden getirmiş orda ekilecek yer var çok şey ekiyor özel bahçivan bile var lojmanda rektör orda kalınca .. çok tazeydi birde tatlı olunca ayrı bir lezzetli oluyor

ne bilim imklan var rahat oturmak için sıcakta pişiyorlar tuhaf ...
soğuk çorbayı buğday ile yapcaksın içine sarımsak koycan nane ve pul biber ile harika oluyor
tuhafmış

45 dakika spordan sonra 14 saat boyunca yağ yakımı ilgimi çekti bugün jilli yapayım bende
onu bende arastırıyorum gercktn varsa öyle bişey mesela jilli üstüne 15 dk da ip atlansa şahane olur

Maşallahı 6lı rakamlara sakla kaptanım o zaman tebrik et beni öv beni vay ne kurulaştın de

Bir tane daha pancar yetişiyor arkadan bak

ay evettt tohumun bulsam bende ekicem balkona ama bunların tohumu aktarlarda yok galiba
kp ekiyo seviğimide biliyo her gelişte getirir artık olsunlarrda

şöyle çok az ıkına ıkına gidiyor ama gerekli boşaltımı sağlayamadım bugün 1 fincan yeşilçay içtim akşam 1 brdk süt içtim cumartesi az rahatladım ondan beri gene aynı

Benim dediğimi denesene madem eğer diyetine uydurabiliyorsan

Ben 4 kayısı yedim ardından 1 bardak soğuk su içtim

1 saat bekledim

4 kavun dilimi yedim (ama küçüktü uzun değildi, uzun olursa 2 ederdi) ardından yine 1 bardak soğuk su içtim

Bir kere çıktım

Sonra yürüyüşte bir daha geldi zor tuttum eve kadar

6 gün sürdü ya dile kolay

Şimdi normal yemeye döndüm ya sıkıntı kalmadı

yaa niye kötü müydü
evet zaten psikolojik olarak kötü gittim kv ye sinirlendim sınava giriyorum diye aley eder gibi güldü kaç kez sürekli unutuyorum dersini vs dedi bende artık gerekmediği sürece aramıyorumda gitmiyorumda bende bunlardan kötü etkilenirim sınava gireceğimi kimseye söylemicim artık eşimden bile saklıcam o kadar giderken öğrensin çünkü ruhumu çok yordular bir dokundun bir ah işittin benden

tuhafmış

onu bende arastırıyorum gercktn varsa öyle bişey mesela jilli üstüne 15 dk da ip atlansa şahane olur
jilliden sonra ben mekik çekiyorum iç bacak çalışıyorum squat girl karışık videolarından bende bir araştırayım paslaşalım bu konuda

en güzeli kimseye söyleme erkek kuzenimle sürekli konusuruz direksiyon sınavına gititğini bana bile söylemedi soruyorum ne isin var diye isim var iste diyo söylemiyo annesine babasına kımseye söylememis kalırım diye cıkınca herkese geçtiğini söyledi sende öyle yap hafta sonu oluyo ya sınav eşine de de mesai var çok isim var falan git gir sınavına kafan rahat geçince söylersin inşallah bu sınavda geçmişsindir de gerek kalmaz çok büyük stres ya

ay evettt tohumun bulsam bende ekicem balkona ama bunların tohumu aktarlarda yok galiba
kp ekiyo seviğimide biliyo her gelişte getirir artık olsunlarrda
o tohumlasın sana işte ne güzel kız maşallah senin için ekiyor olsun tabi ki o kadar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…