Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

PEMBE TAKİM

(300)Poncikbirgelincik:60+120+60+60
(280)Buki_89:20+30+110+20+100
(249)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37
(270)Denetim:210+60

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+80+50
(101)Senad:101
(102)SekerPancarii:62+40
(589)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65

PEMBE TAKİM: 1099
MOR TAKIM: 987

Ripped Level 2/6 tamam
Gideyim de protein sütümü içeyim

buldun mu kız sütten

kavun işe yarıyor mu ki kayısı ok de kavunu denemedim uydururum tabi ki

sınav ankarada işte giderken duyuluyor ama dersi o evde yokken bakacam iş yerinde bakcam 1 saat geç çıkacam erken gelecem yine çünkü insanlar ciddi anlmada alaycı ki bu okulda değil iş ile ilgili bir durum

dün avm de yüzde 30luk protein bar gördüm diyetisyene sorcam kilo vermede etkili oluyor mu diye yan etksi var mı diye

yemiyorum ya dün yemedim bak annemi reddettim bence bu büyük bi gelisme
bende bugn yogurtlu makarna reddettim cok zordu

jilliden sonra ben mekik çekiyorum iç bacak çalışıyorum squat girl karışık videolarından bende bir araştırayım paslaşalım bu konuda
aynen kuzu temamdır buldugum yazıları paylaşıım burda

o tohumlasın sana işte ne güzel kız maşallah senin için ekiyor olsun tabi ki o kadar da
he ya dimi ondan alaym hiç aklıma gelmediydi bu bnm söyliyeyim senye için bana da tohum ayırsın

ay cok sinir olurum söyle laf dokunduranlara, onu yapacagina destek olsaya keske... ay kiz bende direk konuya atladim ama kendimden biliyorum bide herseyi cok kafaya takan birisiysen etkilenmen cok normal

buldun mu kız sütten

Buldum kuzuş Migrosta vardı iki tane son kaptım hemen, tadı yoğun ve güzel sevdim

kavun işe yarıyor mu ki kayısı ok de kavunu denemedim uydururum tabi ki

Kavundan sonra hep su içme derlerdi ya küçükken ishal yapar diye oradan aklıma gelmişti Bir de armut vardı aklımda ama onu denemedim

dün avm de yüzde 30luk protein bar gördüm diyetisyene sorcam kilo vermede etkili oluyor mu diye yan etksi var mı diye

Sor bakalım kuzuş Jillian gibi ağır sporlardan sonra iyi bence ya kas yapmaya uğraşıyorum sonuçta kas kütlesi artsın

sen zayıfla da ben öve öve eritirim seni biraz daha

Valla ünlü olursun kaptanım överek zayıflatan kaptan diye nam salarsın

sınav ankarada işte giderken duyuluyor ama dersi o evde yokken bakacam iş yerinde bakcam 1 saat geç çıkacam erken gelecem yine çünkü insanlar ciddi anlmada alaycı ki bu okulda değil iş ile ilgili bir durum

alay konusu olacak hiç bişey yok ama işte bizim insanlarımız babamda benimle alay etmişti bide üniversite okuyorum diyosun salaksın bi direksioyn sınavını geçemiysun demiişti arkadaşımın yanında öyle üzüldüm ki hergün ağlıyodum çok dokundu

bende bugn yogurtlu makarna reddettim cok zordu

aynen kuzu temamdır buldugum yazıları paylaşıım burda

he ya dimi ondan alaym hiç aklıma gelmediydi bu bnm söyliyeyim senye için bana da tohum ayırsın

ne çektik be

afiyet olsun tek seferde bitane iciyomusun bide cikolatalı süt gibi mi tadı

gören herkes zayıfladın diyo bana sürekli aynı sözü duyuyorum herkesten valla pek güzel bi duygu bence sırf bu iltifatları duymak için bile zayıflar insannn sende zayıfla sana da ni gizil olmuşsn disinler inceciksin disinler

ne kadar az vermiş olsamda banada diyolar çünkü bi kilo bile farkediyo

ahahhagagahaha

he arada bi oluyo öyle eserekli bibiğim binim

yemem demiyonda secenek sunuyon hiç bişi demiyorum ben sana artık istediğini ye

kesin sıcaktn yalnız bnmle alakalı olldugunu düşünmüyorm
Hahahaha aynen babam bana eserikli der
onu yaptım ya üstüne su içtim tık yok
Allah allahh sizdeki bagirsaklar beni benden aliyo
yemek yedim çay keyfi yapıyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum maşallah az konumuşsunuz ...sınav açıklanması 1 ay sürer
insallah hakkinda hayirlisi olsunnnnn

PEMBE TAKİM

(300)Poncikbirgelincik:60+120+60+60
(315)Buki_89:20+30+110+20+100+35
(249)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37
(270)Denetim:210+60

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+80+50
(101)Senad:101
(102)SekerPancarii:62+40
(589)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65

PEMBE TAKİM: 1134
MOR TAKIM: 987

afiyet olsun tek seferde bitane iciyomusun bide cikolatalı süt gibi mi tadı

Ay bende çikolatalısı yok vanilyalısı vardı onu aldım ben
Gayet güzel tadı ama daha ağır
Bir seferde yarısını içiyorsun canım
Bir porsiyonu yarısı şişenin

Çünkülüm zayıfsın kaptanım gayet fit ficutlu duruyorsun

icindeki Seker oranina baktinmi canim kac gram Seker yaziyo?

Şeker yok canım içinde tatlandırıcılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…