- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.461
PEMBE TAKİM
(300)Poncikbirgelincik:60+120+60+60
(280)Buki_89:20+30+110+20+100
(249)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37
(270)Denetim:210+60
MOR TAKİM
(190)Keptinn:60+80+50
(101)Senad:101
(102)SekerPancarii:62+40
(589)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65
PEMBE TAKİM: 1099
MOR TAKIM: 987
Ripped Level 2/6 tamam
Gideyim de protein sütümü içeyim
kavun işe yarıyor mu ki kayısı ok de kavunu denemedim uydururum tabi kiBenim dediğimi denesene madem eğer diyetine uydurabiliyorsan
Ben 4 kayısı yedim ardından 1 bardak soğuk su içtim
1 saat bekledim
4 kavun dilimi yedim (ama küçüktü uzun değildi, uzun olursa 2 ederdi) ardından yine 1 bardak soğuk su içtim
Bir kere çıktım
Sonra yürüyüşte bir daha geldi zor tuttum eve kadar
6 gün sürdü ya dile kolay
Şimdi normal yemeye döndüm ya sıkıntı kalmadı
sınav ankarada işte giderken duyuluyor ama dersi o evde yokken bakacam iş yerinde bakcam 1 saat geç çıkacam erken gelecem yine çünkü insanlar ciddi anlmada alaycı ki bu okulda değil iş ile ilgili bir durumen güzeli kimseye söyleme erkek kuzenimle sürekli konusuruz direksiyon sınavına gititğini bana bile söylemedi soruyorum ne isin var diye isim var iste diyo söylemiyo annesine babasına kımseye söylememis kalırım diye cıkınca herkese geçtiğini söyledi sende öyle yap hafta sonu oluyo ya sınav eşine de de mesai var çok isim var falan git gir sınavına kafan rahat geçince söylersin inşallah bu sınavda geçmişsindir de gerek kalmaz çok büyük stres ya
dün avm de yüzde 30luk protein bar gördüm diyetisyene sorcam kilo vermede etkili oluyor mu diye yan etksi var mı diyePEMBE TAKİM
(300)Poncikbirgelincik:60+120+60+60
(280)Buki_89:20+30+110+20+100
(249)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37
(270)Denetim:210+60
MOR TAKİM
(190)Keptinn:60+80+50
(101)Senad:101
(102)SekerPancarii:62+40
(589)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65
PEMBE TAKİM: 1099
MOR TAKIM: 987
Ripped Level 2/6 tamam
Gideyim de protein sütümü içeyim
sen zayıfla da ben öve öve eritirim seni biraz dahaMaşallahı 6lı rakamlara sakla kaptanım o zaman tebrik et beni öv beni vay ne kurulaştın de
Bir tane daha pancar yetişiyor arkadan bak
bende bugn yogurtlu makarna reddettim cok zorduyemiyorum yadün yemedim bak annemi reddettim bence bu büyük bi gelisme
aynen kuzu temamdırjilliden sonra ben mekik çekiyorum iç bacak çalışıyorum squat girl karışık videolarından bende bir araştırayım paslaşalım bu konuda
he ya dimi ondan alaym hiç aklıma gelmediydi bu bnmo tohumlasın sana işte ne güzel kız maşallah senin için ekiyor olsun tabi ki o kadar da
evet yap tatlim Sabah en cok ise yario, dene bakalim ne olacakakşam bende yapayım yarın sabahta yapayım bende de etkili olur eminim
ay cok sinir olurum söyle laf dokunduranlara, onu yapacagina destek olsaya keske... ay kiz bende direk konuya atladimevet zaten psikolojik olarak kötü gittim kv ye sinirlendim sınava giriyorum diye aley eder gibi güldü kaç kez sürekli unutuyorum dersini vs dedi bende artık gerekmediği sürece aramıyorumda gitmiyorumda bende bunlardan kötü etkilenirim sınava gireceğimi kimseye söylemicim artık eşimden bile saklıcam o kadar giderken öğrensin çünkü ruhumu çok yordularbir dokundun bir ah işittin benden
buldun mu kız sütten
kavun işe yarıyor mu ki kayısı ok de kavunu denemedim uydururum tabi ki
dün avm de yüzde 30luk protein bar gördüm diyetisyene sorcam kilo vermede etkili oluyor mu diye yan etksi var mı diye
sen zayıfla da ben öve öve eritirim seni biraz daha
sınav ankarada işte giderken duyuluyor ama dersi o evde yokken bakacam iş yerinde bakcam 1 saat geç çıkacam erken gelecem yine çünkü insanlar ciddi anlmada alaycı ki bu okulda değil iş ile ilgili bir durum
bende bugn yogurtlu makarna reddettim cok zordu
aynen kuzu temamdırbuldugum yazıları paylaşıım burda
he ya dimi ondan alaym hiç aklıma gelmediydi bu bnmsöyliyeyim senye için bana da tohum ayırsın
Buldum kuzuş Migrosta vardı iki tane son kaptım hemen, tadı yoğun ve güzel sevdim
Kavundan sonra hep su içme derlerdi ya küçükken ishal yapar diye oradan aklıma gelmiştiBir de armut vardı aklımda ama onu denemedim
Sor bakalım kuzuş Jillian gibi ağır sporlardan sonra iyi bence ya kas yapmaya uğraşıyorum sonuçta kas kütlesi artsın
Valla ünlü olursun kaptanım överek zayıflatan kaptan diye nam salarsın
gören herkes zayıfladın diyo bana sürekli aynı sözü duyuyorum herkestenBuldum kuzuş Migrosta vardı iki tane son kaptım hemen, tadı yoğun ve güzel sevdim
Kavundan sonra hep su içme derlerdi ya küçükken ishal yapar diye oradan aklıma gelmiştiBir de armut vardı aklımda ama onu denemedim
Sor bakalım kuzuş Jillian gibi ağır sporlardan sonra iyi bence ya kas yapmaya uğraşıyorum sonuçta kas kütlesi artsın
Valla ünlü olursun kaptanım överek zayıflatan kaptan diye nam salarsın
gören herkes zayıfladın diyo bana sürekli aynı sözü duyuyorum herkestenvalla pek güzel bi duygu bence sırf bu iltifatları duymak için bile zayıflar insannn sende zayıfla sana da ni gizil olmuşsn disinler inceciksin disinler
Hahahaha aynen babam bana eserikli derahahhagagahaha
he arada bi oluyo öyleeserekli bibiğim binim
yemem demiyonda secenek sunuyon hiç bişi demiyorum ben sana artık istediğini ye
kesin sıcaktn yalnız bnmle alakalı olldugunu düşünmüyorm
Allah allahh sizdeki bagirsaklar beni benden aliyoonu yaptım ya üstüne su içtim tık yok
insallah hakkinda hayirlisi olsunnnnnyemek yedim çay keyfi yapıyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum maşallah az konumuşsunuz ...sınav açıklanması 1 ay sürer
icindeki Seker oranina baktinmi canim kac gram Seker yaziyo?Buldum kuzuş Migrosta vardı iki tane son kaptım hemen, tadı yoğun ve güzel sevdim
niyeyse sana sürekli laf sokasım var bnmne kadar az vermiş olsamda banada diyolarçünkü bi kilo bile farkediyo
Hahahaha aynen babam bana eserikli der
Allah allahh sizdeki bagirsaklar beni benden aliyo
insallah hakkinda hayirlisi olsunnnnn
afiyet olsun tek seferde bitane iciyomusun bide cikolatalı süt gibi mi tadı
gören herkes zayıfladın diyo bana sürekli aynı sözü duyuyorum herkestenvalla pek güzel bi duygu bence sırf bu iltifatları duymak için bile zayıflar insannn sende zayıfla sana da ni gizil olmuşsn disinler inceciksin disinler
icindeki Seker oranina baktinmi canim kac gram Seker yaziyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?