Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Koca göbekli fotolarımı çektim yine

Sporcu sutyenim ve taytımla çektim bu kez

Aman göbeğim açıkken böyle mi duruyormuş ya

Ölçüm de aldım cm olarak değişmemişim bir tek göbek 1 cm fazla gösteriyor onu da regl olacağıma bağlıyorum

işte sende öyle olcaksn ben inanıyorum

hadi bakalım gelsin yeni program gitsin kilolar
yemei içmeyide skı tutuyoruz ona göre bibiğiimm

niyeyse sana sürekli laf sokasım var bnm durduramıyorum kendimi bak zayıfla artık

evet farkındayım isyan etcem bende artık beni aşağılıyosun dicem isyan bayraklarını çekcem

ben alırsam cikolatalısını alırım

işte sende öyle olcaksn ben inanıyorum

hadi bakalım gelsin yeni program gitsin kilolar
yemei içmeyide skı tutuyoruz ona göre bibiğiimm

Güzel yiyorum kız proteinli diyetler bana göre ya salatayla çorbayla yaşayamıyorum sonra patlıyor birden yiyesim geliyor

evet farkındayım isyan etcem bende artık beni aşağılıyosun dicem isyan bayraklarını çekcem

ben alırsam cikolatalısını alırım

Bulursan bana da haber ver ben de istiyorum çikiletalı çünkü

Güzel yiyorum kız proteinli diyetler bana göre ya salatayla çorbayla yaşayamıyorum sonra patlıyor birden yiyesim geliyor

ben markette gördüm de almadım pahalı geldi ramazandı bide şimdi spora başlıcam görürsem alırım ama hergün alabileceeimii pek sanmıyorum

corba salata bi süre sonra bana da sıkıcı geliyo bana da yogurt süt öle seyler olcak ama mimkin değil işte tek tip beslenme herseyden yememiz lazımm hepsinin var bi faydası

o bende de var puncige karsi nedense beni yemek konusunda delirtiyo
diiğğmii bak tek değilmişimm yiyip yiyip sonra niye aldım anlamıyorum diyen sevgili kaptanımız poncikbirgelincik

kaptana isyan edilmez
evet dimi sevgili kaptanım

ya yimiyorum be delirttinizzz Buki_89 cumaya 58 olacam ben

kiz sen 300 gr ver yeter bence yien Sabit cikcan sennnn

dün - 100 düm bu sabah tartılmadım dün wcye çıkmadığım icin moralim bozulmasın diye 300den fazla vercem vermem gerekiyo veremezsem atcaklar beni listeden onlar atmasada kendi isteğimle çıkıcam

katılıyorum bebeğim
cumaya 58 olamzsan yalnız var ya

olcam inşallah

he bide öyle büyük konusuyosun yani bırakcm fln diye nereye bırakıyon neyi bırakıyon acaba

ozaman son üc günü iyi degerledir canim azalt yemeni
daha ne kadar az yiyimm bide benim sorunum çok yemek değil zararlı şeylerden az az yemek öyle tıka basa yemiyorum ama tatlı abur cubur hamurisi falan yiyo dum yemiyorum artık
he bide öyle büyük konusuyosun yani bırakcm fln diye nereye bırakıyon neyi bırakıyon acaba

listeden cıkıcam yani kötü etklilyorum cünkü sizi yoksa sizi bırakmam

listeden cıkınca da yarı yolda bırakmış olcaksın ben diyiiimm yaniii gaz vermke gibi olmasında

bende bugn yogurtlu makarna reddettim cok zordu

aynen kuzu temamdır buldugum yazıları paylaşıım burda

he ya dimi ondan alaym hiç aklıma gelmediydi bu bnm söyliyeyim senye için bana da tohum ayırsın
bende bir türlü düzgün araştıramadım diyetisyene unutmazsam sorayım

evet yap tatlim Sabah en cok ise yario, dene bakalim ne olacak
deneyim bakalım sabah inşallah unutmam
ay cok sinir olurum söyle laf dokunduranlara, onu yapacagina destek olsaya keske... ay kiz bende direk konuya atladim ama kendimden biliyorum bide herseyi cok kafaya takan birisiysen etkilenmen cok normal
ben takan biriyim malesef ve çok duydum bu lafları

armut hep yiyorum su da içtim üstüne bişi olmadı

ay benim babam halen konuşur şu direksiyon sınavını eşimin önünde yaptı kaç kere uyarı çektim eşime fırsat veriyorsun dedim daha da yapmadı

Hahahaha aynen babam bana eserikli der

Allah allahh sizdeki bagirsaklar beni benden aliyo
insallah hakkinda hayirlisi olsunnnnn
bu kadar olmazdım ben ya şu tedaviler varya hep zararını gördüm bir artısı olmadı bana

sporcu sütyeni giydiğinde göğüsler hoplayıp zıplıyor mu fazlaca

beraberce üstesinden geliriz poncik düzenini değiştir azcık

listeden cıkınca da yarı yolda bırakmış olcaksın ben diyiiimm yaniii gaz vermke gibi olmasında
öyle dersen iş değişir ama yarı yolda bırakmak falan aa yakışıyo mu hiç bana herşeyi de bunu deme

sende mi geçemedin yada kaçıncıda geçtin

beraberce üstesinden geliriz poncik düzenini değiştir azcık

değiştirmeye çalışıyorum insallah

Nisana az kaldiiiiiii nereye gidicekmissin
oylemiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…