- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.481
işte sende öyle olcaksn ben inanıyorumAy bende çikolatalısı yok vanilyalısı vardı onu aldım ben
Gayet güzel tadı ama daha ağır
Bir seferde yarısını içiyorsun canım
Bir porsiyonu yarısı şişenin
Çünkülüm zayıfsın kaptanım gayet fit ficutlu duruyorsun
Şeker yok canım içinde tatlandırıcılı
hadi bakalım gelsin yeni program gitsin kilolarKoca göbekli fotolarımı çektim yine
Sporcu sutyenim ve taytımla çektim bu kez
Aman göbeğim açıkken böyle mi duruyormuş ya
Ölçüm de aldım cm olarak değişmemişim bir tek göbek 1 cm fazla gösteriyor onu da regl olacağıma bağlıyorum
niyeyse sana sürekli laf sokasım var bnmdurduramıyorum kendimi bak zayıfla artık
Ay bende çikolatalısı yok vanilyalısı vardı onu aldım ben
Gayet güzel tadı ama daha ağır
Bir seferde yarısını içiyorsun canım
Bir porsiyonu yarısı şişenin
Çünkülüm zayıfsın kaptanım gayet fit ficutlu duruyorsun
Şeker yok canım içinde tatlandırıcılı
işte sende öyle olcaksn ben inanıyorum
hadi bakalım gelsin yeni program gitsin kilolar
yemei içmeyide skı tutuyoruz ona göre bibiğiimm
evet farkındayım isyan etcem bende artıkbeni aşağılıyosun dicem isyan bayraklarını çekcem
ben alırsam cikolatalısını alırım
o bende de var puncige karsi nedense beni yemek konusunda delirtiyoniyeyse sana sürekli laf sokasım var bnmdurduramıyorum kendimi bak zayıfla artık
Güzel yiyorum kız proteinli diyetler bana göre ya salatayla çorbayla yaşayamıyorum sonra patlıyor birden yiyesim geliyor
Bulursan bana da haber ver ben de istiyorum çikiletalı çünkü
kaptana isyan edilmezevet farkındayım isyan etcem bende artıkbeni aşağılıyosun dicem isyan bayraklarını çekcem
ben alırsam cikolatalısını alırım
corba salata bi süre sonra bana da sıkıcı geliyo bana da yogurt süt öle seyler olcak ama mimkin değil işte tek tip beslenmeGüzel yiyorum kız proteinli diyetler bana göre ya salatayla çorbayla yaşayamıyorum sonra patlıyor birden yiyesim geliyor
Bulursan bana da haber ver ben de istiyorum çikiletalı çünkü
diiğğmii bak tek değilmişimmo bende de var puncige karsi nedense beni yemek konusunda delirtiyo
evet dimi sevgili kaptanımkaptana isyan edilmez
corba salata bi süre sonra bana da sıkıcı geliyo bana da yogurt süt öle seyler olcak ama mimkin değil işte tek tip beslenmeherseyden yememiz lazımm hepsinin var bi faydası
diiğğmii bak tek değilmişimmyiyip yiyip sonra niye aldım anlamıyorum diyen sevgili kaptanımız poncikbirgelincik
kiz sen 300 gr ver yeter bence yien Sabit cikcan sennnn
katılıyorum bebeğim
kiz sen 300 gr ver yeter bence yien Sabit cikcan sennnn
katılıyorum bebeğim
cumaya 58 olamzsan yalnız var ya
ozaman son üc günü iyi degerledir canim azalt yemenidün - 100 düm bu sabah tartılmadım dün wcye çıkmadığım icin moralim bozulmasın diye 300den fazla vercem vermem gerekiyo veremezsem atcaklar beni listeden onlar atmasada kendi isteğimle çıkıcam
he bide öyle büyük konusuyosun yani bırakcm fln diyedün - 100 düm bu sabah tartılmadım dün wcye çıkmadığım icin moralim bozulmasın diye 300den fazla vercem vermem gerekiyo veremezsem atcaklar beni listeden onlar atmasada kendi isteğimle çıkıcam
olcam inşallah
daha ne kadar az yiyimmozaman son üc günü iyi degerledir canim azalt yemeni
he bide öyle büyük konusuyosun yani bırakcm fln diyenereye bırakıyon neyi bırakıyon acaba
listeden cıkınca da yarı yolda bırakmış olcaksın ben diyiiimm yaniii gaz vermke gibi olmasındadaha ne kadar az yiyimmbide benim sorunum çok yemek değil zararlı şeylerden az az yemek öyle tıka basa yemiyorum ama tatlı abur cubur hamurisi falan yiyo dum yemiyorum artık
listeden cıkıcam yani kötü etklilyorum cünkü siziyoksa sizi bırakmam
bende bir türlü düzgün araştıramadım diyetisyene unutmazsam sorayımbende bugn yogurtlu makarna reddettim cok zordu
aynen kuzu temamdırbuldugum yazıları paylaşıım burda
he ya dimi ondan alaym hiç aklıma gelmediydi bu bnmsöyliyeyim senye için bana da tohum ayırsın
deneyim bakalım sabah inşallah unutmamevet yap tatlim Sabah en cok ise yario, dene bakalim ne olacak
ben takan biriyim malesef ve çok duydum bu laflarıay cok sinir olurum söyle laf dokunduranlara, onu yapacagina destek olsaya keske... ay kiz bende direk konuya atladimama kendimden biliyorum bide herseyi cok kafaya takan birisiysen etkilenmen cok normal
armut hep yiyorum su da içtim üstüne bişi olmadıBuldum kuzuş Migrosta vardı iki tane son kaptım hemen, tadı yoğun ve güzel sevdim
Kavundan sonra hep su içme derlerdi ya küçükken ishal yapar diye oradan aklıma gelmiştiBir de armut vardı aklımda ama onu denemedim
Sor bakalım kuzuş Jillian gibi ağır sporlardan sonra iyi bence ya kas yapmaya uğraşıyorum sonuçta kas kütlesi artsın
Valla ünlü olursun kaptanım överek zayıflatan kaptan diye nam salarsın
ay benim babam halen konuşur şu direksiyon sınavınıalay konusu olacak hiç bişey yok ama işte bizim insanlarımızbabamda benimle alay etmişti bide üniversite okuyorum diyosun salaksın bi direksioyn sınavını geçemiysun demiişti arkadaşımın yanında öyle üzüldüm ki hergün ağlıyodum çok dokundu
ne çektik be
bu kadar olmazdım ben ya şu tedaviler varya hep zararını gördüm bir artısı olmadı banaHahahaha aynen babam bana eserikli der
Allah allahh sizdeki bagirsaklar beni benden aliyo
insallah hakkinda hayirlisi olsunnnnn
sporcu sütyeni giydiğinde göğüsler hoplayıp zıplıyor mu fazlacaKoca göbekli fotolarımı çektim yine
Sporcu sutyenim ve taytımla çektim bu kez
Aman göbeğim açıkken böyle mi duruyormuş ya
Ölçüm de aldım cm olarak değişmemişim bir tek göbek 1 cm fazla gösteriyor onu da regl olacağıma bağlıyorum
beraberce üstesinden geliriz poncik düzenini değiştir azcıkdaha ne kadar az yiyimmbide benim sorunum çok yemek değil zararlı şeylerden az az yemek öyle tıka basa yemiyorum ama tatlı abur cubur hamurisi falan yiyo dum yemiyorum artık
listeden cıkıcam yani kötü etklilyorum cünkü siziyoksa sizi bırakmam
öyle dersen iş değişir ama yarı yolda bırakmak falan aa yakışıyo mu hiç bana herşeyi de bunu demelisteden cıkınca da yarı yolda bırakmış olcaksın ben diyiiimm yaniii gaz vermke gibi olmasında
bende bir türlü düzgün araştıramadım diyetisyene unutmazsam sorayım
deneyim bakalım sabah inşallah unutmam
ben takan biriyim malesef ve çok duydum bu lafları
armut hep yiyorum su da içtim üstüne bişi olmadı
ay benim babam halen konuşur şu direksiyon sınavınıeşimin önünde yaptı kaç kere uyarı çektim eşime fırsat veriyorsun dedim daha da yapmadı
bu kadar olmazdım ben ya şu tedaviler varya hep zararını gördüm bir artısı olmadı bana
sporcu sütyeni giydiğinde göğüsler hoplayıp zıplıyor mu fazlaca
beraberce üstesinden geliriz poncik düzenini değiştir azcık
corba salata bi süre sonra bana da sıkıcı geliyo bana da yogurt süt öle seyler olcak ama mimkin değil işte tek tip beslenmeherseyden yememiz lazımm hepsinin var bi faydası
diiğğmii bak tek değilmişimmyiyip yiyip sonra niye aldım anlamıyorum diyen sevgili kaptanımız poncikbirgelincik
Nisana az kaldiiiiiii nereye gidicekmissindün - 100 düm bu sabah tartılmadım dün wcye çıkmadığım icin moralim bozulmasın diye 300den fazla vercem vermem gerekiyo veremezsem atcaklar beni listeden onlar atmasada kendi isteğimle çıkıcam
olcam inşallah
oylemiiiiiiiiilisteden cıkınca da yarı yolda bırakmış olcaksın ben diyiiimm yaniii gaz vermke gibi olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?