- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.501
Nisana az kaldiiiiiii nereye gidicekmissin
oylemiiiiiiiii
Bak gerxekten olabilirsinn cok skinyapman gerekicek dikkatle olmazzzzzz. Dikkat etmekle gram kaybedersn.sadece 25 gün kaldıAllahımmmm çok korkuyourm 56 olamam dimi
Bak gerxekten olabilirsinn cok skinyapman gerekicek dikkatle olmazzzzzz. Dikkat etmekle gram kaybedersn.
Hayr zararsiz herseyden agzina bile surmeden bir kasik bile almadan yapmalisin en azindan nisana kadar.aç mı gezmeliyim yani
Hayr zararsiz herseyden agzina bile surmeden bir kasik bile almadan yapmalisin en azindan nisana kadar.
direksiyondan geçtim tek seferde öğretmenler oluyor ya tesadüf babamın müşreisi çıkmıştı 2 hoca da ben gittim düzgünce sürdüm hata yapmadım babam sayesinde geçmiş oldum.. teslerden 2.cide geçtimöyle dersen iş değişir ama yarı yolda bırakmak falan aa yakışıyo mu hiç bana herşeyi de bunu deme
sende mi geçemedin yada kaçıncıda geçtin
değiştirmeye çalışıyoruminsallah
direksiyondan geçtim tek seferde öğretmenler oluyor ya tesadüf babamın müşreisi çıkmıştı 2 hoca da ben gittim düzgünce sürdüm hata yapmadım babam sayesinde geçmiş oldum.. teslerden 2.cide geçtim
diiğmiiiöyle dersen iş değişir ama yarı yolda bırakmak falan aa yakışıyo mu hiç bana herşeyi de bunu deme
ama sen tamamen ayrılmadın izine ayrıldın niye üstüne alınıyosun bibiğim
Nisana az kaldiiiiiii nereye gidicekmissin
oylemiiiiiiiii
diiğmiiimezun olup gidiyoruz öle ayrılmak fln yok
Birak yaaaaadiiğmiiimezun olup gidiyoruz öle ayrılmak fln yok
cok yazik canim ya esin arkandadir ama egerki öyleyse cok iyi ama bide düsünsene esinde arkanda olmadiginiben takan biriyim malesef ve çok duydum bu lafları
izin ayrı mesele o olur ama bu seneki izinlerini bitirmiş olcaksın çünkü senede 2 izin hakkı varbende izine ayrılcam 21 temmuzda
Birak yaaaaa
izin ayrı mesele o olur ama bu seneki izinlerini bitirmiş olcaksın çünkü senede 2 izin hakkı var
tatile git gel de bakalım sende sen bana baskı uyguladıkca bende sana uygulıcam
hadi inşaalllaahhh artııkkkaaaneyse zaten yıl bitiyo iiznden dönerim eylülde sonra da mezun olurum insallah
ben çıkıyorum kızlar görüsürüüüüz
akşam sağlıklı sağlıklı yemekler ye
çok yağlı olur o kendine yapabileceğin birşey var mıannnem tavuk kızartmıs yiyeyim mi derisini cıkarıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?