- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.521
cok yağlı değilse olur benceannnem tavuk kızartmıs yiyeyim mi derisini cıkarıp
ya ne işin var ki o kadar sen evde işlerini yapıyosn aslında sürekli ne biriktirdn o kadankizlar birazdan isden cikiyorum, coook isim var bugün evdepopisimin üstüne oturamicam gibi görünüo
ütüüüüüüya ne işin var ki o kadar sen evde işlerini yapıyosn aslında sürekli ne biriktirdn o kadan
su duruma sevinsenmi üzülsenmi bilemedimcırcır oldum azcık kızlar
Sevinelim tabi ki desu duruma sevinsenmi üzülsenmi bilemedim
Evet ya ne haller düstükkk:)))Sevinelim tabi ki dedevamı da gelsin ama ....
Takım olarak sevindigimiz durumlara bak
Burda dun akşamdan serinlik başladı ama binalar sıcak daha umarım daha serin olur...sizin için üzüldüm ama kendime sevindimBuarada kizlar hadi gözünüz aydin hava yine normalesiomus yarindan sonra... ama kötü olan bize gelio Sicak havalarrrr yarindan sonra yine ,35ve üstü
Bilmiyorum ne yapabilirim bu saat oldu daha otobusteyim eve yeni gidiyorum ve cok acim en son 1 de yemegimi yedimçok yağlı olur o kendine yapabileceğin birşey var mı
Yapma dedikce inadina yapar zaten ocok yağlı değilse olur benceama öyle şeyler yapmak istediğinde sana az yağlı yada haşlama yapsın binci
Evet yagmurda geliomus galiba yani serinler... simdi yanma sirasi bende:)Burda dun akşamdan serinlik başladı ama binalar sıcak daha umarım daha serin olur...sizin için üzüldüm ama kendime sevindim
Yaaa ahahahahah gözümüz aydinSevinelim tabi ki dedevamı da gelsin ama ....
Takım olarak sevindigimiz durumlara bak
Yaa ahahah yok artıkcırcır oldum azcık kızlar
Bende ütü sevmemm çok sıkıcı ama bi dizi açıp tv karşısında ysparsan güzel oluyo kuzu deneütüüüüüüsürekli kactigim birsey oldugu icin malesefki doldu... sonrasindada yerleri süpürüp silcem . en önce ama bi market alisverisine gitcem hemen is cikisi arabayla rahat oluo... sonrasindada iste saydiklarim herhalde gec olur bitene kadar
Ay valla benimkide aynı anlıyorum seniBilmiyorum ne yapabilirim bu saat oldu daha otobusteyim eve yeni gidiyorum ve cok acim en son 1 de yemegimi yedimbu saatte de yemek istemiyorum ama acimmmmm
Yapma dedikce inadina yapar zaten okızartma yapma firinda yap demekten dilimde tüy bitti
Ic bölümünden ye o zaman kuzum yapacak birşey yokBilmiyorum ne yapabilirim bu saat oldu daha otobusteyim eve yeni gidiyorum ve cok acim en son 1 de yemegimi yedimbu saatte de yemek istemiyorum ama acimmmmm
Yapma dedikce inadina yapar zaten okızartma yapma firinda yap demekten dilimde tüy bitti
Valla armut üstüne su içmiştim bilmeden justhold demişti de sonrasında çıkarır diye öyle de olduYaa ahahah yok artık
Bende ütü sevmemm çok sıkıcı ama bi dizi açıp tv karşısında ysparsan güzel oluyo kuzu dene
Ay valla benimkide aynı anlıyorum senibende bira mantilar börekler le cebellestm
Pilav olmamış onun dışında çok güzel bir menüSabah:biber zeytin peynir 2 dilim ekmek
Ara:kahve
Ogle:1 kase çorba nohut 3 kaşık pilav salata
Ara:2 minik armut 1 ufacik elma hepsicok küçüktü cidden
Aksam:1 alabalık 2 dilim ekmek
Yemekten sonra da 1 misir yedim bugün çok yedim farkindayim ama sanki normal günler 24 saat salı günü 48 saat öyle uzun geliyo bana salı günleri
Bunu perşembe günü yapmaliydin kuzuValla armut üstüne su içmiştim bilmeden justhold demişti de sonrasında çıkarır diye öyle de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?