- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.721
58,9yani geçen cumaya göre -700
evet hakitttimizleyin bide dalga geçin arada çemkirin falan işe yarıyo cünkülüm
kaşıdım kaşıdımdüscem insallahh ben demıstım en az 58,9 diye bakalım kaç olcam cumaya sürprüsss
öyle biraz evet ama ben yinede azcık düzelsin istiyorum cunku dik değiller bunun ilerde çocuk emzirmeside var
anladım evet yok canım alnmıyorum hıcbırınıze cunku iyiliğim icin söylüyosunuz biliyorm ilk geldiğimde sana alınıyodum icten ice ama simdi alınmıyorum
bence de cıkma kuzuum ben gece tartıldım 56.1 çıktım böyle oldumsabah baktım 54.7 diyo bi oh çektim belki stres yaptıkca ödem oluşcak gitcek kilonunda gitmesini engeliicez
ama olmuyor gibi geliyor bana gerçi şöyle klimada durduğum için gaz doluyum soğuk yiyorum ister istemez bu artı kilo demek .... wc sorunum vardı o da düzeldi gibi bügun ve dün akşam az rahatladım ... sabhta kayısı kaynatıp içtim tanesini de yedim ... 1 ay daha deneyim sonra zaten yıllık izine çıkıcam orda bırakırım bu diyetisyen dosya tutyor ve her gittiğimde baştan sona inceliyor kilo ve yağ oranımı yediklerime ayrı yrı bakıyor iş bende bitiyor aslında şuandan itibaren daha sadık olcamYaz sonuna 65 olursun
Bu arada bence kesme diyetisyenden gizli iş yapma
Memnun değilsen değiştir ama diyetisyene para verip dediğini uygulamayacaksan ne anlamı var ki kendin yap aynı şey
Tek ben değilim yaniİyi
Tamam çıkmıcam cumaya kadar böyle sürekli bakıyorum o da garip oluyor, psikolojik olarak da iyi değil
Ayy iste gocam simdi kalcan belli oluyo arkani ort derse cinnet gecirmeyim diye büyük aldimGevsekmis bosver
Amaaaan gecen sene de aldm aman ne begensem daha zayflarsam diyodum.gecen sene ki bi sortn beli bol geldi daralrttrcam. Ama aldm yani yalan yok napalm
Anladin yani bunu. Bide bana aliniyodun icten ice.
kiz o biraz popoya oturunc guzel oluyo kardesmdede var cok bol guzel olurmu ki
ondaki beli boyle degl
aay ben cok severim hep icine sokarimkimse bundan alikoyamaz
Ay ben sadece sabah ac karnina tartiliyomBu ara tartıya çok gidiyorum
Birkaç saatte bir
Hepsinde kilom + ve -li oynuyor acaba normal midir
Ne bileyim kahvaltıdan sonra daha az çıkıyorum falan
Vücudumuzun garip işleri mi bunlar yine
Belki de çıkmamam lazım
Biri bana bunun mantığını açıklayabilir mi
Bende severim de goca engeline takiliyom ahahahhahahhaBen darlarla seviyormhelede ustume belimi gosteren biseyse kiz bende ki kucukmu sanki haahahahahaha
buhafta süprizler senden desene ayyy bende acik verimde bari takimi yukariya tasiyalim acikkkkkaşıdım kaşıdımdüscem insallahh ben demıstım en az 58,9 diye bakalım kaç olcam cumaya sürprüsss
Hee beli bağcıklı ayarlaniyo ayy aldim artik kalsin M bedende napimbelini ayarliyabiliosan sorun olmaz bence o pantolonlarda bol hos duruo
Ondan üşüyorsun demi kuzum gecmis olsun bas donmen falan oluyo muanemi taşıyorum değerlerim hep düşük demir alt sınır 40 benşm değer 41 yada 44 tü
Ayy ben az yiyemem ki zaten yasayamam öyle benim azım çoğu kisiye çoh bile gelebileraz yime sağlıklı yikırk yıllık diyetçisin ben mi öğreteym yürüyüş iyidir eline alcan su şişesini
ahaha maşallahhh
He yaa geceleri şahaneSerbetli cevizli yapmıştı burma gibim paklava çeşiti isteay ben sicak neyim diinemem dondurmaynan yirim tatliyi ama yimiyoh iste kokorec severinnnnn gece gezerken yemesi guzel oluyo
öyle bişey varsa inşallahh olur kuzum ne güzel yermiş öyleevet canim bende burdan önce senelerce boschda calismitim burdakininde kantini harikaydi... ama suanki oldugum yerde imkanlar daha hos, ögle spor yapabiliyoruz ne istersen var yürüyüs kursu volleyol kursu hersey var vallah aksamlari finess kurslarida var egerki ekimden sonra istedigim is olursa hepsinden faydalanacagim, bide üstüne ek bi kart verilio sene icinde 1000 euroya Kadar alisveris yapabiliosun burdan harika birseyinsallah istedigim pozision olur sürekli aklim orda ama daha beklemem gerekio
he cok su içiyorum ben çünkü sıcak yaAkşamdan sabaha 2 kilo mu fark etti
Stres de ödem oluşturuyor muymuş ya
Sana ne yazicaahtim acaabaaevet bende öyle duymştm çaktırmaama tabi gündüz yenmesi en güzeli akşam en önemli öğün bence diyette
herkesleri alıntılamamışsın bi ben yok bi tek ben beeeeennnn
Hahahaha tabi guccukmu sandiydinhihihihi oh negüzel giy vallahbüyükmü kiz seninkide:) ama bence büyük popolar güzel oluo yahuuuuu
58,9yani geçen cumaya göre -700
evet hakitttimizleyin bide dalga geçin arada çemkirin falan işe yarıyo cünkülüm
kaşıdım kaşıdımdüscem insallahh ben demıstım en az 58,9 diye bakalım kaç olcam cumaya sürprüsss
öyle biraz evet ama ben yinede azcık düzelsin istiyorum cunku dik değiller bunun ilerde çocuk emzirmeside var
anladım evet yok canım alnmıyorum hıcbırınıze cunku iyiliğim icin söylüyosunuz biliyorm ilk geldiğimde sana alınıyodum icten ice ama simdi alınmıyorum
hahahahaha yok bee senin 4 kgn okadsr etkilemez odem cogu zatenAyy iste gocam simdi kalcan belli oluyo arkani ort derse cinnet gecirmeyim diye büyük aldimsimdi cok guzel ama 4 kilo verince cok mu bol olarki beli bağcıklı düsmez ama salvara dönmesin
Bende severim de goca engeline takiliyom ahahahhahahha
bende doymadım mı mutsuz oluyorumAyy ben az yiyemem ki zaten yasayamam öyle benim azım çoğu kisiye çoh bile gelebiler
insan ordan günaydını alıntılar yinede bişi der yaniSana ne yazicaahtim acaabaasen yazsan senide alintilardim
Hahahaha tabi guccukmu sandiydinkocaman degil ama buyuk yani kucuk degl yine sukur hahahaahahaha basenler gitse oda kucuk durcak genislik olarak. Yoksa dikligini seviyorum.
hahahahaha yok bee senin 4 kgn okadsr etkilemez odem cogu zaten
gider onlarda harika olursun ozaman, zaten senin hedefine cok bi kilon kalmamis gördügüm kadariylaHahahaha tabi guccukmu sandiydinkocaman degil ama buyuk yani kucuk degl yine sukur hahahaahahaha basenler gitse oda kucuk durcak genislik olarak. Yoksa dikligini seviyorum.
Şu 3 cocukla zayifligin dibine vurmus aplan miHe yaa geceleri şahane
ablam geceleri foto palaşıyo çiğ köfte dürüm kebap fln yemeye gidiyolarmış
öyle bişey varsa inşallahh olur kuzum ne güzel yermiş öylebenide alırlar mı işe bende gelem miii
he cok su içiyorum ben çünkü sıcak yacnm sıkıldıkca mutfaga gidip su içiyorum
alıntı;
Daha çok kadınlarda görülen ve yanlış beslenme ya da stres gibi faktörlerden etkilenen ödemler ise nedeni bilinmeyen ödemler sınıfına girilebilir. Görüldüğü gibi pek çok nedenden dolayı ödem meydana gelebilir ve ana nedeni bulmak da her zaman kolay olmayabilir.
ay canım inşallah olur ya fettah çek iş yerinde sürekli çekerkende istediğin iş poziyonunu imaje etevet canim bende burdan önce senelerce boschda calismitim burdakininde kantini harikaydi... ama suanki oldugum yerde imkanlar daha hos, ögle spor yapabiliyoruz ne istersen var yürüyüs kursu volleyol kursu hersey var vallah aksamlari finess kurslarida var egerki ekimden sonra istedigim is olursa hepsinden faydalanacagim, bide üstüne ek bi kart verilio sene icinde 1000 euroya Kadar alisveris yapabiliosun burdan harika birseyinsallah istedigim pozision olur sürekli aklim orda ama daha beklemem gerekio
Hee demi gi cok bolarmaz zaten kalcam 2 cm falan genislemis 2 cm incelse pek bisey farketmez diiaamiiiSana ne yazicaahtim acaabaasen yazsan senide alintilardim
Hahahaha tabi guccukmu sandiydinkocaman degil ama buyuk yani kucuk degl yine sukur hahahaahahaha basenler gitse oda kucuk durcak genislik olarak. Yoksa dikligini seviyorum.
hahahahaha yok bee senin 4 kgn okadsr etkilemez odem cogu zaten
58,9 yani -700ne kadar verdin kuzum
Yime bencedebosveee ayy s mi alaydim kine bah kafam karıştı daha 4 kilo gidecek daha L beden alacaktim da cuval gibi oldu o
ay resmen bosch fabrikasını tarif ettinorasıda cok güzelmiş yemekleri şartları bursa da oturuyo olsam kesin basvuru yapardm normal menü bide diyet menü çıkıyomş
heç meraklanma o konuda o iş bnde
öğle menüsünde ne var acaba acıktım ben sen ne yicen
O zaman bugün dans ve kutlama
Şaka bir yana da cumaya kadar yediklerine dikkat ettin mi bir 200-300 daha gider o
Sen de 56yı bulursun
Akşamdan sabaha 2 kilo mu fark etti
Stres de ödem oluşturuyor muymuş ya
buhafta süprizler senden desene ayyy bende acik verimde bari takimi yukariya tasiyalim acikkkk
ama olmuyor gibi geliyor bana gerçi şöyle klimada durduğum için gaz doluyum soğuk yiyorum ister istemez bu artı kilo demek .... wc sorunum vardı o da düzeldi gibi bügun ve dün akşam az rahatladım ... sabhta kayısı kaynatıp içtim tanesini de yedim ... 1 ay daha deneyim sonra zaten yıllık izine çıkıcam orda bırakırım bu diyetisyen dosya tutyor ve her gittiğimde baştan sona inceliyor kilo ve yağ oranımı yediklerime ayrı yrı bakıyor iş bende bitiyor aslında şuandan itibaren daha sadık olcam
Ay ben sadece sabah ac karnina tartiliyombazen gündüz de tartiliyom 1 1 bucuk kilo fazla oluyom yani birine desem ki 54 kiloyum ve tartilsam yaninda 56 çıksam rezillik
He yaa geceleri şahane
ablam geceleri foto palaşıyo çiğ köfte dürüm kebap fln yemeye gidiyolarmış
öyle bişey varsa inşallahh olur kuzum ne güzel yermiş öylebenide alırlar mı işe bende gelem miii
he cok su içiyorum ben çünkü sıcak yacnm sıkıldıkca mutfaga gidip su içiyorum
alıntı;
Daha çok kadınlarda görülen ve yanlış beslenme ya da stres gibi faktörlerden etkilenen ödemler ise nedeni bilinmeyen ödemler sınıfına girilebilir. Görüldüğü gibi pek çok nedenden dolayı ödem meydana gelebilir ve ana nedeni bulmak da her zaman kolay olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?