Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şu 3 cocukla zayifligin dibine vurmus aplan mi ayy gece yemeyi cok severimmm
hee şimdi 59 kiloymuşta cok dertli düğüne kadar zayıflamam lazım diye geziyo çarpcam ağzına bitane
bende bayılırııımmm cuma akşamları beyaz show izlerkenki salçalı ekmek partilerim özledim
Bende sinirli oluyom
ramazanı iyi atlattık o zaman sen kimseye çemkirmeden

Eveet tam spordan sonra şişenin yarısı

Hadi bu hafta kıralım şu şeytanın bacağını da 2 veya 1 olalım

Hep üçüz

buhafta süprizler senden desene ayyy bende acik verimde bari takimi yukariya tasiyalim acikkkk
evet herkes versinn mümkünse ben bile veriyorum yani düsünün
Eveet tam spordan sonra şişenin yarısı

Hadi bu hafta kıralım şu şeytanın bacağını da 2 veya 1 olalım

Hep üçüz

tamam insallah bulurum
insallah versin herkes ben bile veriyorum

Ayy he gı kalsın bunlar ic çamaşırını belli ediyi yapışınca agiz tadıylan giyyom bol bol
Spor oncesi aç olursan ara öğün niyetine içebilirsin ama spordan sonra kesin ic protein almak lazim spor sonrasi

Salçalı ekmek partisi nasıl oluyor

Kaç ekmek ne kadar salça lazım bunu öğrenmem lazım

Sırf merak yani başka bir şey değil

Ben o yuzden soranlara sabah ac karnına şu kilodayim diyo hele 51 ken hic umrum degildi kilo 51 53 arasiyim diyodum o kadar zayif olunca görüntü olarak insan umursamiyiyine olacah heee

Bende dün kardesimle msjlaşiyom 56 kilo olmusum teşekkürler makarnacım diye msj attim o da uff 51 e düşmüşüm gece yemelerini çogaltmam lazim diyo şu kizi makarnayla boğun dedim anama bende cerez ve cips patlamis misir partilerimi ozledim
Hee ramazanda bek mutlu bi insandim mübarek ay iste

corba muhakkak alll pilav vs varsa istersen 2 3 kaşık alabilirisn ama onu yersen ekmek hamurlu seyler yeme bide yogurt salata kesin olsn yeee
salata yoğurt alırım varsa çorba alcam sulu yemek alırım bide yoğurt pilav falan almam cünkü sabah 2 dilim ekmek yedimm

Ayy he gı kalsın bunlar ic çamaşırını belli ediyi yapışınca agiz tadıylan giyyom bol bol
Spor oncesi aç olursan ara öğün niyetine içebilirsin ama spordan sonra kesin ic protein almak lazim spor sonrasi

bende alacam kıskandım spora aç gitcem ama öncesi içebilirmiyim bilmiyorum

salata yoğurt alırım varsa çorba alcam sulu yemek alırım bide yoğurt pilav falan almam cünkü sabah 2 dilim ekmek yedimm

bende alacam kıskandım spora aç gitcem ama öncesi içebilirmiyim bilmiyorum
Ama spora aç gidilmez ki o zaman kas depolarini yakarsin enerji olmadigi icin az yediysen yemekten 1 bucuk saat sonra yapabilirsin yada yemegin ustunden cok gectiyse bu sütün yarisini spor oncesi yarisini spor sonrasi içebilirsin

Ama spora aç gidilmez ki o zaman kas depolarini yakarsin enerji olmadigi icin az yediysen yemekten 1 bucuk saat sonra yapabilirsin yada yemegin ustunden cok gectiyse bu sütün yarisini spor oncesi yarisini spor sonrasi içebilirsin

ama ne yicem yanımda bişey getirmedim unuttum ne yicem şimdi sütüde bulamadım ki bulursam diye dedimdi

sen ne zaman 59 oldun poncik ..

Ben o yuzden soranlara sabah ac karnına şu kilodayim diyo hele 51 ken hic umrum degildi kilo 51 53 arasiyim diyodum o kadar zayif olunca görüntü olarak insan umursamiyiyine olacah heee

71le 73 çok fark ediyor valla şimdi Senin dediğin sütten aldım içtim dün bence gizildi ağırdı biraz

Çok beğendim tadını

Bende kıtır ekmek cay partisi yapacam kilo veriyim de

Beni de davet edersen olur çayı da şekerli içersen bir de yanına of katır kutur

şimdilik memnunum dakik bir bayan işinde özverili belli oluyor ayarlıyorum ama bir süre sonra yine kopuyor kuzum bende başarısız bu konuda kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…