- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.741
hee şimdi 59 kiloymuşta cok dertli düğüne kadar zayıflamam lazım diye geziyo çarpcam ağzına bitaneŞu 3 cocukla zayifligin dibine vurmus aplan miayy gece yemeyi cok severimmm
ramazanı iyi atlattık o zaman sen kimseye çemkirmedenBende sinirli oluyom
sürekli oluyor küçük tansiyon da düşük bende çok nadir küçük tansiyon 6 ya 7 ye yükselir onunda etkisi varOndan üşüyorsun demi kuzum gecmis olsun bas donmen falan oluyo mu
58,9 yani -700
sen bilisiiin bilmiyorum ama bu kumaşlarda çok belli ediyo çamaşırı falan bilemedim boşver m kalsın kocisin kızmasın
ben acıkmadım hiç 2 koca kupa çay ictimben bilmiyormkı zararsız ne varsa alırım bu ara sebzeli kebapa sardım
ayy ağzın bal yesin kuzum inşallaho sütten bulabilirsem alcam spordan sonra mı içmeliyim aceba SekerPancarii
evettt hiç beklenmedik sekılde kilo veriyorummm bakiyim kaç olucam
ben acıkmadım hiç 2 koca kupa çay ictimben bilmiyormkı zararsız ne varsa alırım bu ara sebzeli kebapa sardım
evet herkes versinn mümkünse ben bile veriyorum yani düsününbuhafta süprizler senden desene ayyy bende acik verimde bari takimi yukariya tasiyalim acikkkk
Eveet tam spordan sonra şişenin yarısı
Hadi bu hafta kıralım şu şeytanın bacağını da 2 veya 1 olalım
Hep üçüz
Ayy he gı kalsın bunlar ic çamaşırını belli ediyi yapışınca58,9 yani -700
sen bilisiiin bilmiyorum ama bu kumaşlarda çok belli ediyo çamaşırı falan bilemedim boşver m kalsın kocisin kızmasın
ayy ağzın bal yesin kuzum inşallaho sütten bulabilirsem alcam spordan sonra mı içmeliyim aceba SekerPancarii
hee şimdi 59 kiloymuşta cok dertli düğüne kadar zayıflamam lazım diye geziyo çarpcam ağzına bitane
bende bayılırııımmm cuma akşamları beyaz show izlerkenki salçalı ekmek partilerim özledim
ramazanı iyi atlattık o zaman sen kimseye çemkirmeden
evet herkes versinn mümkünse ben bile veriyorum yani düsünün
tamam insallah bulurum
insallah versin herkes ben bile veriyorum
Ben o yuzden soranlara sabah ac karnına şu kilodayim diyoYani sonuçta uzman o
Seni de anlıyorum ama sonuçta para veriyorsun
Hani stilinden memnun değilim dersen başka birine gitmek mantıklı ama uymayacaksan paran boşa gitmesin diye dedim kuzum
Kendin de ayarlarsın menünü evde yoksa
Geçen aynı şeyi düşündüm bir yerde muhabbeti geçse ve tartıya çıksam ben mors
Anem ben acilen tartıyı görülmez bir yere kaldırıyorum cuma çıkıcam dediğin iyi oldu
Bende de su problemi kalmadı nasılsa sıcak vücut arıyor gidiyor 2-3 litre çok rahat valla
Bende dün kardesimle msjlaşiyom 56 kilo olmusum teşekkürler makarnacım diye msj attimhee şimdi 59 kiloymuşta cok dertli düğüne kadar zayıflamam lazım diye geziyo çarpcam ağzına bitane
bende bayılırııımmm cuma akşamları beyaz show izlerkenki salçalı ekmek partilerim özledim
ramazanı iyi atlattık o zaman sen kimseye çemkirmeden
salatacorba muhakkak alll pilav vs varsa istersen 2 3 kaşık alabilirisn ama onu yersen ekmek hamurlu seyler yeme bide yogurt salata kesin olsn yeee
Ayy he gı kalsın bunlar ic çamaşırını belli ediyi yapışıncaagiz tadıylan giyyom bol bol
Spor oncesi aç olursan ara öğün niyetine içebilirsin ama spordan sonra kesin ic protein almak lazim spor sonrasi
İlac kullaniyo msn canim kansizlik icinsürekli oluyor küçük tansiyon da düşük bende çok nadir küçük tansiyon 6 ya 7 ye yükselir onunda etkisi var
Ama spora aç gidilmez ki o zaman kas depolarini yakarsin enerji olmadigi icinsalatayoğurt alırım varsa çorba alcam sulu yemek alırım bide yoğurt pilav falan almam cünkü sabah 2 dilim ekmek yedimm
bende alacamkıskandım spora aç gitcem ama öncesi içebilirmiyim bilmiyorum
Bende kıtır ekmek cay partisi yapacam kilo veriyim deSalçalı ekmek partisi nasıl oluyor
Kaç ekmek ne kadar salça lazım bunu öğrenmem lazım
Sırf merak yani başka bir şey değil
Ama spora aç gidilmez ki o zaman kas depolarini yakarsin enerji olmadigi icinaz yediysen yemekten 1 bucuk saat sonra yapabilirsin yada yemegin ustunden cok gectiyse bu sütün yarisini spor oncesi yarisini spor sonrasi içebilirsin
sen ne zaman 59 oldun poncik ..58,9 yani -700
Ben o yuzden soranlara sabah ac karnına şu kilodayim diyohele 51 ken hic umrum degildi kilo 51 53 arasiyim diyodum o kadar zayif olunca görüntü olarak insan umursamiyi yine olacah heee
Bende kıtır ekmek cay partisi yapacam kilo veriyim de
sen ne zaman 59 oldun poncik ..
Niye getirmedin kiama ne yicem yanımda bişey getirmedim unuttumne yicem şimdi sütüde bulamadım ki bulursam diye dedimdi
şimdilik memnunum dakik bir bayan işinde özverili belli oluyor ayarlıyorum ama bir süre sonra yine kopuyor kuzum bende başarısız bu konuda kısacaYani sonuçta uzman o
Seni de anlıyorum ama sonuçta para veriyorsun
Hani stilinden memnun değilim dersen başka birine gitmek mantıklı ama uymayacaksan paran boşa gitmesin diye dedim kuzum
Kendin de ayarlarsın menünü evde yoksa
Geçen aynı şeyi düşündüm bir yerde muhabbeti geçse ve tartıya çıksam ben mors
Anem ben acilen tartıyı görülmez bir yere kaldırıyorum cuma çıkıcam dediğin iyi oldu
Bende de su problemi kalmadı nasılsa sıcak vücut arıyor gidiyor 2-3 litre çok rahat valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?