Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne kadardi kuzu süt 500 ml miydi ictin mi bi seferde Spor sonrasi mi oncesi mi ictin tokluk virdi mi kac kalori hepsihadi süyle
Ben cayi 7 senedir sekersiz içtiğim icin sekerli caydan tiksiniyom demli ve sekersiz olacak 2 tabak yeter mi ikimize kitir ekmaahama hedefe gelince

o sütten bulursam girmeden yarısını çıkıncada yarısını içerim eve gidincede taze fsulye yapcaktı annem az biraz ondan yerim bide ayran icerim olar mı
Olar spor sonrasi icin iyi ama saat kac o onemli saat gec olunca ben sadece protein aliyom yumurta ve lor yiyom genelde mesela birazdan spor yapcam kahcaltimin ustunden bi bucuk saat gecti spor sonrasi yumurta ve lor yicem ogle yemegi niyetine biraz da findik ceviz felon

insan ordan günaydını alıntılar yinede bişi der yani

Bak hafiften sinirliyim basm agriyooo bulasma bana
gider onlarda harika olursun ozaman, zaten senin hedefine cok bi kilon kalmamis gördügüm kadariyla
O hedef gelmiyi malesd hep bsy goruyodun amaam almiyimda boyle yavas yavas gider.
Hee demi gi cok bolarmaz zaten kalcam 2 cm falan genislemis 2 cm incelse pek bisey farketmez diiaamiii
yook beeee sende

benim eve gitmem 8 i bulur zannediyorum ben fındığa cevize girersem çıkamıyorum pek severim fıstık ezmeside yaptım ama anneme yaradı ben hiç yemiyom

evet kaçırmışım birde nişana 57 leren bahsediyorduk neyse zaman var yaparsın sen inanıyorum

inşallah artık bende inanıyorum

benim eve gitmem 8 i bulur zannediyorum ben fındığa cevize girersem çıkamıyorum pek severim fıstık ezmeside yaptım ama anneme yaradı ben hiç yemiyom

inşallah artık bende inanıyorum
Yumurta sevmiyosan yogurt ye bi kase bu saatte anca bunu yin

Salçalı ekmek partisi nasıl oluyor

Kaç ekmek ne kadar salça lazım bunu öğrenmem lazım

Sırf merak yani başka bir şey değil
valla kuzu ekmek tazeyse veya kızarmışsa rahat 1 ekmek salcada kavrulmş olcak yanına zetin peynir çay işlem tm

gece yemelrini onlardan al bize ver az da rabbim ama kio almayak

salata yoğurt alırım varsa çorba alcam sulu yemek alırım bide yoğurt pilav falan almam cünkü sabah 2 dilim ekmek yedimm

bende alacam kıskandım spora aç gitcem ama öncesi içebilirmiyim bilmiyorum
bende sabah 2 dilim yedim şimdide 1 dilim yedim akşama ekmek hakkım kalmadı resmen

Bak hafiften sinirliyim basm agriyooo bulasma bana

O hedef gelmiyi malesd hep bsy goruyodun amaam almiyimda boyle yavas yavas gider.
yook beeee sende

Hee az yi fasulyeden bisi olmaz zati bi kase de yogurt mis miss

tamam efendim

orda tb ekmeği var mı beyaz mı yiyon yoksa

tamam efendim

orda tb ekmeği var mı beyaz mı yiyon yoksa
ne denk gelirse onu yiyoprum kuzum bugün tam bugday vardı ondan yedim

kızlar ne yediniz öğlen yemeğpinde bakalım
corba 3 köfte 1 dilim ekmek bide 1 çatal balık aldm tadımlık salata yogurt yoktu onun yerine tatlı getirmişler yimemdim
Ben kahve kolik olabilirmiyim acaba
içme içmeeeee su iç onun yerine

Iciyormmmmm sutum bitmis beynim dondu resmen gttm aldmmm 1 2 dakika icinde hepsi bitti koca fincan agzimda mi yanmiyo anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…