- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.761
Niye getirmedin kibadem ceviz fistik neyim olaydi bari yanında git aç acina yap simdi sporunu bah sinirlendim
Ne kadardi kuzu süt 500 ml miydi ictin mi bi seferde71le 73 çok fark ediyor valla şimdiSenin dediğin sütten aldım içtim dün bence gizildi ağırdı biraz
Çok beğendim tadını
Beni de davet edersen olurçayı da şekerli içersen bir de yanına of katır kutur
Olar spor sonrasi icin iyi ama saat kac o onemli saat gec olunca ben sadece protein aliyom yumurta ve lor yiyom geneldeo sütten bulursam girmeden yarısını çıkıncada yarısını içerim eve gidincede taze fsulye yapcaktı annem az biraz ondan yerim bide ayran icerim olar mı
hayır kullanmıyorum drye gitsem d vitamini verecek o da kilo demek gıdadan taviye ediyorum o yüzden sürekli öğlen yada akşam protein tüketimim varİlac kullaniyo msn canim kansizlik icin
evet kaçırmışım birde nişana 57 leren bahsediyorduk neyse zaman var yaparsın sen inanıyorum2 haftadır 59dum kuzum sen kaçırmışın orayı
insan ordan günaydını alıntılar yinede bişi der yani
O hedef gelmiyi malesd hep bsy goruyodungider onlarda harika olursun ozaman, zaten senin hedefine cok bi kilon kalmamis gördügüm kadariyla
yook beeee sendeHee demi gi cok bolarmaz zaten kalcam 2 cm falan genislemis 2 cm incelse pek bisey farketmez diiaamiii
Olar spor sonrasi icin iyi ama saat kac o onemli saat gec olunca ben sadece protein aliyom yumurta ve lor yiyom geneldemesela birazdan spor yapcam kahcaltimin ustunden bi bucuk saat gecti spor sonrasi yumurta ve lor yicem ogle yemegi niyetine biraz da findik ceviz felon
evet kaçırmışım birde nişana 57 leren bahsediyorduk neyse zaman var yaparsın sen inanıyorum
Abartma diyosun
Bak hafiften sinirliyim basm agriyooobulasma bana
O hedef gelmiyi malesd hep bsy goruyodunamaam almiyimda boyle yavas yavas gider.
yook beeee sende
Yumurta sevmiyosan yogurt ye bi kase bu saatte anca bunu yinbenim eve gitmem 8 i bulur zannediyorumben fındığa cevize girersem çıkamıyorum pek severim fıstık ezmeside yaptım ama anneme yaradı ben hiç yemiyom
inşallah artık bende inanıyorum
Yumurta sevmiyosan yogurt ye bi kase bu saatte anca bunu yin
Hee iyi ye mademfasulye yicem ya nolur ondan
Hee iyi ye mademben 6 buçuktan sorna bisi yimiyom
Hee az yi fasulyeden bisi olmaz zati bi kase de yogurt mis missacıcık yirimbende geç yeme taraftarı değilim ama işten sonra spor mecbur
valla kuzu ekmek tazeyse veya kızarmışsa rahat 1 ekmek salcada kavrulmş olcak yanına zetin peynir çay işlem tmSalçalı ekmek partisi nasıl oluyor
Kaç ekmek ne kadar salça lazım bunu öğrenmem lazım
Sırf merak yani başka bir şey değil
Bende dün kardesimle msjlaşiyom 56 kilo olmusum teşekkürler makarnacım diye msj attimo da uff 51 e düşmüşüm gece yemelerini çogaltmam lazim diyo şu kizi makarnayla boğun dedim anama bende cerez ve cips patlamis misir partilerimi ozledim
Hee ramazanda bek mutlu bi insandim mübarek ay iste
bende sabah 2 dilim yedim şimdide 1 dilim yedim akşama ekmek hakkım kalmadı resmensalatayoğurt alırım varsa çorba alcam sulu yemek alırım bide yoğurt pilav falan almam cünkü sabah 2 dilim ekmek yedimm
bende alacamkıskandım spora aç gitcem ama öncesi içebilirmiyim bilmiyorum
Bak hafiften sinirliyim basm agriyooobulasma bana
O hedef gelmiyi malesd hep bsy goruyodunamaam almiyimda boyle yavas yavas gider.
yook beeee sende
Hee az yi fasulyeden bisi olmaz zati bi kase de yogurt mis miss
valla kuzu ekmek tazeyse veya kızarmışsa rahat 1 ekmek salcada kavrulmş olcak yanına zetin peynir çay işlem tm
gece yemelrini onlardan al bize ver az da rabbim ama kio almayak
bende sabah 2 dilim yedim şimdide 1 dilim yedim akşama ekmek hakkım kalmadı resmen
ne denk gelirse onu yiyoprum kuzum bugün tam bugday vardı ondan yedimtamam efendim
orda tb ekmeği var mı beyaz mı yiyon yoksa
corba 3 köfte 1 dilim ekmek bide 1 çatal balık aldm tadımlıkkızlar ne yediniz öğlen yemeğpinde bakalım
içme içmeeeeeBen kahve kolik olabilirmiyim acaba
Iciyormmmmm sutum bitmis beynim dondu resmen gttm aldmmm 1 2 dakika icinde hepsi bitti koca fincanne denk gelirse onu yiyoprum kuzum bugün tam bugday vardı ondan yedim
corba 3 köfte 1 dilim ekmek bide 1 çatal balık aldm tadımlıksalata yogurt yoktu onun yerine tatlı getirmişler yimemdim
içme içmeeeeesu iç onun yerine
oo afiyet olsun kuzumne denk gelirse onu yiyoprum kuzum bugün tam bugday vardı ondan yedim
corba 3 köfte 1 dilim ekmek bide 1 çatal balık aldm tadımlıksalata yogurt yoktu onun yerine tatlı getirmişler yimemdim
içme içmeeeeesu iç onun yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?