- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.781
ne denk gelirse onu yiyoprum kuzum bugün tam bugday vardı ondan yedim
corba 3 köfte 1 dilim ekmek bide 1 çatal balık aldm tadımlıksalata yogurt yoktu onun yerine tatlı getirmişler yimemdim
içme içmeeeeesu iç onun yerine
ağzında mı yanmıyo mübarekIciyormmmmm sutum bitmis beynim dondu resmen gttm aldmmm 1 2 dakika icinde hepsi bitti koca fincanagzimda mi yanmiyo anlamadm
Ne biliyim nyeyse kendi yaptigim kahveyi dakikalar icinde bitiriyorumağzında mı yanmıyo mübarekbende çay içiyorum sabah beri su içmeyi unuttum bugün
Iciyormmmmm sutum bitmis beynim dondu resmen gttm aldmmm 1 2 dakika icinde hepsi bitti koca fincanagzimda mi yanmiyo anlamadm
Ben yorgunsam cayi 5 bardak pespese bi icerim koymaya yetisemezsnay ben cayı kahveyı hayatta sıcka ıcemem ılıktan biraz sıcak olcak öyle seviyormm
Ben yorgunsam cayi 5 bardak pespese bi icerim koymaya yetisemezsnilik sevmem cayir cayir yancam
Son 1 kaldi ilk gun aksam1 icmistim.ay ben öyle icmeye kalkınca dilim kabarıyo hemen
canımn sen kullanıyomusun o hapı bittimi noldu
Son 1 kaldi ilk gun aksam1 icmistim.
Sonra 2 ser. Simdi 1 kaldi ama icmedim ya biraktim. 1 hapmi engellicek dedim. Bide sisirdi beni ya odem oldum cidden tartilmiyorum sinirim bozulcak diye.
Acaba olcakmiyim
Annemlerde ayni gun baska yere tatile gidiyolar oda geciktirici icicem dedi olcam dedi.
Bugun olmuss
annemde ki sansdan banada yarebbimmmmm
Sogani denesemmi ya aksam yatmadan iciyim acaba tadi nasil ic icmedimbence icseydin o bitaneyi niye bıraktın ki
hapların tamamının bitmesi gerekiyomus yani tabi bitaneden bişey olurmu bilmiyorumda
sistiysen olursun bence sen bide olmak icin bişeyler daha tüket bence soğan kürü maydanoz kürü ıhlamur falann belki etki eder
sağol bebeğğiim sen ne yedin yne sandviç miioo afiyet olsun kuzum
heh ne güzel isteyince veriyolar demek ki cok sevindim bunaoh afiyet olsunn bende yeedim yemeğimi
1 kase tavuk çorbası
1 tabak etli sebzeli bi yemek
bide yoğurt istedim 5 kaşık falan koydu yoğurt çok geldi bi kaşık yedim kalanın sonra yicem
Ne kadardi kuzu süt 500 ml miydi ictin mi bi seferdeSpor sonrasi mi oncesi mi ictin tokluk virdi mi kac kalori hepsi hadi süyle
Ben cayi 7 senedir sekersiz içtiğim icin sekerli caydan tiksiniyomdemli ve sekersiz olacak 2 tabak yeter mi ikimize kitir ekmaah ama hedefe gelince
valla kuzu ekmek tazeyse veya kızarmışsa rahat 1 ekmek salcada kavrulmş olcak yanına zetin peynir çay işlem tm
gece yemelrini onlardan al bize ver az da rabbim ama kio almayak
bende sabah 2 dilim yedim şimdide 1 dilim yedim akşama ekmek hakkım kalmadı resmen
Sogani denesemmi ya aksam yatmadan iciyim acaba tadi nasil ic icmedimama icmem lazim sansa birakmayalim
sağol bebeğğiim sen ne yedin yne sandviç mii
heh ne güzel isteyince veriyolar demek ki cok sevindim bunaafiyet olsun kuzumm
Bir de köy ekmeği olsa
Bir de azcık kızartsak
Bir de üzerine tereyağı sürsek
Bak bu sefer ciddiyim tereyağında şeylikten demiyorum şey olsun diye demedim
ben valla ne yalan söyliyim sabahkı tb ekmeğime az tereyağ sürüyorumcünkü tereyag benı wcye cıkarıyo benceeeeee
Ise yaradimi peki kizzzzz puncuhic canım cok soğan tadı gelmiyo su gibi ılık icmistim ben ama mümkünse burnunu tıkayıp ic sogan kokusu gelebiliyoicilmicek gibi değil ama öyle olsa ben ıcemezdimmmm
sağol kuzum sanada afiyet olsun
Ne alakaaaben valla ne yalan söyliyim sabahkı tb ekmeğime az tereyağ sürüyorumcünkü tereyag benı wcye cıkarıyo benceeeeee
Yağ zaten günlük bir miktar almak gerekiyor bağırsak için hareketliliği için de ne kadar lazım hiç araştırmadım oranını
evettt bana yaradı 1 gün sabah ictim 2. gün oldumdu benIse yaradimi peki kizzzzz puncuh
Ne alakaaaay suraya dogru bayilazaaaaaaam olurmusun yemezsen. Bende cok severim ekmege tereyag ustune recelle ama bayadir yemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?