Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oh afiyet olsunn bende yeedim yemeğimi
1 kase tavuk çorbası
1 tabak etli sebzeli bi yemek
bide yoğurt istedim 5 kaşık falan koydu yoğurt çok geldi bi kaşık yedim kalanın sonra yicem

Ay kizlar gerim gerim gergnim sebepsiz regl zamani oldgm gbii hap sisirdi odem yapti bana yaa acaba olcakmiyim keske olsam bari gtmeden 2 gun once off kadin olmaknne zor yaaaaaaaaaaa

ay ben öyle icmeye kalkınca dilim kabarıyo hemen
canımn sen kullanıyomusun o hapı bittimi noldu
Son 1 kaldi ilk gun aksam1 icmistim.
Sonra 2 ser. Simdi 1 kaldi ama icmedim ya biraktim. 1 hapmi engellicek dedim. Bide sisirdi beni ya odem oldum cidden tartilmiyorum sinirim bozulcak diye.
Acaba olcakmiyim
Annemlerde ayni gun baska yere tatile gidiyolar oda geciktirici icicem dedi olcam dedi.
Bugun olmuss
annemde ki sansdan banada yarebbimmmmm

bence icseydin o bitaneyi niye bıraktın ki
hapların tamamının bitmesi gerekiyomus yani tabi bitaneden bişey olurmu bilmiyorumda
sistiysen olursun bence sen bide olmak icin bişeyler daha tüket bence soğan kürü maydanoz kürü ıhlamur falann belki etki eder

Sogani denesemmi ya aksam yatmadan iciyim acaba tadi nasil ic icmedim ama icmem lazim sansa birakmayalim

Yarısını içtim ben canım üzerinde 1 porsiyon için yarısı diyordu ondan şey ettim 122 ymiş yarısı
Spor sonrası içtim bir de sen öyle demedin miydi

Valla işimiz var keptın salçalı ekmek diyor sen kıtırlı ben öleyim mi nerelere gideyim bilmiyorum ikiniz de kara kuru kızlarsınız Benim başım belaya giriyor sonra

Bir de köy ekmeği olsa
Bir de azcık kızartsak
Bir de üzerine tereyağı sürsek

Bak bu sefer ciddiyim tereyağında şeylikten demiyorum şey olsun diye demedim

Sogani denesemmi ya aksam yatmadan iciyim acaba tadi nasil ic icmedim ama icmem lazim sansa birakmayalim

ic canım cok soğan tadı gelmiyo su gibi ılık icmistim ben ama mümkünse burnunu tıkayıp ic sogan kokusu gelebiliyo icilmicek gibi değil ama öyle olsa ben ıcemezdimmmm

sağol bebeğğiim sen ne yedin yne sandviç mii

heh ne güzel isteyince veriyolar demek ki cok sevindim buna afiyet olsun kuzumm

sağol kuzum sanada afiyet olsun

Bir de köy ekmeği olsa
Bir de azcık kızartsak
Bir de üzerine tereyağı sürsek

Bak bu sefer ciddiyim tereyağında şeylikten demiyorum şey olsun diye demedim

ben valla ne yalan söyliyim sabahkı tb ekmeğime az tereyağ sürüyorum cünkü tereyag benı wcye cıkarıyo benceeeeee

Şöyle yazıyor bir diyet sitesinde

-150 gram karbonhidrat
-50 gram yağ
-70 gram protein
-4-5 gram tuz

Ama olur bence her şeyde var yağ zaten 50g ı bulur herhalde

Yağ zaten günlük bir miktar almak gerekiyor bağırsak için hareketliliği için de ne kadar lazım hiç araştırmadım oranını

ben bi çay kaşığı kadar yiyorum en fazla onunda bi zararı olmaz heralde hem benim tereyağım doğal kvem yapıp gönderiyo köyden

Ise yaradimi peki kizzzzz puncuh
evettt bana yaradı 1 gün sabah ictim 2. gün oldumdu ben

Ne alakaaa ay suraya dogru bayilazaaaaaaam olurmusun yemezsen. Bende cok severim ekmege tereyag ustune recelle ama bayadir yemedm

bilmiyorum ya bana öyle geliyo yediğim zamanlar düzenli cıkıyorum zaten günlük bi çay kasığı en fazla ne zararı olur ki hem benimkki doğal köydne geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…