- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.801
Lorlu yulaf ve 2 3 cig fındık badem ceviz fistik yedim icimde bi sıkıntı varkızlar ne yediniz öğlen yemeğpinde bakalım
Nasil yaptin anlat bakim okuduklarim gibi tam tarif yaz bana olculu.ben bi çay kaşığı kadar yiyorum en fazla onunda bi zararı olmaz heralde hem benim tereyağım doğal kvem yapıp gönderiyo köyden
evettt bana yaradı 1 gün sabah ictim 2. gün oldumdu ben
bilmiyorum ya bana öyle geliyo yediğim zamanlar düzenli cıkıyorum zaten günlük bi çay kasığı en fazla ne zararı olur kihem benimkki doğal köydne geliyooo
Hee spor sonrasi en guzel ama açsan spor oncesi icin de guzel benceYarısını içtim ben canım üzerinde 1 porsiyon için yarısı diyordu ondan şey ettim 122 ymiş yarısı
Spor sonrası içtim bir de sen öyle demedin miydi
Valla işimiz var keptın salçalı ekmek diyor sen kıtırlı ben öleyim mi nerelere gideyim bilmiyorum ikiniz de kara kuru kızlarsınızBenim başım belaya giriyor sonra
Nasil yaptin anlat bakim okuduklarim gibi tam tarif yaz bana olculu.kacta ictin onuda soyle ac karnami ictin tok karnami hepsini yazz
Eger regl olursam senin sayende degil amatariften dolayi bir sure ustune gelmicem
Tamamdir yapicam aksama dogruahahahhaahşöyle yapalım ben sana tarifi veriyim ama siz benim üstüme gelin yohsa ben salıyom gidiyom iyiliiim icin yani
ben sabah aç karnına 1 tane soğanı soyup 4 e bölmüştüm 2 bardak su koymuştum onu öyle kaynattmıştımm kaynayınca suyu azalıyo ama 1 büyük bardak çıkıyo yine soğan acık büyük olsun
Puncuh muIse yaradimi peki kizzzzz puncuh
evet ne sandindiPuncuh muahahahhaha bu iyiydi
Tamamdir yapicam aksama dogruustune pudngmi patlatsam hahaahhaahahaha benim regl seyim biliyisin kimse duymasin bilmelerine gerek yok
Tamam ozaman daha cok ustune gidip seni delirtirim tamamzaten bazen susuyorumm yohsam aglican
Valla dua et bazen az ustune geliyorm yazmiyim aglar simdi kuser diyormtamam susma ağlat beni ben öyle gaza geliyomiştahim neyin kacıyo
sen bence pudingini yap yanınada soğan suyunu iç üf ne gider beeeeben dicektimde simdi tatile gitcen ya puding diyince sinirlenirsin diye demedim
yanında bişi yok ama kahve içelim dedik çikolata yiyelim yanında dedim de vazgeçtim yemiyim dimi yemiyimNe biliyim nyeyse kendi yaptigim kahveyi dakikalar icinde bitiriyorum
Caymiii himmhimmmmmmm yaninda ne var
sende puding dene bence bak bugünde bkle yarına hazırla hemencikAy kizlar gerim gerim gergnim sebepsiz regl zamani oldgm gbii hap sisirdi odem yapti bana yaa acaba olcakmiyim keske olsam bari gtmeden 2 gun once offkadin olmaknne zor yaaaaaaaaaaa
ay evetttt onun yanına bide bahceden kopartılmş taze sogan yada sarımsaık yakışırBir de köy ekmeği olsa
Bir de azcık kızartsak
Bir de üzerine tereyağı sürsek
Bak bu sefer ciddiyim tereyağında şeylikten demiyorum şey olsun diye demedim
Valla dua et bazen az ustune geliyorm yazmiyim aglar simdi kuser diyormbunlar hep sevgiden
Yerim ki sicak sicak yeterki oliyim bi kaseden 10kg alcak degilim ya
Soganla pudngonce sogan pudng sonraa olmazsam
Yememememememem yemememememememyanında bişi yok ama kahve içelim dedik çikolata yiyelim yanında dedim de vazgeçtim yemiyim dimi yemiyim
sende puding dene bence bak bugünde bkle yarına hazırla hemencik
ay evetttt onun yanına bide bahceden kopartılmş taze sogan yada sarımsaık yakışır
ahaaaa yazip silmis yakalaaadn dun evde mozaaaik pastaadün akşam evde mozaik pas
ayy cinimmmsen yap gel üstüme bana etkili oluyo bunkar
bence simdi yap hemen soğanı icc olmazsan akşamda puding yersin veya yarınn bii kase pudingten nolcak yiekmek banma ama
50gr cok geldi banaŞöyle yazıyor bir diyet sitesinde
-150 gram karbonhidrat
-50 gram yağ
-70 gram protein
-4-5 gram tuz
Ama olur bence her şeyde var yağ zaten 50g ı bulur herhalde
görüürüz bebeğiiim dua oku bol bol içindeki sıkıntı içindeBen kalkim spor yapim stres atiyim biraz sonrada eşim gelir giremem belki kizlar görüşürüz
ahahaha korkuyo bak hele yaaatamam susma ağlat beni ben öyle gaza geliyomiştahim neyin kacıyo
sen bence pudingini yap yanınada soğan suyunu iç üf ne gider beeeeben dicektimde simdi tatile gitcen ya puding diyince sinirlenirsin diye demedim
Yememememememem yememememememem
Pudng ama gunum gelnce ise yariyodu ya ama denerm olmazsam yarn
ahaaaa yazip silmis yakalaaadn dun evde mozaaaik pastaa
Ay kahkaha attim ya pudnge ekmekonu siz yaparsiniz keptinla ahahahahahahahaha
ilaçta kullanıyosn ya şimdi dene bi bellki olursn eğer belirtilerde varsa tabiiiiYememememememem yememememememem
Pudng ama gunum gelnce ise yariyodu ya ama denerm olmazsam yarn
ahaaaa yazip silmis yakalaaadn dun evde mozaaaik pastaa
Ay kahkaha attim ya pudnge ekmekonu siz yaparsiniz keptinla ahahahahahahahaha
50gr cok geldi bana
ama tabi alıyoruzdur o kadar bence yemkelerle fln illaki gidiyodur
görüürüz bebeğiiim dua oku bol bol içindeki sıkıntı içinde
ahahaha korkuyo bak hele yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?