Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasil yaptin anlat bakim okuduklarim gibi tam tarif yaz bana olculu. kacta ictin onuda soyle ac karnami ictin tok karnami hepsini yazz
Eger regl olursam senin sayende degil ama tariften dolayi bir sure ustune gelmicem

Hee spor sonrasi en guzel ama açsan spor oncesi icin de guzel bence tadi da guzelmis ohhh 122 kalori iyi bence yimiyom kıtırık felan zayiflayip kuru kemik olacam

Nasil yaptin anlat bakim okuduklarim gibi tam tarif yaz bana olculu. kacta ictin onuda soyle ac karnami ictin tok karnami hepsini yazz
Eger regl olursam senin sayende degil ama tariften dolayi bir sure ustune gelmicem

ahahahhaah şöyle yapalım ben sana tarifi veriyim ama siz benim üstüme gelin yohsa ben salıyom gidiyom iyiliiim icin yani

ben sabah aç karnına 1 tane soğanı soyup 4 e bölmüştüm 2 bardak su koymuştum onu öyle kaynattmıştımm kaynayınca suyu azalıyo ama 1 büyük bardak çıkıyo yine soğan acık büyük olsun

Tamamdir yapicam aksama dogru ustune pudngmi patlatsam hahaahhaahahaha benim regl seyim biliyisin kimse duymasin bilmelerine gerek yok

Tamam ozaman daha cok ustune gidip seni delirtirim tamam zaten bazen susuyorumm yohsam aglican

Tamamdir yapicam aksama dogru ustune pudngmi patlatsam hahaahhaahahaha benim regl seyim biliyisin kimse duymasin bilmelerine gerek yok

Tamam ozaman daha cok ustune gidip seni delirtirim tamam zaten bazen susuyorumm yohsam aglican

tamam susma ağlat beni ben öyle gaza geliyom iştahim neyin kacıyo
sen bence pudingini yap yanınada soğan suyunu iç üf ne gider beeee ben dicektimde simdi tatile gitcen ya puding diyince sinirlenirsin diye demedim

PEMBE TAKİM

(300)Poncikbirgelincik:60+120+60+60
(315)Buki_89:20+30+110+20+100+35
(347)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37 + 98
(270)Denetim:210+60

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+80+50+60
(151)Senad:101+50
(162)SekerPancarii:62+40+60
(594)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65

PEMBE TAKİM: 1232
MOR TAKIM: 1157

sen bence pudingini yap yanınada soğan suyunu iç üf ne gider beeee ben dicektimde simdi tatile gitcen ya puding diyince sinirlenirsin diye demedim
Valla dua et bazen az ustune geliyorm yazmiyim aglar simdi kuser diyorm bunlar hep sevgiden

Yerim ki sicak sicak yeterki oliyim bi kaseden 10kg alcak degilim ya

Soganla pudng once sogan pudng sonraa olmazsam

Ne biliyim nyeyse kendi yaptigim kahveyi dakikalar icinde bitiriyorum
Caymiii himmhimmmmmmm yaninda ne var
yanında bişi yok ama kahve içelim dedik çikolata yiyelim yanında dedim de vazgeçtim yemiyim dimi yemiyim

Ay kizlar gerim gerim gergnim sebepsiz regl zamani oldgm gbii hap sisirdi odem yapti bana yaa acaba olcakmiyim keske olsam bari gtmeden 2 gun once off kadin olmaknne zor yaaaaaaaaaaa
sende puding dene bence bak bugünde bkle yarına hazırla hemencik

Bir de köy ekmeği olsa
Bir de azcık kızartsak
Bir de üzerine tereyağı sürsek

Bak bu sefer ciddiyim tereyağında şeylikten demiyorum şey olsun diye demedim
ay evetttt onun yanına bide bahceden kopartılmş taze sogan yada sarımsaık yakışır

dün akşam evde mozaik pas
Valla dua et bazen az ustune geliyorm yazmiyim aglar simdi kuser diyorm bunlar hep sevgiden

Yerim ki sicak sicak yeterki oliyim bi kaseden 10kg alcak degilim ya

Soganla pudng once sogan pudng sonraa olmazsam

ayy cinimmm sen yap gel üstüme bana etkili oluyo bunkar
bence simdi yap hemen soğanı icc olmazsan akşamda puding yersin veya yarınn bii kase pudingten nolcak yi ekmek banma ama

Yememememememem yememememememem

Pudng ama gunum gelnce ise yariyodu ya ama denerm olmazsam yarn
dün akşam evde mozaik pas

ayy cinimmm sen yap gel üstüme bana etkili oluyo bunkar
bence simdi yap hemen soğanı icc olmazsan akşamda puding yersin veya yarınn bii kase pudingten nolcak yi ekmek banma ama
ahaaaa yazip silmis yakalaaadn dun evde mozaaaik pastaa

Ay kahkaha attim ya pudnge ekmek onu siz yaparsiniz keptinla ahahahahahahahaha

PEMBE TAKİM

(300)Poncikbirgelincik:60+120+60+60
(350)Buki_89:20+30+110+20+100+35+35
(347)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37 + 98
(270)Denetim:210+60

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+80+50+60
(151)Senad:101+50
(162)SekerPancarii:62+40+60
(594)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65

PEMBE TAKİM: 1267
MOR TAKIM: 1157

Şöyle yazıyor bir diyet sitesinde

-150 gram karbonhidrat
-50 gram yağ
-70 gram protein
-4-5 gram tuz

Ama olur bence her şeyde var yağ zaten 50g ı bulur herhalde
50gr cok geldi bana
ama tabi alıyoruzdur o kadar bence yemkelerle fln illaki gidiyodur

Ben kalkim spor yapim stres atiyim biraz sonrada eşim gelir giremem belki kizlar görüşürüz
görüürüz bebeğiiim dua oku bol bol içindeki sıkıntı içinde

ahahaha korkuyo bak hele yaaa

evet kizlar yürüyüsümü yaptim geldim ögle yemegi icin gittim ama hicccc ac degildim ananas aldim geldim onu yedim simdi, Sabah bi protein yogurdu yedim yeni kesfettim onu ay bi tok tutuo anlatamam suan sanki yarim kuzu yemis gibi hissediyorum negüzelmis bu yaaa kaptinn sirf senin hatrin icin gittim ama bugün cok domuz agirlikli yemek cikmis domuz olmayan yemeklerdende bi makarna vardi degisik bi sosla bide büyük hamburger yanindada patateskizartmasi hiiiic yanina yaklasmadim cok lezzetli cünkiii

ahahahahahahhahahhahahhaha ya ayzcaktım ama yazmadım nasıl ypatım bu hatayı sesli gülüyorum suan :d

dün dolabi açtım mozaik pasta vardi iki idlim elim uzandi yicektim sonra senin yüzünü hayal ettim böyle yapıyodun sonra yememek icin çöpe attım günaha girdim belki ama atmasaydım kötü seyler olabilirdi annemde yemesin oda kilo vermeye calısıyo babamda şeker hastası

ilaçta kullanıyosn ya şimdi dene bi bellki olursn eğer belirtilerde varsa tabiiii

ahahaahh valla bravo silmeden yakalamışın demk mozaik pasta vardı demek pasta yedin demke bize söylemedin poncikbirgelincik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…