- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.021
Taam taaam söyluyombundan sonra bende söylemicem
yağlı oluyo ama tantuni
evet yaa karlı havada giriceksin künefe dikkanına miiisss
diğğğmmmiiiii
ayyy insanın içinden gelmedi mi olmuyo anlıyorum sneiiiii
sabitz derken, dünki kilonmu Sabit yoksa Cuma kilondamisin suan?
Hic enerjimi toplayamadim dün bende ama bugun serin gibi hava ohhh bek guzelllllcevizli su cok faydali bende arada koyup iciyom bagirsaklari da calistiriyo ama 52.0 gizil bi rikim yinir yani
80 dk yürüdüm 45dkda spor ama öyle çok yüklenmedim yürüdüm koştum bisiklet yaptım bi kaçta hareketAy bende yaasen yine iyi yapmışın
evet aldımOvv gizil meniicikilatali süt derken içim fit mi aldin
dün başladım 2 ay olmuş yapmayalı evdeki jililer haricccSpora yeni mi basladin bu ilkse belki kaslar sismistir ondan sabit kalmissindir bol su iciver
Hee ic taze ceviz gibi oluyo bek guzelldünkü kilom canım 58,9
bende iciim bari daha neler duycam52 ivit gizil rikim burdada serin hava pek güzel gece güzel uyuyom Allah aratmasın bu günleri
80 dk yürüdüm 45dkda spor ama öyle çok yüklenmedim yürüdüm koştum bisiklet yaptım bi kaçta hareket
evet aldımama kıyamıyorum icmeye
dün başladım 2 ay olmuş yapmayalı evdeki jililer haricccondan mı dersin
Hee ic taze ceviz gibi oluyo bek guzell
Ayy evet bende bugun cok guzel uyudummm
Kiz içsaane bi yudumla kac protein alacan acaba
Bence ondan olabiliraz yimisin çünküm fistikli bar kac kaloriydi baktin mi
tamam canim, bende buhafta hic iyi bi basari elde edemedimdünkü kilom canım 58,9
Hee suyunu icip cevizini de yiyomsuyunu icip cevizini yiyosun dimi
ahahahahha yok kız şaka yapıyorumsimdi dün spordan eve gelirken aldım azcık actım tadına baktım yemek yicem diye icmedim bugünde yanıma almadım cünkülüm bozulur didim koca gün
bakmadım ama spordan önce açtım enerji versin diye yedim işe yaramadı pek
bu hafta düzen tersine dönüyo ben verdim ya kimse veremeztamam canim, bende buhafta hic iyi bi basari elde edemedimdaha anca Cuma kiloma geldim busabah yarina artik gram verirsem iyi
temem bida bakarımHee suyunu icip cevizini de yiyom
Yiyecenn barın kalorisine ve yag oranina bahfistikli deyince bi supelendim bende ayni düşünceyle dün bir avuc cig kuruyemis yedim ama heç enerji gelmedi
evet yabu hafta düzen tersine dönüyo ben verdim ya kimse veremezgram gitse onada şükür
Yoh iyi etmisin ama barlara bak en dusuk kalorilisini yi enerji verir iyi olarbu hafta düzen tersine dönüyo ben verdim ya kimse veremezgram gitse onada şükür
temem bida bakarımondan mı oldu kine açtım öyle de sen aç yapılmaz diyince şeetmiyim dedim spordan öncede en mantıklı o geldi sütü aradım ama bulamadım mecburen ondan yidim
niye öyle olduk aceba dün
evet yainsallah gider bakalim bugün cok dikat etcem az yicem bakalim ne olcak
Yoh iyi etmisin ama barlara bak en dusuk kalorilisini yi enerji verir iyi olar
Süpersin canim demin bende kostum 3.70 25dakika kosma hizimiz yakin diye yazim dedim:))))
Ayagina noldu canim?
Diyosun korktum şu an
Ispikci yaevet nerdeleerrrr
He ama makul bişey olcak tabi
Yok devenin mali napiyon sendegeri mi alcan verdigini
Ya da direk 68gorumcenin kızı bana tantuni ve kun
yaa ne var ok deyip hırsla kilo versek sonra yemeceksin seni kandırdınız desenizkünefe sıcakta iyi olmuyor soğuk olcak hava öyle yicin sıcak sıcak
Ben bir tane bar buldum proteinli bol bol da 7 TL alamıyorum ki bütçe sarsıcıYoh iyi etmisin ama barlara bak en dusuk kalorilisini yi enerji verir iyi olar
maşallaahhhceviz suyunnu annemle babam içiyo kolestrolü düşürüyomş o cok etkili
biraz kaçamaklı olmuş
proteinlisütün kalorisi baya varmış yalnzkavununda baya cokmuş
güzel beğendimmm sabahları lorlu yumurta da deneyebilirisn kuzum güzel oluyo
kandıramam sizi bana yakışmaz olmaz olamazzzyok sna ne tantuni ne künefe belki spor listenizle ilgili bi güzellik olabilir artı puan fln @ParteMoralll
Günaydin herkeze, cok yorucu bi gecenin ardindan ise geldim bir yada iki Saat ya uyudum ya uyumadim... gece esim rahatsizlandi mideyi üsütmüs galiba bide sinav stresiyle birlesince berbat bi geceydiresmen uyuyorum suan
ben bugün artı cıktım
Dünkü menüm;
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2 az yağda yumurta
şekersiz çay
Öğlen
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak sebzeli et yemeği
4 yk yoğurt
Ara
fıstıklı bar
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 büyük ayran
yemekten sonra büyük fincanla türk kahvesi içtim, gün içinde şekersiz çay içtim, su da 2,5 lt olmuştur
bide çikolatalı sütten aldım 2-3 yudum tadına baktım çok güzeldi dediğin gibi tadi biraz yoğunVelvette 4,5 tl verdim kücücük süte bitmesin diye içemiyorum
ben öyle yapmayi düsünüorum ama bakalim, zaten moralim pek yerinde degil eve gidince direk yatarim herhalde yemek yemeden.mümkünse akşam yemeğini geçistirelim bugün yarın birinci olalımmmmm noluuuuuuurrrrr
Ne kadar kadar artıdan bahsediyoruz
Haftada iki gün içersin canımcım çok ağır spor yapmıyorsun ki, diğer sporların arkasından da pancarın dediği gibi lor, süt, yoğurt falan yine proteinli bir şeyler alırsın
öyle yapiyorum zaten canim pazartesi 9km yürüdüm yani 4 km yürüdüm 5 km kostum toplam 1,15 ve 580 kaloriydi sali 5,10km Kostum 38 dakikada dünde 3,70 kostum 25 dakikada kaloriyi tam hatirlamiyorum nekadar yaktim diyeAa cidden aynı hızda koşmuşuz programla falan kaydetsene ne kadar koşmuşsun kaç kalori yakmışsın görürsün
ben öyle yapmayi düsünüorum ama bakalim, zaten moralim pek yerinde degil eve gidince direk yatarim herhalde yemek yemeden.
sagol canimGeçmiş olsun canım : (
esimin durumuna moralim bozuk iyice maf oldu resmen imkansizlarla ugrasio, ve dedigi gibi okul durumu olmassa napariz hic bilmioyorum temmuzun 17 de bitio hersey rahatlicak ama insallah iyi gecer bi mucize olur umarimnoldu canım hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?