Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bundan sonra bende söylemicem

yağlı oluyo ama tantuni
evet yaa karlı havada giriceksin künefe dikkanına miiisss

diğğğmmmiiiii

ayyy insanın içinden gelmedi mi olmuyo anlıyorum sneiiiii
Taam taaam söyluyom 53.9 nihahahahooohahaoooo

sabitz derken, dünki kilonmu Sabit yoksa Cuma kilondamisin suan?

dünkü kilom canım 58,9

Hic enerjimi toplayamadim dün bende ama bugun serin gibi hava ohhh bek guzelllll cevizli su cok faydali bende arada koyup iciyom bagirsaklari da calistiriyo ama 52.0 gizil bi rikimyinir yani

bende iciim bari daha neler duycam 52 ivit gizil rikim burdada serin hava pek güzel gece güzel uyuyom Allah aratmasın bu günleri

Ay bende yaa sen yine iyi yapmışın
80 dk yürüdüm 45dkda spor ama öyle çok yüklenmedim yürüdüm koştum bisiklet yaptım bi kaçta hareket

Ovv gizil menii cikilatali süt derken içim fit mi aldin
evet aldım ama kıyamıyorum icmeye

Spora yeni mi basladin bu ilkse belki kaslar sismistir ondan sabit kalmissindir bol su iciver
dün başladım 2 ay olmuş yapmayalı evdeki jililer hariccc ondan mı dersin

Hee ic taze ceviz gibi oluyo bek guzell
Ayy evet bende bugun cok guzel uyudummm
Kiz içsaane bi yudumla kac protein alacan acaba
Bence ondan olabilir az yimisin çünküm fistikli bar kac kaloriydi baktin mi

Hee ic taze ceviz gibi oluyo bek guzell
Ayy evet bende bugun cok guzel uyudummm
Kiz içsaane bi yudumla kac protein alacan acaba
Bence ondan olabilir az yimisin çünküm fistikli bar kac kaloriydi baktin mi

suyunu icip cevizini yiyosun dimi
ahahahahha yok kız şaka yapıyorum simdi dün spordan eve gelirken aldım azcık actım tadına baktım yemek yicem diye icmedim bugünde yanıma almadım cünkülüm bozulur didim koca gün
bakmadım ama spordan önce açtım enerji versin diye yedim işe yaramadı pek

Hee suyunu icip cevizini de yiyom
Yiyecenn barın kalorisine ve yag oranina bah fistikli deyince bi supelendim bende ayni düşünceyle dün bir avuc cig kuruyemis yedim ama heç enerji gelmedi

tamam canim, bende buhafta hic iyi bi basari elde edemedim daha anca Cuma kiloma geldim busabah yarina artik gram verirsem iyi
bu hafta düzen tersine dönüyo ben verdim ya kimse veremez gram gitse onada şükür
Hee suyunu icip cevizini de yiyom
Yiyecenn barın kalorisine ve yag oranina bah fistikli deyince bi supelendim bende ayni düşünceyle dün bir avuc cig kuruyemis yedim ama heç enerji gelmedi
temem bida bakarım ondan mı oldu kine açtım öyle de sen aç yapılmaz diyince şeetmiyim dedim spordan öncede en mantıklı o geldi sütü aradım ama bulamadım mecburen ondan yidim
niye öyle olduk aceba dün

Yoh iyi etmisin ama barlara bak en dusuk kalorilisini yi enerji verir iyi olar

evet ya insallah gider bakalim bugün cok dikat etcem az yicem bakalim ne olcak

mümkünse akşam yemeğini geçistirelim bugün yarın birinci olalımmmmm noluuuuuuurrrrr

Yoh iyi etmisin ama barlara bak en dusuk kalorilisini yi enerji verir iyi olar

bugün almıcam bar falan fısıtk ezmemden koydum 2 çay kaşığı onu yicem spordan önce

Süpersin canim demin bende kostum 3.70 25dakika kosma hizimiz yakin diye yazim dedim:))))

Aa cidden aynı hızda koşmuşuz programla falan kaydetsene ne kadar koşmuşsun kaç kalori yakmışsın görürsün

Ayagina noldu canim?

Geçen hafta kan toplamıştı ya geçmedi o sinir oluyorum ortopediye falan gideceğim sanırım

Diyosun korktum şu an

Ispikci ya evet nerdeleerrrr

He ama makul bişey olcak tabi

Yok devenin mali napiyon sende geri mi alcan verdigini

Mesela nasıl makul bir şey

Ya da direk 68 gorumcenin kızı bana tantuni ve kun

yaa ne var ok deyip hırsla kilo versek sonra yemeceksin seni kandırdınız deseniz künefe sıcakta iyi olmuyor soğuk olcak hava öyle yicin sıcak sıcak

Klimalı soğutulmuş yerde yeriz sorun mudur yani

Sen yemek de yeter ki tüm sorunlar çözülür

Eveet ama yağ 0,5 şeker yok karbonhidrat az dolayısıyla protein o kalori hep

kandıramam sizi bana yakışmaz olmaz olamazzz yok sna ne tantuni ne künefe belki spor listenizle ilgili bi güzellik olabilir artı puan fln @ParteMoralll

Sütlü tatlı neyin olsaydı bari

Günaydin herkeze, cok yorucu bi gecenin ardindan ise geldim bir yada iki Saat ya uyudum ya uyumadim... gece esim rahatsizlandi mideyi üsütmüs galiba bide sinav stresiyle birlesince berbat bi geceydi resmen uyuyorum suan

Geçmiş olsun canım : (

ben bugün artı cıktım

Ne kadar kadar artıdan bahsediyoruz

Haftada iki gün içersin canımcım çok ağır spor yapmıyorsun ki, diğer sporların arkasından da pancarın dediği gibi lor, süt, yoğurt falan yine proteinli bir şeyler alırsın

Aa cidden aynı hızda koşmuşuz programla falan kaydetsene ne kadar koşmuşsun kaç kalori yakmışsın görürsün
öyle yapiyorum zaten canim pazartesi 9km yürüdüm yani 4 km yürüdüm 5 km kostum toplam 1,15 ve 580 kaloriydi sali 5,10km Kostum 38 dakikada dünde 3,70 kostum 25 dakikada kaloriyi tam hatirlamiyorum nekadar yaktim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…