- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.041
öyle yapiyorum zaten canim pazartesi 9km yürüdüm yani 4 km yürüdüm 5 km kostum toplam 1,15 ve 580 kaloriydi sali 5,10km Kostum 38 dakikada dünde 3,70 kostum 25 dakikada kaloriyi tam hatirlamiyorum nekadar yaktim diye
evet ama dikat edilmesi gereken bi nokta vicudunu kosuya alistirmaman gerekio cünki kosuya hemen alisio vicud ve sonrasinda kendini ona göre hazirlio yani bizamandan sonra etkisi azalio... o yüzden kosarken tempo degistirmen gerekiomus yani sekiz dakika normal hizinda kosup yarim dakika cok hizli bi sekilde konsman gerekiomus ve bunu bikac kez tekrar etmen gerekiomus kosu süresinceKoşarak daha çabuk ve hızlı kilo veriliyormuş ya saatlerce yürümekten daha etkili
Yapamam dememek lazım işte aslında ilk kmden sonra o tempoya alışıyorsun ve koştukça koşasın geliyor
kilo durumun ne canim verdinmi hic buhafta yada sendemi pek iyi gidenlerden degilsinBugün wcye çıkarsam iyi olur yoksa tartıyla bozuşacağız gibi hissediyorum yarın
Kavun ve kayısı + soğuk suyu denedim bakalım bugün de
evet ama dikat edilmesi gereken bi nokta vicudunu kosuya alistirmaman gerekio cünki kosuya hemen alisio vicud ve sonrasinda kendini ona göre hazirlio yani bizamandan sonra etkisi azalio... o yüzden kosarken tempo degistirmen gerekiomus yani sekiz dakika normal hizinda kosup yarim dakika cok hizli bi sekilde konsman gerekiomus ve bunu bikac kez tekrar etmen gerekiomus kosu süresincedün baya bi arastirdim. bide benim is arkadasim kosu konusunda acayip kafa takik bisey kadin 42 yasinda her hafta 4 gün kosuo ama bildin bes on km degil 100km bazen 250km kosuo yani gecen hafta sonu mesela 130km kostu 26 saatde. Kadinin Hayati kosmak ondan biliyorum yani
kilo durumun ne canim verdinmi hic buhafta yada sendemi pek iyi gidenlerden degilsin
arkasinda cantasi var cantanin icinde su ve yemekleride kapsül seklinde kosarken onlari icio uyku yok 26 saatden sonra uyuoyAffedersin bu ablamız ne zaman yemek yemiş uyumuş 26 saat koşmuş
Tamam aklımda not ettim ben önce bir normal koşumu tamamlayayım sonra dediğin gibi yapacağım iyi oldu dediğin canım teşekkürler
esimin durumuna moralim bozuk iyice maf oldu resmen imkansizlarla ugrasio, ve dedigi gibi okul durumu olmassa napariz hic bilmioyorum temmuzun 17 de bitio hersey rahatlicak ama insallah iyi gecer bi mucize olur umarim
of canim ya aynu durum bendede var ama bugün Cuma kiloma geldim anca bendede regl ve wc düzenim degistiValla pazartesi +300 gramdı dün @keptinn in de attığı diyet hataları yazısından sonra tartıyı çıkardım odamdan kardeşimin emanetine verdim çıkıp bakmayayım diye ama iyi olmaz diye düşünüyorum hem regl hem wcye çıkmamak
arkasinda cantasi var cantanin icinde su ve yemekleride kapsül seklinde kosarken onlari icio uyku yok 26 saatden sonra uyuoy
evet bende dün arastirdim herseyi bilip öyle baslamis olmak icin, hedefim 20km kosmak daha fazlasinda gözüm yok, o kadina kalsa benide sürüklicek yaninda, öldürcek haberi yok
of canim ya aynu durum bendede var ama bugün Cuma kiloma geldim anca bendede regl ve wc düzenim degisticok sinir bozucu noldu bizeeee gecen hafta neydik buhafta ne oldukkk
of canim ya aynu durum bendede var ama bugün Cuma kiloma geldim anca bendede regl ve wc düzenim degisticok sinir bozucu noldu bizeeee gecen hafta neydik buhafta ne oldukkk
En iyisini yapmisinmümkünse akşam yemeğini geçistirelim bugün yarın birinci olalımmmmm noluuuuuuurrrrr
bugün almıcam bar falan fısıtk ezmemden koydum 2 çay kaşığı onu yicem spordan önce
En iyisini yapmisin
Ayy boyle protein barlari sütleri neden pahali yaaBen bir tane bar buldum proteinli bol bol da 7 TL alamıyorum ki bütçe sarsıcıbir kere aldım ikiye böldüm de yedim maliyeti düşsün diye
Kıyıda kösede atacan agzina artikstreçin icine koydum nasıl yicem acep
Cırcır olursan gorersin bu üçlüyleBugün wcye çıkarsam iyi olur yoksa tartıyla bozuşacağız gibi hissediyorum yarın
Kavun ve kayısı + soğuk suyu denedim bakalım bugün de
Kıyıda kösede atacan agzina artik
okulu bitirmeye calisiyo canim bu dönem belli bi gecmesi gereken sinav sayisi var, egerki gecemesse malesef okuldan atilmis olcakne durumda kı kuzum anlamadım okulda mı işe başlıcak konuştunuz mu siz ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?