Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün wcye çıkarsam iyi olur yoksa tartıyla bozuşacağız gibi hissediyorum yarın

Kavun ve kayısı + soğuk suyu denedim bakalım bugün de

hayatım boyunca her daim bu sorunla yaşadım. Boyle anlarda kullanabileceğin bir kaç teknik

* Sabah aç karna 5 tane kuru erik (çekirdeksiz erik)
* Sabah aç karna beyaz çay
* Sabah aç karna 3 bardak suya ceyrek demet maydanozu koy 5 dk kaynat 5 dk bekle sonra maydanozlarını atıp iç
* Sabah aç karna 1 su bardağı suya 1 cay kasıgı çörek otu yağı, bir tatlı kaşırı elma sirkesi, bir yemek kasıgı enginar suyu (enginar suyu aktarlarda litrelik olarka satılıyor)
* Sabah aç karna bir bardak ılıksuya yarım limon sık 1 tatlı kasıgı bal koy iç, su cok kaynak olmasın cunku bal cok sıcak suya koyarsan faydadan cok zarar verir

Bunlardan herhangi bir işine yarayacaktır, eğer tüm bunları denedin ve olmazsa 1 cay kasıgı hint yagını portakal suyu gibi bir seye karıstırıp içebilirsin, bunun tadı cok çirkin ama ve gerçekten cok cok sıkıntılı anında bunu yap ve asla vücudunu alıştırma buna

Üsttte liste olarak yazdıklarımı gün içinde yemeklerden once de yapabilirsin daha az etkili olur ama faydasını görürsün yinede. Bir de yediğin salataya bol ekşi ve isot, pul biber gibi acı koyarsan da onunda cok faydasını görürsün.

Benim bilgiler bu kadar :) bu arada hint yagı hariç bunlaırn hepsi diyetisyenimin bana tavsiyelerindendir. Üstte liste olarak yazıdıgım carelerden aynı seyi ornegin 2-3 hafta yaparsan yine vucudun alısabilir en azından 2 haftada bir listedikilerden baska bir secenegi deneyeiblirsin.

İnşallah soylediklerim bir çare olur sana

Taam taaam söyluyom 53.9 nihahahahooohahaoooo
OLDU ŞİMDİ TM pofff bende bugün dikkat edimde yarın düzgün bişiler çıksn ya 10 gibi tartılsm şahane olcak ama sabah 7 de geceden pekte bişey kaybetmemmi oluyom daha az eksi çıkıyo

Eveet ama yağ 0,5 şeker yok karbonhidrat az dolayısıyla protein o kalori hep

Sütlü tatlı neyin olsaydı bari

Geçmiş olsun canım : (
yok tatlı ama cok istiyosanız sevdiğiniz bi meyvenin porsiyonunu arttırıp yiyebilirsinizz mesela 1 kavun tam gibi
Ne kadar kadar artıdan bahsediyoruz
biraz cok artı bugün toparlarım inşallahh dün akşam fazla kaçırdım ablam kek getirmiş alt tarafı 1 dilim yedim

bugün coook hafif beslenirsen yarın güzel bi sonuc gelr kuzum ben listedeyken perşembeleri aç geziyodum

hadi bakalim basarabilcezmi cok merak ediyorum...
evet o biraz öyle bide yanliz yasio herhalde kosuyla kendine bi uras buldu

hahaha aman iyi rahatladim simdi

Cırcır olursan gorersin bu üçlüyle

Ay umarım kabızlıktan iyidir Lütfen razıyım yeter ki olsun

seninde mi wc sorunu su ne kadar iciyosun günlük artırdın mı

3 ltyi geçiyordur kuzuş dün geçti yani çünkü 1 ltlik mataram var onunla sayıyorum
Sıcak olduğu için gidiyor
Ben sigarayı bıraktıktan sonra oldu ya baktım zaten bıraktıktan ilk 3 ay sonra sindirim sisteminin adapte olması zaman alıyormuş

Harikasın ya valla çok sağ ol
Bu mesajını favorilere aldım ki geri dönüp bakabileyim tariflere enginar suyu hariç var evde akşam şu limonlu ballıyı deneyeceğim önce en tadı güzel görünen o gibi görünüyor

son bir şey maydonuzu 3 bardak kaynatıyoruz ama 1 bardak içiyoruz :) onu eksik soylemişim, kalan karısımı da ertesi gün sabah aç karna içebilirsin.

Aa ben de 10 gibi daha zayıf çıkıyorum neden diyorum
Zaten 6da yiyorum ya sonra akşam sadece süt, ayran veya kefir işte just geceleri hep aç işte nerede o eski makarnalar, çikolata ve cipsler yok hep gittiler

hadi bakalim basarabilcezmi cok merak ediyorum...
evet o biraz öyle bide yanliz yasio herhalde kosuyla kendine bi uras buldu

hahaha aman iyi rahatladim simdi

Biraz zaman alır o kondisyona ulaşmak bence ama neden olmasın iş beyinde bitiyor

son bir şey maydonuzu 3 bardak kaynatıyoruz ama 1 bardak içiyoruz :) onu eksik soylemişim, kalan karısımı da ertesi gün sabah aç karna içebilirsin.

Bunlar her gün olmaz herhalde birkaç günde bir yapmak lazım değil mi

en son nezaman ciktin canim?

Pazartesi

Önceden her gün wcye çıkan bir insan için korkunç geliyor

Sen?

Bi dekka ben ara öğünümü yicim deyip strecdeki ezmeyi yalarmişın ahahahahhahahhaahhaah

öyle olcak muhtemelen ahahhahahahja kapaklı kaseye koydumda onu taşımak istemedim yanimda

sigarayi bırakıtn tamamen dimi icmiyosun yani artık
3 litreyse iyi kuzum meyve ye kayısı erik kiraz falan arkasından bolca su ic bana etki ediyo
sütlü nescafe ic üstüne su iç
bunlar bana çok etki ediyo

Oh ne guzel uzun uzun yuruyosnz biz anca 3kisiyken yuruyebliorm. Kizim cnku otrmuo bebek arabasinda kosuyo kaciyo ayni boyle
yuruyus yapmak isterdm uzun uzun.. valla yuruyus bandi istiyorm en azindan 1 saat yururdum kizm uyrurken ama hep kararsiz kaliyorm yer kapliyo diye pffff

Ben saat 9 da kalkiyom 9 bucukda tartiliyom inşallah yarina biraz daha inmis olurrrr ayy sicaklarda spordan sogudum gı esim diger hafta nöbete basliyo aksamlari daha rahat yaparim ama bugun guzel bi çalisma yapmam lazim

Aynen kuzu tamamen bıraktım 17. gün işte bugün
Böyle bazı yan etkileri var işte ama vücudun düzelmesi zaman alıyor ne yapalım
Kayısıyla kavunu denedim bakalım bir de gewezebidik in yazdığı karışımlardan deneyeceğim doktordan dönünce daha da olmazsa yapacak bir şeyim yok yetti be

Leslie yap kaptanım olmaz mı
Dışarıda yürümek daha eğlenceli oluyor tabi ama en azından videoyu durdurursun kızın durmazsa

Ben saat 9 da kalkiyom 9 bucukda tartiliyom inşallah yarina biraz daha inmis olurrrr ayy sicaklarda spordan sogudum gı esim diger hafta nöbete basliyo aksamlari daha rahat yaparim ama bugun guzel bi çalisma yapmam lazim

Klimayı tavana üfletiyorum ben gizil oluyor yine ter basıyor ama en azından oda şey oluyor
Veya vantilatörü odanın diğer tarafına üflet kendine doğru değil o da iyi olur

Aa ben de 10 gibi daha zayıf çıkıyorum neden diyorum
Zaten 6da yiyorum ya sonra akşam sadece süt, ayran veya kefir işte just geceleri hep aç işte nerede o eski makarnalar, çikolata ve cipsler yok hep gittiler

istiyosan yine yiyebilirsin tabiiiii
ama takımdan atarım önden uyarayım

Minicik bi saklama kabı bulabilsen keske onla iyi olardi taşıması strecden yalamak zorunda kalmazdin

Klimayı tavana üfletiyorum ben gizil oluyor yine ter basıyor ama en azından oda şey oluyor
Veya vantilatörü odanın diğer tarafına üflet kendine doğru değil o da iyi olur
Ayy kilimem yoh ama vantilatörcüm var çalıştırıyım bugun uzaga koyup ya yoksa ericem enerjiside olmuyo insanin cok sicak olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…