- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.061
Acaba eczaneye sorsam mı ne var kullanılabilir bu durumda diye wc sorunu için
okulu bitirmeye calisiyo canim bu dönem belli bi gecmesi gereken sinav sayisi var, egerki gecemesse malesef okuldan atilmis olcak
Bi dekka ben ara öğünümü yicim deyip strecdeki ezmeyi yalarmişınyalıcam streci ahahhaahhaha:
Bugün wcye çıkarsam iyi olur yoksa tartıyla bozuşacağız gibi hissediyorum yarın
Kavun ve kayısı + soğuk suyu denedim bakalım bugün de
OLDU ŞİMDİ TMTaam taaam söyluyom53.9 nihahahahooohahaoooo
yok tatlıEveet ama yağ 0,5 şeker yok karbonhidrat az dolayısıyla protein o kalori hep
Sütlü tatlı neyin olsaydı bari
Geçmiş olsun canım : (
biraz cok artıNe kadar kadar artıdan bahsediyoruz
bugün coook hafif beslenirsen yarın güzel bi sonuc gelr kuzumValla pazartesi +300 gramdı dünkaptinn in de attığı diyet hataları yazısından sonra tartıyı çıkardım odamdan kardeşimin emanetine verdim çıkıp bakmayayım diye ama iyi olmaz diye düşünüyorum hem regl hem wcye çıkmamak
hadi bakalim basarabilcezmi cok merak ediyorum...O artık insanlıktan çıkmış bence başka bir türe evrilmiş 26 saat nedir
Aynen benim de 20 km bak bu da aynı çıktı
Ama ölmezsin en kötü ihtimalle kusarsın veya beynin kendini kapatır tehlikeli hale gelirse bayılırsın
Cırcır olursan gorersin bu üçlüyle
seninde mi wc sorunusu ne kadar iciyosun günlük artırdın mı
hayatım boyunca her daim bu sorunla yaşadım. Boyle anlarda kullanabileceğin bir kaç teknik
* Sabah aç karna 5 tane kuru erik (çekirdeksiz erik)
* Sabah aç karna beyaz çay
* Sabah aç karna 3 bardak suya ceyrek demet maydanozu koy 5 dk kaynat 5 dk bekle sonra maydanozlarını atıp iç
* Sabah aç karna 1 su bardağı suya 1 cay kasıgı çörek otu yağı, bir tatlı kaşırı elma sirkesi, bir yemek kasıgı enginar suyu (enginar suyu aktarlarda litrelik olarka satılıyor)
* Sabah aç karna bir bardak ılıksuya yarım limon sık 1 tatlı kasıgı bal koy iç, su cok kaynak olmasın cunku bal cok sıcak suya koyarsan faydadan cok zarar verir
Bunlardan herhangi bir işine yarayacaktır, eğer tüm bunları denedin ve olmazsa 1 cay kasıgı hint yagını portakal suyu gibi bir seye karıstırıp içebilirsin, bunun tadı cok çirkin ama ve gerçekten cok cok sıkıntılı anında bunu yap ve asla vücudunu alıştırma buna
Üsttte liste olarak yazdıklarımı gün içinde yemeklerden once de yapabilirsin daha az etkili olur ama faydasını görürsün yinede. Bir de yediğin salataya bol ekşi ve isot, pul biber gibi acı koyarsan da onunda cok faydasını görürsün.
Benim bilgiler bu kadar :) bu arada hint yagı hariç bunlaırn hepsi diyetisyenimin bana tavsiyelerindendir. Üstte liste olarak yazıdıgım carelerden aynı seyi ornegin 2-3 hafta yaparsan yine vucudun alısabilir en azından 2 haftada bir listedikilerden baska bir secenegi deneyeiblirsin.
İnşallah soylediklerim bir çare olur sana
hayatım boyunca her daim bu sorunla yaşadım. Boyle anlarda kullanabileceğin bir kaç teknik
* Sabah aç karna 5 tane kuru erik (çekirdeksiz erik)
* Sabah aç karna beyaz çay
* Sabah aç karna 3 bardak suya ceyrek demet maydanozu koy 5 dk kaynat 5 dk bekle sonra maydanozlarını atıp iç
* Sabah aç karna 1 su bardağı suya 1 cay kasıgı çörek otu yağı, bir tatlı kaşırı elma sirkesi, bir yemek kasıgı enginar suyu (enginar suyu aktarlarda litrelik olarka satılıyor)
* Sabah aç karna bir bardak ılıksuya yarım limon sık 1 tatlı kasıgı bal koy iç, su cok kaynak olmasın cunku bal cok sıcak suya koyarsan faydadan cok zarar verir
Bunlardan herhangi bir işine yarayacaktır, eğer tüm bunları denedin ve olmazsa 1 cay kasıgı hint yagını portakal suyu gibi bir seye karıstırıp içebilirsin, bunun tadı cok çirkin ama ve gerçekten cok cok sıkıntılı anında bunu yap ve asla vücudunu alıştırma buna
Üsttte liste olarak yazdıklarımı gün içinde yemeklerden once de yapabilirsin daha az etkili olur ama faydasını görürsün yinede. Bir de yediğin salataya bol ekşi ve isot, pul biber gibi acı koyarsan da onunda cok faydasını görürsün.
Benim bilgiler bu kadar :) bu arada hint yagı hariç bunlaırn hepsi diyetisyenimin bana tavsiyelerindendir. Üstte liste olarak yazıdıgım carelerden aynı seyi ornegin 2-3 hafta yaparsan yine vucudun alısabilir en azından 2 haftada bir listedikilerden baska bir secenegi deneyeiblirsin.
İnşallah soylediklerim bir çare olur sana
en son nezaman ciktin canim?Acaba eczaneye sorsam mı ne var kullanılabilir bu durumda diye wc sorunu için
OLDU ŞİMDİ TMpofff bende bugün dikkat edimde yarın düzgün bişiler çıksn ya 10 gibi tartılsm şahane olcak ama sabah 7 de geceden pekte bişey kaybetmemmi oluyom daha az eksi çıkıyo
yok tatlıama cok istiyosanız sevdiğiniz bi meyvenin porsiyonunu arttırıp yiyebilirsinizz mesela 1 kavun tam gibi
biraz cok artıbugün toparlarım inşallahh dün akşam fazla kaçırdım ablam kek getirmiş alt tarafı 1 dilim yedim
bugün coook hafif beslenirsen yarın güzel bi sonuc gelr kuzumben listedeyken perşembeleri aç geziyodum
hadi bakalim basarabilcezmi cok merak ediyorum...
evet o biraz öyle bide yanliz yasio herhalde kosuyla kendine bi uras buldu
hahaha aman iyi rahatladim simdi
son bir şey maydonuzu 3 bardak kaynatıyoruz ama 1 bardak içiyoruz :) onu eksik soylemişim, kalan karısımı da ertesi gün sabah aç karna içebilirsin.
en son nezaman ciktin canim?
Bi dekka ben ara öğünümü yicim deyip strecdeki ezmeyi yalarmişınahahahahhahahhaahhaah
Ay umarım kabızlıktan iyidirLütfen razıyım yeter ki olsun
3 ltyi geçiyordur kuzuş dün geçti yani çünkü 1 ltlik mataram var onunla sayıyorum
Sıcak olduğu için gidiyor
Ben sigarayı bıraktıktan sonra oldu ya baktım zaten bıraktıktan ilk 3 ay sonra sindirim sisteminin adapte olması zaman alıyormuş
Harikasın ya valla çok sağ ol
Bu mesajını favorilere aldım ki geri dönüp bakabileyim tariflere enginar suyu hariç var evde akşam şu limonlu ballıyı deneyeceğim önce en tadı güzel görünen o gibi görünüyor
Ben saat 9 da kalkiyom 9 bucukda tartiliyomOLDU ŞİMDİ TMpofff bende bugün dikkat edimde yarın düzgün bişiler çıksn ya 10 gibi tartılsm şahane olcak ama sabah 7 de geceden pekte bişey kaybetmemmi oluyom daha az eksi çıkıyo
yok tatlıama cok istiyosanız sevdiğiniz bi meyvenin porsiyonunu arttırıp yiyebilirsinizz mesela 1 kavun tam gibi
biraz cok artıbugün toparlarım inşallahh dün akşam fazla kaçırdım ablam kek getirmiş alt tarafı 1 dilim yedim
bugün coook hafif beslenirsen yarın güzel bi sonuc gelr kuzumben listedeyken perşembeleri aç geziyodum
öyle olcak muhtemelen ahahhahahahjakapaklı kaseye koydumda onu taşımak istemedim yanimda
sigarayi bırakıtn tamamen dimi icmiyosun yani artık
3 litreyse iyi kuzum meyve ye kayısı erik kiraz falan arkasından bolca su ic bana etki ediyo
sütlü nescafe ic üstüne su iç
bunlar bana çok etki ediyo
Oh ne guzel uzun uzun yuruyosnz biz anca 3kisiyken yuruyebliorm. Kizim cnku otrmuo bebek arabasinda kosuyo kaciyoayni boyle
yuruyus yapmak isterdm uzun uzun.. valla yuruyus bandi istiyorm en azindan 1 saat yururdum kizm uyrurken ama hep kararsiz kaliyorm yer kapliyo diye pffff
Ben saat 9 da kalkiyom 9 bucukda tartiliyominşallah yarina biraz daha inmis olurrrr ayy sicaklarda spordan sogudum gı esim diger hafta nöbete basliyo aksamlari daha rahat yaparim ama bugun guzel bi çalisma yapmam lazim
Aa ben de 10 gibi daha zayıf çıkıyorum neden diyorum
Zaten 6da yiyorum ya sonra akşam sadece süt, ayran veya kefir işte just geceleri hep aç işte nerede o eski makarnalar, çikolata ve cipsler yok hep gittiler
Minicik bi saklama kabı bulabilsen keske onla iyi olardi taşımasıöyle olcak muhtemelen ahahhahahahjakapaklı kaseye koydumda onu taşımak istemedim yanimda
sigarayi bırakıtn tamamen dimi icmiyosun yani artık
3 litreyse iyi kuzum meyve ye kayısı erik kiraz falan arkasından bolca su ic bana etki ediyo
sütlü nescafe ic üstüne su iç
bunlar bana çok etki ediyo
Ayy kilimem yohKlimayı tavana üfletiyorum ben gizil oluyor yine ter basıyor ama en azından oda şey oluyor
Veya vantilatörü odanın diğer tarafına üflet kendine doğru değil o da iyi olur
Aynen kuzu tamamen bıraktım 17. gün işte bugün
Böyle bazı yan etkileri var işte ama vücudun düzelmesi zaman alıyor ne yapalım
Kayısıyla kavunu denedim bakalım bir de gewezebidik in yazdığı karışımlardan deneyeceğim doktordan dönünce daha da olmazsa yapacak bir şeyim yok yetti be
Leslie yap kaptanım olmaz mı
Dışarıda yürümek daha eğlenceli oluyor tabi ama en azından videoyu durdurursun kızın durmazsa[/QUO
Çok çaresiz kalırsan daflon diye bir ilaç var, bu mevzuuda, kayınpederim hekim, o bana soylemişti, kendide kullanıyor arada. Ama inşallah o noktaya gelmez sıkıntın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?