- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.081
geçen bende özdileğe gitmiştim orda baktım baya güzel druyolar al beni der gibiOh ne guzel uzun uzun yuruyosnz biz anca 3kisiyken yuruyebliorm. Kizim cnku otrmuo bebek arabasinda kosuyo kaciyoayni boyle
yuruyus yapmak isterdm uzun uzun.. valla yuruyus bandi istiyorm en azindan 1 saat yururdum kizm uyrurken ama hep kararsiz kaliyorm yer kapliyo diye pffff
hadi inşallahhhhBen saat 9 da kalkiyom 9 bucukda tartiliyominşallah yarina biraz daha inmis olurrrr ayy sicaklarda spordan sogudum gı esim diger hafta nöbete basliyo aksamlari daha rahat yaparim ama bugun guzel bi çalisma yapmam lazim
Aynen kuzu tamamen bıraktım 17. gün işte bugün
Böyle bazı yan etkileri var işte ama vücudun düzelmesi zaman alıyor ne yapalım
Kayısıyla kavunu denedim bakalım bir de gewezebidik in yazdığı karışımlardan deneyeceğim doktordan dönünce daha da olmazsa yapacak bir şeyim yok yetti be
Leslie yap kaptanım olmaz mı
Dışarıda yürümek daha eğlenceli oluyor tabi ama en azından videoyu durdurursun kızın durmazsa
yaa evde dolu saklama kabı ama taşımak istemedim di streci yalayıp çöpe atacamMinicik bi saklama kabı bulabilsen keske onla iyi olardi taşımasıstrecden yalamak zorunda kalmazdin
anladim canim evet cok ara gibi gelio ama bazen nedense haftada bir cikma durumu bile oluo belkide vicudun yeni yeme düzenine aliso oda olabilir bende hergün cikan biriyim hatte bazen günde 3 bile oluoBunlar her gün olmaz herhalde birkaç günde bir yapmak lazım değil mi
Pazartesi
Önceden her gün wcye çıkan bir insan için korkunç geliyor
Sen?
Ayy kaplasin kiz bosver nolcak ben alsam salonun ortasina bilem koyarimOh ne guzel uzun uzun yuruyosnz biz anca 3kisiyken yuruyebliorm. Kizim cnku otrmuo bebek arabasinda kosuyo kaciyoayni boyle
yuruyus yapmak isterdm uzun uzun.. valla yuruyus bandi istiyorm en azindan 1 saat yururdum kizm uyrurken ama hep kararsiz kaliyorm yer kapliyo diye pffff
Yuruyusle olmaz sadecegeçen bende özdileğe gitmiştim orda baktım baya güzel druyolar al beni der gibiama nereye koycn onu da alıp
hadi inşallahhhhsorma spor bende de yok çıkıp yürürsem annca o yaniiidüğüne kalmış 3 ay bende ki rahatlık dillere destan
bu aradaponcikbirgelincik oraya 70dk daha spor rica ediciiiim
İyi o zaman yala at çöpe millet deli sansin seni ahahahahhinşallah tekrar başlamazsın
gün sayıyo ya deli
kaç gün oldu çıkmayalıı
yaa evde dolu saklama kabı ama taşımak istemedim di streci yalayıp çöpe atacam
İyi o zaman yala at çöpe millet deli sansin seni ahahahahh
fırsatım olmuyoooo annem her akşam bişey cıkartıyo dün patiklerini sec begendiklerini al dedim zor ikna ettim sonra yapalım diyeYuruyusle olmaz sadecefitlik lazim sana kiz aksam isten gelip yemek yedikten 2 saat sonra yapsana serin serin
istiyosan yine yiyebilirsin tabiiiii
ama takımdan atarım önden uyarayım
Ayy kilimem yohama vantilatörcüm var çalıştırıyım bugun uzaga koyup ya yoksa ericem enerjiside olmuyo insanin cok sicak olunca
inşallah tekrar başlamazsın
gün sayıyo ya deli
kaç gün oldu çıkmayalıı
yaa evde dolu saklama kabı ama taşımak istemedim di streci yalayıp çöpe atacam
anladim canim evet cok ara gibi gelio ama bazen nedense haftada bir cikma durumu bile oluo belkide vicudun yeni yeme düzenine aliso oda olabilir bende hergün cikan biriyim hatte bazen günde 3 bile oluodün ciktim ben ama ondan öncede biriki gün gecmisti yani düzensiz gidio... simdi sanki bi agri var circir olcak gibi
Tövbeler olsun yok hiç sevmem ıyy o ne öyle böğ
Valla bak hem üstüne gelmez ama odanın öte tarafına üflediği için rahat edersin bugün dene yoksa ben de darlanırım öbür türlü insanın canı istemiyor ben reglken de zorlanmayı sevmiyorum hiç
Yok ya çok korkuyorum risklerinden
App indirmiştim kız o söylüyor bir de madalya veriyor bana işte 10 gündür içmedin şu kadar paran cebine kaldı vs
Çıkmayalı 3 dk oldu
O iş tamam
Ay evet ama önceleri de hapur küpür yiyorduk işte
gewezebidik Fark ettim olsun ben anladım seni şimdilik kavun ve kayısı ile çözümüm işe yaradı bugün ama bu dediklerin çok iyi oldu hem diyetisyen onaylı sağlıklı şeyler
Tövbeler olsun yok hiç sevmem ıyy o ne öyle böğ
Valla bak hem üstüne gelmez ama odanın öte tarafına üflediği için rahat edersin bugün dene yoksa ben de darlanırım öbür türlü insanın canı istemiyor ben reglken de zorlanmayı sevmiyorum hiç
Yok ya çok korkuyorum risklerinden
App indirmiştim kız o söylüyor bir de madalya veriyor bana işte 10 gündür içmedin şu kadar paran cebine kaldı vs
Çıkmayalı 3 dk oldu
O iş tamam
Ay evet ama önceleri de hapur küpür yiyorduk işte
gewezebidik Fark ettim olsun ben anladım seni şimdilik kavun ve kayısı ile çözümüm işe yaradı bugün ama bu dediklerin çok iyi oldu hem diyetisyen onaylı sağlıklı şeyler
çıktın mı yooosam
ya aslinda ben yabanci muzik cok severim sevdigim parcalari acar dans ederim kizimda ediyo hatta bazen esim aciyo 3muz evde egleniyoruzAynen kuzu tamamen bıraktım 17. gün işte bugün
Böyle bazı yan etkileri var işte ama vücudun düzelmesi zaman alıyor ne yapalım
Kayısıyla kavunu denedim bakalım bir de gewezebidik in yazdığı karışımlardan deneyeceğim doktordan dönünce daha da olmazsa yapacak bir şeyim yok yetti be
Leslie yap kaptanım olmaz mı
Dışarıda yürümek daha eğlenceli oluyor tabi ama en azından videoyu durdurursun kızın durmazsa
aslinda benim ev buyuk yani hep soyluyorum yer var ama ben göc sevmiyorm yaaaa esimde bakti hatta ben almak istitorm dye bak bu guzel vs diye ustune dusmedm.istesem hemen alicam ama karar veremiyormgeçen bende özdileğe gitmiştim orda baktım baya güzel druyolar al beni der gibiama nereye koycn onu da alıp
hadi inşallahhhhsorma spor bende de yok çıkıp yürürsem annca o yaniiidüğüne kalmış 3 ay bende ki rahatlık dillere destan
bu aradaponcikbirgelincik oraya 70dk daha spor rica ediciiiim
yaaa oyle deme yaaAyy kaplasin kiz bosver nolcak ben alsam salonun ortasina bilem koyarim
aynennnn:)Ay evet ama önceleri de hapur küpür yiyorduk işte
ayyy geçmiş olsun çok sevindimçeken bilir sıkıntısını
ya aslinda ben yabanci muzik cok severim sevdigim parcalari acar dans ederim kizimda ediyo hatta bazen esim aciyo 3muz evde egleniyoruz
Sabahta yeni bir parcam var acip acip oynatik heryerlerim oynuyo
ama mesela leslie vs ben sevmiyorm ya evdeeeeee.
Jillian yaparkende kizim ustume falan oturuyo bazen ilgilenmiyorm diye kziiyyo ama yuruyus bana en iyisi hatta eliptikde olabilir.benm bacak calistirmam hemde ski calistirmam lazm leslie fln kesmez
aslinda benim ev buyuk yani hep soyluyorum yer var ama ben göc sevmiyorm yaaaa esimde bakti hatta ben almak istitorm dye bak bu guzel vs diye ustune dusmedm.istesem hemen alicam ama karar veremiyorm
yaaa oyle deme yaaama alsam iyi olr kacamak bile yapsam incelirdim
Heğ bir de regl sancısı geçse benden mutlusu yok
Ama buna da şükür
Ne strecinden bahsediyorsunuz siz kız anlamadım
o zaman halayyy
ben ara öğün olaraktan yanımda strecin icinde fıstık ezmesi getirdimdeonu yalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?