Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçen bende özdileğe gitmiştim orda baktım baya güzel druyolar al beni der gibi ama nereye koycn onu da alıp
Ben saat 9 da kalkiyom 9 bucukda tartiliyom inşallah yarina biraz daha inmis olurrrr ayy sicaklarda spordan sogudum gı esim diger hafta nöbete basliyo aksamlari daha rahat yaparim ama bugun guzel bi çalisma yapmam lazim
hadi inşallahhhh sorma spor bende de yok çıkıp yürürsem annca o yaniiidüğüne kalmış 3 ay bende ki rahatlık dillere destan
bu arada poncikbirgelincik oraya 70dk daha spor rica ediciiiim

inşallah tekrar başlamazsın
gün sayıyo ya deli
kaç gün oldu çıkmayalıı

Minicik bi saklama kabı bulabilsen keske onla iyi olardi taşıması strecden yalamak zorunda kalmazdin
yaa evde dolu saklama kabı ama taşımak istemedim di streci yalayıp çöpe atacam

Bunlar her gün olmaz herhalde birkaç günde bir yapmak lazım değil mi

Pazartesi

Önceden her gün wcye çıkan bir insan için korkunç geliyor

Sen?
anladim canim evet cok ara gibi gelio ama bazen nedense haftada bir cikma durumu bile oluo belkide vicudun yeni yeme düzenine aliso oda olabilir bende hergün cikan biriyim hatte bazen günde 3 bile oluo dün ciktim ben ama ondan öncede biriki gün gecmisti yani düzensiz gidio... simdi sanki bi agri var circir olcak gibi

Ayy kaplasin kiz bosver nolcak ben alsam salonun ortasina bilem koyarim

ya senin mesajın içine yazmışım

Çok çaresiz kalırsan daflon diye bir ilaç var, bu mevzuuda, kayınpederim hekim, o bana soylemişti, kendide kullanıyor arada. Ama inşallah o noktaya gelmez sıkıntın

bir de soyledğim karısımların hepsini her gün her sabah yapabilirsin, diyetisyenim bana o şekilde vermişti sadece seye dikkat et mesela iki haftadan fazla aynı karısımı yapma ama her gün de değiştirme.
Mesela sabah 5 erik yiyorsan 1 hafta onu yap en azından sonra değiştir.

Yuruyusle olmaz sadece fitlik lazim sana kiz aksam isten gelip yemek yedikten 2 saat sonra yapsana serin serin

PEMBE TAKİM

(425)Poncikbirgelincik:60+120+60+60+80+45
(395)Buki_89:20+30+110+20+100+35+35+45
(454)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37 + 98 + 107
(270)Denetim:210+60

MOR TAKİM

(260)Keptinn:60+80+50+60+70
(151)Senad:101+50
(187)SekerPancarii:62+40+60+25
(684)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65+90

PEMBE TAKİM: 1544
MOR TAKIM: 1282

Yuruyusle olmaz sadece fitlik lazim sana kiz aksam isten gelip yemek yedikten 2 saat sonra yapsana serin serin
fırsatım olmuyoooo annem her akşam bişey cıkartıyo dün patiklerini sec begendiklerini al dedim zor ikna ettim sonra yapalım diye
bu akşam yapayım spor yapayım artık zayıf olalım yetiiiii

istiyosan yine yiyebilirsin tabiiiii
ama takımdan atarım önden uyarayım

Tövbeler olsun yok hiç sevmem ıyy o ne öyle böğ

Ayy kilimem yoh ama vantilatörcüm var çalıştırıyım bugun uzaga koyup ya yoksa ericem enerjiside olmuyo insanin cok sicak olunca

Valla bak hem üstüne gelmez ama odanın öte tarafına üflediği için rahat edersin bugün dene yoksa ben de darlanırım öbür türlü insanın canı istemiyor ben reglken de zorlanmayı sevmiyorum hiç

inşallah tekrar başlamazsın
gün sayıyo ya deli
kaç gün oldu çıkmayalıı

yaa evde dolu saklama kabı ama taşımak istemedim di streci yalayıp çöpe atacam

Yok ya çok korkuyorum risklerinden
App indirmiştim kız o söylüyor bir de madalya veriyor bana işte 10 gündür içmedin şu kadar paran cebine kaldı vs

Çıkmayalı 3 dk oldu

O iş tamam

Ay evet ama önceleri de hapur küpür yiyorduk işte

gewezebidik Fark ettim olsun ben anladım seni şimdilik kavun ve kayısı ile çözümüm işe yaradı bugün ama bu dediklerin çok iyi oldu hem diyetisyen onaylı sağlıklı şeyler

çıktın mı yooosam

ayyy geçmiş olsun çok sevindim çeken bilir sıkıntısını

ya aslinda ben yabanci muzik cok severim sevdigim parcalari acar dans ederim kizimda ediyo hatta bazen esim aciyo 3muz evde egleniyoruz
Sabahta yeni bir parcam var acip acip oynatik heryerlerim oynuyo
ama mesela leslie vs ben sevmiyorm ya evdeeeeee.
Jillian yaparkende kizim ustume falan oturuyo bazen ilgilenmiyorm diye kziiyyo ama yuruyus bana en iyisi hatta eliptikde olabilir. benm bacak calistirmam hemde ski calistirmam lazm leslie fln kesmez

aslinda benim ev buyuk yani hep soyluyorum yer var ama ben göc sevmiyorm yaaaa esimde bakti hatta ben almak istitorm dye bak bu guzel vs diye ustune dusmedm.istesem hemen alicam ama karar veremiyorm

Ayy kaplasin kiz bosver nolcak ben alsam salonun ortasina bilem koyarim
yaaa oyle deme yaa ama alsam iyi olr kacamak bile yapsam incelirdim

ayyy geçmiş olsun çok sevindim çeken bilir sıkıntısını

Ay umarım zamanla düzene oturur valla çok sağ ol tekrardan

Ne yalan söyleyeyim ben de sıkılıyorum evde yürüyüş olayından çıkıp iki ağaç çiçek böcek görmek varken perde görmek istemiyorum

Ahahaha hayal ediyorum şu an da sana ağırlık yapıyor işte kaptanım daha çok zayıfla diye Hep annesini düşündüğünden bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…