- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.101
Ahahahahahah ya ponçik çok aradın mı o streci kuzum niye küçük bir kaba falan koymadın ki
40 yıl düşünsem aklıma gelmez strece koymak
Kol isareti yapiyorm getir diye gemen kucuk agirliklari getiriyoAy umarım zamanla düzene oturur valla çok sağ ol tekrardan
Ne yalan söyleyeyim ben de sıkılıyorum evde yürüyüş olayından çıkıp iki ağaç çiçek böcek görmek varken perde görmek istemiyorum
Ahahaha hayal ediyorum şu an da sana ağırlık yapıyor işte kaptanım daha çok zayıfla diyeHep annesini düşündüğünden bunlar
Ossun yi kimseler gormeden super enerji veriyo fıstık ezmesikimse yoksa yaparım kimse varken yapmamstrecin icinde de pek ib kötü görüktü gözüme
Hergun yapcam diye kendini zorlayip bıktırma bir gün yap bir gün ara ver ama yaptigin zaman hakkini ver sporunfırsatım olmuyoooo annem her akşam bişey cıkartıyo dün patiklerini sec begendiklerini al dedim zor ikna ettim sonra yapalım diye
bu akşam yapayımspor yapayım artık zayıf olalım yetiiiii
Hee oyle yapiyim bende yoksa insan cabuk tukeniyoTövbeler olsun yok hiç sevmem ıyy o ne öyle böğ
Valla bak hem üstüne gelmez ama odanın öte tarafına üflediği için rahat edersin bugün dene yoksa ben de darlanırım öbür türlü insanın canı istemiyor ben reglken de zorlanmayı sevmiyorum hiç
Yok ya çok korkuyorum risklerinden
App indirmiştim kız o söylüyor bir de madalya veriyor bana işte 10 gündür içmedin şu kadar paran cebine kaldı vs
Çıkmayalı 3 dk oldu
O iş tamam
Ay evet ama önceleri de hapur küpür yiyorduk işte
@gewezebidik Fark ettimolsun ben anladım seni şimdilik kavun ve kayısı ile çözümüm işe yaradı bugün ama bu dediklerin çok iyi oldu hem diyetisyen onaylı sağlıklı şeyler
Eliptik sevmiyom ben pek ya en guzeli kosu bandi ister yuru ister koş tak kulaklığını ohh missssya aslinda ben yabanci muzik cok severim sevdigim parcalari acar dans ederim kizimda ediyo hatta bazen esim aciyo 3muz evde egleniyoruz
Sabahta yeni bir parcam var acip acip oynatik heryerlerim oynuyo
ama mesela leslie vs ben sevmiyorm ya evdeeeeee.
Jillian yaparkende kizim ustume falan oturuyo bazen ilgilenmiyorm diye kziiyyo ama yuruyus bana en iyisi hatta eliptikde olabilir.benm bacak calistirmam hemde ski calistirmam lazm leslie fln kesmez
aslinda benim ev buyuk yani hep soyluyorum yer var ama ben göc sevmiyorm yaaaa esimde bakti hatta ben almak istitorm dye bak bu guzel vs diye ustune dusmedm.istesem hemen alicam ama karar veremiyorm
yaaa oyle deme yaaama alsam iyi olr kacamak bile yapsam incelirdim
Ossun yi kimseler gormeden super enerji veriyo fıstık ezmesibende robot takimi alcam yakinda benim de olacak fistiko ezmem
Cok sivindim gozun aydin olaBir kez daha deneyip test etmiş oldum ki kavun + soğuk su ve arkasından kayısı + soğuk su
Kesin sonuç
Hee yagini birakinca oluyo uzun suruyo olmasi acikal al güzel oluyo ben baya çektim ya en son olmucak heralde didim bi bahtım olduara ara bekledim bida yaptım falan
Hee yagini birakinca oluyo uzun suruyo olmasi acikbende dinlendire dinlendire yaptim ama benim robot bozuldu
Kuru kayisi cig findik badem ceviz falan da alabilirsin aslimdaBugün doktora giderken yanıma kiraz falan alacağım
Hep gittiğimde aç kalıyorum veya çubuk kraker yiyorum artık dışarı çıkarken de hazırlıklı olacağım
Ben balli yapiom ayy kizimda bayiliyo o benden daha cok üzüldü robotun bozulduguna artik bu güzelliği yiyemicem diyoben bal pekmez koymadım tatsız oldu
yaa taşımak istemedim zaten ayakkabı tayt çorap tshirt atlet deodorant taşıyorum bide kapmı taşıyim yalar atarım didim
Kol isareti yapiyorm getir diye gemen kucuk agirliklari getiriyohahahaha.iihh iih diyo bsyler yapiyo beni taklit ediyodu
Ama asiri esnek kizim bende oyleydim hala oyleyim insallah onu 4 yasindan sonra yonlendiricem. Hayatinda hep spor olsun istiyorum. Yani meslegi bu yonde olsun isterim ama ona kalms
Hee oyle yapiyim bende yoksa insan cabuk tukeniyoay bende regliyken bek severim sporu agrimi aliyo
Cok sivindim gozun aydin ola
Kuru kayisi cig findik badem ceviz falan da alabilirsin aslimda
Ben balli yapiom ayy kizimda bayiliyo o benden daha cok üzüldü robotun bozulduguna artik bu güzelliği yiyemicem diyo
İşten sonra mı gidiyorsun direkt spora, neler yapıyorsun spor salonunda azcık anlat merak ettim
Hem küçücük kaptan ne olacak o kadar şey taşıyormuşsun zaten ama tabi sen bilirsin istiyorsan streçten de yersin canım
Sana minik asistan olmuş işte ne güzel ay kıyamam
Esnekliğini kaybetmesin istiyorsan bence jimnastik falan yapsın çok güzel esnek oluyor jimnastikçi kadınlar bir de fit oluyorlar, ömür boyu rahat eder işte sporcu olursa bizim gibi uğraşmaz
Ağrımı alır mı ya
Yaparken feci oluyor ama zaten canım burnumda öyle zıppıdı zıppıdı
Hepimiz için umuyorum
Kayısı sabah yedim artık gına geldi wcye çıkacağım diye yemekten ama ceviz iyi fikir
ahahah yok taşımıyım gerek yokişten cıkınca gidiyorum kuzum bu salonda kafama göre takılıyorum o günkü psikolojime göre bisiklet eliptik yürüyüş aletlerden canımın istediği kadar yapıyorum programsız yani ruh halime göre
ama eski salonum çok iyiydi 500 squat yapıyodumm ve müthis değisiklik olmustu
Nasıl 500 squat yapıyordun dinlenmeden mi
Oda 15dk sonra beni pert ediyodu nyeyse ozaman cok kiloluydum tabi cok zorlaniyodumEliptik sevmiyom ben pek ya en guzeli kosu bandi ister yuru ister koş tak kulaklığını ohh missss
yook yook ben hic kaybetmedim oda kaybetmez genetik kardesimdede varİşten sonra mı gidiyorsun direkt spora, neler yapıyorsun spor salonunda azcık anlat merak ettim
Hem küçücük kaptan ne olacak o kadar şey taşıyormuşsun zaten ama tabi sen bilirsin istiyorsan streçten de yersin canım
Sana minik asistan olmuş işte ne güzel ay kıyamam
Esnekliğini kaybetmesin istiyorsan bence jimnastik falan yapsın çok güzel esnek oluyor jimnastikçi kadınlar bir de fit oluyorlar, ömür boyu rahat eder işte sporcu olursa bizim gibi uğraşmaz
Ağrımı alır mı ya
Yaparken feci oluyor ama zaten canım burnumda öyle zıppıdı zıppıdı
Hepimiz için umuyorum
Kayısı sabah yedim artık gına geldi wcye çıkacağım diye yemekten ama ceviz iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?