Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün doktora giderken yanıma kiraz falan alacağım
Hep gittiğimde aç kalıyorum veya çubuk kraker yiyorum artık dışarı çıkarken de hazırlıklı olacağım

Kol isareti yapiyorm getir diye gemen kucuk agirliklari getiriyo hahahaha.iihh iih diyo bsyler yapiyo beni taklit ediyodu
Ama asiri esnek kizim bende oyleydim hala oyleyim insallah onu 4 yasindan sonra yonlendiricem. Hayatinda hep spor olsun istiyorum. Yani meslegi bu yonde olsun isterim ama ona kalms

fırsatım olmuyoooo annem her akşam bişey cıkartıyo dün patiklerini sec begendiklerini al dedim zor ikna ettim sonra yapalım diye
bu akşam yapayım spor yapayım artık zayıf olalım yetiiiii
Hergun yapcam diye kendini zorlayip bıktırma bir gün yap bir gün ara ver ama yaptigin zaman hakkini ver sporun ben eger dun guzel bi calisma yapsaydim bugun yapmicaktim ama dunku egzersiz gibi oldu icime sinmedi bugun 1 saat yapmaliyim hadi basla sende

Hee oyle yapiyim bende yoksa insan cabuk tukeniyo ay bende regliyken bek severim sporu agrimi aliyo

Eliptik sevmiyom ben pek ya en guzeli kosu bandi ister yuru ister koş tak kulaklığını ohh missss

yaa taşımak istemedim zaten ayakkabı tayt çorap tshirt atlet deodorant taşıyorum bide kapmı taşıyim yalar atarım didim

İşten sonra mı gidiyorsun direkt spora, neler yapıyorsun spor salonunda azcık anlat merak ettim
Hem küçücük kaptan ne olacak o kadar şey taşıyormuşsun zaten ama tabi sen bilirsin istiyorsan streçten de yersin canım

Sana minik asistan olmuş işte ne güzel ay kıyamam

Esnekliğini kaybetmesin istiyorsan bence jimnastik falan yapsın çok güzel esnek oluyor jimnastikçi kadınlar bir de fit oluyorlar, ömür boyu rahat eder işte sporcu olursa bizim gibi uğraşmaz
Hee oyle yapiyim bende yoksa insan cabuk tukeniyo ay bende regliyken bek severim sporu agrimi aliyo

Ağrımı alır mı ya
Yaparken feci oluyor ama zaten canım burnumda öyle zıppıdı zıppıdı

Cok sivindim gozun aydin ola

Hepimiz için umuyorum

Kuru kayisi cig findik badem ceviz falan da alabilirsin aslimda

Kayısı sabah yedim artık gına geldi wcye çıkacağım diye yemekten ama ceviz iyi fikir

ahahah yok taşımıyım gerek yok işten cıkınca gidiyorum kuzum bu salonda kafama göre takılıyorum o günkü psikolojime göre bisiklet eliptik yürüyüş aletlerden canımın istediği kadar yapıyorum programsız yani ruh halime göre
ama eski salonum çok iyiydi 500 squat yapıyodumm ve müthis değisiklik olmustu

Nasıl 500 squat yapıyordun dinlenmeden mi

Nasıl 500 squat yapıyordun dinlenmeden mi

evet üst katta kol göğüs bacak icin değişik 12 13 tane alet vardı mesela bi alete oturuyoduk sırasıyla 30 40 tane yapıyoduk hemen kalkıp 20 açma kapama sonra 20 karın hareketi 20 squat sonra dinlenmeden diğer alete geçiyoduk bu sekilde o aletleri 2 tur dönüyoduk 480 squat yapıyo ve nefes almadan
alt katta da eliptik bisiklet yürüyüs yapıyoduk ve haftanı 1 yada denk gelirse 2 günü falan 10 15 dk plates yapıtrıyodu oda cok etkiliydi

Eliptik sevmiyom ben pek ya en guzeli kosu bandi ister yuru ister koş tak kulaklığını ohh missss
Oda 15dk sonra beni pert ediyodu nyeyse ozaman cok kiloluydum tabi cok zorlaniyodum bencede yer kaplatsam kosu bandini alrm hahaahah
yook yook ben hic kaybetmedim oda kaybetmez genetik kardesimdede var bizde gitsek olurduk biseyler gec farkedildi
Jimnstk benm aklima bale hayalmdi ama istemiyorm. Hem saglikli hem fit ne guzel bizim gibi sismesnler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…