- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.121
keşke müstakil evimiz olsa garaj veya bozdurumu spor salonuna cevirebilsek yavas yavas bütün aletleri alır toplardıkya aslinda ben yabanci muzik cok severim sevdigim parcalari acar dans ederim kizimda ediyo hatta bazen esim aciyo 3muz evde egleniyoruz
Sabahta yeni bir parcam var acip acip oynatik heryerlerim oynuyo
ama mesela leslie vs ben sevmiyorm ya evdeeeeee.
Jillian yaparkende kizim ustume falan oturuyo bazen ilgilenmiyorm diye kziiyyo ama yuruyus bana en iyisi hatta eliptikde olabilir.benm bacak calistirmam hemde ski calistirmam lazm leslie fln kesmez
aslinda benim ev buyuk yani hep soyluyorum yer var ama ben göc sevmiyorm yaaaa esimde bakti hatta ben almak istitorm dye bak bu guzel vs diye ustune dusmedm.istesem hemen alicam ama karar veremiyorm
yaaa oyle deme yaaama alsam iyi olr kacamak bile yapsam incelirdim
he diyosun 2 günde bir yeter yani tm o zamanHergun yapcam diye kendini zorlayip bıktırma bir gün yap bir gün ara ver ama yaptigin zaman hakkini ver sporunben eger dun guzel bi calisma yapsaydim bugun yapmicaktim ama dunku egzersiz gibi oldu icime sinmedi bugun 1 saat yapmaliyim hadi basla sende
yine nolduBu ara uzerimde sanki bir ugursuzluk var
Okurken yoruldumevet üst katta kol göğüs bacak icin değişik 12 13 tane alet vardı mesela bi alete oturuyoduk sırasıyla 30 40 tane yapıyoduk hemen kalkıp 20 açma kapama sonra 20 karın hareketi 20 squat sonra dinlenmeden diğer alete geçiyoduk bu sekilde o aletleri 2 tur dönüyoduk 480 squat yapıyo ve nefes almadan
alt katta da eliptik bisiklet yürüyüs yapıyoduk ve haftanı 1 yada denk gelirse 2 günü falan 10 15 dk plates yapıtrıyodu oda cok etkiliydi
Okurken yoruldumvalla 100 squat yapsam kendime ödül veresim geliyor
NE OLDU PONCİKGünaydın kızlaaaaaarrrrrmutlu değilim aslında ama böyle günaydın yaziyim didimdi
kuzu şunu bi araştırsana nasıl bişeymişşş bende siteler açılmıyo bakamıyorummda
kuzu şunu bi araştırsana nasıl bişeymişşş bende siteler açılmıyo bakamıyorummda
Eki Görüntüle 2017201
anlamadı tabi ki ya da işine gelmiyor benim gibi muhasebecide olmak istyorAyy zaten senin isin başından askın hic anlamiyorum boyle insanlari yuz ifadenden anlamaliydi istemedigini
sınavı bi,lmiyor bilse peşimi hiç bırakmaz ofis açarsan ben senle çalışırım diye peşimde dolanırbana gönder ben pek severim anlatmayı
hiç düsünmüyolar yaa bu kız sınava hazırlanıyo boş zamanında sınavına çalışsın diye valla çözüm bulamadım çok iyi anlatma oda sıkılır gelmez belki
en son 15 sene önce falan görmüşümdür sanırım kızı ...haftada 2 3 gün bir saat kabul ettim hergüne alıştırmadım alışırsan kafamdan hiç gitmicek .. birde bugün bana diyorki seni rüyamda gördüm ufaklık napıyor getir demişim güya .. kızı var kaç yaşında bilmiyorum ... getirmek için yer yapıyor yaa deyip sustumbunu bende anlamiyorum gercekten, Samimi misin kizla? nekadar ögretmen gerekio yani bikac gün gelcekmi hep?
anlamadı tabi ki ya da işine gelmiyor benim gibi muhasebecide olmak istyor
sınavı bi,lmiyor bilse peşimi hiç bırakmaz ofis açarsan ben senle çalışırım diye peşimde dolanır
en son 15 sene önce falan görmüşümdür sanırım kızı ...haftada 2 3 gün bir saat kabul ettim hergüne alıştırmadım alışırsan kafamdan hiç gitmicek .. birde bugün bana diyorki seni rüyamda gördüm ufaklık napıyor getir demişim güya .. kızı var kaç yaşında bilmiyorum ... getirmek için yer yapıyor yaa deyip sustum
okul olmazsa çalışacağı iş vasıfsızmı olcak off ya dualarım sizinle olacak inanıyorum kuzum yaevet aynen, bide okulun olmama ihtimali yiyip bitirio ikimizide, elinde suan hicbirsey yok okul bitmezse ne olur bilmiorum, hadi ben calisiorum tamam maasimda iyi ama nereye Kadar cocuk düsünemiyoruz bile bu durumda eee yasa var malum ah cok karisik durumlar
yoo yağlı olmuyor az yağ koyuyorum zeytinyağı kullanıyorum birde süzüyorumbundan sonra bende söylemicem
yağlı oluyo ama tantuni
evet yaa karlı havada giriceksin künefe dikkanına miiisss
diğğğmmmiiiii
ayyy insanın içinden gelmedi mi olmuyo anlıyorum sneiiiii
yeterki künefe olsun yemek olsun heAa cidden aynı hızda koşmuşuz programla falan kaydetsene ne kadar koşmuşsun kaç kalori yakmışsın görürsün
Geçen hafta kan toplamıştı ya geçmedi o sinir oluyorum ortopediye falan gideceğim sanırım
Mesela nasıl makul bir şey
Klimalı soğutulmuş yerde yeriz sorun mudur yani
Sen yemek de yeter ki tüm sorunlar çözülür
dün sabah kayısı kaynatıp içtim tık yok fayda sıfırBugün wcye çıkarsam iyi olur yoksa tartıyla bozuşacağız gibi hissediyorum yarın
Kavun ve kayısı + soğuk suyu denedim bakalım bugün de
şunu deneyim bendeBir kez daha deneyip test etmiş oldum ki kavun + soğuk su ve arkasından kayısı + soğuk su
Kesin sonuç
çok sinir bozucu telefon durmuyor kapı durmuyor off yarım yarım kaldı
ay hiç deneyen olmamış kiiii
aaa kendin mi yapıyoosuuunnokul olmazsa çalışacağı iş vasıfsızmı olcak off ya dualarım sizinle olacak inanıyorum kuzum ya
yoo yağlı olmuyor az yağ koyuyorum zeytinyağı kullanıyorum birde süzüyorum
yeterki künefe olsun yemek olsun he
dün sabah kayısı kaynatıp içtim tık yok fayda sıfır
şunu deneyim bende
çok sinir bozucu telefon durmuyor kapı durmuyor off yarım yarım kaldı
etkiliymiş gibi geldi sankiinettede bişey göremedim
etkiliymiş gibi geldi sankii
bende kilo problemi kalmadı da basen bacak erimiyobişeyler yapmam lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?