Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olsun bende öyle oluyorum cok uzak benımkıde evin dibinde var ama işteeee daha önce eski eve yakın diye şetmiştim
ya uff valllaaa bi spor bu kadar zor olmamalı ip atlamaya başlıyorum herşeyi bırakıcam
akşamları protein ağırlıklı beslenip yemekten sonra ip atlıcam akşama 300le başlıyorum allahın izniyle

ay inanmiyorum ya, ozaman sen o bisaati sakin asma saatinde bitir alistirma daha fazlasina

okul olmazsa çalışacağı iş vasıfsızmı olcak off ya dualarım sizinle olacak inanıyorum kuzum ya
aynen tatlim malesefki öyle olcak, iki secene var ozaman ya taseron firmasindan biyere gircek isci olarak caliscak yada bu okuldan atilmadan kendi istegiyle cikip baska bi okula yazilip simdi yazdigi derslerini saydircak eee ozamanda okul yine bir iki sene uzar

Ben uzun bir aradan sonra tekrar spora başladım Jillian yapıyorum, sizi de @justholdmetight ın mesaj yazdığı gruplardan buldum ben eski üyelerdenim uzun zamandır pek aktif degildim şimdi tekrar geldim :)

Kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yasındayım, evliyim, polikistikover hastasıyım dolayısıyla bebişim olması için doktor tarafından zayıflamam gerektiği söylendi. doğduğumda 3.900 gram olup 6 yasında 30 kiloydum hiç zayıf olmadım ama bu yasa kadar hiç şişmanda olmadım aslında : son zamanlarda iş hayatı, evlilik sebebiyle hareketsiz kalıp iyice kendi sınırlarımı zorladım.. Hayatımın en kilolu halindeyim ve artık bebiş istediğimiz için sağlıklı bir gebelik için zayıflamam gerekiyor.. Tüm bu süreç içinde pek cok diyetisyen gezmiş, farklı spor teknikleir denemiş biriyim :)
Şuan yine diyetisyen kontrolünde listelerimi uygulayıp bir de Jillian yapıyorum

300 başlangıç icim cok değil mi
yok bebeğim öncesinde de başlamıştım ama yarım bırakmştm o zaman da 250 yle başlamıştım dinlenerek yapıyorum zaten 100 tane yapıp 1 dk mola
aa geçmş olsun canıım rabbim en yakın zamanda bebiş versn sana inşallahhh
kaç kilosun peki ne kadar vermen gerek istersen sende bize katılabilirsin
yaşında cok değilmiş hemencik zayıflarsın
bende 24 yaşındayım nişanlıyım. 3 ay sonra düğünüm var ve gitmesi gereken basenlerım

o zaman iyiymiş kuzum zaten spora gitsen de insan sıkılıyo bi süre sonra bide uzak olunca hiç gitmek istemiyo bide evlilik arefesi masraff boşver evde yap sen en güzeli abs videoları falan yap

o zaman iyiymiş kuzum zaten spora gitsen de insan sıkılıyo bi süre sonra bide uzak olunca hiç gitmek istemiyo bide evlilik arefesi masraff boşver evde yap sen en güzeli abs videoları falan yap
bu akşam başlıyorum başlamazsam yarın bana vurun dövün beni hırpalayın örseleyin herseyler yapın
cok sıkıldım sürekli ertelemekten hiç bişey yapmadan zayıflamak istiyorum diye geziyoruz ama çaba sıfır

bende bugün gidemiyorum spora ve yarın akşam istanbula gidiyorum kuzum listeyle ilgilenebilirmisin :

ay kuzuuum ben şimdi gördüm yazdıgını hakkınızda hayırlısı olsun inşallah geçer hepsini kendisi ne düşnüyo umutlu mu

Aminnnn İnşallah
Beni aranıza alırsanız çok sevinirim gerçekten pazartesi tartıldım en son 68,4 düm. Önceki hafta 69,5 tum 70 olmadan önlem alayım dedim
İnşallah düğünün hayal ettiğindne çok daha güzel geçer
Basenler için köpek işime dedikleri bir hareket var o çok iyi geliyor squat gibi ama bacaklarını yana kaldırıyorsun, forumda vardı hareket ben biraz araştırıp fotosunu koymaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…