- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.141
salon varda uzak bebeğim cok vaktimi alır zaten 6 da çıkıyorum salona gitsem en erken 9 da evde olurumsalon yok mu 3 ay var düğüne git bi salona bunlar yer kaplıyo ve orda tüm bölgelere çalışırsın daha etkili
etkiliymiş gibi geldi sankii
bende kilo problemi kalmadı da basen bacak erimiyobişeyler yapmam lazım artık
salon varda uzak bebeğim cok vaktimi alır zaten 6 da çıkıyorum salona gitsem en erken 9 da evde olurum
ee ne değişmiş geçmişten bugünesonunda geçmiş bitti bugüne döndüm
kuzu sen kimsin yaBen baska bir forumda soyle bir baslık buldum, bir kişi kullanıp memnun kalmış gibi siz de bir bakın isterseniz..
http://sizdengelenler.yelizindunyasi.com/ruyanin-sorusu
ya uff valllaaa bi spor bu kadar zor olmamalıolsun bende öyle oluyorum cok uzak benımkıdeevin dibinde var ama işteeee daha önce eski eve yakın diye şetmiştim
ay inanmiyorum ya, ozaman sen o bisaati sakin asma saatinde bitir alistirma daha fazlasinaanlamadı tabi ki ya da işine gelmiyor benim gibi muhasebecide olmak istyor
sınavı bi,lmiyor bilse peşimi hiç bırakmaz ofis açarsan ben senle çalışırım diye peşimde dolanır
en son 15 sene önce falan görmüşümdür sanırım kızı ...haftada 2 3 gün bir saat kabul ettim hergüne alıştırmadım alışırsan kafamdan hiç gitmicek .. birde bugün bana diyorki seni rüyamda gördüm ufaklık napıyor getir demişim güya .. kızı var kaç yaşında bilmiyorum ... getirmek için yer yapıyor yaa deyip sustum
ya uff valllaaa bi spor bu kadar zor olmamalıip atlamaya başlıyorum herşeyi bırakıcam
akşamları protein ağırlıklı beslenip yemekten sonra ip atlıcam akşama 300le başlıyorum allahın izniyle
aynen tatlim malesefki öyle olcak, iki secene var ozaman ya taseron firmasindan biyere gircek isci olarak caliscak yada bu okuldan atilmadan kendi istegiyle cikip baska bi okula yazilip simdi yazdigi derslerini saydircak eee ozamanda okul yine bir iki sene uzarokul olmazsa çalışacağı iş vasıfsızmı olcak off ya dualarım sizinle olacak inanıyorum kuzum ya
kuzu sen kimsin ya
bakıyorum bakıyorum tanıdık mısın diye çıkartmadım
siteler açılmıyo bende cnım iş yeri pc si o yüzden ama cok teşekkür ederim favorilerime ekledm evde bakıcam
spor yapıyosun snaırım sende
yok bebeğim öncesinde de başlamıştım ama yarım bırakmştm o zaman da 250 yle başlamıştım dinlenerek yapıyorum zaten 100 tane yapıp 1 dk mola300 başlangıç icim cok değil mi
aa geçmş olsun canıım rabbim en yakın zamanda bebiş versn sana inşallahhhBen uzun bir aradan sonra tekrar spora başladım Jillian yapıyorum, sizi de @justholdmetight ın mesaj yazdığı gruplardan buldumben eski üyelerdenim uzun zamandır pek aktif degildim şimdi tekrar geldim :)
Kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yasındayım, evliyim, polikistikover hastasıyım dolayısıyla bebişim olması için doktor tarafından zayıflamam gerektiği söylendi. doğduğumda 3.900 gram olup 6 yasında 30 kiloydum hiç zayıf olmadım ama bu yasa kadar hiç şişmanda olmadım aslında :son zamanlarda iş hayatı, evlilik sebebiyle hareketsiz kalıp iyice kendi sınırlarımı zorladım.. Hayatımın en kilolu halindeyim ve artık bebiş istediğimiz için sağlıklı bir gebelik için zayıflamam gerekiyor.. Tüm bu süreç içinde pek cok diyetisyen gezmiş, farklı spor teknikleir denemiş biriyim :)
Şuan yine diyetisyen kontrolünde listelerimi uygulayıp bir de Jillian yapıyorum
yok bebeğim öncesinde de başlamıştım ama yarım bırakmştm o zaman da 250 yle başlamıştım dinlenerek yapıyorum zaten 100 tane yapıp 1 dk mola
aa geçmş olsun canıım rabbim en yakın zamanda bebiş versn sana inşallahhh
kaç kilosun peki ne kadar vermen gerek istersen sende bize katılabilirsin
yaşında cok değilmiş hemencik zayıflarsın
bende 24 yaşındayım nişanlıyım. 3 ay sonra düğünüm var ve gitmesi gereken basenlerım
bu akşam başlıyorumo zaman iyiymiş kuzum zaten spora gitsen de insan sıkılıyo bi süre sonra bide uzak olunca hiç gitmek istemiyo bide evlilik arefesi masraff boşver evde yap sen en güzeli abs videoları falan yap
evet tabi ki de dışardan yemiyorum .. benim yaptığımı hiç söylemek aklıma gelmediaaa kendin mi yapıyoosuuunn
bu akşam başlıyorumbaşlamazsam yarın bana vurun dövün beni hırpalayın örseleyin herseyler yapın
cok sıkıldım sürekli ertelemekten hiç bişey yapmadan zayıflamak istiyorum diye geziyoruz ama çaba sıfır
ay kuzuuum ben şimdi gördüm yazdıgını hakkınızda hayırlısı olsun inşallah geçer hepsini kendisi ne düşnüyo umutlu muaynen tatlim malesefki öyle olcak, iki secene var ozaman ya taseron firmasindan biyere gircek isci olarak caliscak yada bu okuldan atilmadan kendi istegiyle cikip baska bi okula yazilip simdi yazdigi derslerini saydircak eee ozamanda okul yine bir iki sene uzar
ben dışardakilerle kıyasladım heepp ondan yaglı dedimdiiievet tabi ki de dışardan yemiyorum .. benim yaptığımı hiç söylemek aklıma gelmedi
diiiğğmiiiihiçbişi boşa okudum geldim
yok bebeğim öncesinde de başlamıştım ama yarım bırakmştm o zaman da 250 yle başlamıştım dinlenerek yapıyorum zaten 100 tane yapıp 1 dk mola
aa geçmş olsun canıım rabbim en yakın zamanda bebiş versn sana inşallahhh
kaç kilosun peki ne kadar vermen gerek istersen sende bize katılabilirsin
yaşında cok değilmiş hemencik zayıflarsın
bende 24 yaşındayım nişanlıyım. 3 ay sonra düğünüm var ve gitmesi gereken basenlerım
öyle yapıyorum yarın gelim diyo yok diyorumay inanmiyorum ya, ozaman sen o bisaati sakin asma saatinde bitir alistirma daha fazlasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?