Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben dışardakilerle kıyasladım heepp ondan yaglı dedimdiii
künefede yapabiliyo musun kuzum yapıyosan tarif versene

diiiğğmiiii
yok kuzum hep kendim yaptım menülerde olanları ..
evet biliyorum anamla çok yaparız ölçü göz kararı ama bir soryum ortalama ölçü ile vereyim tarif

o zaaman hoşgeldn diyelim mii başlangıç 68,4 hedef 58 olsun mu yeter li midir ?
ilk sayfada kurallarıda okursun gerisi gelir zaten yavas yavas öğrenirsin
bakıcam canım şimdi yorumlarını falan okurum

sende mi bebeiş için zayıflamak istiyorsun kuzum

yok kuzu daha prova değil nikah var ona gidiyorum
listeyi yapayımda kazanan belli değil o amaçla
sen yarın cıkmadan son listeye beni etiketlersin cumartesi mi sonuc açıklanıyodu yoksa yarın mı?
sabah konusuruz yine olmadı ben hallederim artık yarın kaçta gidiceksin

yok kuzum hep kendim yaptım menülerde olanları ..
evet biliyorum anamla çok yaparız ölçü göz kararı ama bir soryum ortalama ölçü ile vereyim tarif
özel tepsileri falan var mı onların peynir nerden alıyosunuz ayy sen göndersen mi bana peynir ordn

ay kuzuuum ben şimdi gördüm yazdıgını hakkınızda hayırlısı olsun inşallah geçer hepsini kendisi ne düşnüyo umutlu mu
düne Kadar cok umutluydu ama dün iyice morali bozuldu kötüydü yani sürekli yapamassam ne olcak deyip Durdu simdi okulda aksamki sinava hazirlanio ama daha on tane var iki hafta icinde üffff

sende mi bebeiş için zayıflamak istiyorsun kuzum

Evet doktor normal yollardan bebişin olsun istiyorsan kilo vermen lazım dedi, bende polikistikover sendromu var da

Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşmasını nasip etsin

cuma günkü sporlar ekleniyo son olarak ben hazırlarım ama sporunu yazmayanlar olabilir diye kuzum

düne Kadar cok umutluydu ama dün iyice morali bozuldu kötüydü yani sürekli yapamassam ne olcak deyip Durdu simdi okulda aksamki sinava hazirlanio ama daha on tane var iki hafta icinde üffff
2 hafta da 10 sınav mı ama açık öğretimde öyle 2 günde 8 sınava giriliyo hiç acımıyolar

cuma günkü sporlar ekleniyo son olarak ben hazırlarım ama sporunu yazmayanlar olabilir diye kuzum
bu akşam cıkmadan bildir herkesi etiketle sen listeyi hazırlyana kadar söylesinler bebeğim
şu saat son dedin mi herkes bldirir akşam yapanlarda önceden söyler

hosgeldin canim boyunu belirtmemissin, kac? ve hedefin kac kilo?

o zaaman hoşgeldn diyelim mii başlangıç 68,4 hedef 58 olsun mu yeter li midir ?
ilk sayfada kurallarıda okursun gerisi gelir zaten yavas yavas öğrenirsin
bakıcam canım şimdi yorumlarını falan okurum

diyetisyeniminde ilk hedefi 58, ikincisi 54 Benim için uygundur hedefimiz.. Ben kurallara bakmıştım biraz ama tam bir öğrenip uygularım hepsini

evet ama benimkinin biraz kendi sucu baslarda salladi simdi Sona gelince hepsi birikti simdi zaman az sinavlar cok
ders alsaydı keske baştan inşallah sorunsuz atlatır ya 1 2 tanesindn geçemese nour ki hepsinden geçmesi şart mı

tuzsuz eriyen peynir ile yapıyoruz özel peyniri hatayda oluyor kuzum ne peyniri olduğunu bilmiyorum öğreneyim burda varsa gönderirim sana olur mu ? resim atarım tepsinin

diyetisyeniminde ilk hedefi 58, ikincisi 54 Benim için uygundur hedefimiz.. Ben kurallara bakmıştım biraz ama tam bir öğrenip uygularım hepsini
tamamdır canım tekrar hoşgeldiiinnn bizimt akım için en önemli sey devamlılık yani eğer mazeret bildirirsinsen bi kaç gün idare edebiliriz ama genelde burda olup sohbete katılabilrisen güzel olur
tuzsuz eriyen peynir ile yapıyoruz özel peyniri hatayda oluyor kuzum ne peyniri olduğunu bilmiyorum öğreneyim burda varsa gönderirim sana olur mu ? resim atarım tepsinin
sende hatayda değil miydin kuzum ben ordasın diye dedm di öle internetten güvenilir bi site varsa onuda önerebilrisin bana has peyniri olsnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…