- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.161
ayy yarın listeyi yapta öle git gözünü seveym ben hafta sonu pek giremiyorum karışır
bende bugün gidemiyorum spora ve yarın akşam istanbula gidiyorum kuzum listeyle ilgilenebilirmisin :
ayy yarın listeyi yapta öle git gözünü seveym ben hafta sonu pek giremiyorum karışır
istanbulda napcan kuzu prova için fln mı
yok kuzum hep kendim yaptım menülerde olanları ..ben dışardakilerle kıyasladım heepp ondan yaglı dedimdiii
künefede yapabiliyo musun kuzumyapıyosan tarif versene
diiiğğmiiii
Aminnnn İnşallah
Beni aranıza alırsanız çok sevinirim gerçektenpazartesi tartıldım en son 68,4 düm. Önceki hafta 69,5 tum 70 olmadan önlem alayım dedim
İnşallah düğünün hayal ettiğindne çok daha güzel geçer
Basenler için köpek işime dedikleri bir hareket var o çok iyi geliyor squat gibi ama bacaklarını yana kaldırıyorsun, forumda vardı hareket ben biraz araştırıp fotosunu koymaya çalışırım
sende mi bebeiş için zayıflamak istiyorsun kuzumAminnnn İnşallah
Beni aranıza alırsanız çok sevinirim gerçektenpazartesi tartıldım en son 68,4 düm. Önceki hafta 69,5 tum 70 olmadan önlem alayım dedim
İnşallah düğünün hayal ettiğindne çok daha güzel geçer
Basenler için köpek işime dedikleri bir hareket var o çok iyi geliyor squat gibi ama bacaklarını yana kaldırıyorsun, forumda vardı hareket ben biraz araştırıp fotosunu koymaya çalışırım
iyi yapmissin canimöyle yapıyorum yarın gelim diyo yok diyorumsalıya gel dedim
sen yarın cıkmadan son listeye beni etiketlersin cumartesi mi sonuc açıklanıyodu yoksa yarın mı?yok kuzu daha prova değil nikah var ona gidiyorum
listeyi yapayımda kazanan belli değil o amaçla
özel tepsileri falan var mı onların peynir nerden alıyosunuz ayy sen göndersen mi bana peynir ordnyok kuzum hep kendim yaptım menülerde olanları ..
evet biliyorum anamla çok yaparız ölçü göz kararı ama bir soryum ortalama ölçü ile vereyim tarif
düne Kadar cok umutluydu ama dün iyice morali bozuldu kötüydü yani sürekli yapamassam ne olcak deyip Durdu simdi okulda aksamki sinava hazirlanio ama daha on tane var iki hafta icinde üffffay kuzuuum ben şimdi gördüm yazdıgını hakkınızda hayırlısı olsun inşallah geçer hepsini kendisi ne düşnüyo umutlu mu
sende mi bebeiş için zayıflamak istiyorsun kuzum
sen yarın cıkmadan son listeye beni etiketlersin cumartesi mi sonuc açıklanıyodu yoksa yarın mı?
sabah konusuruz yine olmadı ben hallederim artıkyarın kaçta gidiceksin
özel tepsileri falan var mı onların peynir nerden alıyosunuz ayy sen göndersen mi bana peynir ordn
2 hafta da 10 sınav mıdüne Kadar cok umutluydu ama dün iyice morali bozuldu kötüydü yani sürekli yapamassam ne olcak deyip Durdu simdi okulda aksamki sinava hazirlanio ama daha on tane var iki hafta icinde üffff
bu akşam cıkmadan bildir herkesi etiketle sen listeyi hazırlyana kadar söylesinler bebeğimcuma günkü sporlar ekleniyo son olarak ben hazırlarım ama sporunu yazmayanlar olabilir diye kuzum
hosgeldin canim boyunu belirtmemissin, kac? ve hedefin kac kilo?Ben uzun bir aradan sonra tekrar spora başladım Jillian yapıyorum, sizi de @justholdmetight ın mesaj yazdığı gruplardan buldumben eski üyelerdenim uzun zamandır pek aktif degildim şimdi tekrar geldim :)
Kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yasındayım, evliyim, polikistikover hastasıyım dolayısıyla bebişim olması için doktor tarafından zayıflamam gerektiği söylendi. doğduğumda 3.900 gram olup 6 yasında 30 kiloydum hiç zayıf olmadım ama bu yasa kadar hiç şişmanda olmadım aslında :son zamanlarda iş hayatı, evlilik sebebiyle hareketsiz kalıp iyice kendi sınırlarımı zorladım.. Hayatımın en kilolu halindeyim ve artık bebiş istediğimiz için sağlıklı bir gebelik için zayıflamam gerekiyor.. Tüm bu süreç içinde pek cok diyetisyen gezmiş, farklı spor teknikleir denemiş biriyim :)
Şuan yine diyetisyen kontrolünde listelerimi uygulayıp bir de Jillian yapıyorum
evet ama benimkinin biraz kendi sucu baslarda salladi simdi Sona gelince hepsi birikti simdi zaman az sinavlar cok2 hafta da 10 sınav mıama açık öğretimde öyle 2 günde 8 sınava giriliyo hiç acımıyolar
o zaaman hoşgeldn diyelim miibaşlangıç 68,4 hedef 58 olsun mu yeter li midir ?
ilk sayfada kurallarıda okursun gerisi gelir zaten yavas yavas öğrenirsin
bakıcam canım şimdi yorumlarını falan okurum
ders alsaydı keske baştanevet ama benimkinin biraz kendi sucu baslarda salladi simdi Sona gelince hepsi birikti simdi zaman az sinavlar cok
tuzsuz eriyen peynir ile yapıyoruz özel peyniri hatayda oluyor kuzum ne peyniri olduğunu bilmiyorum öğreneyim burda varsa gönderirim sana olur mu ? resim atarım tepsininsen yarın cıkmadan son listeye beni etiketlersin cumartesi mi sonuc açıklanıyodu yoksa yarın mı?
sabah konusuruz yine olmadı ben hallederim artıkyarın kaçta gidiceksin
özel tepsileri falan var mı onların peynir nerden alıyosunuz ayy sen göndersen mi bana peynir ordn
hosgeldin canim boyunu belirtmemissin, kac? ve hedefin kac kilo?
hadi bakalim hep birlikde zayifliyalim, bebis istiomussunuz insallah en yakin zamanda nasip olurboyum 164 ilk hedef 58 :)
tamamdır canım tekrar hoşgeldiiinnn bizimt akım için en önemli sey devamlılıkdiyetisyeniminde ilk hedefi 58, ikincisi 54Benim için uygundur hedefimiz.. Ben kurallara bakmıştım biraz ama tam bir öğrenip uygularım hepsini
sende hatayda değil miydin kuzum ben ordasın diye dedm di öle internetten güvenilir bi site varsa onuda önerebilrisin bana has peyniri olsndatuzsuz eriyen peynir ile yapıyoruz özel peyniri hatayda oluyor kuzum ne peyniri olduğunu bilmiyorum öğreneyim burda varsa gönderirim sana olur mu ? resim atarım tepsinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?