Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet doktor normal yollardan bebişin olsun istiyorsan kilo vermen lazım dedi, bende polikistikover sendromu var da

Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşmasını nasip etsin
amin canım .. benim arkadaşta pkoluydu aşılama ile hamile kaldı darısı isteyen herekese olsun

Sende ne cevher varmış öyle kız

Peki neden bale istemiyorsun?
Merak ediyorum çünkü ben küçükken çok istedim bale ama babam olmaz dedi ayaklarında sorun mu oluyormuş öyle bir şey belki yanlış bir inanç ama o zamanlar öyle biliniyordu

Yap valla eve gelince bir daha çıktım artık bence 1 kg vermiş olmam lazım

hee önceden vardı geberiyodum ama

PEMBE TAKİM

(425)Poncikbirgelincik:60+120+60+60+80+45
(420)Buki_89:20+30+110+20+100+35+35+45+25
(454)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37 + 98 + 107
(270)Denetim:210+60

MOR TAKİM

(260)Keptinn:60+80+50+60+70
(216)Senad:101+50+65
(187)SekerPancarii:62+40+60+25
(684)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65+90

PEMBE TAKİM: 1569
MOR TAKIM: 1347

Bende küçükken balerin olacağım derdim o zamanın barbieleri hep bale yapıyordu da kimse beni takmadı ailede hep içimde kalmıştır

Bütün msjlari okudum ama hic kimseye cevap vermicem esim gelmeden sporumu yapmam lazim kizlar sonra da disari çıkcaz yururumde ohhh belki giremem yarina kadar öptüm byss

300 başlangıç icim cok değil mi

Boşver yapsın karışma

hee önceden vardı geberiyodum ama

Bence hala vardır zorla azcık kendini bak sonuçları çok iyi olur

Bende küçükken balerin olacağım derdim o zamanın barbieleri hep bale yapıyordu da kimse beni takmadı ailede hep içimde kalmıştır

Ben de gazetede görmüştüm bir kadının barbie müzesi vardı ben de müze açacağım hayatımın sonuna kadar barbielerle oynayacağım diyordum

ay yok daha öyle yapamam hocanın zoruyla yapıyodum

bi yapamıcakmışım gibi düşündüğün havası sezdim yaparım başarırım saksı değilim ben

İyi ki yazmışsın canım buraya hoş geldin aramıza üye lazımdı zaten sen de istekli ve azimli bir kadınsın, spordan biliyorum

ay yok daha öyle yapamam hocanın zoruyla yapıyodum

Ben başında durup bağırayım mı sana ayva göbek diye
bi yapamıcakmışım gibi düşündüğün havası sezdim yaparım başarırım saksı değilim ben

Tam aksine çok deyip ketleme demek istedim
Yani hepsi beyinde bitiyor
Onu ikna ettikten sonra kaç istesen yaparsın
Gayet güzel 300 yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…