- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.181
amin canım .. benim arkadaşta pkoluydu aşılama ile hamile kaldı darısı isteyen herekese olsunEvet doktor normal yollardan bebişin olsun istiyorsan kilo vermen lazım dedi, bende polikistikover sendromu var da
Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşmasını nasip etsin
bu akşam cıkmadan bildir herkesi etiketle sen listeyi hazırlyana kadar söylesinler bebeğim
şu saat son dedin mi herkes bldirir akşam yapanlarda önceden söyler
evet üst katta kol göğüs bacak icin değişik 12 13 tane alet vardı mesela bi alete oturuyoduk sırasıyla 30 40 tane yapıyoduk hemen kalkıp 20 açma kapama sonra 20 karın hareketi 20 squat sonra dinlenmeden diğer alete geçiyoduk bu sekilde o aletleri 2 tur dönüyoduk 480 squat yapıyo ve nefes almadan
alt katta da eliptik bisiklet yürüyüs yapıyoduk ve haftanı 1 yada denk gelirse 2 günü falan 10 15 dk plates yapıtrıyodu oda cok etkiliydi
Oda 15dk sonra beni pert ediyodu nyeyse ozaman cok kiloluydum tabi cok zorlaniyodumbencede yer kaplatsam kosu bandini alrm hahaahah
yook yook ben hic kaybetmedim oda kaybetmez genetik kardesimdede varbizde gitsek olurduk biseyler gec farkedildi
Jimnstk benm aklima bale hayalmdi ama istemiyorm. Hem saglikli hem fit ne guzel bizim gibi sismesnler
okul olmazsa çalışacağı iş vasıfsızmı olcak off ya dualarım sizinle olacak inanıyorum kuzum ya
yoo yağlı olmuyor az yağ koyuyorum zeytinyağı kullanıyorum birde süzüyorum
yeterki künefe olsun yemek olsun he
dün sabah kayısı kaynatıp içtim tık yok fayda sıfır
şunu deneyim bende
çok sinir bozucu telefon durmuyor kapı durmuyor off yarım yarım kaldı
Sende ne cevher varmış öyle kız
Peki neden bale istemiyorsun?
Merak ediyorum çünkü ben küçükken çok istedim bale ama babam olmaz dedi ayaklarında sorun mu oluyormuş öyle bir şey belki yanlış bir inanç ama o zamanlar öyle biliniyordu
Bende küçükken balerin olacağım derdim o zamanın barbieleri hep bale yapıyorduSende ne cevher varmış öyle kız
Peki neden bale istemiyorsun?
Merak ediyorum çünkü ben küçükken çok istedim bale ama babam olmaz dedi ayaklarında sorun mu oluyormuş öyle bir şey belki yanlış bir inanç ama o zamanlar öyle biliniyordu
hafta sonuda herkes seni etiketleyio bildirir pazaertesi listeye yazarsın bitttiiiitamam kuzum
SchonerDuft Velvette Buki_89 SekerPancarii Yuzlesmegunu senad
kızlar yarınki sporlarınızı yarın saat 3 30 a kadar bildirirrmisinizzzzzzzz
300 başlangıç icim cok değil mi
hee önceden vardıgeberiyodum ama
Bende küçükken balerin olacağım derdim o zamanın barbieleri hep bale yapıyorduda kimse beni takmadı ailede hep içimde kalmıştır
demek öyleeeeBütün msjlari okudum ama hic kimseye cevap vermicemesim gelmeden sporumu yapmam lazim kizlar sonra da disari çıkcaz yururumde ohhh belki giremem yarina kadar öptüm byss
hafta sonuda herkes seni etiketleyio bildirir pazaertesi listeye yazarsın bitttiiii
Boşver yapsın karışma
Bence hala vardır zorla azcık kendini bak sonuçları çok iyi olur
Ben de gazetede görmüştüm bir kadının barbie müzesi vardı ben de müze açacağım hayatımın sonuna kadar barbielerle oynayacağım diyordum
Napim spor yapmayim sohbet mi edim sizlen bunu gerçekten istiyon mu gapppptaaannnndemek öyleeee
bende yarın aynısını yapcam cok ağlanırsın liste diye
bi yapamıcakmışım gibi düşündüğün havası sezdimBoşver yapsın karışma
Bence hala vardır zorla azcık kendini bak sonuçları çok iyi olur
Ben de gazetede görmüştüm bir kadının barbie müzesi vardı ben de müze açacağım hayatımın sonuna kadar barbielerle oynayacağım diyordum
Ben uzun bir aradan sonra tekrar spora başladım Jillian yapıyorum, sizi deVelvette ın mesaj yazdığı gruplardan buldum ben eski üyelerdenim uzun zamandır pek aktif degildim şimdi tekrar geldim :)
Kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yasındayım, evliyim, polikistikover hastasıyım dolayısıyla bebişim olması için doktor tarafından zayıflamam gerektiği söylendi. doğduğumda 3.900 gram olup 6 yasında 30 kiloydum hiç zayıf olmadım ama bu yasa kadar hiç şişmanda olmadım aslında :son zamanlarda iş hayatı, evlilik sebebiyle hareketsiz kalıp iyice kendi sınırlarımı zorladım.. Hayatımın en kilolu halindeyim ve artık bebiş istediğimiz için sağlıklı bir gebelik için zayıflamam gerekiyor.. Tüm bu süreç içinde pek cok diyetisyen gezmiş, farklı spor teknikleir denemiş biriyim :)
Şuan yine diyetisyen kontrolünde listelerimi uygulayıp bir de Jillian yapıyorum
kız yeni liste sporlarını diyomhaftasonu değil kızzz yarın 3 e kadar bildirsinler bende yeni listeyi paylaşayım daha mantıklı kaybolmaz hem sporlar
çıhh dışarıııı ali gaptaaannnnNapim spor yapmayim sohbet mi edim sizlen bunu gerçekten istiyon mu gapppptaaannnn
ay yok daha öyle yapamam hocanın zoruyla yapıyodum
bi yapamıcakmışım gibi düşündüğün havası sezdimyaparım başarırım saksı değilim ben
Mete kadar büyük bi oyuncusun helall gaptaannkız yeni liste sporlarını diyom
çıhh dışarıııı ali gaptaaannnn
taam git hadi git
kız yeni liste sporlarını diyom
çıhh dışarıııı ali gaptaaannnn
taam git hadi git
Ben başında durup bağırayım mı sana ayva göbek diye
Tam aksine çok deyip ketleme demek istedim
Yani hepsi beyinde bitiyor
Onu ikna ettikten sonra kaç istesen yaparsın
Gayet güzel 300 yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?