- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.201
annnadım tmBen başında durup bağırayım mı sana ayva göbek diye
Tam aksine çok deyip ketleme demek istedim
Yani hepsi beyinde bitiyor
Onu ikna ettikten sonra kaç istesen yaparsın
Gayet güzel 300 yap bence
he neyim eksik :Mete kadar büyük bi oyuncusun helall gaptaanngidiyom
PEMBE TAKİM
(425)Poncikbirgelincik:60+120+60+60+80+45
(420)Buki_89:20+30+110+20+100+35+35+45+25
(454)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37 + 98 + 107
(270)Denetim:210+60
MOR TAKİM
(260)Keptinn:60+80+50+60+70
(216)Senad:101+50+65
(187)SekerPancarii:62+40+60+25
(684)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65+90
PEMBE TAKİM: 1569
MOR TAKIM: 1347
spor listesi canımyaa cehaletime verin ama bunlar tam olarak ne ? kalori mi ? spor mu? ilk sayfayıda okudum ama boyle seyler yazmıyordudetayları ogrenebileceğim bir sayfa varsa beni yönlendirebilir misiniz?
Hee o zaman temem
olabilüüüü
annnadım tm
yaparım yaparım ama işte sekerek yapıcam belki zorlanabilirim diğer tüelü rap rap tek seferde atlamıcam
he neyim eksik :gülüşünüde yaparımda şimdi ortam müsait değil elimde bi benzin bidonu diğerinde çakmak ahaha hayal ettim sustum
yaa cehaletime verin ama bunlar tam olarak ne ? kalori mi ? spor mu? ilk sayfayıda okudum ama boyle seyler yazmıyordudetayları ogrenebileceğim bir sayfa varsa beni yönlendirebilir misiniz?
Yeni kabusun benim
Şınav çektireceğim
İp atlama hangi bölgelere iyi geliyormuş tam olarak ?
Spor listesi canım dakika olarak her gün ne kadar spor yaptığımızı yazıyoruz
Yeni kabusun benim
Şınav çektireceğim
hepsinden gecerse rahat kesin olur egerki kalirsa bir iki dersden ama daha fazla olmamasi gerekio, ozaman salantiya girer canim risk artik kurulun insafina kalmis oluo ozamanders alsaydı keske baştaninşallah sorunsuz atlatır ya 1 2 tanesindn geçemese nour ki hepsinden geçmesi şart mı
yaahepsinden gecerse rahat kesin olur egerki kalirsa bir iki dersden ama daha fazla olmamasi gerekio, ozaman salantiya girer canim risk artik kurulun insafina kalmis oluo ozaman
Hayır kuzum mersindeyim ben .. tepsiyi eve gidince resimleyim sana .. annem sütçüden süt alıp kaynatıyor üstünde kaymak oluşuyor onları sürekli toplayıp difrize atıyor künefe yaptığımızda kullanıyoruz bazen kaymakla yapıyor peynir olmadantamamdır canım tekrar hoşgeldiiinnn bizimt akım için en önemli sey devamlılıkyani eğer mazeret bildirirsinsen bi kaç gün idare edebiliriz ama genelde burda olup sohbete katılabilrisen güzel olur
sende hatayda değil miydin kuzum ben ordasın diye dedm di öle internetten güvenilir bi site varsa onuda önerebilrisin bana has peyniri olsnda
kuzum benim dünden yürüyüşüm var 60 dakşka onu eklemedim bugün ve yarın 45 dk sporum bu hafat başka sporum yoktamam kuzum
SchonerDuft Velvette Buki_89 SekerPancarii @Yuzlesmegunu @senad
kızlar yarınki sporlarınızı yarın saat 3 30 a kadar bildirirrmisinizzzzzzzz
hepsinden gecerse rahat kesin olur egerki kalirsa bir iki dersden ama daha fazla olmamasi gerekio, ozaman salantiya girer canim risk artik kurulun insafina kalmis oluo ozamanders alsaydı keske baştaninşallah sorunsuz atlatır ya 1 2 tanesindn geçemese nour ki hepsinden geçmesi şart mı
Valla ne guzel olurduuuuuuuu bahceyede kizima park yaprdimmmkeşke müstakil evimiz olsa garaj veya bozdurumu spor salonuna cevirebilsek yavas yavas bütün aletleri alır toplardık
he diyosun 2 günde bir yeter yani tm o zaman
yine noldu
ayaklara eziyet oluyomus fazla disiplinli bilmiyorum. Zaten jmnastge verirsem onada yatkin olur kendi isterse gonderirim. Yoksa benimde senin gbi hayalimdi arada izliyorum hayran hayran :)Sende ne cevher varmış öyle kız
Peki neden bale istemiyorsun?
Merak ediyorum çünkü ben küçükken çok istedim bale ama babam olmaz dedi ayaklarında sorun mu oluyormuş öyle bir şey belki yanlış bir inanç ama o zamanlar öyle biliniyordu
kuzum benim dünden yürüyüşüm var 60 dakşka onu eklemedim bugün ve yarın 45 dk sporum bu hafat başka sporum yok
Yeni kabusun benim
Şınav çektireceğim
1 lokma kuru kayısı yedim az sancım tuttu bugün ve yrın 1 kilo vermem gerekli evdeki tartımda göre 71,80 deyim halenYap valla eve gelince bir daha çıktımartık bence 1 kg vermiş olmam lazım
aynen elimden geldince destek oluyorum, normalde okulda oluo hep Sabahdan geceye Kadar okulu evimize cok yakin yürüme mesafesinde yani , daha rahat calistigi icin orda kalmayi tercih edioyaao zaman seninde desteğine ihtiyacı vardır şimdi evde sorular falan mı sorsan test vs özün beraber deneme sınavları yapın
aslında ip lıp atlamak lazım sabahları yapsam parka inip eni kovalarlr mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?