Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben başında durup bağırayım mı sana ayva göbek diye

Tam aksine çok deyip ketleme demek istedim
Yani hepsi beyinde bitiyor
Onu ikna ettikten sonra kaç istesen yaparsın
Gayet güzel 300 yap bence
annnadım tm
yaparım yaparım ama işte sekerek yapıcam belki zorlanabilirim diğer tüelü rap rap tek seferde atlamıcam
Mete kadar büyük bi oyuncusun helall gaptaann gidiyom
he neyim eksik : gülüşünüde yaparımda şimdi ortam müsait değil elimde bi benzin bidonu diğerinde çakmak ahaha hayal ettim sustum

yaa cehaletime verin ama bunlar tam olarak ne ? kalori mi ? spor mu? ilk sayfayıda okudum ama boyle seyler yazmıyordu detayları ogrenebileceğim bir sayfa varsa beni yönlendirebilir misiniz?

yaa cehaletime verin ama bunlar tam olarak ne ? kalori mi ? spor mu? ilk sayfayıda okudum ama boyle seyler yazmıyordu detayları ogrenebileceğim bir sayfa varsa beni yönlendirebilir misiniz?
spor listesi canım takım içi spor yarışması yapıyoruz dk olarak yazıyoruz

Hee o zaman temem

olabilüüüü

Yeni kabusun benim

Şınav çektireceğim

İp atlama hangi bölgelere iyi geliyormuş tam olarak ?

Spor listesi canım dakika olarak her gün ne kadar spor yaptığımızı yazıyoruz

ders alsaydı keske baştan inşallah sorunsuz atlatır ya 1 2 tanesindn geçemese nour ki hepsinden geçmesi şart mı
hepsinden gecerse rahat kesin olur egerki kalirsa bir iki dersden ama daha fazla olmamasi gerekio, ozaman salantiya girer canim risk artik kurulun insafina kalmis oluo ozaman

hepsinden gecerse rahat kesin olur egerki kalirsa bir iki dersden ama daha fazla olmamasi gerekio, ozaman salantiya girer canim risk artik kurulun insafina kalmis oluo ozaman
yaa o zaman seninde desteğine ihtiyacı vardır şimdi evde sorular falan mı sorsan test vs özün beraber deneme sınavları yapın

Hayır kuzum mersindeyim ben .. tepsiyi eve gidince resimleyim sana .. annem sütçüden süt alıp kaynatıyor üstünde kaymak oluşuyor onları sürekli toplayıp difrize atıyor künefe yaptığımızda kullanıyoruz bazen kaymakla yapıyor peynir olmadan

ders alsaydı keske baştan inşallah sorunsuz atlatır ya 1 2 tanesindn geçemese nour ki hepsinden geçmesi şart mı

keşke müstakil evimiz olsa garaj veya bozdurumu spor salonuna cevirebilsek yavas yavas bütün aletleri alır toplardık

he diyosun 2 günde bir yeter yani tm o zaman

yine noldu
Valla ne guzel olurduuuuuuuu bahceyede kizima park yaprdimmm
ayaklara eziyet oluyomus fazla disiplinli bilmiyorum. Zaten jmnastge verirsem onada yatkin olur kendi isterse gonderirim. Yoksa benimde senin gbi hayalimdi arada izliyorum hayran hayran :)

Yeni kabusun benim

Şınav çektireceğim

İp atlama hangi bölgelere iyi geliyormuş tam olarak ?

Spor listesi canım dakika olarak her gün ne kadar spor yaptığımızı yazıyoruz

o zaman son bir soru daha yürüyüşü de sayıyor muyuz? ben video yapıyorum onun dakikasını yazarım zaten onun dışında ancak yürüyüş yapabilirim diye düşündüm o yüzden sorayım dedim :)

PEMBE TAKİM

(425)Poncikbirgelincik:60+120+60+60+80+45
(420)Buki_89:20+30+110+20+100+35+35+45+25
(454)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37 + 98 + 107
(420)Denetim:210+60+60+45+45

MOR TAKİM

(260)Keptinn:60+80+50+60+70
(216)Senad:101+50+65
(187)SekerPancarii:62+40+60+25
(684)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65+90

PEMBE TAKİM: 1719
MOR TAKIM: 1347

yaa o zaman seninde desteğine ihtiyacı vardır şimdi evde sorular falan mı sorsan test vs özün beraber deneme sınavları yapın
aynen elimden geldince destek oluyorum, normalde okulda oluo hep Sabahdan geceye Kadar okulu evimize cok yakin yürüme mesafesinde yani , daha rahat calistigi icin orda kalmayi tercih edio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…