Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaa uzakmışta bn niye karıştırdım ki acaba
kaymakla da ilk defa duydum cidden
Ay iki dk kayboldum virvirvir
ben hep vırvır

Valla ne guzel olurduuuuuuuu bahceyede kizima park yaprdimmm
ayaklara eziyet oluyomus fazla disiplinli bilmiyorum. Zaten jmnastge verirsem onada yatkin olur kendi isterse gonderirim. Yoksa benimde senin gbi hayalimdi arada izliyorum hayran hayran :)
AMA BALERİNLERİN AYAKLARI COK KÖTÜ OLUYOMŞ ben cok üzülüyorum onlara

bende buhafta öyle bi siskinlik varki neyaptiysam ise yaramadi karnim resmen bikac aylik hamile gibi cikti kilo vermeden önce bile böyle sis degildi sastim kaldim resmen yaaaa reglden diom ama yarin bitcek reglm hala ayni sislik duruo

cok lezzetli duruyo afiyet olsun

aynen elimden geldince destek oluyorum, normalde okulda oluo hep Sabahdan geceye Kadar okulu evimize cok yakin yürüme mesafesinde yani , daha rahat calistigi icin orda kalmayi tercih edio
sınavlardan sonra derin bi oh cekersiniz kuzum

aslında ip lıp atlamak lazım sabahları yapsam parka inip eni kovalarlr mı acaba ya da yakınında apartman olmayan bir park daha var orya mı insem ne dersini hareket için cihazlarda var
ip atlamak cok riskli hele dısarda hele sabah erkenden
ben başlıyrum bu akşam kuzum bizim evde atlıyorum atlıyorum cok ses inmiyo aşağıya zaten insede ben büütün gece onların cocuk aglamasını dinliyrm az da onlar beni dinlesn
cok etkiliymiş ip atlama ama tabi sen istersen doktoruna sor önce

aaa uzakmışta bn niye karıştırdım ki acaba
kaymakla da ilk defa duydum cidden

ben hep vırvır

AMA BALERİNLERİN AYAKLARI COK KÖTÜ OLUYOMŞ ben cok üzülüyorum onlara
Bende ondan vazgectim zaten. Bide kendi bilir ama ne olursa olsun cocukluktan spora egilimli yetisirse hep hayati oyle olur.
Yuzme zaten kesinde baska seylerde olmali.

teşekkür ederim gel beraber olsun

bende buhafta öyle bi siskinlik varki neyaptiysam ise yaramadi karnim resmen bikac aylik hamile gibi cikti kilo vermeden önce bile böyle sis degildi sastim kaldim resmen yaaaa reglden diom ama yarin bitcek reglm hala ayni sislik duruo

acaba ödem atıcı seyler mi denesen bebeğim yada sende kuru erik kayısı vs mi yesen suyla kızlar baya iyi sonuc almış galiba

spor bencede önemli ama en öenmliisi kendisinin secmesi sevmediği veya yetenegi olmayan bişeye giderse hevesi kaçabilir

sığıl tıtlım bin yidimdi gildim

zaten vermicektim

niye öyle şekilsiz biçimsiz o bir minik kavanozda göze hitap etse olma mı beya

ya taşımaya üşendim bide kuzenimle dışarda işimiz var spordan sonra gitcektik spor iptal oldu bileydim öyle koayrdım

spor bencede önemli ama en öenmliisi kendisinin secmesi sevmediği veya yetenegi olmayan bişeye giderse hevesi kaçabilir

sığıl tıtlım bin yidimdi gildim
Iste cok esnek mesela ben yuz ustu yatarken kafam geriye iki ayagigmla sirtimda birlesir onada yapiyorm cok kolay oluyo sirt ustu yatiyo bacaklarini geriye dogru kafasini arasina aldiriyorm cok basit sekilde gelisiyo sadece yon veriyorm. Bunlari yapma sebebmde cok ddegisik seyler yapiyodu yurudugunden beri ondan test ettm onayladm

kimyon suyu kaynat iç limon sık suya arada geçiyor o şişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…