Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zaten vermicektim

ya taşımaya üşendim bide kuzenimle dışarda işimiz var spordan sonra gitcektik spor iptal oldu bileydim öyle koayrdım

süt kaynıyor mu evde kaynıyor ise peynire gerek bile yok
kaynıyoda annem yogurt yaptıgı için ayıttırmıyo yoksa ben kaymağı ekmekle yemeyi cok severim

cocuga niye öyle şeyler yapıon ya D: biri bana yapcak alarım muhtemelen

acaba ödem atıcı seyler mi denesen bebeğim yada sende kuru erik kayısı vs mi yesen suyla kızlar baya iyi sonuc almış galiba
evet en iyisi bende düsündüm yapim onu, wc sorunum yok aslinda ama siskinlik gitmio bugün hatta toplamda iki defa ciktim

Hala regl olmadim
Baaaanaaaaa kaderimiiinnnnnn bir oyunumu buuuuuuuuuuuuubatsinnn buu duuuuunyaaaaaa bitsin bu rüyaaaa sogan icersen ise yaraar diyenee yaziklar osssun

Zaten benim sevmediğim ne varsa yararlı

Valla ne guzel olurduuuuuuuu bahceyede kizima park yaprdimmm
ayaklara eziyet oluyomus fazla disiplinli bilmiyorum. Zaten jmnastge verirsem onada yatkin olur kendi isterse gonderirim. Yoksa benimde senin gbi hayalimdi arada izliyorum hayran hayran :)

Aman aradım şimdi googleda balerin ayakları diye çok korkunç yani balerin falan olmayacaksa hobi için ayakları mahvolur acır insanın bu ne Valla babam da sen de iyi yapmışsınız göndermeme kararı alarak hep kızardım ama iyi ki yollamamış şurda bir parmağım su topladı kanlandı diye ağlıyorum bi haftadır

o zaman son bir soru daha yürüyüşü de sayıyor muyuz? ben video yapıyorum onun dakikasını yazarım zaten onun dışında ancak yürüyüş yapabilirim diye düşündüm o yüzden sorayım dedim :)

Tabii ki bütün sporlar sayılıyor
İstersen boks yap onu yaz sıkıntı yok

1 lokma kuru kayısı yedim az sancım tuttu bugün ve yrın 1 kilo vermem gerekli evdeki tartımda göre 71,80 deyim halen

Ay ben çıkmadım kardeşime verdim tartıyı izin verme bana dedim yoksa takıntı gibi gidip gelip çıkıyorum sinirim bozuluyor

Yarın belli olacak zaten ne halt olduğum

aslında ip lıp atlamak lazım sabahları yapsam parka inip eni kovalarlr mı acaba ya da yakınında apartman olmayan bir park daha var orya mı insem ne dersini hareket için cihazlarda var

Parktan neden kovalasınlar ki? Yani evde desen bilemiyorum belki Jillianda da çok zıplama var alttakiler mülayim insanlar bir şey demiyorlar neyse ki zaten yarım saatcik ya onda da birkaç dakika yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…