- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.241
Sagol tatlim simdi tokummgel sanada veriyim
zaten vermicektim
ya taşımaya üşendim bide kuzenimle dışarda işimiz var spordan sonra gitcektik spor iptal oldu bileydim öyle koayrdım
kaynıyoda annem yogurt yaptıgı için ayıttırmıyo yoksa ben kaymağı ekmekle yemeyi cok severimsüt kaynıyor mu evde kaynıyor ise peynire gerek bile yok
cocuga niye öyle şeyler yapıon yaIste cok esnek mesela ben yuz ustu yatarken kafam geriye iki ayagigmla sirtimda birlesironada yapiyorm cok kolay oluyo sirt ustu yatiyo bacaklarini geriye dogru kafasini arasina aldiriyorm cok basit sekilde gelisiyo sadece yon veriyorm. Bunlari yapma sebebmde cok ddegisik seyler yapiyodu yurudugunden beri ondan test ettm onayladm
Ama zaten yapamazsinki birlesmezler
kaynıyoda annem yogurt yaptıgı için ayıttırmıyo yoksa ben kaymağı ekmekle yemeyi cok severim
cocuga niye öyle şeyler yapıon yaD: biri bana yapcak alarım muhtemelen
künefe yapacam de üst kaymağı topla difrize at
kaynıyoda annem yogurt yaptıgı için ayıttırmıyo yoksa ben kaymağı ekmekle yemeyi cok severim
cocuga niye öyle şeyler yapıon yaD: biri bana yapcak alarım muhtemelen
ay ben korkuyorum öyle yaaIc bacaklarimi aldirsam komple bende kurtulsam
Emin olsam gidicem 2 3 seans ama emin degilim
ivit birleşmezAma zaten yapamazsinki birlesmezleroyuzden aglancak bisey yok
o zman hiç vermez ziyan etcen kaymagı derkünefe yapacam de üst kaymağı topla difrize atD:
Ameliyt degil ki niye korkucan disardan uygulamaaa keske kesin cozum olsa hemen giderdumay ben korkuyorum öyle yaa
spor yap spor
ivit birleşmez
o zman hiç vermez ziyan etcen kaymagı der
he şu titreten şeyler mi yoksa buzla yapılıyomş bişiler o muAmeliyt degil ki niye korkucan disardan uygulamaaa keske kesin cozum olsa hemen giderdum
Evethe şu titreten şeyler mi yoksa buzla yapılıyomş bişiler o muaraştırıyorum da asla yapıcam demiyorum
evet en iyisi bende düsündüm yapim onu, wc sorunum yok aslinda ama siskinlik gitmio bugün hatta toplamda iki defa ciktim
acaba ödem atıcı seyler mi denesen bebeğimyada sende kuru erik kayısı vs mi yesen suyla kızlar baya iyi sonuc almış galiba
tam olarak nekadar su nekadar kimyon Tarif verebilirmisin canim, ve tadi nasilkimyon suyu kaynat iç limon sık suya arada geçiyor o şişlik
bnmde inanasım gelmiyoEvetdegisik degisik inanasim gelmiyo ama bilemedim
bugün hafta hepimiz için zor geçtievet en iyisi bende düsündüm yapim onu, wc sorunum yok aslinda ama siskinlik gitmio bugün hatta toplamda iki defa ciktim
Yok bee hahahahah ama keske oyle bir cozum olsaydibnmde inanasım gelmiyogercek olsa da yaptırmam sende deneme genciz daha
bugün hafta hepimiz için zor geçti
evet malesefbnmde inanasım gelmiyogercek olsa da yaptırmam sende deneme genciz daha
bugün hafta hepimiz için zor geçti
Valla ne guzel olurduuuuuuuu bahceyede kizima park yaprdimmm
ayaklara eziyet oluyomus fazla disiplinli bilmiyorum. Zaten jmnastge verirsem onada yatkin olur kendi isterse gonderirim. Yoksa benimde senin gbi hayalimdi arada izliyorum hayran hayran :)
o zaman son bir soru daha yürüyüşü de sayıyor muyuz? ben video yapıyorum onun dakikasını yazarım zaten onun dışında ancak yürüyüş yapabilirim diye düşündüm o yüzden sorayım dedim :)
1 lokma kuru kayısı yedim az sancım tuttu bugün ve yrın 1 kilo vermem gerekli evdeki tartımda göre 71,80 deyim halen
aslında ip lıp atlamak lazım sabahları yapsam parka inip eni kovalarlr mı acabaya da yakınında apartman olmayan bir park daha var orya mı insem ne dersini hareket için cihazlarda var
he yaa 2 dk hüp diyoYok bee hahahahah ama keske oyle bir cozum olsaydikurtulsaydik hahaahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?