Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ah canmmmmmm

Hala regl olmadim
Baaaanaaaaa kaderimiiinnnnnn bir oyunumu buuuuuuuuuuuuubatsinnn buu duuuuunyaaaaaa bitsin bu rüyaaaa sogan icersen ise yaraar diyenee yaziklar osssun
ya dur daha olursuunn ne zman gidiyosun kaç gün kaldııı
evet malesef Sabit cikacaklar cok gibi gelio umarim arti olan olmaz
bu hafta evet baya kötü olcak gibi geldi bana da

Zaten benim sevmediğim ne varsa yararlı
aa nie ip atlama eğlencelidir

etraf apartmanla çevrili kuzum çıt sesi duyulur her eve .. daha uzakta olan civarında yok ev muhtarlık var sadece ...
ben wcyi halletsem müthiş olacak o doluluk hissi hiç geçmiyor kasıklarımdan nerdeyse kist mi var dicim o kadar yni

Pazar gece yola cikicaz pazartesi giris yapiyoruz otele
ooowww

Soylee siyirican guzelcenee
abi köşede kaldı onu da al diye
cok şahane olurdu ya yemekten korkmadan bi hayat

Ay aklima ne geldi kiz poncuh poncikbirgelincik sen gelin olcak kizsin bu sunum neee pembik gelinlerden hicmi ornek almiyosun hani bunun cicegi kurdelesi hee hani mumu isigi kokusu
ahahahah aceleynen
hadi ya dur ben Anama sorayım ne peyniri olur ye
sor bakim beybi neymiş adı

kızlar ben fenayım bugün karnım ağrıyor sabahtan beri.. ölüyorum patates haşladım iki tane , soda içtim kahve içtim bana mısın demiyor.. eve gidip kıvranacağım yatağıma.

kızlar ben fenayım bugün karnım ağrıyor sabahtan beri.. ölüyorum patates haşladım iki tane , soda içtim kahve içtim bana mısın demiyor.. eve gidip kıvranacağım yatağıma.
kuzuuu noldu sanaaa acile gitsene iğne yaparlar
Yaa durum vahim

Siyir siyir abi bimet arkandan aglar

Aynen puncuhun ki aceleden baska biseye benzems hahahahaahahahahahaha
ne emeklerle topladık biz kalsın mı orda arkandan mı ağlasın o ağlamazsa kaldı diye ben ağlardım herhalde

kuzuuu noldu sanaaa acile gitsene iğne yaparlar

ne emeklerle topladık biz kalsın mı orda arkandan mı ağlasın o ağlamazsa kaldı diye ben ağlardım herhalde
Annem bana boyle diyodu hep bu yuzden sistim zaar annenem nimet aglar diyodu bende ekmekler aglarsa diye dusunuyodm tabi bu cok kucukken ahahahahahahahahahaahahah
oyuzden kiyi kose alsinlar recaaa ediyormmm

Annem bana boyle diyodu hep bu yuzden sistim zaar annenem nimet aglar diyodu bende ekmekler aglarsa diye dusunuyodm tabi bu cok kucukken ahahahahahahahahahaahahah
oyuzden kiyi kose alsinlar recaaa ediyormmm
Hep böyle kandirildik bide tabağına siyir ki kocan guzel olsun vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…