- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.261
Zaten benim sevmediğim ne varsa yararlı
Aman aradım şimdi googleda balerin ayakları diye çok korkunç yani balerin falan olmayacaksa hobi için ayakları mahvolur acır insanın bu neValla babam da sen de iyi yapmışsınız göndermeme kararı alarak hep kızardım ama iyi ki yollamamış şurda bir parmağım su topladı kanlandı diye ağlıyorum bi haftadır
Tabii ki bütün sporlar sayılıyor
İstersen boks yap onu yaz sıkıntı yok
ya dur daha olursuunn ne zman gidiyosun kaç gün kaldıııHala regl olmadim
Baaaanaaaaa kaderimiiinnnnnn bir oyunumu buuuuuuuuuuuuubatsinnn buu duuuuunyaaaaaa bitsin bu rüyaaaa sogan icersen ise yaraar diyenee yaziklar osssun
bu hafta evet baya kötü olcak gibi geldi bana daevet malesefSabit cikacaklar cok gibi gelio umarim arti olan olmaz
Zaten benim sevmediğim ne varsa yararlı
Pazar gece yola cikicaz pazartesi giris yapiyoruz oteleya dur daha olursuunn ne zman gidiyosun kaç gün kaldııı
bu hafta evet baya kötü olcak gibi geldi bana da
aa nie ip atlama eğlencelidir
Ay aklima ne geldiAmanın bu muhteşem görünüşlü şaheser de nedir
hadi yaay ben korkuyorum öyle yaa
spor yap spor
ivit birleşmez
o zman hiç vermez ziyan etcen kaymagı der
ikisi de lezzetli bence 1 çay bardağı sıcak suya yarım çy kaşığı tüm kimyon yada çekilmiş kimyon koyabilirsintam olarak nekadar su nekadar kimyon Tarif verebilirmisin canim, ve tadi nasil?
etraf apartmanla çevrili kuzum çıt sesi duyulur her eve .. daha uzakta olan civarında yok ev muhtarlık var sadece ...Ay ben çıkmadım kardeşime verdim tartıyı izin verme bana dedim yoksa takıntı gibi gidip gelip çıkıyorum sinirim bozuluyor
Yarın belli olacak zaten ne halt olduğum
Parktan neden kovalasınlar ki? Yani evde desen bilemiyorum belki Jillianda da çok zıplama var alttakiler mülayim insanlar bir şey demiyorlar neyse ki zaten yarım saatcik ya onda da birkaç dakika yani
ooowwwPazar gece yola cikicaz pazartesi giris yapiyoruz otele
abi köşede kaldı onu da al diyeSoylee siyirican guzelcenee
ahahahahAy aklima ne geldikiz poncuh poncikbirgelincik sen gelin olcak kizsin bu sunum neee pembik gelinlerden hicmi ornek almiyosun hani bunun cicegi kurdelesi hee hani mumu isigi kokusu
sor bakim beybi neymiş adıhadi yadur ben Anama sorayım ne peyniri olur ye
Yaa durum vahimooowww
abi köşede kaldı onu da al diye
cok şahane olurdu ya yemekten korkmadan bi hayat
ahahahahaceleynen
sor bakim beybi neymiş adı
kuzuuu noldu sanaaakızlar ben fenayım bugün karnım ağrıyor sabahtan beri.. ölüyorum patates haşladım iki tane , soda içtim kahve içtim bana mısın demiyor.. eve gidip kıvranacağım yatağıma.
ne emeklerle topladık biz kalsın mı orda arkandan mı ağlasınYaa durum vahim
Siyir siyir abi bimet arkandan aglar
Aynen puncuhun ki aceleden baska biseye benzems hahahahaahahahahahaha
Annem bana boyle diyodu hep bu yuzden sistim zaarkuzuuu noldu sanaaaacile gitsene iğne yaparlar
ne emeklerle topladık biz kalsın mı orda arkandan mı ağlasıno ağlamazsa kaldı diye ben ağlardım herhalde
Hep böyle kandirildikAnnem bana boyle diyodu hep bu yuzden sistim zaarannenem nimet aglar diyodu bende ekmekler aglarsa diye dusunuyodm tabi bu cok kucukken ahahahahahahahahahaahahah
oyuzden kiyi kose alsinlar recaaa ediyormmm
Ay evt yaaaaaa hahahahaahahahahaahHep böyle kandirildikbide tabağına siyir ki kocan guzel olsun vardı
Ben bu kadina gulmekten yapamam ki ya hahaahahahahahahahajahajajYeni bir video buldum 500 kalori yaktırıyor
He ekmek kırığı kadar çocuğun olurmuşAy evt yaaaaaa hahahahaahahahahaahpilav tanesi kalmazsa zengin olunurmus hahahahahaha ben yalayip yutuyodum
Yeni yemek yedim 1 saat sonra bakayım kuzum sen denedin miiiYeni bir video buldum 500 kalori yaktırıyor
Bende yapmaya başlıcam sporlarımı çekiyorum güzele benziyor yemek yaparken az izledimHe ekmek kırığı kadar çocuğun olurmuşben hep topluyodum 3 tane birakiyodum
Yeni yemek yedim 1 saat sonra bakayım kuzum sen denedin miii
Evet kadın çok komikBen bu kadina gulmekten yapamam ki ya hahaahahahahahahahajahajaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?