- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.321
Saol kuzum ayy hizli gitti cok mutluyummmmSağ ol kuzuş baksana 2.2 vermişsin 55 kilo halinle çabucak ben de seni tebrik ediyorum
Pazartesi artıydım kız bir de +300düm
Az kaldı bekle beni 6lar geliyorum
demee tam 6lara düşmüşken güzel bi giriş yapsaydın keşkelif galiba canim ya bende tam bilemedimki simdi
evet ja malesefzaten kiloda zorlaya zorlaya anca gram gitti, resmen utaniorum söylemeye
aynen öyle haftaya da hayırlısıyla hoşgelsin 6 lar partsi yaparızYok kaptanım nolacak 2-3 satır bir şey elime yapışmaz
Teşekkürler kuzuş çok heyecanlı ya 6lara yaklaşmak
Önceden 8lere doğru giderken şimdi 6lara doğru gidiyorum
bende ip atlamayı düşünüyorum bugün parktan geçerken baktım ses yapmayan plastik gibi şeylerde döşemişler orda yaparım 10 dakika park aletleri de orda da 20 dakika yaparım 15 dakika da ayakta yapabileceğim hreketleri yaparım evde de 50 mekik çekerim 50 iç bacak yaparım 45 dakika dolar .. 45 dk spora 14 saat kadar yağ yakımı diye birşey paylaşmıştın o konu ile birşey buldun mukafamda ip atlamak vardı ya heves etmedim ondan olduyosa yaparım bide baya uzun faydası olur eminimm akşam ip atladı 300le başladım devamı gelir inşallahh spora ağırlık vecicem artık
bunlarda zafer turları o zaman
oooowww
şahane
Süpersin kuzum*14. TAKİM 525. ETAP***
poncikbirgelincik(59,6///%)
senad(60.7///%)
Buki_89(70,0///%)
justholdmetight (73,2/72/1,2/%1.64)
Yuzlesmegunu(90.2///%)
Sekerpancarii(55.6///%)
14. Takım Ortalama:%
E o zaman ilk bildirim benden
Saat 9 oldu zaten ben 8de tartılmıştım
resmen sana komplo kurmuş tuzağına düşürmeye çalışmşDünkü menüm
Sabah sekersiz sütsüz nescafe
Kahvalti: 1 tam bir yumurta beyaziyla menemen, 1 dilim t.b.ekmegi, kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 1 kase kiraz
Spor sonrasi: 2 kaşık lor
Akşam: 1 dolu tabak tavuk göğüs sote
Az sutlu sekersz Nescafe
Dışarda baya yürüdük dolaştık 30 dk kendi sporum 40 dk da yürüyüşüm var daha fazladir da hak giçmesingelelim dün reddettiklerime disarda yemek yiyek dedi yoh didim evde hemen tavuk sote yaptim onu yiyip çıkarız dedim dışarı çıktık hava da esiyodu cok guzeldi kunefe yiyelim dedi esim yoh didim dondurma aliyim didi yoh didim cerez yiyeh aliyim da didi yoh didim (normalde yerimde persembe oldugu icunn) tekrar bah dondurma aliyim yiyekkk didi yiioooh didim zayiflayinca yirim
Dünkü menüm
Sabah sekersiz sütsüz nescafe
Kahvalti: 1 tam bir yumurta beyaziyla menemen, 1 dilim t.b.ekmegi, kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 1 kase kiraz
Spor sonrasi: 2 kaşık lor
Akşam: 1 dolu tabak tavuk göğüs sote
Az sutlu sekersz Nescafe
Dışarda baya yürüdük dolaştık 30 dk kendi sporum 40 dk da yürüyüşüm var daha fazladir da hak giçmesingelelim dün reddettiklerime disarda yemek yiyek dedi yoh didim evde hemen tavuk sote yaptim onu yiyip çıkarız dedim dışarı çıktık hava da esiyodu cok guzeldi kunefe yiyelim dedi esim yoh didim dondurma aliyim didi yoh didim cerez yiyeh aliyim da didi yoh didim (normalde yerimde persembe oldugu icunn) tekrar bah dondurma aliyim yiyekkk didi yiioooh didim zayiflayinca yirim
Saol kuzum ayy hizli gitti cok mutluyummmmaz kaldi bi 6lara insen gerisi gelirrr
Kız zaten zayıfcacıksın maaşallah süper vermişsin***14. TAKİM 525. ETAP***
senad(60.7///%)
Buki_89(70,0///%)
Yuzlesmegunu(90.2///%)
Sekerpancarii(55.6/53.4/2,2/%3.96)
yok tatlim kiyafetlerle tartilmiyorum evet ya buhafta cok kötü oldu neden öyle oldu anlamadim biara 70,8 oldum zorlaya zorlaya 70,0 inmistim yine busabah anca 69,8 gördüm ama Sabit bi kilo gibi durmuo buhafta cok dikkat etmem gerekio benim yoksa kalamam oralardademee tam 6lara düşmüşken güzel bi giriş yapsaydın keşkekıyafetlerinle mi tartılıyosun kuzum öyleyse eğer ben 100gr da ordan düşüyorum ak aklında olsun
demee tam 6lara düşmüşken güzel bi giriş yapsaydın keşkekıyafetlerinle mi tartılıyosun kuzum öyleyse eğer ben 100gr da ordan düşüyorum ak aklında olsun
aynen öyle haftaya da hayırlısıyla hoşgelsin 6 lar partsi yaparızbuki ye yaklaşıyosun sende
bende ip atlamayı düşünüyorum bugün parktan geçerken baktım ses yapmayan plastik gibi şeylerde döşemişler orda yaparım 10 dakika park aletleri de orda da 20 dakika yaparım 15 dakika da ayakta yapabileceğim hreketleri yaparım evde de 50 mekik çekerim 50 iç bacak yaparım 45 dakika dolar .. 45 dk spora 14 saat kadar yağ yakımı diye birşey paylaşmıştın o konu ile birşey buldun mu
Süpersin kuzum
Gercekten yaa al desem yiyek desem bu kadar israr itmezresmen sana komplo kurmuş tuzağına düşürmeye çalışmş
baya bi şeyi reddetmişsin kuzu tebrik ediyorum
***14. TAKİM 525. ETAP***
senad(60.7///%)
Buki_89(70,0/69,8/0,2/0,28%)
Yuzlesmegunu(90.2///%)
hepiniz beni bigüzel topa tutun lütfen haftaya düzelmem gerekio yardim edin banaaaaa ay moeralim iyice bozuldu resmen enerjim düstüüüü
Dondurma yirdim yalan yoh ama persembe olunca gorhtum acikİradeye bak çelik gibi ben dondurmaya düşebilirdim ne yalan söyleyeyim
Ama perşembe düşmezdim
Ya ciddi mi çünkü bana sanki kilo azaldıkça vermesi zorlaşacak gibi geliyor bilmiyorum o da bir uydurma mı yoksa gerçeklik payı var mı ondan şaşırdım 55ten çabucak düşmene
artık haftaya gelir bi 59***14. TAKİM 525. ETAP***
senad(60.7/60/0.7/%1.15)
Buki_89(70,0///%)
Yuzlesmegunu(90.2///%)
59.9 olaydı iyiydi
açık havada spor şahane olur bencebende ip atlamayı düşünüyorum bugün parktan geçerken baktım ses yapmayan plastik gibi şeylerde döşemişler orda yaparım 10 dakika park aletleri de orda da 20 dakika yaparım 15 dakika da ayakta yapabileceğim hreketleri yaparım evde de 50 mekik çekerim 50 iç bacak yaparım 45 dakika dolar .. 45 dk spora 14 saat kadar yağ yakımı diye birşey paylaşmıştın o konu ile birşey buldun mu
valla bence cok güzel çünkü ben bu hafta veremedimGizil dimi hedef kilomun yarisini virdim ama onemli olan 52 den sonrasi
6ları gördün demekyok tatlim kiyafetlerle tartilmiyorum evet ya buhafta cok kötü oldu neden öyle oldu anlamadim biara 70,8 oldum zorlaya zorlaya 70,0 inmistim yine busabah anca 69,8 gördüm ama Sabit bi kilo gibi durmuo buhafta cok dikkat etmem gerekio benim yoksa kalamam oralarda
bana çılgın hedeflerle gelBüyük atayım mı yine haftalık hedefte güldüreyim mi seni ahahahah
Valla dizim tutarsa her gün koşacağım bu hafta pazartesi artı olmayaydım daha da iyi olurdu ama bakalım
Ben her şeyi çıkartıp tartılıyorum
Kafamdaki tokayı bile
Saol kuzum yeni aldim ya ondan cabuk gitti onemli olan bundan sonrakiler nasil gidecekKız zaten zayıfcacıksın maaşallah süper vermişsin
71,80 kaçamak yapıyorum ama ara öğün düzenim bu hafta pek yoktu birde hafta sonumun etkisi geçmedi sanırım çok kaçırdım düzebsiz 2 günüm oldu dün bugün düzenli gidecek işte bakalım ne olcak limonlu suya gömücem kendimi bugünmenün cok güzel canim kilo verebiliomusun nasil durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?