Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağ ol kuzuş baksana 2.2 vermişsin 55 kilo halinle çabucak ben de seni tebrik ediyorum

Pazartesi artıydım kız bir de +300düm

Az kaldı bekle beni 6lar geliyorum
Saol kuzum ayy hizli gitti cok mutluyummmm az kaldi bi 6lara insen gerisi gelirrr

lif galiba canim ya bende tam bilemedimki simdi

evet ja malesef zaten kiloda zorlaya zorlaya anca gram gitti, resmen utaniorum söylemeye
demee tam 6lara düşmüşken güzel bi giriş yapsaydın keşke kıyafetlerinle mi tartılıyosun kuzum öyleyse eğer ben 100gr da ordan düşüyorum ak aklında olsun
Yok kaptanım nolacak 2-3 satır bir şey elime yapışmaz

Teşekkürler kuzuş çok heyecanlı ya 6lara yaklaşmak

Önceden 8lere doğru giderken şimdi 6lara doğru gidiyorum
aynen öyle haftaya da hayırlısıyla hoşgelsin 6 lar partsi yaparız buki ye yaklaşıyosun sende

***14. TAKİM 525. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6///%)
senad(60.7/60/0.7/%1.15)
Buki_89(70,0///%)
justholdmetight (73,2/72/1,2/%1.64)
Yuzlesmegunu(90.2///%)
Sekerpancarii(55.6/53.4/2,2/%3.96)

14. Takım Ortalama:%

59.9 olaydı iyiydi

kafamda ip atlamak vardı ya heves etmedim ondan oldu yosa yaparım bide baya uzun faydası olur eminimm akşam ip atladı 300le başladım devamı gelir inşallahh spora ağırlık vecicem artık
bende ip atlamayı düşünüyorum bugün parktan geçerken baktım ses yapmayan plastik gibi şeylerde döşemişler orda yaparım 10 dakika park aletleri de orda da 20 dakika yaparım 15 dakika da ayakta yapabileceğim hreketleri yaparım evde de 50 mekik çekerim 50 iç bacak yaparım 45 dakika dolar .. 45 dk spora 14 saat kadar yağ yakımı diye birşey paylaşmıştın o konu ile birşey buldun mu

resmen sana komplo kurmuş tuzağına düşürmeye çalışmş
baya bi şeyi reddetmişsin kuzu tebrik ediyorum

İradeye bak çelik gibi ben dondurmaya düşebilirdim ne yalan söyleyeyim

Ama perşembe düşmezdim

Saol kuzum ayy hizli gitti cok mutluyummmm az kaldi bi 6lara insen gerisi gelirrr

Ya ciddi mi çünkü bana sanki kilo azaldıkça vermesi zorlaşacak gibi geliyor bilmiyorum o da bir uydurma mı yoksa gerçeklik payı var mı ondan şaşırdım 55ten çabucak düşmene

demee tam 6lara düşmüşken güzel bi giriş yapsaydın keşke kıyafetlerinle mi tartılıyosun kuzum öyleyse eğer ben 100gr da ordan düşüyorum ak aklında olsun
yok tatlim kiyafetlerle tartilmiyorum evet ya buhafta cok kötü oldu neden öyle oldu anlamadim biara 70,8 oldum zorlaya zorlaya 70,0 inmistim yine busabah anca 69,8 gördüm ama Sabit bi kilo gibi durmuo buhafta cok dikkat etmem gerekio benim yoksa kalamam oralarda

Büyük atayım mı yine haftalık hedefte güldüreyim mi seni ahahahah

Valla dizim tutarsa her gün koşacağım bu hafta pazartesi artı olmayaydım daha da iyi olurdu ama bakalım

Ben her şeyi çıkartıp tartılıyorum

Kafamdaki tokayı bile

senad(60.7///%)
Buki_89(70,0/69,8/0,2/0,28%)
Yuzlesmegunu(90.2///%)

hepiniz beni bigüzel topa tutun lütfen haftaya düzelmem gerekio yardim edin banaaaaa ay moeralim iyice bozuldu resmen enerjim düstüüüü

Çok iyi fikir çimde ve o dediğin şeylerde kim nereden duyacak sesini
Zaten milyon tane ses var sabah bir şey olmaz
O aletleri de kimse takmıyor ama aslında bence iyi dizayn edilmişler kilo vermek için

Teşekkür ederim efenim 700 gr sen de çok güzel vermişsin bu hafta

resmen sana komplo kurmuş tuzağına düşürmeye çalışmş
baya bi şeyi reddetmişsin kuzu tebrik ediyorum
Gercekten yaa al desem yiyek desem bu kadar israr itmez persembe olunca gorhtumiste listede olmanın güzelliği yoksa yirdim bencesi

Bence çok az yediğin için
Metabolizman yavaşlamış olabilir
Sonra diyeti bırakınca da metabolizmanı hızlandırman zor olur kilo alırsın
Günlük aldığın kalori 1000i geçmiyordur ki hem spor yapan birisin 1200 falan iyi gider sana
Hem Jillian hem koşu yapıyorsun dimi

Dondurma yirdim yalan yoh ama persembe olunca gorhtum acik haftasonu yirim ogle yemegi niyetine
Ben yeni aldim ya kilolari o yuzden de çabuk indi kuzum odem yerlesmeden gonderdim şükür
Ayy ne biliyim 70 60 falan bunlar sınır gibi geliyo bana sanki 69.0 veya 59.0 a inip 7den veya 6dan kurtulunca daha hırslı oluyo insan

senad(60.7/60/0.7/%1.15)
Buki_89(70,0///%)
Yuzlesmegunu(90.2///%)

59.9 olaydı iyiydi
artık haftaya gelir bi 59 cok iyi vermişsin kuzuuumm he 1 kg olaydı daha iyiydi ama yine de güzel

açık havada spor şahane olur bence yok kuzu dur ben bakayım ona bugün
Gizil dimi hedef kilomun yarisini virdim ama onemli olan 52 den sonrasi
valla bence cok güzel çünkü ben bu hafta veremedim nazara geldim resmen herkes verdn verdin dedi veremiyorum şimdi

6ları gördün demek o zamana rtık cok dikkat ediyoruz kuzum spora da devam et stres te yapma haftaya güzel bi eksi gelir

bana çılgın hedeflerle gel
bende çıkartıyprum çoğunu valla bazen 100gr bile hayat kurtarabilio

menün cok güzel canim kilo verebiliomusun nasil durumlar?
71,80 kaçamak yapıyorum ama ara öğün düzenim bu hafta pek yoktu birde hafta sonumun etkisi geçmedi sanırım çok kaçırdım düzebsiz 2 günüm oldu dün bugün düzenli gidecek işte bakalım ne olcak limonlu suya gömücem kendimi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…